Soft Office Dalarna AB

www.soft-office.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2025
4.7

Med flera års erfarenhet inom textilier och solskydd är vi på Soft Office Dalarna AB specialiserade på skräddarsydda gardiner och måttbeställda solskydd. I vårt utbud finner du bl.a markiser, rullgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner, pergolor, infravärmare samt myggnät. Våra solskydd är svensktillverkade och...

200 omdömen om Soft Office Dalarna AB

Sedan starten hos Reco 2024

Björn S

Suveränt och personligt bemötande. Allt som överenskoms höll till 100%

Lars W
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Tack för ett väl genomfört arbete och trevligt bemötande. Vi är så nöjda med allt.

Kent E
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Hela processen var en bra upplevelse

Bibbi Ruth Birgit Ö
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Fantastiskt bra från början till slut. Vänliga och goa killar alla tre, som vi hade den äran att få träffa. Markisen kom upp snabbt och bra.

Rebecca B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Jättebra service & trevlig bemötande.

Christine Ö
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Pålitligt proffsigt och välgjort!

Patrik E
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Smidigt hela vägen från offert förfrågan till leverans.

Lise-Lotte L
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Trevlig och artig försäljare som visade olika alternativ på färger på persienner och plisse. Jag hade bra rekommendationer från en granne I ett område bredvid. Jag köpte persienner till alla fönster i min lägenhet.

Anna K
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Justering av trasiga persienner bl a nya snören och "pinnar".

Harald W
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Mycket proffsigt bemötande och en väldigt detaljerad och angenäm behovsanalys genomfördes. Allt monterades enligt plan och kvalitetssäkrades av montör på plats. Högsta betyg från mig!

Kerstin H
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra och snabb hjälp av trevlig person.

Monica K
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Trevligt bra bemötande , proffsigt . Mina förväntningar uppfylldes . Vi köpte persienner som blev jättebra med lite extra design .

Anders S
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Har fungerat bra med markis och persienner Trevligt bemötande

Ann-Marie Å
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Hej! Vi är mycket nöjda med försäljaren han kunde allt vi frågade. Han kom hem och visade färger med mera. Har köpt plissegardiner till vårat bostadsrättshus. Även killarna som var hit och satt upp plissegardinerna toppenbra. Vi kommer att rekommendera soft Office till flera som byter fönster här i området.

Kåge L
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Nöjd med återkoppling, leverans och vara!

Stefan H
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Mycket vänligt , samt i alla avseenden bra bemötanden

Bengt M
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Tyvärr alldeles för dyrt för 1 Plissegardin o 1 persienn, totalt 4790 kr! Bilkostnad på fakturan fast man besöker flera kunder nära varandra i samma område vid samma tillfäle!? I övrigt bra jobb o snyggt men som sagt alldeles för dyrt!! Monteringen kostade 1000 kr (1 plisse o 1 vanlig persienn)?? MVH Bengt Modig

Margareta E
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Försäljaren Hugo är en lugn och trygg person som pratar sakta och inte är stressad. Samma med montören av persiennerna. Trevlig och lugn.

Maria T
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Snabbt och väl utfört arbete med att ta bort och fästa nya persienner.

Sören W
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Byte av gammal markiismekanik till ny för balkong. Genomfördes professionellt och till vår belåtenhet!

Lena T
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra leveranstid och ett utmärkt kundbemötande.

Björn E
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Proffsigt bemötande av både säljare och montör. Mycket nöjd. Köpte persienner.

Gunilla Ö
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Trevligt bemötande av all personal jag träffade vid bytet av tyget på min gamla markis.

Sune L
Skrev om Soft Office Dalarna AB

bra servis från säljare till montör

Fredrik D
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Proffs! Trevligt och kunnigt bemötande från första kontakt tills att markiserna var på plats Snyggt blev det oxå.

Håkan L
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Allt är fackmannamässigt bra gjort.

Marcus B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Proffsigt bra fick hjälp med de jag behövde

Per A
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra goda råd och trevligt bemötande samt proffs upp sättning

Sune B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra bemötande från såväl säljare som montöre. Mycket nöjd med produkten .hängande. Fördragsgardiner

Isabelle B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Otroligt proffsiga och serviceminded. Jag tipsar alla jag känner om dom

Svar från Soft Office Dalarna AB

Åh. Vad roligt att höra Isabelle! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det är något mer du önskar få hjälp med :) Varma hälsningar, Madeliene - Soft Office Dalarna AB

Karl Rolf K

Proffsiga och trevlig personal

Nils O
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Trevligt bemötande.bra utfört arbete!

Lars J
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Funkade bra, en trevlig reparatör. Kollade med kollegor när han var lite osäker själv.

Christina W
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra service och bra resultat! Kan rekommendera Soft Office!

Lasse B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra uftfört arbete och trevlig personal. Snabb återkoppling för att få arbetet utfört

Christer S
Skrev om Soft Office Dalarna AB

bra bemötande snabba och klara svar har hållit överenskommen tidsplan

Monika B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Löste problemet och hade ett mycket bra pris.

Curt B
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Mycket service vänligt bemötande i butiken där vi fick intryck av mycket stor kunskap om våra frågor ang. uppsättning av persienner och kvalitet samt arbets tid mm. Vi fick mycket bra bemötande i hemmet av både försäljare och av person som monterade persiennerna. Fem stjärnor av fem möjliga!!!!

Per L
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Trotts miss av beställning enl offert så var det helt ok. Montering blev enl ök Gällde en plisegardin utomhus.

Henrik H
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Bra grejer, trevlig personal som kommer och gör färdigt när de säger att de ska göra det.

Bengt Roland I
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Smidigt förutom denna undersökning som krävde ett visst antal tecken

Rolf B

Mycket bra utförande. Och vänligt bemötande Kan rekommenderas

Ann-Christin A
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Jättebra service och ett jättebra bemötande.

Anette S
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Allt mycket bra, trevligt bemötande och super service👌

Pär S
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Mycket bra service och bemötande i alla led. Från första kontakt och offertgivning till leverans. Snabbt gick det också. Vi köpte en markis med montering

Fredrik S
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Hugo gjorde ett toppen jobb. Grabbarna som monterade var trevliga och gjorde ett jätte bra jobb. Markisen funkar och passar fint.

Torbjörn R
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Suverän service & superb lyhördhet, blev precis som jag önskade mig! Dessutom till ett bra pris & jäkligt trevlig personal!

Kerstin A
Skrev om Soft Office Dalarna AB

De var artiga och kunniga kan varmt rekommendera dom. Tack! Jag köpte rullgardiner till balkongen.

Erika E
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Blev jättebra. Bra rådgivning och snabbt installerat.

Annika J
Skrev om Soft Office Dalarna AB

Så proffsigt. Otroligt lätta att dra ner eller upp, dessutom Otroligt snygga.