Solklart städ & fönsterputs

www.solklartstad.se
  • BadgeTwoYears
4.3
Ring 0372-108 08 Dela

Söker du städhjälp? Vi på Solklart städ och fönsterputs är din professionella städfirma för hem och företag i Växjö. Vi hjälper dig med vardagspusslet genom att erbjuda flyttstädning, hemstädning, storstädning, fönsterputs, lövblåsning och fasadtvätt med städgaranti på alla uppdrag. Vill du ha regelbunden hemstädning erbjuder...

335 omdömen om Solklart städ & fönsterputs

Patrik L
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Allt ok, han gjorde jobbet bra enligt önskemål.

Kristian L
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Trevlig upplevelse. Väldigt nöjd med arbetet.

Johanna H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Väldigt noggrann, är väldigt nöjd med resultatet!

Barbro P
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag har alltid varit nöjd efter städning o fönsterputs

Hanna N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Var en del ställen som var missade t.ex en list som man såg direkt att den inte var avtorkad. Tvättmaskin och diskmaskin var inte städade, avloppet i duschen var inte taget, sockeln i köket va inte taget, var fortfarande smutsigt mellan fönsterna

Maria A
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jättefina fönster. Snabbt är och billigt. Han som var här glömde ett fönster, när jag påpekade det så gjorde han det utan konstigheter

Annica A
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Har alltid varit jättenöjd med Solklart men det blev jag inte denna gången. Men… på kontoret var dom verkligen toppen och jag fick snabb och fin återkoppling

Ann-Christin K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

De var jätteduktiga och städade o putsade fönster . Jag hade flyttstäd och bolaget jag hyr av var jättenöjda. Tack

Burian Z
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Fönsterna blev fina (in och utvändigt). De arbetade otroligt snabbt, inom en timme blev allt färdigt (hus 175 kvm + inglasad altan)

Tina J
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Bra utfört arbete, rena och fina fönster.

Akram A
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

God och snabb service! Fint resultat

Karin H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Mycket duktig kille som var noggrann putsade mina fönster. Tyvärr tycker jag det är för dyrt för mina få fönster så jag fixar det själv nästa gång. MVH Karin Häggu

Mats N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Städningen var perfekt. Men den interna kommunikationen fungerade inte. Fick fel på fakturan och dom åtgärdade detta snabbt och bra.

Kristina P
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Duktig och trevlig personal! Rekommenderas varmt!

Ingrid K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Bra gjort, rena och fina fönster men lite missar när det gäller flugpajs där man inte har gnot så att de har försvunnit Mest missar i våra köksfönster men vi är helt nöjda ändå

Anders J
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

En väldigt noga fönsterputsning som utfördes i Juni! Väldigt nöjd.

Johanna G
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Städerskan var långsam & gjorde inte det som var överenskommet! Helt ok städat men inte alls så bra som förväntat!

Ann-Chrstine G
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Under den tiden jag anlitat Solkraft då har jag varit mycket nöjd! Snabbt o bra utfört arbete av era killar! Tack

Claes B
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Proffsigt och bra och fint resultat så vi är mycket nöjda

Cecilia C
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Var lite besviken då de inte kom vid avflyttningsbesiktning utan fick ringa efter dem. Städ var ok men fick ombesiktning på spis och fönster. Efter långa samtal på telefon fixades detta och de kom på ombesiktning. Men jag önskade att Lotta som ansvarig hade erbjudit avdrag på städning. Kostnad för mig att ombesiktiga och kostnad ta ledigt . Fick faktura utan ersättning. Blev erbjuden att de betalar ombesiktning. Allt löste sig men känns ändå lite dåligt att städfirma inte kan putsa fönster. Annars ok.

Bjarne O
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Snabbt och ett mycket bra resultat

Rebecka O
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Allt var bra o ja blev jättenöjd

Patrik S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Glada killar, jobbade väldigt snabbt.

Eva Ann-Charlott E
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Tack, det blev fint.👍ser fram emot nästa gång

Lena H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Två personer putsade våra fönster + spröjs på cirka 40 minuter. Effektivt.

Linda L
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Trevlig person som var här men lite trist att några fönster på övervåningen inte kunde putsas för att det inte fanns utrustning till det när det är en källarnedgång nedanför.

Carola S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Inte helt nöjd fönsterna var inte riktigt putsade på utsidan Samtidigt etc han ner ett bords ur såglaskåpan gick sönder

Margareta A
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Solklart är alltid trevligt att prata med duktiga människor som kommer och putsar fönstren har stadiga tider vår och höst som jag trivs med 👏👏👏👍🌷🌹🌸🌼

Anders T
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Allt var bra mua vita kalkfläckar som putsaren meddelade inte kunde tas bort. Krävde special utbildning! Googlade och fann svar att använda ättika. Provade själv och det fungerade. Så.. ta med ättika nästa gång.

Hanna H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Trevliga fönsterputsare som gjorde ett bra jobb! Snyggt resultat!

Staffan S

Bara bra. Kan rekommendera Solklart

Anna E

…………………………………………………………………………..

Susanne T
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Det gick snabbt och fönsterna blev så rena. Trevligt bemötande också

Annika G
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag är mycket nöjd och rekommenderar därför denna firma

Siv S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Helt okej, både bemötande och snabbhet och noggannhet

Helena P
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Trevligt bemötande Duktig och kunnig personal Jag är super nöjd med resultatet. Trevlig sommar

Gunilla W
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Trevliga grabbar och snabba. Duktiga.

Kurt P
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Bra arbetsledare bra jobb utfört återkommer

Gordana D
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag är väldigt nöjd med bemötandet av personalen när jag bokade fönster putsning. Jag tycker att dem är väldigt professionella och duktiga .

Lena L
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Beställt fönsterputs utvändigt till kl.8.00 , kom kl.10.30. En irriterad och gnällig kille! Betalat höghöjdstillägg, men hade ingen stege med sig. Så upplevelsen var inte bra. Tråkigt när det är första gången jag beställt fönsterputs!

Kain B
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Kort tid efter beställning. Bra bemötande o bra fönsterputs

Eva G
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Mina fönster blir jättefina. Killarna är fantastiskt duktiga. Jag hoppas att dom kommer tillbaka när det är dags/ hälsningar Ewa, Sjöbågen 8 A Växjö

Sanja K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Proffsigt och snabbt! 5 av 5 stjärnor!

Kjell T
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Ett bra jobb som vanligt. Vintersmutsiga fönster i uterummet blir som nya. Anlitat Solklart flera gånger tidigare och inte blivit besviken en enda gång. Kjelle

Gert B
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Vi är nöjda med utförande. Killarna skötte sig bra och var tillmötesgående.

Astrid F
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Neutralt bemötande. Förväntningar rena fönster.Snabbt arbete ,Inga långa pauser.Detta uppfylldes med råge! Glänsande fönster och rena fönsterkarmar!Jag är mycket nöjd!

Marina K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Kom i tid, noggrant, fint och ordentligt.

Per J
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Felinformerade om omfattningen av uppdradet men löste problemet och gjorde ett mkt bra arbete. Stressade av situationen men mkt trevliga och effektiva. Fem * av fem möjliga.

Charlotte F
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Blev jätte nöjd med städningen kommer tipsa mina vänner om er :)

Emina F
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Mycket nöjd med arbetet, blev precis vad jag tänkt mig!