Solkomfort

Solkomfort

www.solkomfort.se
  • Badge2025
Ring 0526-104 92 Dela

Solkomfort levererar högkvalitativa solskyddslösningar till privatpersoner och företag. Vi erbjuder ett brett sortiment av utvändiga och invändiga solskydd, inklusive måttanpassade markiser (terrass-, fönster- och screenmarkiser), balkongskydd, gardiner och andra invändiga lösningar. Vi har även pergola och glasräcken för att...

36 omdömen om Solkomfort

Pål E
Skrev om Solkomfort

Ansatte alltid villige og tilgjengelige. De har gode løsninger for solskjerming ute og inne. Pål

Erling H
Skrev om Solkomfort

Super god service. Levererar i tid. Trevliga anställda.

Gundersen Entreprenad

Super bra kontakt med oss som entreprenör och lyhörda för vad slutkund vill ha. Rekommenderas starkt av oss

Christer A
Skrev om Solkomfort

Vi har anlitat företaget tidigare Finns inget att klaga på Allt fungerade perfekt

Morgan G
Skrev om Solkomfort

Trevligt, enkelt, snabbt och proffsigt👍

Grebbestad A
Skrev om Solkomfort

Förstod mina behov och kom med bra lösning.

Bengt A
Skrev om Solkomfort

Et korkat uppförande snabb och bra respons bra pris och proffsig leverans och montage .

Arne F
Skrev om Solkomfort

First class service. Leverer alltid som utlovat, paa tid och til atalt pris. Mycket paalitelige.

Roar T
Skrev om Solkomfort

Effektiv, profesjonell og hyggelig!

Kronans A
Skrev om Solkomfort

Smidigt och enkelt. Bra service i alla steg i processen. Vi är så nöjda med resultatet! Tack!

Eva-Britt H
Skrev om Solkomfort

Det här företaget är verkligen måna om att kunden blir nöjd. Och det blir den! /Eva

Jörgen M
Skrev om Solkomfort

Snabb service, proffsen på plats och klockren inställning av ut markiser Kan näppeligen bli bättre 😊

Rita L

Bra information, trevligt bemötande👍

Maria A
Skrev om Solkomfort

Eftersom det var en gammal markis va målet att det skulle vara säkert att använda och killar gjorde ett gjorde ett superbra jobb. En nöjd kund. Mvh Maria Andreasson

Håkan B
Skrev om Solkomfort

Snabb uppföljning efter att man tagit kontakten. Meddelar att man inte kan leverera på utsatt tid, då får man en förståelse istället för att ni bara utebli

Angelica M
Skrev om Solkomfort

Opplevde veldig god service .

Anne F
Skrev om Solkomfort

Vi har vært fornøyd og pent utført.

Johan S
Skrev om Solkomfort

Rutinjobb att sätta in myggnätsdörrar antar jag men ändå mycket förarbete,kontroll mm så att allt blir korrekt. Dock var uppgiften att laga markisen ( levererad från annan) där linan gått av säkert en utmaning. Men med tålamod,list, uthållighet och kompetens så klarade dom detta galant. Vi är mycket nöjda med Er som vanligt.

Beatrice J
Skrev om Solkomfort

Köpte 2 terrassmarkiser av märket Hestra. Blev vänligt bemött, fick jättebra information, snabb leverans och perfekt montering. Ett alltigenom proffsigt utfört uppdrag. Jag kan varmt rekommendera Solkomfort. Beatrice Juhlin-Dannfelt

Maria P
Skrev om Solkomfort

Bra produkter och verkligen utmärkt service!

Knut M
Skrev om Solkomfort

Gutta boys! Leverer på alle punkter.

Marcos O
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande, effektiva och kunniga.

Leo B

Se tidigare utlåtande som Solkomfort erhöll! // Leo

Sofia H
Skrev om Solkomfort

Väldigt trevliga och serviceinriktade! Har hjälpt oss med flera saker hemma.

Unni H
Skrev om Solkomfort

Topp kvalitet og kjempegod service😊

Svar från Solkomfort

Hej! Tack för det fina omdömet och att vi fick hjälpa er :)

Rämjes M
Skrev om Solkomfort

Bra och snabb service trevliga och hjälpsamma

Svar från Solkomfort

Hej på dig! Alltid kul att hjälpa till, vi tackar för förtroendet! :)

Britt B
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete.

Svar från Solkomfort

Hej! Vi tackar för förtroendet :)

Bohus A
Skrev om Solkomfort

Bra företag, ordning och kommer med bra idéer

Svar från Solkomfort

Tack så mycket! Ja, ibland kommer dom lätt och ibland tar det en stund att grubbla ;)

Anders M
Skrev om Solkomfort

Snabbt och bra bemötande. Löste också montaget av vår markis på ovanvåningen utan att vi var hemma .

Svar från Solkomfort

Hej! Tack så mycket för omdömet. Man får vara lite lösnings orienterad ibland :)

Johan G
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande och proffsigt jobb!

Svar från Solkomfort

Tack så mycket! Nu är det bara solen som fattas :)

Marita O
Skrev om Solkomfort

Mycket trevliga och hjälpsamma med tips och råd.

Svar från Solkomfort

Tack för det fina omdömet! kul att ni är nöjda :)

Sonny A
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande, snabb och bra installation.

Svar från Solkomfort

Tack för det fina omdömet! Ja,, det flöt på väldigt bra, både för oss och elektrikern :) Lite varm dag bara! ;) //Rasmus

Åge S
Skrev om Solkomfort

Utrolig god service og ikke minst kjekke grabbar !! Veldig fornöyd.

Svar från Solkomfort

Hej! Härligt att du är nöjd :) Kul projekt hos dig, men det var lite mycket getingar uppe vid taket! ;) //Rasmus

Marita H

Bra bemött och helt nöjd med Markisen. Allt var bra. 😊

Hej! Kul att du är nöjd, Nu får vi hoppas på ett lika varmt 2026 :) //Rasmus

Roger G
Skrev om Solkomfort

Blev mycket bra bemött som vanligt då vi har handlat där tidigare. Köpte nu plisegardiner för insyn och solskydd.

Svar från Solkomfort

Tack för det fina omdömet! Vi är väldigt tacksamma att få leverera både solskydd och garageport till er :) //Rasmus

Kent Wilhelm E
Skrev om Solkomfort

Kunnskapsrik og hyggelig kundebehandling, pristilbud og levering som avtalt. Når de som monterer opp screens hos oss, ser at det begynner å regne, da rydder de bort våre ute-puter og legger de tørt under tak! Skikkelige folk som gjør skikkelig jobb! Veldig fornøyd!

Svar från Solkomfort

Tusen tack! Kul att du är nöjd, vi är väldigt glada att få göra jobb hos härliga människor som dig! Hoppas du fått provat restaurangen jag tipsade om sist gång vi sågs :) //Rasmus