Gott bemötande. Trevlig frisör. Professionell
Soaki Movement
Välkommen till Soaki Movement! Vi på Soaki Movement skapar jämn färg från rot till topp, integrerar flera nyanser, eller adderar slingor som lyfter din frisyr. Vi utför klassiska permanentningar med hållbara resultat, för lockigt eller rakt hår. Vi tillhandahåller en mängd olika klippningar för att möta alla behov. Prova vår...
94 omdömen om Soaki Movement
Sedan starten hos Reco 2023
Jag har varit en lojal kund hos Sofi i 11 år, och det är med stor glädje att jag skriver den här recensionen. Hennes professionalitet, kompetens och bemötande har varit konsekvent utmärkande under alla dessa år. Det som verkligen imponerar mig är hennes strävan att alltid utvecklas och förvärva ny kunskap för att kunna tillgodose mina specifika behov, särskilt när det gäller mitt lockiga och vågiga hår. Varje gång jag kliver in i salongen har hon redan tänkt ut förslag som är skräddarsydda för mig, och dessa förslag är...
Vilken ära att få ett så välskrivet omdöme! Sofi hälsar att hon checkar ut från salongen med ett stort leende på läpparna, för det här är ju hela visionen om Soaki. Ha en fin helg!
Fått en sån fin och lyxig halvdag med Sofi <3 Kände mig väldigt omhändertagen och tror aldrig jag fått en sån bra service och klippning/färgning tidigare hos en frisör! Ser redan fram emot återbesök om ett halvår!
Tack för ditt fina omdöme! Vi vill att alla ska känna att dom varit på ett lyxigt hårspa och en staycation!
Jag blir alltid så väl omhändertagen. Sofi kommer med inspirerande förslag som alltid blir så rätt!
Du och hösten insprirerar oss!
Supermysig stämning, väldigt bra service, trevliga stylister och sjukt söt hund!
Tack Olivia för omdömet, så fint att Tyko får vara med på ett hörn!
Mycket bra bemötande om omhändertagande känsla i bemötandet. Det finns ett hållbart tänk hos Soaki som jag inte stött på någon annanstans och för mig som kunde hållbart utifrån att ha en frisyr som blir snygg även när den växer ut, både i färg och i form. Supernöjd!
Vad roligt att läsa Catrin. Att vi får leverera hållbart hantverk är ett nöje.
Allt är på topp och de kan verkligen lockiga hår. Att stolarna dessutom har både massage och passar lång som kort är ju såklart ett plus, men mest och bäst är att man alltid blir så nöjd med resultatet, aldrig missnöjd. Helt klart bäst i stan, alla kategorier!
Tusen tack för ditt fina omdöme Josefin. Fint att läsa att vi ger dig vad du förväntar av ditt besök
Jag var hos Hanna för första gången. När jag var osäker på vad jag skulle boka blev jag ombedd att komma in på en konsulation där Hanna och Sofi slog sina kloka huvuden ihop och satte ihop en plan för hur jag skulle nå mina hairgoals. The day of så blev jag väl omhändertagen av Hanna och vi hade inte en tråkig stund! Håret blev mörkare och uppfräschat med en klippning och jag känner mig ruggigt nöjd! ♡
Stort tack för ditt förtroende av att lägga ditt hår i våra händer! Det var ett trixigt nöje att få dig mörkare, men vi gillar utmaningar! Varmt välkommen tillbaka!
Fick ett pris från början och fick betala mer när jag stod i kassan (600kr extra) Mina önskemål blev inte besvarade.
Vad synd att du upplever att du inte fick det du önskade, även när vi gjorde ett omjobb det på detaljerna. Vår dialog med dig i salongen kändes så genuin och inkännade, så Sofi kommer höra av sig till dig. Vänligen, vi på Soaki
Personligt, Perfekt och Professionellt🤩
Tack Maria, vi ska se till att Tyko inte har semester nästa gång!
Fantastiskt Suveränt bemötande Jag beställde en klippning och den blev perfekt, Som alltid hos soaki
Fint att läsa att vi konstant levererar det du förväntar dig!
De på Soaki är verkligen otroligt duktiga. Kom till Sofi första gången med helt virgin afro hår för att ljusa upp det, och blev uppriktigt överraskad av hur duktig och kunnig hon var på lockigt hår, och så blev det ju så himla fint. Kom tillbaka nu för några dagar sen och gick hem lika nöjd som första gången! Soaki har trevlig personal och riktigt fräsch och fin lokal. Det är en mycket trevlig miljö att vara i och riktigt bekvämt att man kunde luta tillbaka huvudet när dom skulle diffusa håret. De erbjöd även kaffe eller...
Tack, det värmde fint den recensionen! Stort välkommen tillbaka!
Sofi är verkligen professionell och salongen är av toppkvalité. 10/10
Otroligt, tack så mycket för att vi får leverera på topp!
Trevlig och tillmötesgående personal som sätter kunden i fokus. Kunnig personal som även utbildar en i ens hår. Blir dessutom riktigt bra klippt varje gång.
Tack Linus, hoppas att dina lockar lirar med dig på din bröllopsdag! Lycka till imorgon och glöm inte att vara i nuet!
En helt superb upplevels. Varje gång jag är hos Soaki så bemöts jag vänligt och professionellt, de vet vad de pratar om och håller sig inte för att säga som det är vilket jag uppskattar. (Ex. "Det ser ut som din hårbotten är lite irriterad, det schampot du använder vet jag har ingredienserna X, Y, Z, så det är nog därför det kliar! Jag kan rekommendera några produkter här om du vill ha dem, annars vet jag några saker på typ ICA som är helt ok om du vill ha något billigare :)" ) De behandlar mig som en familjemedlem och det är en liten spa-upplevelse att gå dit varje gång.
Vi blir så himla glada av att läsa din recension! Vi får kanske skapa en salongsklubb "JOIN THE SOAKI MOVEMENT" :)?! Varmt välkommen tillbaka så vi får fortsätta att leverera kreativitet i ditt fina hår!
Jag är supernöjd med min nya frisyr. Toppenbra samarbete mellan Hanna och Sofi. Lycka till önskar Karin Maria
Tack så mycket! Vad roligt att höra! Varmt välkommen tillbaka!
Alltid supernöjd med Soaki Movement! Så skönt att kunna lita på en som riktigt förstår mina behov och vet precis hur jag tänker! Resultatet blir alltid som jag hade tänkt! Riktigt proffsigt och lyxigt! Massagestolen ger det lilla extra!
Tack Kalli, det är ett riktigt nöje att samarbeta med dig och hitta nya kreativa lösningar! Varmt välkommen tillbaka!
Allt Sofie och Hanna gör är toppklass!! Supertrevliga, skickliga och grym kvalitet🫶🫶
Tack Elise för din fina recension! Spead the word!
Ljuvlig service med fingertoppskänsla. Är alltid lika nöjd när jag går därifrån med ett mycket väl utfört hantverk på huvudet.
Alltid ett nöje att jobba fram nya ideer med dig Marta!
Jag är supernöjd med hela upplevelsen och med det menas allt ifrån bemötandet och kunskapen till klippningen och färgningen men även sådant som massagen vid tvättningen och tipsen och råden.
Tack, hoppas att du fick med dig alla tipsen och att du kan leva ett hållbarare hårliv!
En utmärkt upplevelse som alltid. Hos Soaki får man ett professionellt men samtidigt personligt bemötande. Sofi har en förmåga att veta vad man behöver lika väl som vad man vill ha. När man är klar är man liksom både ny och sig själv samtidigt.
Vi gillar att våra gäster känner sig som en bättre version av sig! Du är så varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande och superprofessionell klippning. Så skönt att hitta en frisör som verkligen förstår sig på hår och klippning. Jag kan verkligen rekommendera Soaki!
Tusen tack Ewa för din fina recension! Varmt välkommen tillbaka
Bra bemötande, god information, bra produkter. Slutresultatet bra. Vill gärna klippa mig där igen.
Vad roligt att du känner så, tack! Du är varmt välkommen tillbaka Margareta
Alltid trevlig, ödmjukt och välkomnande
Varmt tack! Välkommen tillbaka!
Engagerad, professionell och duktig frisör
Tack så mycket! Varmt välkommen tillbaka!
JAG UPPLEVDE EN FANTASTISK SERVICE - LÅNGT ÖVER VAD JAG FÖRVÄNTAT MIG. JAG KÖPTE KLIPPNING OCH FÄRG OCH DET BLEV JÄTTEBRA!
Det värmer oss att du är mer än nöjd med din behandling. Varmt välkommen tillbaka!
Som vanligt ett otroligt bemötande och omhändertagande och lika nöjd med frisyr och färg som alltid ! Tack Soaki och Sofi!
Tack Sonja, även om det bara är några gånger per år som vi ses, så är det ett alltid ett nöja att hjälpa dig!
Klippt mig hos både Hanna och Sofi, fantastiskt resultat! Mysiga lokaler och sällskap av hunden Tycho medans man väntar på sin tid.
Tack Oskar, hoppas du är nöjd och att din bröllopsklippning med alla styling tips blev bra!
Alltid lika trevligt att komma in på salongen hos Sofi. Trevligt bemötande och alltid nöjd med klippningen.
Tack, det värmer att vi kan leverera!
Väldigt bra, trevligt, blev väl bemött. Rekommenderas!
Tack, vi ser framemot att hjälpa dig när du är i krokarna! :)
Hur bra som helst! Genuint och proffsigt👌
Tack, vi ser framemot att hjälpa dig igen!
Professionellt bemötande, en lyxig och avkopplande upplevelse i lugn miljö med fantastiskt slutresultat. Sofi är kunnig och kompetent och hit kommer jag tillbaka. Om inte annat för den italienska chokladtryffeln ;)
Tack Helene, varmt välkommen tillbaka för nästa proffsbehandling och mera tryffel!
Mycket trevliga! Duktiga och kreativa. Gillar extra mycket deras genuina hållbarhetstänkande och arbete på alla plan för det. Kan varmt rekommendera ett besök hos dem
Tack så mycket och varmt välkommen tillbaka!
En fantastisk stund för kropp och själ. Att gå hem fin i håret, skön massage, god äppelmust med pralin känns toppen bra. Jag handlade en ögonbryns penna och schampo. TACK😎
Precis så ska det kännas att komma och besöka oss! Varmt välkommen tillbaka!
Varmt välkomnande när jag kommer in. Proffesionell frisör som tar initiativ till vad som passar mitt hår utan att ta över min egen idé. Massage av håret som ger total avkoppling och en lugn och skön miljö .
Tack, visst är massagen helt ljuvlig!
Vill man ha en klippning utöver det vanliga så ska man välja Soaki movement. Ett koncept som är unikt och något jag verkligen kan rekommendera för alla som vill unna sig själavård i en lyxig miljö. Jag blev omhändertagen av Sofi och jag klev ut ur salongen med den snyggaste frisyren och mest avslappnade hårbotten jag haft på väldigt länge. Tack Sofi för hur du tar hand om dina kunder. Ditt hantverk är en gåva och något jag tycker alla ska få uppleva.
Wow och tack för ett så fint omdöme! Det värmer oss att du fick en så bra helhetsupplevelse..
Sofi har alltid ett proffsigt bemötande och vurmar för sin kunds behov och önskemål. Kan varmt rekommendera ett besök på Soaki!
Tack, vi värdesätter varje gästs behov och vi hoppas på ett återseende med uppföljningen av din egna håridé! Varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande & fina lokaler med skön avslappnande stämning. Hanna var toppen och jag blev väldigt nöjd med klippningen. Bra helhetsupplevelse.
Att komma till oss är som att komma på mini-semester. Vad härligt att du är nöjd med håret och fick en fin upplevelse ...
Trevligt bemötande, bra hårkunskap men framförallt massagestol till hårtvätten. Mitt hår ser och mår mycket bättre nu!
Tack, vi värdesätter dina åsikter och vi glädjs åt att du uppskattar vår service och kunskap! Varmt välkommen igen!
Väldigt bra alltihop. En grymt kompetent frisör och ett supertrevligt bemötande i en fin salong. Rekommenderas varmt!
Tack så mycket Stina! Varmt välkommen tillbaka!
Så bra salong! Holistisk tänk med kunskap om vågigt och lockigt hår. Så otroligt nöjd!
Tack så jättemycket Ida! Varmt välkommen tillbaka!
Jag blev bemött med stort intresse för mig och önskemål om ny frisyr, och min beskrivning av mitt hår. Jag uppfattade att stor kunskap, vetskap och vilja om att förändra synsätt på miljö, arbetsmiljö, produktkvalitet och arbetssätt som påverkar vårt samhälle och miljö. Mina förväntningar införlivades till fullo! Jag köpte klippning, vax och mous.
Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att du känner så och vi är så glada att få möjligheten att få vara Soakis sätt. Varmt välkommen tillbaka!
Sofi är en helt otroligt duktig frisör.
Tusen tack Inger! Varmt välkommen tillbaka!
Fint bemötande, trygg och kunnig frisör, en salong med bra miljötänk. Känner mig alltid sedd och bekräftad och resultatet är hållbart !
Tack så jättemycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka Annika!
Sofi har en otrolig förmåga att se dig som kund. Hon är proffsig, lyhörd och kunnig. Det är en lyx att gå till en frisör som tänker helhet, kommer med egna kreativa förslag och har schyssta värderingar. Jag kan varmt rekommendera Soaki!
Tusen tack! Det glädjer mig att du känner så! Varmt välkommen tillbaka Anna!
SOAKI bemöter alltid mig som kund med ett leende och hög professionalism. Känner mig alltid sedd & lyssnad på och får ett ärligt svar när jag frågar om jag skulle passa i exempelvis en ny frisyr. Det jag tycker är unikt med ju det SOAKI är deras syn till helheten, att en frisyr ska funka i längre än bara en kort stund, det ska hålla fastän håret växer ut och man inte orkar eller kan klippa sig (igen) efter en viss tid… och med Sofis höga kompetens finns det ingen tveksamhet till vem jag vill gå till när jag ska klippa mig!
Wow...vilken recension! Tack så mycket Ida för att du har sett att vi är mer än bara en salong...Varmt välkommen tillbaka
Proffesionellt bemötande med "mig" i fokus.
Tack så mycket Emma! Varmt välkommen tillbaka!
Jag har varit kund hos Sofi i nästan tio år nu. Det finns en anledning till det. Bemötandet är proffsigt, varmt och inkännande. Sofi är tekniskt sett en Mästare i ordets rätta bemärkelse! Hon lyssnar alltid in ens behov samt kommer med egna idéer. Min hårbotten som varit mycket besvärlig och torr är också tacksam. Soakis engagemang för vår omvärld och hållbarhetsfrågor kan inte annat än värma hjärtat! Sofi är mer än 20 år yngre än mig men är en stor förebild för mig som person! Hanna går ju i hennes ”skola” så jag skulle...
Wow...vilken recension! Vad kul att du ser att vi är mer än bara en salong! Det är en ynnest att ha dig i stolen och din pepp gör att SOAKI kommer fortsätta sträva för en bättre värld och salongsmiljö! Varmt välkommen tillbaka Eva!
Det är alltid lika fantastiskt att bli bemött och klippt av Sofi! Otroligt omtänksam, inlyssnande och erfaren. Kan varmt rekommendera Soaki till alla!
Tack så mycket Sarita! Vad kul att höra! Varmt välkommen tillbaka!
Jag läste om företaget på Instagram och en person som jag följer hade skrivit mycket positivt om det. Bemötandet var fint, det var lugnt och behagligt. LIte för lugnt i och med att klippningen tog mycket längre jämfört med andra ställen. Det tråkiga var att det sedan visade sig att frisören hade missförstått vad jag önskade när det gällde lugg och uppklipp och för lite klipptes. Fler uppföljande frågor borde ha ställts från frisör och jag som kund skulle ha säkerställt att vi hade samma bild av resultat. Jag har dock ändå...
Tack för vidare rekommendationer och vi ser framemot att utvecklas med din stil och önskemål framöver. Varmt välkommen tillbaka!