Victoria Vestberg

Victoria Vestberg

Victoria Vestberg är mäklare på Söderhamns Fastighetsförmedling

Victoria Vestberg har varit registrerad mäklare sedan 2004-09. Victoria Vestberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.6. Victoria Vestberg har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

51 omdömen om Victoria Vestberg

Sedan starten hos Reco 2023
Rüdiger G
Köpte sitt hus med hjälp av Victoria Vestberg en del av Söderhamns Fastighetsförmedling

Neutral, proffsig. Lyhörd,skarp i sinnet.

Rolf Inge L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victoria Vestberg en del av Söderhamns Fastighetsförmedling

Victoria Vesterberg hon lämnar inte ut uppgifter förän hon är stupsäker på att allt hon skriver och utalar är100% klart. Även lika mot kunden.

Krister Lennart Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victoria Vestberg en del av Söderhamns Fastighetsförmedling

Jag tycker vi blev mycket bra bemött.Vi kika runt och Viktoria visade oss allt vi behövde se och vi var dit en andra gång och det var inget broblem. Vi har en bra upplevelse av Viktoria. Christer

Lotta I

Trevlig mäklare. Rekommenderas. Duktig och affären gick smidigt.

Pia Kristina V
Sålde sitt hus med hjälp av Victoria Vestberg en del av Söderhamns Fastighetsförmedling

* Bra bemötande. Kunnig. Engagerad. * Levde upp till vår förväntning om att få huset sålt till schysst pris. * Engagerad mäklare med koll och kunnande.

Martin Lea B

Victoria Vestbergs professionalism, engagemang, och kunskap gör henne till den bästa mäklaren jag haft nöjet att träffa. Hon är pålitlig, genuin och alltid ett steg före. Gjorde verkligen mycket för mig och sålde mitt hus i rekordfart. Rekommenderas varmt! 10/10

Anna Katarina Elisabeth N

Engagerad, lyhörd och kunnig

Åke Ragnar P

Mycket bra bemötande, och känns som en god vän. Lyhörd och engagerad utan att ge avkall på professionaliteten. kommer att varmt rekommendera henne till alla som vill veta.

Sara J

Mycket bra, suoer bra kontakt, otroligt trevlig, proffisionell !

Thomas A

En smidig försäljningsprocess med ett gott bemötande. Mäklaren var professionell och tillgänglig när det behövdes.