Det var glädje full upplevelse och jag blev så snygg
Soaki Movement
SOAKI - Sverige första B corp-certifierade salong, vill leverera premiumtjänster inom proffessionell hårvård, som gör att vi får följajust dig genom livet bortom bara besöket i sig. SOAKI har valt att paketera alla våra tjänster utifrån längd/mängd på håret, samt vad du önskar för behandling. I priset så ingår kemiskt material,...
314 omdömen om Soaki Movement
Sedan starten hos Reco 2023
Jättefint bemötande och kunnig personal
Bästa frisören i stan. Man känner sig alltid som huvudrollen när man sätter sig i stolen hos Sofi. När man är klar är man som en ny människa.
Så nöjd med min klippning! Fint bemötande med lyxig känsla. De tar sig tiden att göra ett noggrant jobb o lyssnar verkligen in önskemål. Jag kommer tillbaka!
Tack Emma, varmt välkommen tillbaka!
Genuint och mycket kunnig personal med fokus på hållbarhet. Alltid seriöst och trevligt bemötande.
Lugn avslappnad miljö som både frisörerna och lokalen bidrar till. Redan innan klippningen finns uppfattningen att frisörerna lyssnar och är serviceminded. Jag fick känslan att jag var förstådd i hur jag ville klippa mig. Hårbadet och massagen var helt otrolig. Gott kaffe och en godis innan klippningen drog igång. Något dyrare klippning, men man märker fort vart de extra pengarna går till.
Stort tack för din geniuna omdöme...
Lyxigt och väldigt trevlig! Och bra slutresultat 😀
Alltid trevligt och alltid nöjd med klippningen
Alltid nöjd med håret när jag varit hos SOAKI. Känner mig alltid trygg med att det blir bra. Jag får alltid förslag varje gång på ny frisyr.
Proffesionellt och kompetent bemötande
Proffsigt och trevligt bemötande som alltid.
Sofi är en mycket kompetent frisör som tar sig tid att förklara vad som behöver göras för att uppnå det jag vill med mitt hår. Med den senaste klippningen har hon möjliggjort att jag lätt kan trolla fram mer lockar än vad jag visste fanns i mitt hår.
Kul Terese att vi lockade fram det bästa i ditt hår. tack för dina fina ord det värmer. mvh soaki
Lyhörda och kom med bra tips & råd. Trevligt :)
Kul att höra om din upplevelse hos oss Karl ! det vi vill förmedla :)
Trevligt och professionellt mottagande och snyggt resultat av klippningen.
Tack L för dina fina ord mvh soaki
Tidigare har jag bara haft dåliga frisörbesök där jag kännt mig överkörd och inte lyssnad på, och mitt lockiga hår har blivit förbisett med resultatet att jag aldrig mer vill gå till en frisör. Så var det inte här! Sofie var jätte lyhörd och lyssnade in. Jag kände mig för första gången glad när jag gick hem nyklippt.Så har du frisörångest gå hit!
Klippte mitt lockiga hår hos Sofi och är mer än nöjd! En frisör som gör det lilla extra. Jag fick många bra tips om hur jag ska sköta om och styla mitt hår. Kändes som att Sofi verkligen förstod mitt hår och mina behov, inte som andra frisörer som klipper en standardklippning. Förklarade alla steg i klippningen och hur hon skulle klippa. Proffsigt, fantastiskt bemötande och fingertoppskänsla rakt igenom!
Så roligt att höra om din upplevelse hos oss och tusen tack för din fina recension. Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och att du fick med dig tips som passar just ditt hår och framförallt att du är nöjd med din klippning. Att lyssna in varje kunds behov och skapa en personlig upplevelse är något vi verkligen värdesätter. Varmt välkommen tillbaka till oss! Mvh Soaki
Jag har lockigt hår och är otroligt nöjd med Soaki. Bemötandet är fantastiskt och kunskapen inom lockigt hår är exceptionell! Jag har lärt mig massa nya saker om mitt hår - äntligen! Förutom detta är jag nöjd med hela upplevelsen och mitt hår blev så fint. Helt klart en ny favoritfrisör.
Vad roligt Anneli att höra om ditt besök hos oss och att du lärt dig massa nytt ! Så kul och du är välkommen tillbaka Mvh Soaki
Duktiga m bra service samt centralt bra läge i Umeå. De ser kundens behov och finns.
Tack snälla Maria för ditt omdöme / Soaki
Trevlig salong, jag blev mycket nöjd!
Tack Kajsa för din recension, kul att du blev nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Soaki
Otroligt fint bemötande och riktigt professionella frisörer som gör att du känner dig hörd och sedd.
Så kul att du kände dig sedd och hörd Moa , precis så vi vill att det ska kännas! Tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss /Team Soaki
Att besöka Soaki är mer än ett vanligt frisörbesök. Det är en kombination av professionellt kunnande, fingertoppskänsla för färg, stil och styling och ett väldigt fint omhändertagande. Det finns ett genuint engagemang för hållbarhet både socialt och klimatmässigt vilket märks i alla steg. Sofis färganalys var superproffsig och mycket givande och jag kan varmt rekommendera ett besök.
Tack fina du för din otroligt varma och genomtänkta recension! Det gör oss så glada att du upplever besöket hos oss som något mer än “bara” ett frisörbesök, det är precis det vi vill skapa. Att du dessutom uppmärksammar både färganalysen och vårt hållbarhetsfokus betyder mycket. Alltid lika härligt att ha dig här, Erika ! /Team Soaki
Fantastiskt kunniga inom hår och hårvård. Inlyssnande och man känner sig sedd. De förklarar pedagogiskt varför de gör olika saker. Hela känslan i salongen är lyxig.
Tack Emma för dina fina ord , så vi vill att ni gäster ska känna / Team Soaki
Blir alltid bemött med ett leende av både Sofi och salonghunden Tyko! Gått till Sofi i många år och alltid varit nöjd efteråt. Kunnig och expert inom sitt yrke och det märks att hon älskar sitt jobb och att det är viktigt att kunden är nöjd. Gillar att Soaki brinner lite extra för det hållbara i allt från produkter till frisyrer (att de ska hålla i längden och inte bara för stunden). Har inga planer på att byta frisör.
Tack snälla för dina fina ord och för att du varit med oss så länge! Det betyder verkligen mycket att du känner dig välkommen, sedd och nöjd varje gång. Det är precis så vi vill att det ska kännas både med bemötandet och hållbarheten, i alla led. Tyko skickar också ett extra tack för omtanken! / Soaki
Trevligt bemötande och duktiga frisörer
Tack snälla för dina fina ord / Team Soaki
Öppen och skön stämning i salongen. Opretentiöst och trevligt. Gjorde att jag kände att jag kunde ställa frågor och visa min okunskap. Svaren gav mig pepp att lära mig mer och sköta mitt hår bättre! Nöjd med klippning och supernöjd med slingorna och infärgningen.
Tack, vi vill att det ska kännas exakt just så! Varmt välkommen tillbaka
Jag är så nöjd med mitt första besök hos Sofi. Det känns som den första frisören som på riktigt har haft koll på vad mitt lockiga hår behöver. Konsultationen kring färg var också superbra. Jag fick goda råd om hur jag enkelt stylar mitt hår hemma. Jag är jättenöjd och har inget mer att önska.
Stort tack för din fina recension! Så härligt att du kände dig trygg och sedd i både färgval och lockvård, precis så vill vi att det ska kännas. Vi ser fram emot att träffa dig igen mvh soaki
Som alltid blir man så väl omhändertagen!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du känner dig väl omhändertagen hos oss, det är precis så vi vill att alla våra gäster ska känna. / Soaki
Gjorde en färganalys hos Sofi, och är jättenöjd! Jag har ett genuint intresse av färganalys sedan många år tillbaka, och har länge sett fram emot möjligheten att få göra en färganalys hos en TCI certifierad analytiker. Så jag blev både glad och exalterad när jag såg att Sofi fanns och i Umeå, bara två timmar bort! Sofi var fantastiskt duktig och förklarade hela processen på ett pedagogiskt sätt, så att även någon utan lika mycket förkunskaper som jag själv har kan förstå. Toppenbra och rekommenderas varmt!
vad glada vi blir att ditt besök hos oss blev till en fantastisk upplevelse, och tack för ditt engagemang och din recension :)
Frisör som faktiskt brydde sig om vad du ville och hur den slutliga frisyren skulle passa. Helt klart välutbildad!
tack för din feedback och vad roligt att du är nöjd ditt besök och slutresultatet mvh soaki
Tillsammans kom vi fram till den klippning jag behövde.
vad roligt Margareta att vi kunde hjälpa dig att ta fram ditt fantastiska jag ! Mvh soaki
Soaki är en utmärkt salong. Har aldrig gått därifrån missnöjd en enda gång. Varit kund till Sofi i över 10 år och hon är ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon är lyhörd, oerhört skicklig i sitt hantverk och kan mycket väl vara Umeås bästa frisör.
Tack Marta för ditt fina omdöme, kul att du alltid är nöjd och känner dig väl omhändertagen! mvh Soaki
Toppenbra omtalade, skön massage och trevligt bemötande
Hej Kerstin! Härligt att höra att du upplevt ditt besök hos oss väldigt bra! Tack för ditt omdöme och välkommen tillbaka! Kram Team Soaki
Proffesionellt behandlad som vanligt. Bra tips på vad som passar just mig. Alltid mycket nöjd när jag kommer till Soaki
Hej fina Karin! Det glädjer oss att du alltid upplever ditt besök hos oss som professionellt och att du blir nöjd när du går härifrån! Tack så mycket för ditt omdöme och välkommen åter! Kram Soaki
Personligt och genuint bemötande
Tack Alma för ditt omdöme :) / Soaki
Det var otroligt välkomnande och tryggt! Vendela, som klippte mig, var lyhörd, ställde frågor och gav mig bra tips på hur jag kan sköta och styla mitt hår. Jag är supernöjd med min nya frisyr och kommer definitivt besöka Soaki igen!
Hej fina Heidi! Härligt att höra att din upplevelse hos våran stjärna Vendela varit bra och tack för de fina orden! Tack för ditt omdöme och du är varmt välkommen åter! Kram Soaki
Proffsigt och trevligt bemötande. Lugnt och stressfritt. Personalen har dig som kund i focus.
Hej Eva! För oss är just bemötandet och professionaliteten väldigt viktigt, atmosfären i salongen ska vara en trygg och lugn miljö där våra gäster kan slappna av och njuta av sitt besök! Tack för ditt omdöme och de fina orden! Du är varmt välkommen åter! Kram Team Soaki
Super nöjd med mitt besök hos Soaki efter klippning av lockigt hår och salongskur av Vendela. Piggade verkligen upp håret och fick otroligt fina definierade lockar. Toppen upplevelse av salongen, kan varmt rekommendera.
Hej Nadja! Det glädjer oss att din upplevelse hos våran stjärna Vendela varit bra och tack för ditt omdöme! Du är så varmt välkommen åter! Mvh Soaki
Finaste bemötandet! Varit klipp-och-färg-kund länge och vet att jag trots höga förväntningar aldrig blir besviken. Personlig, medveten, kreativ och lustfylld, så skulle jag beskriva känslan av Sofi i synnerhet och Soaki i allmänhet.
Hej Emma! Tack för de fina orden om oss, det glädjer oss att du alltid blivit nöjd hos oss! Tack för omdömet och välkommen åter! Kram Soaki
Det var trevligt och ett vänligt bemötande. Jag blev mycket nöjd med resultatet!
Hej Kerstin! Det glädjer oss att din upplevelse hos oss varit bra och att du är nöjd med resultatet! Tack för ditt omdöme och varmt välkommen åter! Kram Team Soaki
Väldigt nöjd med både slingor samt klippning😍
Hej Anna! Skönt att höra att du blev nöjd med din klippning och slingning hos oss och tack för ditt omdöme!:) Varmt välkommen åter! Mvh Soaki
Bra service, nöjd över färgningen
Hej Greger! Härligt att höra att färgen kändes bra! Och att våran service också varit bra. Tack för omdömet och ni är så varmt välkommna åter! Nästa gång kanske Fanny vill göra något nytt spännande med färgen!:) Kram Team Soaki
Soaki innebär personligt och professionellt bemötande och utförande av hantverket hår och frisyr. Dessutom är atmosfären välkomnande och omsorgsfull. Jag vet att jag alltid är nöjd när jag lämnar salongen och jag får ofta kommentarer om att jag är snyggt klippt och har en fin frisyr. Jag brukar köpa både hår, smink och hudprodkukter på Soaki. Både urval av produkter och arbetssättet står för hållbarhet på många olika nivåer. En modern och modig salong! Rekommenderas varmt!
Hej Maria! För oss är det extra viktigt att kunderna känner sig välkommna och väl omhändetagna hos oss, det glädjer oss att du alltid lämnar våran sallong nöjd och tack så jättemycket för de fina omdömet om oss. Varmt välkommen åter! Kram team Soaki
Trevligt bemötande med både proffesionalism Och engagemang. Bra produkter.
Hej Lena! Så skönt att du upplevt oss som trevliga och proffesionella och att vi har både ett engagemang, det är några av våra värdegrunder och något som vi i Soaki vill stå för! Tack för ditt omdöme och välkommen åter! Mvh Soaki
Vendela är superduktig! Jag fick hem tre överlyckliga tjejer efter att de varit hos henne. Mina döttrar har väldigt tjockt och mycket hår men det klarade hon galant 😀
Hej fina Sara! Så härligt att höra att våran stjärna Vendela gjort dina döttrar nöjda och ni är så varmt välkommna åter! Tack för ditt omdöme! Kram Team Soaki
Sofi är ett proffs ut i fingerspetsarna. Lyhörd och snabb att fånga upp önskemål och att omsätta dem i en frisyr.
Hej Eva! Det glädjer oss att du är nöjd med din service från våran stjärna Sofi! Tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme! Kram Soaki
Väldigt fint bemötande av alla som jobbar på Soaki. Det är en välkomnande och lugn atmosfär. Blir alltid nöjd med behandling hos dem.
Hej Katta! Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och så glada vi blir över att du blir nöjd hos oss! Kram Soaki
Man känner sig alltid välkommen och blir väl omhändertagen. Man får dessutom alltid något gott att dricka och till drycken en fantastisk godbit.
Hej Gunna! Så roligt att höra att du alltid har en härlig upplevelse hos oss och du är så välkommen åter! Kram Soaki
Superfin och fräsch salong. Blev supernöjd med min klippning av Therese! Utöver att hon är lyhörd och noggrann är hon jättehärlig! Rekommenderar Therese och Soaki varmt.
Hej Ulla-Britt! Så härligt att höra att våran fantastiska trainee Therese gjort att du känner dig nöjd med ditt besök, varmt välkommen åter! Kram Soaki
Sofi har ett genuint intresse att göra upplevelsen perfekt för en. Anpassar sig efter ens person och kan peppa/stötta/hjälpa en genom förändring.
Vad roligt att höra om din upplevelse. Tack för dina fina ord. Kram Soaki
Den bästa frissan jag har haft, hon har hjälpt mig i minst 25 år. Hennes koncept nu är enastående, använder så bra produkter, har så god hand med kunder, bra lyssnare och ger bra tips och råd runt hårbehandling och vad man kan göra själv. Det är en fröjd att bli behandlad av henne, hårmassagen är underbar och så en kaffe med hemgjord pralin, då är dagen räddad. Köper alltid schampo, mousse och lite andra produkter som jag behöver.
wow vilka fina ord från dig, vad glad vi blir att få höra dom Kram soaki