Soaki Movement

Utmärkelser

21 omdömen om Soaki Movement

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-06-01 Verifierad kund
    Har varit kund till Sofie några år nu och hon förstår mig så väl och jag litar 100% på henne med allt hon gör och jag är så nöjd varje gång efter besöket kan varmt rekommendera dennasalong Soaki❤️
    2023-06-01 Verifierad kund
    Trevlig och familjärt bemötande , blev välkomnad av frisörerna och av företagshunden på ett underbart sätt!

Hade höga förväntningar på resultatet och på upplevelsen och det var inga bekymmer för företaget att nå dessa förväntningar med råge.

En suverän helhetsservice i både utförande och resultat , har inte varit snyggare i håret på minst 10år.
    2023-05-29 Verifierad kund
    Det är alltid lika mysigt att komma och bli omhändertagen hos Sofi på Soaki. Salongen blev så fin och mysig.
    2023-05-28 Verifierad kund
    Jag är alltid lika nöjd med bemötandet, det är professionellt och omsorgsfullt. Jag tycker också mycket om Soakis koncept och hållbarhetsidé - det känns unikt och inspirerande!
    2023-05-28 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande både yrkesmässigt och kundmössigt
    2023-05-27 Verifierad kund
    Alltid lika trevligt att komma till Sof🤗Salongen var mysig och varm. En lugn atmosfär🙏
    Tack, det ska alltid kännas värt att åka dom där extra milen! Soaki Movement
    2023-05-26 Verifierad kund
    Personligt bemötande och en klippning som jag förväntat mig. Alltid trevligt att bli ompysslad en stund.
    2023-05-25 Verifierad kund
    Otroligt fint bemötande, rofyllda lokaler och väldigt nöjd med min frisyr :)
    Tack för besöket och vi hoppas att få vara din guldkant i framtiden! Soaki Movement
    2023-05-25 Verifierad kund
    Inlyssnande, professionella, skickliga och upplevelse med guldkant.
    Vad glad vi blir av ditt gillande av vår salong. Det är precis så vi vill att det ska kännas! Soaki Movement
    2023-05-24 Verifierad kund
    Jag gick till Soaki med mitt lockiga, långa hår efter många års frisörskräck, och det var verkligen en helt underbar upplevelse! Kände mig så trygg i Sofi's händer och resultatet blev precis efter mina önskemål och mitt hårs förutsättningar. Känns såklart extra bra med hållbarhetstänket och värderingarna ang människa och miljö som står i linje med mina egna. Rekommenderar till tusen!
    Hej, tänk att få bota din frisörskräck till att det blev en sån fin upplevelse! Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammande vårt helhetstänk. Sväng runt med ditt vackra lockiga hår i sommar! Be proud! Soaki Movement
    2023-05-22 Verifierad kund
    Alltid en positiv upplevelse, bästa frisören i Umeå.
    Tack Nancy...Alltid ett nöje att skapa hår tillsammans med dig... Soaki Movement
    2023-05-21 Verifierad kund
    På vilket sätt skall man fylla i betyg??

Jättebra... klippning och skön huvudmassage
    Hej, Du fyller i på "pluppar" i vad du tyckte din upplevelse var, sedan är det upp till dig att skriva en personlig feedback. Så du har gjort helt rätt! Soaki Movement
    2023-05-21 Verifierad kund
    Ett fantastisk bemötande med mycket kompetens!
    Hela salongen utstrålar kärlek och värme genom naturmaterial och en perfekt belysning.
    Jag fick en frisur som passar perfekt till mig!
    Bokade direkt nästa vecka en hår & ögonbryn toning,
    Tack för din feedback och vi gillar att det känns som en lyx att besöka oss. Vi ses nästa vecka! Soaki Movement
    2023-05-19 Verifierad kund
    Professionellt. Oerhört kunniga och trevliga. Rekommenderas högt.
    Tack, vi gillar att vara någons present och leverera toppklass i service! Soaki Movement
    Familjärt, hållbart, proffsigt!
    Tack! Varmt välkommen tillbaka! Soaki Movement
    2023-05-19 Verifierad kund
    Nöjd med både bemötande och behandling.
    Härlig lokal,lugn miljö.
    Trevlig musik i bakgrunden.
    Skön massagestol i samband med hårtvätt.
    Vad fint att du uppmärksammar detaljerna utöver en proffsig behandling! Soaki Movement
    Trevligt proffsigt bra service
    2023-05-18 Verifierad kund
    Lyxigt och genuint bemötande. En härlig stund att bli ompysslad. Professionell känsla.
    Varmt välkommen tillbaka till en ny upplevelse! Soaki Movement
    2023-05-18 Verifierad kund
    Ett besök man alltid längtar efter.....efteråt ligger man på topp igen och känner sig fylld av ny energi och snygg frisyr!
    En personlig salong ❤️
    Tack, vi vill att det ska kännas som att en varit på en mini-semester genom att besöka oss! Soaki Movement
    2023-05-18 Verifierad kund
    Mycket trevlig och ljus salong, bra placering mitt i stan. Sofi är mycket kompetent som frisör och är alltid trevlig. Gillar och stöttar hennes hållbarhetsfokus. Allt med Sofis salong är väl genomtänkt och det är också det man upplever som kund! Pluspoäng för inspirerande böcker!
    Tack, och vad fint att du ser detaljerna och att du gillar våra böcker. Varmt välkommen tillbaka Soaki Movement
    2023-05-18 Verifierad kund
    På Soaki får man ett personligt och professionellt bemötande. Här finns ett helhetstänk kring både hållbarhet och inkludering som jag tror är ovanlig i frisörbranschen. Jag känner mig alltid harmonisk, stärkt och snygg när jag går därifrån!
    Tack för ditt fina feedback. Ett salongsbesök kan faktiskt betyda så mycket mer än bara på ytan! Soaki Movement