Är 100% nöjd, slingorna blev exakt som jag Ville. Tanja är väldigt proffsig och lugn och lyssnar verkligen på vad kunden vill.🥰
53 omdömen om Tanja
Tack för din fina recension Annika, och vad roligt att du är nöjd!🥰
Supernöjd! Jag fick direkt en bra känsla när jag klev in på salongen hos Tanja. Hon lyssnade och kände in vad jag efterfrågade och jobbade lugnt och metodiskt tills vi båda kände oss nöjda med klippningen/frisyren. Extraplus för den sköna hårmassagen!
Vad rolig att höra, tack snälla för din fina recension Anita ☺️
Jag blev fantastiskt bemött. Glad, trevlig och duktig. Jag blev jättenöjd. Mina förväntningar överträffade.
Tack Kjell, vad roligt att höra ☺️
Jag blev supernöjd +++++++++++
Tack och vad roligt att du blev nöjd!☺️
Mycket nöjd. Tanja lyssnade på hur jag ville ha det och förklarade tydligt hur resultatet skulle bli. Det blev precis som jag ville ha det och färgen o slingorna blev perfekta
Vad roligt att du är nöjd Gunilla! Och tack för din fina recension☺️
Tanja var superproffsig och levererade precis det jag var ute efter! Jättetrevligt bemötande, lugn och skön stämning i salongen och otroligt resultat! Så nöjd med mitt besök och jag kommer definitivt tillbaka.
Men vad kul att höra att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka ☺️
Tillmötesgående, flexibel och mycket professionell damfrisörska med bredd kunskap kring yrket samt produkter hon använder! Varmt rekommendera! Super nöjd!
Tack för din fina recension Regina, och vad roligt att du är nöjd ☺️
Proffsig, snäll, duktig, ren och snygg lokal
Tack för din recension och vad roligt att höra ☺️
Gillade verkligen Tanja, det var första gången jag var hos henne o upplevde att hon lyssnade o tog in det jag sa och sedan med sin kompetens gav tips o idéer vad hon upplevde kunde passa mig. Super nöjd med resultatet.
Tack snälla för din fina recension, och vi är otroligt glada att du är nöjd med ditt besök hos oss ☺️
Mycket nöjd! Service-minded och trevlig.
Tack för din recension och vad roligt att du är nöjd ☺️