Solna Relining  Service / VillaVVS

Solna Relining Service / VillaVVS

www.solnarelining.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till Solna Relining Service & VillaVVS! Med start 2001 har vi nu över 20 års erfarenhet och är Stockholms äldsta renodlade reliningföretag. 2018 specialiserade vi oss och erbjuder idag våra tjänster till ägare av villor, radhus och fritidshus samt samfälligheter. Vi jobbar uteslutande med den så kallade "strumpmetoden"...

277 omdömen om Solna Relining Service / VillaVVS

Sedan starten hos Reco 2018

Jan K
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Vi blev trevligt bemötta, från första kontakten på telefon tills det var klart. Första besöket då vårat avlopp filmades och vi fick en beskrivning av skicket på rören samt en presentation av vad som behövde göras genomfördes av en kunnig person som var social, enkel att prata med och som kunde svara på de frågor vi hade. Offerten var tydlig och inga extra kostnader tillkom när fakturan kom. Vi blev kontaktade innan arbetet påbörjades då vi fick detaljerad info om vad vi behövde förbereda och vilken tid som personalen skulle...

Eva E
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bra och professionellt bemötande och utförande från början till slut.

Babak E
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Grymt kundbemötande. Alltid glada, alltid trevliga. Oavsett om det var säljare, eller de på plats eller någon annan jag pratade med. Alltid samma vänliga ton, samma glada bemötande och fantastikt service.

First-Name L
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Vi fick förtroende för Solna Relining från första början. Sakligt och noggrant är orden när det gäller deras utförande. Professionellt företag som jag varmt rekommenderar! I vårt fall gällde arbetet villarelining där bra lösningar på utförande gavs. Tack Martin (säljaren) och de som utförde arbetet! / Benny

Emil J
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket professionellt från start till mål och mycket trevliga kommunikativa medarbetare

Ulf L

Allt gick som utlovat.

Lars N
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

100% engagemang! Proffs ut i fingerspetsarna Grym kompetens och lyhördhet Dessutom världens driv till rätt kostnad

Laestander A
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Relining av avlopp utfördes under fyra dagar helt enligt plan. Ingenting att anmärka på. Dock, när jag nu vet hur mycket (lite) tid som lades ner på arbetet inser jag att den offererade och fakturerade arbetskostnaden är alldeles för hög.

Svar från Solna Relining Service / VillaVVS

Det är olyckligt att din känsla är så. Vi offererar de dagar ett projekt beräknas ta och fakturerar offererad summa om antalet dagar blir som beräknat. Ibland går dagarna snabbt och smidigt på plats och killarna har möjlighet att förbereda för nästkommande dag. Detta gör de allt som oftast vid vår lokal där vi har tillgång till allt inklusive kaffemaskin. En del arbete hänförligt till projektet kan därför komma att göras annanstans än på berörd adress.

Lauri K

Snabb respons Proffsigt förarbete Snabbt o proffsigt utförande

Svar från Solna Relining Service / VillaVVS

Tack så mycket för den fina rekommendationen!

Karl H
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Vi blev bemötta på ett trevligt sätt och vi upplevde att arbetet blev väl utfört med dom förväntningarna vi hade. Det enda vi undrade över var arbetstiderna som kändes väldigt oklara och korta, vi är vana att hantverkare kommer tidigt och jobbar en hel arbetsdag. Vi köpte tjänsten avloppsrenovering.

Svar från Solna Relining Service / VillaVVS

Tack för recon Karl! Arbetet är garanterat väl utfört. Vi har, som jag skrev här ovan, ibland projekt där arbetet på plats går smidigt en del av dagarna. Killarna kan då komma att förbereda för nästkommande dag vid vår lokal i Bromma. Det kan därför upplevas att tiden på plats är något kortare någon dag.

Kerstin B
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Vi är väldigt nöjda med det arbete som utförts av Solna relining Service, från inledande information och tydlig offert till dokumentation av utfört arbete. Förtroendeingivande och seriöst bemötande bidrog också till att vi känner oss trygga med utförd relining. Ulf o Kerstin Brogården Västerhaninge

Bo S
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Blev väldigt trevligt bemött av både säljare o hantverkare. Företaget svarade på våra frågor väldigt bra samt att de tog ansvar för sitt jobb. De gjorde avlopps Relining hos oss.

Simon K
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bra och proffsigt bemötande från start. Rak och tydlig kommunikation både innan, under och efter arbetets gång. De har varit flexibla och utfört sitt arbete på utsatt tid, så nu kan jag sova gott om natten med vetskapen om att jag har nya täta relinade rör i kåken. Kan verkligen varmt rekommendera Solna Relining Service / VillaVVS :-)

Lars R
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Proffsigt och trevligt bemötande och genomförande helt i enlighet med tidplan. Vi rekommenderar gärna Solna Relining Service/Villa VVS!

Ann-Christine W
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Relining av alla avloppsrör i villan. De killar som var här var supertrevliga, flitiga och arbetssamma. Även arbetsledaren, som jag pratade med i telefon, var mycket trevlig.

Johan K
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Rekommenderar Solna relining! Mycket trevligt och konstruktivt bemötande och fin dialog under hela processen. Upplevde en superproffsig reling.

Johan D
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Jag kan varmt rekommendera dem. Jag har bara positiva saker att säga från första kontakt till avslut. Vi är jättenöjda med bemötande och utfört arbete.

Lars J
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bemötandet var trevligt och proffsigt. Företaget uppfyllde mina förväntningar. Relining utfördes i källarplanets avloppsledningar, arbetet "flöt" på bra och enligt tidplan.

Per B
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

De höll vad de lovade, det blev t o m billigare än vad som offererats. Mycket trevlig personal som utförde ett professionellt arbete. Vi är mycket nöjda.

Carina B
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Toppen från första besök tills allt var klart. Proffsigt och trevliga människor.

Janet W
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Very good first information meeting, everything explained and demonstrated clearly. The guys who came to do the work, Ghulam and Mustafa, were friendly, efficient, extremely technically competent and made sure the work was done to specification and on time.

Gunnar S
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Väl utfört arbete på endast 3,5 dag av mycket trevliga och effektiva tekniker. Högsta betyg!

Lars F
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket duktig personal och bra bemötande,

Anita G
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Trevligt bemötande, verkar vara noggranna och proffsiga.

Kristina Å
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bra Vänliga Duktiga Rent Snabba Kunniga. Fixade avlopp och rören reilade med strumpor . Stort Tack!

Sven P
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Alla förväntningar infriades, superproffs!

Eva N
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Från första filmningen av avloppet till slutstädningen så var bemötandet från all personal femstjärnigt. Förväntningarna var stora eftersom vi fått kontakten genom rekommendationer och Solna Relining levde upp till våra förväntningar. Vi relinade hela avloppssystemet och det fungerade helt perfekt.

Carl N
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Vi har bara positivt att säga om Solna Relining. Vi kontaktade dem efter ett misslyckat spolningsförsök av vårt köksavlopp. Det visade sig att rören var dåliga och när de hade påbörjat jobbet upptäckte de ett stort hål i röret från köket. Trots det lyckades de sätta reliningen, dessutom utan att jobbet drog ut på tiden eller drog iväg i pris. Bemötandet var proffsigt och trevligt av alla - från första kontakt med säljare till överlämning av jobbet på plats, även när vi kontaktade dem en sen kväll för att kolla att allt var...

Maria A
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Jobbet blev gjort Trevligt bemötande Bra dokumentation av arbetet. Uppskattade filmandet av avloppen.

Anna O
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket bra bemötande. Bra pärm i efterhand på vad som är gjort och lång garanti på utfört arbete. Snabbt jobb på plats. Mycket bra helt enkelt!!!

Rickard E
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

God service och hög kompetens

Svensk-Tibetanska K
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket fint bemötande, trevliga arbetare, och väl utfört arbete.

Rolf N
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Jag blev bra bemött. Det gick inte att relina ut till tomtgräns och en del rör var redan plast. Arbetskostnaden var hög och borde få avdrag på den eftersom det blev mindre arbete. Jag har inte fått något svar när jag ställt frågan. Rolf A

Göran H
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Levde upp till alla förväntningar. Trevliga och kunniga medarbetare.

Lars-Olof I
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bra i alla led från inspektion till städning och avetablering. Alla var trevliga och informerade oss om vad de gjorde. Vi rekommenderar dem varmt. Vill också ge en ros till tekniker/försäljare Malin som samordnade allt.

Martin D
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Hjälpsamma och snabba. Jobbet blev klart på utsatt tid.

Mona B
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Trevligt bemötande och kunnig personal lämnade rent och snyggt efter sig. Fint överlämnande.

Stig A
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Snabb och bra hantering i alla led.

Sven H
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Proffsigt. Tydlig omfattning med tidplan som hölls. Löpande återkoppling och information - även när allt flöt på. Prydligt överlämnat. Rekommenderas!

Björn F
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Planering i god tid gjorde att vi kunde resa bort de fyra dagar relingen tog. Sedan följde genomgång och filmvisning. Jag har svårt att avgöra vad som är gjort och därför är garantin på 10 år mycket viktig.

Lars N
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Trevligt bemötande och professionellt hantverk.

Gregor L
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Professionell planering och utförande.

Peter G
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

"bemötande", "förväntningar", "upplevelse"? Bemötandet var det inget fel på. förväntningarna är för tidiga att utvärdera och upplevelsen var inte särskilt stark. Men det är ju inte en häftig upplevelse jag var ute efter, utan att stoppen i rören skulle försvinna. Men på fem dagar har det nu inte kommit något nytt stopp. Det är bra.

Joel R
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Proffessionelt och tryggt. Bra genomgång av arbetet innan och tydlig offert. Enkel och snabb kommunikation med personalen som utförde arbetet. Väldigt trevliga och tillmötesgående. Dessutom löste de ett oförutsett problem på plats som sparade väldigt mycket arbete. Fantastiskt jobb. Rekommenderas varmt!

Hans B
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bra bemötande och snabb response. Jobbet genomfört till belåtenhet och enligt de små önskemål som jag hade.

Sigrid W
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Ett trovärdigt företag och trevlig och kunnig personal. Vi valde Solna Relining för att utföra reling av våra gamla avloppsrör och resultatet är vi mycket nöjda med.

Gunnar N
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Bra kundbemötande, grundliga o gjort ett bra resultat såvitt vi kan se så härkortefter efterled relinat hela vårt avlopp

Maths J
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Det är tydligen kostsamt att relina men Solna R verkar kunna vad dom gör och vara ärliga. Bra införsäljningen av Anders som Michel och montörerna följde upp på ett bra sätt.

Per W
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Relining av 60 år gamla järnrör med ett flertal förgreningar. Jobbet utfört på utsatt tid. Städat och fint. Vid genomgång efteråt fanns 2 ändringar som skulle utföras. Golvbrunnslock som inte passade och rörövergång från plaströr. Ändringar åtgärdade.

Daniel S
Skrev om Solna Relining Service / VillaVVS

Ett företag som är måna om att få nöjda kunder. Pålitliga och noga med kvaliteten. De kom i tid, höll rent och kommunicerade bra längs vägen. Överträffade förväntningarna. Rekommenderas varmt!