Solklart städ & fönsterputs

Ring 0372-108 08 Dela

176 omdömen om Solklart städ & fönsterputs

Gunbritt H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag blev väl bemött snabb tid blanka fönster fönster på framsidan nära gatan källafönster alla sidor enormt jobb killen mycket trevlig som putsade Jag återkommer igen Vh Gunbritt

Ingrid N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Det fungerade jättebra. Trevlig och duktig person som kom

Björn K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Kom i tid samt gjorde et fint arbete Nöjd

Peter O
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Lätt att komma i kontakt med via telefon , snabbt /smidigt/bra jobb av killen som var här. Nöjda, vi återkommer. Grannar tipsade.

Margareta N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Snabbt och perfekt utfört. Eftersom ni alltid anlitar utländsk arbetskraft som varken kan engelska eller svenska är det svårt att kommunicera om man behöver förklara något

Aina W
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

God service vid flyttstädning. Beställd städning av källarförrådet, gjordes inte, men allt annat var bra.

Birgitta J
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Mycket trevlig och noga var han.

Hampus O

Snabbt, smidigt och bra. Prisvärt

Solveig R
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Tack för bra hjälp. Jag är nöjd!

Rikard L
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Proffesionellt från start till mål.

Inger S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Snabbt, rent och trevlig kille.

Majvor S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Han var trevlig och allt såg bra ut ända tills solen visade sig mot vissa fönster som visade sig vara brokiga jag trodde att ni som proffs inte skulle få detta fenomen som jag själv ofta råkat ut för.

Elsy J
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag har vid flera tillfällen anlitat Solklart för att tvätta fönstren i vårt hus. Stora fönster i vardagsrum och uterum på både insida och utsida, övriga fönster av normalstorlek bara på utsidan. Vi har varje gång varit mycket nöjda med resutatet. De som utfört arbetet har jobbat snabbt men ändå mycket noggrant . Elsy Johansson

Rebecka J
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Smidigt och fint resultat. Är nöjd!

Ruth N

Mycket bra bemött. Rena skinande fönster! Nöjd 💯 %

Mona Z
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Bra kommunikation om vad som skulle göras och förändring av uppdraget. När solen kom fram såg jag tyvärr att det var ränder längst upp på fönstrena .

Åke H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Rena fina fönster och två trevliga glada killar

Hans S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Själva arbetet är väldigt bra, men det kan ju inte vara meningen att man ska gå å vänta 30 minuter på att hantverkaren ska komma. Jag stannade hemma från jobbet, och blev alltså ännu mer sen. Är man inte i tid, så hör man av sig. Å hantverkaren verkade vara helt förvirrad när det gällde att orientera sig till adressen..... Men som sagt: Fönsterna är väldigt fina.....

Irene K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Myckett bra och snabbt putsat av killen.

Alice L
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Njuter av nyputsade fönster. Och dörrar i uterummet som blänker. Tusen tack för ett bra utfört arbete. Så proffsigt.

Ulrika N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

bra! hörde av sig om att komma tidigare - uppskattat! Lite svårt att avgöra antal fönster.

Erika H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Snabb återkoppling och effektiv och noggrann utförd putsning. Mkt nöjd.

Peter H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Bra och trevligt bemötande och proffesionellt genomförd putsning. Punktlig och levde helt upp till våra förväntningar = rena fönster! Rimlig kostnad!

Ingegerd A
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Mycket nöjd. Oturligt nog kom stormen Dave efter någon dag.

Lotta E

Barbro T
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Helt nöjd med s k veckostädning av vänlig personal som gjorde ett bra jobb effektivt. Kommer att anlita företaget igen.

Eva H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Fönsterputs. Hade väldigt bråttom, men gjorde ett bra jobb utom 2 fönster som var svåra att få rena, men som min man och jag lyckades med, med annat rengöringsmedel och mycket gnygg att få rena. Får intrycket att det är ett seriöst företag som man kan lita på.

Marie E
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag blev väldigt nöjd med mina rena fönster. Tack!

Barbro N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag är mycket nöjd och belåten med fönsterputsarens jobb!!!

Johanna S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Proffsigt och snabbt, mycket nöjd!

Eva P
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Är supernöjd!! Kommer aldrig släppa in någon annan städfirma igen i mitt hem. Mina fönster är så fina o killen som putsade får mina varmaste rekommendationer.

Christina J

Trevlig personal och noggrann

Ann-Louise H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Vi är mycket nöjda! Mannen som var här var mycket noggrann och trevlig👏🏼 Ann-Louise

Dödsbo H
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Det fungerade bra! Jag har ingenting mer att tillföra.

Marie S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jag var inte nöjd denna gången. Jag var hemma då jag ville prata med dem. Andra gången var jag med hemma. Jag hade kommit överens att de skulle ringa på men gjorde det inte än då är

Stig G
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Städningen utförs var fjärde vecka och jag är alltid nöjd

Birgit N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Hej jag är belåten med hur mina fönster blev putsade Killen som var här var trevlig och tillmötesgående Tyvärr blev det en storm som förstörde resultaten MVH Birgit

Göran F
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Kort väntetid. Vänligt bemötande. Välgjort.

Marianne G
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Hej Fina fönster, trevlig kille med gott bemötande. Kom dock 30 min sent. Killen kunde dock bara engelska, inget bekymmer för mig men kan säkert uppfattas som osäkert för en del kunder. Vi återkommer till Solklart! Hälsningar Marianne

Distriktsveterinärerna V
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

* Bra bemötande av personalen trots språkförbistring. Hälsar alltid! * Städar efter vad som är bestämt men svårt att förstå om man frågar och be om nya saker som tillkommer. Känns som att man måste mejla kontoret om det är något extra och det är lite synd då det blir mycket omvägar och extra tid. * Har beställning på städning av kontorsmiljö 1 gång i månaden vilket sköts bra. Brister i kommunikationen på plats och svårt att förmedla synpunkter och nya städuppdrag som kommer upp allt eftersom, det kan vara fläckar på golv...

Charlotte B
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Lätt att beställa deras tjänster och vi var nöjda med fönsterputsningen. Vi har anlitat Solklart i flera år. Nöjda!

Asta K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Jättebra städning och service.

Lars K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

När det gäller själva resultatet av fönsterputsningen finns inget att klaga på. Den var bra och noggrann gjord. Däremot finns ett par saker att anmärka på. 1. Inget skydd för vatten som kom på golvet vid ”skrapningen”. Detta gjorde att den heltäckningsmatta som låg på balkonggolvet var genomsur och fick luftas under ett par tre dagar. Det samma gällde parkettgolvet i rummet då det stora fönstret ”skrapades”. En stor pöl bildades på golvet där personen sedan gick med skorna och som fick till följd att stora delar av golvet...

Camilla S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Har köpt fönsterputs av solklart i flera år och brukar alltid vara mer än nöjd. Jag köper fönsterputs för att jag inte kan få fönsterna då fina helt enkelt. Tiden som är avsedd är 2 timmar men han var ensam och klar på 1 timme. Förr tog de alltid både fönsterkarm och bleck utan tillval. Nu hade jag gjort tillval bleck men det vara bara något som är tvättat. Det blir inte Solklart nästa gång då kan jag likaväl putsa själv.

Margareta K
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

En del fönster var väldigt bra. Medan andra inte var särskilt fina.

Gun D
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Mycket väl godkänt, fönstren blev perfekta. Trevligt bemötande, inga problem när vi bad honom göra ett fönster till. De är välkomna fler gånger

Lennart P
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Bra och snabbt ocj rena fönster inkl inglasade balkongen

Lena S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Trevlig kille o trevligt bemötande putsade mlna fönster noggrant jag hade beställt puts på utsidan på huset. Plus. Utsidan på altanen. Vilket gjordes av en kille från Gislaved mycket belåten med jobbet.

Sofia S
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Blev omstädning på besiktningen. Städfirman tyckte inte det behövdes städa bakom kyl/frys. Men det blev som sagt omstädning. Firmans personal trevliga. Glömde en spis platta på 1:an i flera dagar. Hade inte jag kommit dit för ett annat ärende skulle plattan stått på tills den nya ägaren kommit dit.

Gun-Inger N
Skrev om Solklart städ & fönsterputs

Rena fönster snabbt till ett hyfsat pris