Helt suveräna och bra service.
Solkomfort
Solkomfort är ett företag i norra Bohuslän som levererar högkvalitativa solskyddslösningar till privatpersoner och företag! Vi erbjuder ett brett sortiment av utvändiga och invändiga solskydd som förbättrar ditt inomhusklimat, ger dig insynsskydd och total kontroll över ljusinsläppet. Vårt kompletta sortiment inkluderar bland...
41 omdömen om Solkomfort
Trevligt bemötande. Snabb och bra leverans. Allt var perfekt.
Tack för det fina omdömet :) Nu är det bara invänta våren och värmen igen :) God jul och gott nytt år på er :)
Jättenöjd med mina persienner och ett mycket vänligt bemötande
Hej! Vad kul att du är nöjd! :) God jul och gott nytt år på dig :)
Veldig god service ! Anbefales på det varmeste.
Hej och tack för det fina omdömet! :) God jul och gott nytt år :)
Riktigt bra service och bra utfört arbete
Hej! Det tackar vi för! God jul på er :)
Ansatte alltid villige og tilgjengelige. De har gode løsninger for solskjerming ute og inne. Pål
Hej! Tack för omdömet! Önskar er en god jul och ett gott nytt år :)
Super god service. Levererar i tid. Trevliga anställda.
Tack så mycket! Kul att du är nöjd :) /7Rasmus
Super bra kontakt med oss som entreprenör och lyhörda för vad slutkund vill ha. Rekommenderas starkt av oss
Tack så mycket! :) Blir väl inte annat än bra när proffs jobbar ihop ;) //Rasmus
Vi har anlitat företaget tidigare Finns inget att klaga på Allt fungerade perfekt
Tack! Kul att ni är nöjda! Som vi sa sist! nu får ni ta och flytta, för nu kan vi nog inte leverera något mer till ert hus ;) /7Rasmus
Trevligt, enkelt, snabbt och proffsigt👍
Tack så mycket! Vi är väldigt tacksamma att ha dig som en återkommande kund :) //Rasmus
Förstod mina behov och kom med bra lösning.
Tack för omdömet! Nu hoppas vi på mycket sol och en full uteservering :)
Et korkat uppförande snabb och bra respons bra pris och proffsig leverans och montage .
Hej! Hoppas inte vi var allt för korkade ;) Gäller att vara på tårna, då brukar det gå bra ;)
First class service. Leverer alltid som utlovat, paa tid och til atalt pris. Mycket paalitelige.
Hej, tack Arne för att du lämnar ett omdöme om oss. Vi ser fram emot våren och leverans av din nästa produkt :)
Effektiv, profesjonell og hyggelig!
Hej! Tack för det fina omdömet! nu sitter även resten på plats! God jul och gott nytt år :)
Smidigt och enkelt. Bra service i alla steg i processen. Vi är så nöjda med resultatet! Tack!
Hej! Så kul att höra! Det blev ett riktigt fräscht lyft! :)
Det här företaget är verkligen måna om att kunden blir nöjd. Och det blir den! /Eva
Hej! Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! :) Vi är väldigt tacksamma för att vi har fått hjälpa er med solskydd. God jul och gott nytt år på er :)
Snabb service, proffsen på plats och klockren inställning av ut markiser Kan näppeligen bli bättre 😊
Tack för det fina omdömet! Vi har ju skruvat på en hel del markiser så något skall vi nog ha snappat upp ;)
Bra information, trevligt bemötande👍
Det tackar vi för! Nu är det bara solen som fattas ;)
Eftersom det var en gammal markis va målet att det skulle vara säkert att använda och killar gjorde ett gjorde ett superbra jobb. En nöjd kund. Mvh Maria Andreasson
Kul! Ja, man får ha respekt för äldre markiser. dom är inte alltid så ofarliga som dom ser ut ;)
Snabb uppföljning efter att man tagit kontakten. Meddelar att man inte kan leverera på utsatt tid, då får man en förståelse istället för att ni bara utebli
Hej, och tack för omdömet. Information är a och o. kul att du blev nöjd :)
Opplevde veldig god service .
Tusen tack! Snart är vi förbi nyår och då kommer sommaren fort igen, och då skall markiserna ut ;)
Vi har vært fornøyd og pent utført.
Så kul att höra! tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er :)
Rutinjobb att sätta in myggnätsdörrar antar jag men ändå mycket förarbete,kontroll mm så att allt blir korrekt. Dock var uppgiften att laga markisen ( levererad från annan) där linan gått av säkert en utmaning. Men med tålamod,list, uthållighet och kompetens så klarade dom detta galant. Vi är mycket nöjda med Er som vanligt.
Hej! Tack för omdömet! ja det tar alltid lite tid att komma igång, man vill ju inte borra fel ;) Ja, dessa pergolamarkiser är alla olika, men det brukar ordna sig!
Köpte 2 terrassmarkiser av märket Hestra. Blev vänligt bemött, fick jättebra information, snabb leverans och perfekt montering. Ett alltigenom proffsigt utfört uppdrag. Jag kan varmt rekommendera Solkomfort. Beatrice Juhlin-Dannfelt
Hej och tack för det fina omdömet! Kul att du är nöjd, nu har du markiser som varar länge :)
Bra produkter och verkligen utmärkt service!
Hej och tusen tack för att ni gett os förtroendet att hjälpa er :)
Gutta boys! Leverer på alle punkter.
Tack så mycket! Hoppas montaget gick bra för dig :)
Trevligt bemötande, effektiva och kunniga.
Tack själva,, Nu är ni redo för sommaren ;)
Se tidigare utlåtande som Solkomfort erhöll! // Leo
Tack för ett återigen fint omdöme :)
Väldigt trevliga och serviceinriktade! Har hjälpt oss med flera saker hemma.
Hej och tack för det fina omdömet! :)
Topp kvalitet og kjempegod service😊
Hej! Tack för det fina omdömet och att vi fick hjälpa er :)
Bra och snabb service trevliga och hjälpsamma
Hej på dig! Alltid kul att hjälpa till, vi tackar för förtroendet! :)
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete.
Hej! Vi tackar för förtroendet :)
Bra företag, ordning och kommer med bra idéer
Tack så mycket! Ja, ibland kommer dom lätt och ibland tar det en stund att grubbla ;)
Snabbt och bra bemötande. Löste också montaget av vår markis på ovanvåningen utan att vi var hemma .
Hej! Tack så mycket för omdömet. Man får vara lite lösnings orienterad ibland :)
Trevligt bemötande och proffsigt jobb!
Tack så mycket! Nu är det bara solen som fattas :)
Mycket trevliga och hjälpsamma med tips och råd.
Tack för det fina omdömet! kul att ni är nöjda :)
Trevligt bemötande, snabb och bra installation.
Tack för det fina omdömet! Ja,, det flöt på väldigt bra, både för oss och elektrikern :) Lite varm dag bara! ;) //Rasmus
Utrolig god service og ikke minst kjekke grabbar !! Veldig fornöyd.
Hej! Härligt att du är nöjd :) Kul projekt hos dig, men det var lite mycket getingar uppe vid taket! ;) //Rasmus
Bra bemött och helt nöjd med Markisen. Allt var bra. 😊
Hej! Kul att du är nöjd, Nu får vi hoppas på ett lika varmt 2026 :) //Rasmus
Blev mycket bra bemött som vanligt då vi har handlat där tidigare. Köpte nu plisegardiner för insyn och solskydd.
Tack för det fina omdömet! Vi är väldigt tacksamma att få leverera både solskydd och garageport till er :) //Rasmus
Kunnskapsrik og hyggelig kundebehandling, pristilbud og levering som avtalt. Når de som monterer opp screens hos oss, ser at det begynner å regne, da rydder de bort våre ute-puter og legger de tørt under tak! Skikkelige folk som gjør skikkelig jobb! Veldig fornøyd!
Tusen tack! Kul att du är nöjd, vi är väldigt glada att få göra jobb hos härliga människor som dig! Hoppas du fått provat restaurangen jag tipsade om sist gång vi sågs :) //Rasmus