Hon är snabb. Lätt att få tag i. Hör av sig direkt. Verkligen på alerten,precis som vi själva är när vi ska köpa en fastighet...
Victoria Vestberg
Victoria Vestberg är mäklare på Söderhamns Fastighetsförmedling
.Victoria Vestberg har varit registrerad mäklare sedan 2004-09. Victoria Vestberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.6. Victoria Vestberg har haft 26 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
61 omdömen om Victoria Vestberg
Vi har valt Victoria Vestberg, en mycket kompetent och engagerad mäklare. Redan från början har hon gett oss utmärkt rådgivning och service. Hon har alltid funnits där för oss och svarat på alla frågor som dykt upp. Våra förväntningar på Victoria har mer än uppfyllts. Därför vill vi gärna rekommendera henne vidare. Victoria, tusen tack.
Kändes bra på alla vis. Verkade ha en bra förmåga att ha hand om kunderna
Vi såg vårt hus på Hemnet och skrev till Victoria. Hon hörde av sig mycket snabbt och vi bokade en visning. Visningen var mycket trevlig och hon var väldigt hjälpsam. Allt förklarades tydligt. Köpprocessen var snabb och enkel. Vi tackar Victoria och rekommenderar henne gärna.
Vi köpte vårt hus mycket snabbt tack vare Victorias professionella rådgivning. Victoria är mycket professionell och hon svarade alltid snabbt på våra frågor. Hela köpprocessen var enkel och smidig. Förutom att vara en professionell fastighetsmäklare är hon också mycket hjälpsam. Vi kan varmt rekommendera Victoria.
Victoria har varit, och fortsätter att vara, en pärla! Hon är pålitligt, välorganiserad och lätt att kommunicera med. Klart den bästa mäklare jag har stött på!
Bra att prata med och lugn.Hon jobbar bra
Kunnig och erfaren. Löser det mesta och försöker svara på alla frågor. Trevlig och tillmötesgående, är väldigt nöjd med henne som mäklare!
Väldigt trevlig och kunnig mäklare, snabb och smidig husaffär.
ett mycket professionellt och väl genomfört arbete. Processen har präglats av tydlig kommunikation, gott bemötande och hög noggrannhet genom hela affären.