Vill man ha en frisör som är erfaren och har ett proffsigt bemötande i att kunna se till kundens önskningar och bolla idéer så är Tanja en 10/10 rekommendation. Är så glad att jag åkte en bit för att få träffa en frisör som jag numera kommer återkomma till! Blev jättenöjd!
75 omdömen om Tanja
Wow vilka fina ord, tack Carolina för dina fina ord och välkommen tillbaka ☺️
Supertrevlig och fantastisk frisör, blev så nöjd med mitt hår 👍🏼
Gud vad roligt att höra! Tack Joesefin ☺️
Jag är jättenöjd.Fin fint resultat
Tack för din fina recession Tittie☺️
Jag hade inte så höga förhoppningar om att mitt besök hos Tanja skulle kunna åstadkomma några större förändringar på mitt livlösa hår. Men ack så fel jag hade. Med Tanjas professionella handlag och hennes förmåga att förstå vad jag förmedlade gällande önskat resultat blev jag mäkta imponerad av slutresultatet. Är med andra ord supernöjd.
Tack Ewa för din otroligt fina recension, och super roligt att höra att du blev nöjd! Det glädjer oss ☺️
Hon var lyhörd och jag blev jättenöjd.
Vad roligt att höra Agnetha!☺️
Tanja är lyhörd, mycket kunnig, noga och professionell. Jag fick en mycket bra service. Det som är roligt att jag fick så mycket beröm för mitt hår av mina vänner efter besöket hos Tanja.
Wow tack och vad roligt att höra! Välkommen åter Lena ☺️
Tanja är lyhörd och super duktig! Hon slingade och klippte mitt hår och jag vart jättenöjd! Salongen är fin och fräsch
Tack Emma! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök hos oss ☺️
Trevlig, lyhörd, bra produkter.
Tack för din fina recension Maria ☺️
Möttes av en trevlig tjej som var proffsig och kunde verkligen lyssna på mina önskemål.
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök hos oss Jenny!☺️
Rekommenderar verkligen ett besök hos Tanja så nöjd med färg och slinget
Vilka fina ord, och vad roligt att du är nöjd ☺️