Suveränt och personligt bemötande. Allt som överenskoms höll till 100%
Soft Office Dalarna AB
Med flera års erfarenhet inom textilier och solskydd är vi på Soft Office Dalarna AB specialiserade på skräddarsydda gardiner och måttbeställda solskydd. I vårt utbud finner du bl.a markiser, rullgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner, pergolor, infravärmare samt myggnät. Våra solskydd är svensktillverkade och...
200 omdömen om Soft Office Dalarna AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack för ett väl genomfört arbete och trevligt bemötande. Vi är så nöjda med allt.
Hela processen var en bra upplevelse
Fantastiskt bra från början till slut. Vänliga och goa killar alla tre, som vi hade den äran att få träffa. Markisen kom upp snabbt och bra.
Jättebra service & trevlig bemötande.
Pålitligt proffsigt och välgjort!
Smidigt hela vägen från offert förfrågan till leverans.
Trevlig och artig försäljare som visade olika alternativ på färger på persienner och plisse. Jag hade bra rekommendationer från en granne I ett område bredvid. Jag köpte persienner till alla fönster i min lägenhet.
Justering av trasiga persienner bl a nya snören och "pinnar".
Mycket proffsigt bemötande och en väldigt detaljerad och angenäm behovsanalys genomfördes. Allt monterades enligt plan och kvalitetssäkrades av montör på plats. Högsta betyg från mig!
Bra och snabb hjälp av trevlig person.
Trevligt bra bemötande , proffsigt . Mina förväntningar uppfylldes . Vi köpte persienner som blev jättebra med lite extra design .
Har fungerat bra med markis och persienner Trevligt bemötande
Hej! Vi är mycket nöjda med försäljaren han kunde allt vi frågade. Han kom hem och visade färger med mera. Har köpt plissegardiner till vårat bostadsrättshus. Även killarna som var hit och satt upp plissegardinerna toppenbra. Vi kommer att rekommendera soft Office till flera som byter fönster här i området.
Nöjd med återkoppling, leverans och vara!
Mycket vänligt , samt i alla avseenden bra bemötanden
Tyvärr alldeles för dyrt för 1 Plissegardin o 1 persienn, totalt 4790 kr! Bilkostnad på fakturan fast man besöker flera kunder nära varandra i samma område vid samma tillfäle!? I övrigt bra jobb o snyggt men som sagt alldeles för dyrt!! Monteringen kostade 1000 kr (1 plisse o 1 vanlig persienn)?? MVH Bengt Modig
Försäljaren Hugo är en lugn och trygg person som pratar sakta och inte är stressad. Samma med montören av persiennerna. Trevlig och lugn.
Snabbt och väl utfört arbete med att ta bort och fästa nya persienner.
Byte av gammal markiismekanik till ny för balkong. Genomfördes professionellt och till vår belåtenhet!
Bra leveranstid och ett utmärkt kundbemötande.
Proffsigt bemötande av både säljare och montör. Mycket nöjd. Köpte persienner.
Trevligt bemötande av all personal jag träffade vid bytet av tyget på min gamla markis.
bra servis från säljare till montör
Proffs! Trevligt och kunnigt bemötande från första kontakt tills att markiserna var på plats Snyggt blev det oxå.
Allt är fackmannamässigt bra gjort.
Proffsigt bra fick hjälp med de jag behövde
Bra goda råd och trevligt bemötande samt proffs upp sättning
Bra bemötande från såväl säljare som montöre. Mycket nöjd med produkten .hängande. Fördragsgardiner
Otroligt proffsiga och serviceminded. Jag tipsar alla jag känner om dom
Åh. Vad roligt att höra Isabelle! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det är något mer du önskar få hjälp med :) Varma hälsningar, Madeliene - Soft Office Dalarna AB
Proffsiga och trevlig personal
Trevligt bemötande.bra utfört arbete!
Funkade bra, en trevlig reparatör. Kollade med kollegor när han var lite osäker själv.
Bra service och bra resultat! Kan rekommendera Soft Office!
Bra uftfört arbete och trevlig personal. Snabb återkoppling för att få arbetet utfört
bra bemötande snabba och klara svar har hållit överenskommen tidsplan
Löste problemet och hade ett mycket bra pris.
Mycket service vänligt bemötande i butiken där vi fick intryck av mycket stor kunskap om våra frågor ang. uppsättning av persienner och kvalitet samt arbets tid mm. Vi fick mycket bra bemötande i hemmet av både försäljare och av person som monterade persiennerna. Fem stjärnor av fem möjliga!!!!
Trotts miss av beställning enl offert så var det helt ok. Montering blev enl ök Gällde en plisegardin utomhus.
Bra grejer, trevlig personal som kommer och gör färdigt när de säger att de ska göra det.
Smidigt förutom denna undersökning som krävde ett visst antal tecken
Mycket bra utförande. Och vänligt bemötande Kan rekommenderas
Jättebra service och ett jättebra bemötande.
Allt mycket bra, trevligt bemötande och super service👌
Mycket bra service och bemötande i alla led. Från första kontakt och offertgivning till leverans. Snabbt gick det också. Vi köpte en markis med montering
Hugo gjorde ett toppen jobb. Grabbarna som monterade var trevliga och gjorde ett jätte bra jobb. Markisen funkar och passar fint.
Suverän service & superb lyhördhet, blev precis som jag önskade mig! Dessutom till ett bra pris & jäkligt trevlig personal!
De var artiga och kunniga kan varmt rekommendera dom. Tack! Jag köpte rullgardiner till balkongen.
Blev jättebra. Bra rådgivning och snabbt installerat.
Så proffsigt. Otroligt lätta att dra ner eller upp, dessutom Otroligt snygga.