Skellefteå Ventilationsservice AB

Skellefteå Ventilationsservice AB

skventservice.se
5.0

Skellefteå Ventilationsservice AB – Din expert på frisk luft. Över 20 år av trygg ventilation i Skellefteå med omnejd. Vi är specialister på installation, service och OVK-besiktningar. Hos oss får du alltid högsta kvalitet, noggrannhet och ett personligt engagemang. Vill du ha friskare luft utan krångel? Boka din service eller OVK-besiktning redan idag!

6 omdömen om Skellefteå Ventilationsservice AB

Andreas L
Skrev om Skellefteå Ventilationsservice AB

På ett engagerat sätt har de hjälp oss att installera ventilation i vårt hus och garage. Från första stund har de varit mån om, och lyhörda för våra önskemål! Under arbetets gång har de berättat om hur arbetet går och man få vara del i planeringen och tycka till om detaljer. Man kan beskriva Skellefteå Ventilationsservice på många sätt, Professionella, vänliga, mån om resultatet, lyhörda. Stor vilja att göra ett bra jobb och få nöjda kunder! Vi installerade två separat system i hus och garage. När arbete var klart...

Jörgen H
Skrev om Skellefteå Ventilationsservice AB

Trevligt bemötande och kunniga.

Ove V
Skrev om Skellefteå Ventilationsservice AB

Bra jobbat, ni verkade ju väldigt kunniga på området! Bra bemötande och gott utförande, vi anlitar er gärna igen om det blir aktuelllt! Tack!

Johan R
Skrev om Skellefteå Ventilationsservice AB

Duktiga och kunniga, gjorde en ventilationslösning som vi blev mycket nöjda över!

Elisabeth B
Skrev om Skellefteå Ventilationsservice AB

Mycket nöjd! Tog kontakt 7/10 och installationsjobbet var klart 21/10. Trevligt bemötande och snyggt utförande. Trodde att det skulle vara svårt att få det snyggt med ventilationskanaler i ett gammalt hus, men det blev bättre än jag hade kunnat tänka mig. Kan verkligen rekommendera Anders och Kim!

Svar från Skellefteå Ventilationsservice AB

Stort tack för förtroendet och det fina omdömet! :)

Christian A
Skrev om Skellefteå Ventilationsservice AB

Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Proffsiga och lyhörda. Resultatet blev bättre än vad jag hade väntat mig.

Svar från Skellefteå Ventilationsservice AB

Vi tackar oerhört för det fina omdömet. Om ni är nöjda så är vi nöjda! ☺️