Solkomfort

www.solkomfort.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Ring 0526-104 92 Dela

Solkomfort är ett företag i norra Bohuslän som levererar högkvalitativa solskyddslösningar till privatpersoner och företag! Vi erbjuder ett brett sortiment av utvändiga och invändiga solskydd som förbättrar ditt inomhusklimat, ger dig insynsskydd och total kontroll över ljusinsläppet. Vårt kompletta sortiment inkluderar bland...

99 omdömen om Solkomfort

Merete B
Skrev om Solkomfort

God kvalitet, samt veldig god service.

T.Ejderlind A
Skrev om Solkomfort

Toppen service och trevliga gubbar!

Svar från Solkomfort

Tack själv för ett trevlig jobb! /Rasmus

Gitte K
Skrev om Solkomfort

Veldig hjelpsomme og imøtekommende. Ga god veiledning.

Tack för fint omdöme! /Rasmus

Lars L
Skrev om Solkomfort

Ett beundransvärt bemötande av Robert och snabbare service på plats än förväntat. Kan varmt rekommendera Solkomfort för deras insats

Svar från Solkomfort

Tack Lars! Vi försöker vara snabba när det är möjligt! Uppskattas att du rekommenderar oss till andra. /Rasmus

Ronny A
Skrev om Solkomfort

Bra och snabb service och med uppföljning! Suveränt!

Svar från Solkomfort

Kul att du blev nöjd med vårt arbete och tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! /Rasmus

Nya G

Enkelt, proffsigt & trevligt bemötande

Tack för att ni valde att anlita oss! /Rasmus

Sven L
Skrev om Solkomfort

Alltid positivt bemötande och service

Tack snälla för fint omdöme! /Rasmus

Johan D
Skrev om Solkomfort

trevliga och glada bra service

Svar från Solkomfort

Tack för positivt omdöme! Det är lätt att vara trevlig och glad när man har trevliga och glada kunder. /Rasmus

Elisabet S
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande gjorde att vi kände oss riktigt välkomna så även vår hund Elvis. Vi ville ha tips om de valmöjligheter som fanns och råd om färgval på vilket vi fick. Teknik kring automatik var också i fokus där vi fick tydlig information. Vi är supernöjda med vår fönstermarkis,automatiken och installationen som gick väldigt snabbt att få på plats.

Svar från Solkomfort

Tack för att ni valde att anlita oss och kul att ni uppskattade hela processen! Tack också för utförligt och positivt omdöme. /Rasmus

Lars K
Skrev om Solkomfort

mycket trevlig och kunnig personal tusen tack

Hej Lars, Det är vi som skall tacka! /Rasmus

Ragnar B
Skrev om Solkomfort

Mycket kunnighet och bra trevlig service, snabb leverans. Känns förtroendegivande med kvaliteten på väv, armar och motor. Smidigt med lokalt företag.

Svar från Solkomfort

Hej, Kul att du är nöjd och vi är tacksamma för att ni handlar lokalt. Skulle något hända så finns vi här. /Rasmus

Geir N
Skrev om Solkomfort

Raske på og leverte som avtalt

Svar från Solkomfort

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du anlitade oss. /Rasmus

Sissel B
Skrev om Solkomfort

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Svar från Solkomfort

Tack för att du anlitade oss och välkommen åter! /Rasmus

Ann H

Kvalitetsprodukter och fantastisk service

Svar från Solkomfort

Tack Ann för ditt omdöme! Vi är så tacksamma för våra återkommande kunder. /Rasmus

Kerstin B
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande, professionella, pålitliga. Strävar verkligen efter att ha nöjda kunder!

Svar från Solkomfort

Hej, Tack för fint omdöme och för att du valde att anlita oss! Vi gör vad vi kan för nöjda kunder så kul att du uppfattar det. /Rasmus

Elisabet S
Skrev om Solkomfort

Trevliga och duktiga killar som verkligen kunde sin sak. Köpt en altanmarkis och två fönsterdito samt reparerat en fönstermarkis. Monteringen gick snabbt och med stor noggrannhet.

Svar från Solkomfort

Hej, Tack för att du anlitade oss och kul att du uppskattade vårt arbete. /Rasmus

Holmsbacken A
Skrev om Solkomfort

Bra bemötande och service. Proffsigt utfört

Tack för att ni valde att anlita oss! /Rasmus

Kosters A
Skrev om Solkomfort

Bra bemötande. Snabb genomgång av behov av reparationer. Önskvärt med ett telefonsamtal innan monteringsbesöket. Mycket nöjd med reparationerna.

Svar från Solkomfort

Hej, och tack för omdömet. Blev en liten intern miss med kommunikationen. men vi tar till oss av feedbacken. Önskar er en fortsatt fin sommar! /Rasmus

Carina H
Skrev om Solkomfort

Solkomfort har varit mycket service inriktade från första kontakt till avslutad beställning. Vi kan varmt rekommendera Solkomfort och deras tjänster. Carina och Mats Hanson

Svar från Solkomfort

Hej, Tack för att ni tog er tid att skriva ett omdöme! /Rasmus

Achileas V
Skrev om Solkomfort

Snabbt, proffsigt och bra priser !

Tack för fint omdöme! /Rasmus

Christina L
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande och bra rådgivning vid både hembesök och på telefon när jag hade frågor före montering. Fin kvalitet på monteringstjänsten och utmärkt urval av produkter de erbjuder. Jag upplevde Solkomfort som proffsiga och enkla att ha att göra med. Min helhetsupplevelse är mycket positiv av köp och montering av markiser, mörkläggningsgardiner och lamellgardin.

Svar från Solkomfort

Hej Christina, Tack för att du anlitade oss och för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme. Uppskattas :) /Rasmus

Rolf M

Väldigt trevligt bemött. Pålitlig personal

Tack snälla för fint omdöme! /Rasmus

Maj J
Skrev om Solkomfort

Mycket nöjd både med beställningsjobb och montering.

Svar från Solkomfort

Tack Maj för att du anlitade oss och för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Det betyder mycket! /Rasmus

Elisabeth Å
Skrev om Solkomfort

Alltid trevligt bemötande och bra service. Nöjda varje gång!

Svar från Solkomfort

Tack snälla för att du tar dig tid att ge oss ett fint omdöme! /Rasmus

Robert A
Skrev om Solkomfort

Bra service rakt igenom. God kommunikation, kom på utlovad tid med ett glatt humör och installerade på vad jag kan bedöma på ett proffsigt sätt.

Svar från Solkomfort

Tack Robert för fint omdöme! Glada och trevliga kunder gör även oss på glatt humör :) /Rasmus

Göran L
Skrev om Solkomfort

Vi är jättenöjda med våra nya markiser. Killarna som gjorde jobbet kunde sitt jobb och var väldigt underhållande. Kom på utlovad tid. Vi rekommenderar gärna er till andra kunder. Mvh Kerstin och Göran

Svar från Solkomfort

Tack snälla för fint omdöme! Det var ju ett extra plus att vi var väldigt underhållande :) /Rasmus

Björn H
Skrev om Solkomfort

Jeg har handlet hos Solkomfort to ganger, og du kan stole på at du blir tilfreds. De ansatte er ett tilgjengelige, trivlige og kan sitt fag. Anbefales!

Svar från Solkomfort

Tack Björn för fint omdöme! Vi är väldigt tacksamma för nöjda och återkommande kunder. /Rasmus

Grete S
Skrev om Solkomfort

En positiv opplevelse. Hyggelige ansatte. Rask leveranse. Anbefales på det varmeste.

Svar från Solkomfort

Tack för ditt omdöme! Viktigt för oss att ha nöjda kunder. /Rasmus

Laila S
Skrev om Solkomfort

Alltid bare positivt, alt iht tilbud, blide montører, 3 gang vi bruker dem, det blir Solkomfort neste gang også

Svar från Solkomfort

Tack för att du tar dig tid att ge oss fint omdöme. Extra värdefullt med kunder som är återkommande. /Rasmus

Rune Ansten A
Skrev om Solkomfort

Meget godt fornøyd, raskt levert og montert samt samt hyggelig folk 😊

Svar från Solkomfort

Härligt att höra att du är nöjd! Tack för omdömet och för att du anlitade oss. /Rasmus

Dick Erik S
Skrev om Solkomfort

Hittills bara bra. Men jobbet är inte klart ännu. Troligen klart under kommande vecka, mvh Dick

Svar från Solkomfort

Hej Dick! Tack för omdömet! Hoppas allt fungerar som det skall nu när vi fått justerat in Sol & Vind automatiken :)

Hanne H
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande. Bra hjälp med sortiment. Snabb leverans och montering.

Svar från Solkomfort

Tack Hanne för fint omdöme och för att du valde att anlita oss! /Rasmus

Frank B
Skrev om Solkomfort

Rask respons og fantastisk god service

Svar från Solkomfort

Tack för fina ord Frank och för att du anlitade oss. /Rasmus

Monica C
Skrev om Solkomfort

Trevligt bemötande, snabbt utfört arbete och städat.

Tack Monica för din fina feedback! Uppskattas av oss. /Rasmus

Svenn O
Skrev om Solkomfort

Hei Meget bra og pent arbeid, alt etter avtale. Men kunne kanskje ha støvsuget der det var borret igjennom vegg.. anbefaler dere til alle jeg kjenner:-) mvh Svenn Martin Ottersen

Svar från Solkomfort

Tack Svenn för fint omdöme och vi värdesätter att du rekommenderar oss. Ber om ursäkt för missen med skräpet efter håltagningen. /Rasmus

Gunilla K
Skrev om Solkomfort

Toppen, utmärkt service och bra varor! Alltid ett företag man kan lita på.

Tack Gunilla för fin feedback! /Rasmus

Bo C
Skrev om Solkomfort

Det är jättebra. kommer när det skall komma. Bra montering

Svar från Solkomfort

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme. Vårt mål är att våra kunder skall vara nöjda, så det du skriver gläder oss. /Rasmus

Lars N
Skrev om Solkomfort

Produktet og montører av ypperste klasse. Solkomfort levere på alt. Tid, kvalitet og pris. Veldig fornøyd, kan meget trykt anbefales.

Svar från Solkomfort

Tack Lars för att du anlitade oss! Det gläder oss också att du rekommenderar oss till andra. /Rasmus

Kerstin R

Kan inte bli bättre! Mvh Kerstin & Uld

Tack snälla för fint omdöme! Trevlig helg! /Rasmus

Claes N
Skrev om Solkomfort

Hej! Bra bemötande och bra utfört arbete.

Svar från Solkomfort

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Välkommen åter! /Rasmus

Lisbeth J
Skrev om Solkomfort

Bra bemötande vid beställningen och väl genomfört montage. Har inget att klaga på. Återkopplar till Solkomfort vid behov

Svar från Solkomfort

Tack för att du valde att anlita oss och välkommen åter! /Rasmus

Ellen S
Skrev om Solkomfort

Solid fagkompetanse og beste servicen jeg har opplevd !

Svar från Solkomfort

Tack Ellen, det värmer! Vi vill alltid leverera bra service och det är kul när det uppskattas. /Rasmus

Carola T
Skrev om Solkomfort

Super, dessa killar levererar snabbt med bra kvalitet 👍 Även behjälpliga med råd och tips!! Kan verkligen rekommendera Solkomfort❤️🌞❤️

Svar från Solkomfort

Tack snälla för fin feedback! Vi älskar när våra kunder blir glada och rekommenderar oss <3 /Rasmus

Göran O
Skrev om Solkomfort

Snabb och proffsig installation:)

Svar från Solkomfort

Tack för detta Göran och tack för att du anlitade oss. /Rasmus

Åke L

Veldig hyggelig leveranse.....

Svar från Solkomfort

Tack för att du valde oss som din leverantör! /Rasmus

Steven Z
Skrev om Solkomfort

Alltid bra service och bra produkter hos Solkomfort!

Tack Steven för ditt fina omdöme! /Rasmus

Anders L
Skrev om Solkomfort

Bra bemötande och service. Kommer som avtalat och utför jobbet.

Svar från Solkomfort

Tack Anders för ditt fina omdöme! Hoppas ni får mycket användning av era solskydd i sommar. /Rasmus

David Magnus Torsten H

Snabb återkoppling, trevligt och professionellt bemötande samt utmärkt leverans med hög kvalitet i alla delar av utfört arbete.

Svar från Solkomfort

Tack för fint omdöme! Det du beskriver är det vi strävar efter att leverera så det värmer. /Rasmus

Thor M
Skrev om Solkomfort

Takk for ett hyggelig besøk. flinke Gutter

Tack själv! Nöjet var helt på vår sida. /Rasmus

Lija Héléne H

Mycket trevligt och bra bemötande och fin service !! Vi köpte rullgardiner och en terassmarkis och det blev toppenbra !!

Svar från Solkomfort

Tack snälla för de positiva orden! Alltid kul med nöjda kunder. /Rasmus