Själv fönsterputsen är vi mycket nöjda med. Däremot är det varje gång ni ska komma ganska rörigt och oklart när ni kommer? Och om ni ska putsa utifrån eller inifrån. Senaste gången hade vi utvändig putsning och ni skrev innan att då putsar ni utifrån. Men när dom kom hade dom inga stegar så fönsterna mot Vallg och Trädgårdsg putsades inifrån. Sånt måste vi i framtiden veta INNAN ni kommer så att någon är hemma. Samt en exakt tid att förhålla sig till. Hoppas det fungerar bättre nästa gång!
Solklart Hushållsnära Tjänster AB
12 omdömen om Solklart Hushållsnära Tjänster AB
Lätt att boka tid och alltid snabb återkoppling på mail. Vi har mycket buskar framför fönsterna som dessutom sitter en bit upp från marken, så stege måste användas för att komma åt alla fönster. Vi är jätte nöjda! Dock missades att få ett pris för fönsterputsning till våren på vårt uterum.
Ni skulle vara här kl 10.00 och kom 13.05.jag försökte ringa er men ingen svarade men jag blev uppringd runt 14.00 tiden. Jag har sagt upp min prenumeration hos er då jag känner att man inte kan lita på er. Hälsningar Eva
Min mor är nöjd! Trevligt bemötande av personalen!
Alltid lika fina fönster efter att ni har varit här! Så nöjd varje gång! Just denna gång missades dock det lilla fönstret bredvid ytterdörren. Om ni har vägarna förbi min ort får ni gärna svänga förbi och putsa det, annars fixar jag det så klart själv!
Hej. Jag är nöjd med fönsterputsningen som alltid men jag tycker det är dumt att ni kommer vilken dag som helst den veckodag man bokat, eftersom vi har spröjsar dom vi plockar ner själva. Jag har utvändig putsning annars är jag nöjd med er putsning. Vänligen Gun Axelsson
Det var fortfarande prickar kvar av flugskit o.dyl. Det gick dock snabbt.
Jobbet var mkt bra utfört. Ett litet minus för att han dök upp 2 tim innan avtalad tid vilket gjorde att jag fick skynda hem för att ta ner spröjsen. Men som sagt ett ytterst lite minus.
Tack för städningen! Jag är väldigt nöjd över deras insats o dom var både noggranna o väldigt trevliga! Jag kommer absolut att rekommendera solklart vidare☀️ Mvh// Mona-Britt Jonsson
Är väldigt nöjd med mina fönster, personalen är duktiga.
Super quick and very good service and quality. No complaints
Anlitades till fönsterputsning. Fönstren blev inte rena och flera gick sönder vilket företaget inte ville ta ansvar för, istället åkte de utan att säga något och skickade en långt dyrare räkning än vad det skulle kosta enligt deras prislista. Oprofessionellt och otrevliga i sin kommunikation!