Snickare.online

Snickare.online

snickare.online
5.0
Call 0108-84 48 14 Share

Snickare.online hjälper dig att hitta rätt hantverkare enkelt! Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller ett större renoveringsprojekt kan vi matcha dig med erfarna proffs och göra det lätt för dig att välja rätt. Hos oss kan du välja att boka en snickare direkt till ett fast pris för mindre jobb, eller ta in flera...

4 omdömen om Snickare.online

Christina C
Wrote about Snickare.online

Snabb hjälp. Lyhörda vänliga snickare. Snyggt resultat, rent o fint.

Svar från Snickare.online

Hej Christina Stort tack för ert omdöme, det var kul att få hjälpa er! Vänligen, Snickare.online

Sanna D
Wrote about Snickare.online

Vi hade en god kommunikation med företaget och arbetet utfördes av kompetenta hantverkare och flöt på bra logistiskt ( VVS, snickare, kakelsättare och elektriker) - med flexibilitet utifrån uppkomna behov av justeringar. Vi är väldigt nöjda med resultatet och de råd Vi fick på vägen. Priset upplevde vi rimligt. Vissa saker tog lite längre tid än överenskommet men det hade vi räknat med så sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda och skulle rekommendera företaget till andra.

Svar från Snickare.online

Hej Sanna Tack för ert fina omdöme, vi hjälper er gärna igen i framtiden! Vänligen, Teamet på Snickare.online

Roger H
Wrote about Snickare.online

Rimlig prissättning, snabb bokning och utförande av tjänsten samt till hög kvalitet. Rekommenderas verkligen

Svar från Snickare.online

Hej Roger Tack snälla för omdömet och hoppas ni är nöjda! Vänligen, Teamet på Snickare.online

Linus W
Wrote about Snickare.online

Snabb hantering. Perfekt utförande. Trevliga snickare!

Svar från Snickare.online

Hej Linus Tackar hjärtligt för det fina omdömet, hoppas vi hörs i framtiden! Vänligen, Teamet på Snickare.online