Solna Relining  Service / VillaVVS

www.solnarelining.se
  • BadgeSevenYears
  • BestInSweden2025
Call 08-455 14 34 Share

Välkommen till Solna Relining Service & VillaVVS! Med start 2001 har vi nu över 20 års erfarenhet och är Stockholms äldsta renodlade reliningföretag. 2018 specialiserade vi oss och erbjuder idag våra tjänster till ägare av villor, radhus och fritidshus samt samfälligheter. Vi jobbar uteslutande med den så kallade "strumpmetoden"...

552 omdömen om Solna Relining Service / VillaVVS

Sedan starten hos Reco 2018

Donald K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Väldigt bra utfört och snabb installation av backventil på utgående avlopp.

Arne-Christian S
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Toppennöjda!! Från försäljaren Anders som var jättetrevlig, trovärdig och skapade ett förtroende för Solna Relining, till teamet med Kristian, Ghulam, Payenola och Aman som var hur bra som helst att ha att göra med. Jobbet sköttes med professionalitet, på utsatt tid, enligt offert, rent och snyggt efteråt och de löste även ett antal "problem" som uppstod/upptäcktes under arbetets gång (bl.a. var servicen ut till tomtgräns så full av rötter att det krävdes en spolbil, till flytt av rensbrunn som satt på fel ställe) på absolut bästa sätt! Kan varmt rekommendera Solna Relining !

Olle P
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Jättebra snabbt och effektivt jobb bra uppföljning. Dyra men det kan det kanske vara värt. B O Persson

Joanna C
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Trevligt bemötande från A till Ö! Det gick snabbt att boka första mötet, för att sedan få offert direkt efter genomgången av rören. Marcus som var hos oss och gav offert var proffsig och hade ett väldigt trevligt bemötande. Henke och Filip var hemma hos oss och gjorde jobbet, grymma killar! Jobbet gick smidigt och genomgången efter var tydlig. Rekommenderar verkligen!

Cecilia N
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Allt gick enligt plan. Jag är nöjd.

Kjell J
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Efter att en säljare kom hit och filmade rören ( 99 år ) och förklarade hur relining går till och sen fick man en offert på arbetet.Väldigt bra och smidigt. Snabb återkoppling när arbetet skulle utföras. När de som skulle göra jobbet kom med en stor professionellt inredd bil ( liten värkstad) blev man imponerad.Arbetet utfördes väldigt professionellt och tidsplanen hölls.Så nu efter avslutat arbete och filmning av de nyrelinade rören så känner jag mig verkligen trygg. Rekommenderar verkligen Solna Relining.

Anders G
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Bemötande var bra, de gjorde lite mer än jag trodde. Kan klart rekommendera VillaVVS

Claes K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket trevlig och professionell personal, mycket bra kommunikation - bra information före arbetet vad som skulle göras och hur, mycket bra feed-back under arbetets gång och bra avslutning med genomgång av vad som gjorts. Vi gjorde en relining av en gammal villa från 1909, och kan varmt rekommendera Solna Relining för liknande uppdrag.

Linda L
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Superbra och tydligt kundbemötande. Skönt att som kund få feedback på hur arbetet förlöpte, även när det inte gick så bra. Resultatet blev bra och allt återställdes till belåtenhet. Filmer och dokumentation var väldigt proffsigt.

Jan Ö
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

De kom i rätt tid och uppträdde vänligt och professionellt. De förklarade på ett bra sätt vad som skulle göras och beskrev de olika momenten i processen. De kunde svara på de frågor jag ställde och ingav förtroende. De utförde hela entreprenaden på ett mycket bra sätt inom avtalad tid. Vi hade höga förväntningar på Sona Relining. Dessa uppfylldes fullt ut. De förtjänar därför högsta betyg.

Jens R
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket positiv upplevelse från offert, utförande, resultat samt till överlämning av utfört arbete.

Johan K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Bra att ha att göra med Lätt att komma överens För ett bra jobb

Lars J
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Ordning och reda. Mycket nöjda med Ghulam och Fawad som med trevligt bemötande och väl utfört arbete, gjort oss mycket nöjda. Vi rekommenderar dem varmt.

Lela T
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Otroligt vänliga i kontakten, mycket hjälpsamma, också flexibla utifrån våra behov. Hela processen har känts trygg, vi är mycket nöjda.

Pawel M
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

De vet vad de gör. Skyddar ytor och håller rent hela tiden, trevliga, vissar gärna vad de gör med kameran. Bra information. Inte biligaste men allt gick bra utan problem.

Göran S
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Pedagogisk och illustrativ genomgång av det arbeta som skulle utföras. Detsamma vid avlämning av utfört jobb. De höll tidsplanen på 10 arbetsdagar. Avloppet fungerar nu som det skall. Inga anmärkningar. Vi var inte här under arbetets gång så kan inte säga något om det. Enda anmärkningen som vi har är lite bristfällig städning.

Charlie L
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Väldigt bra projektering och kommunikation genom hela processen. Killarna på plats var väldigt professionella och trevliga. Överlag kan jag varmt rekommendera Solna relining!

Bostadsrättsföreningen H
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Solna var med som en offertgivare av fyra gällande relining av rören i vår bottenplatta i BRF:n. De vann upphandlingen på att de var det mest prisvärda alternativet utifrån hur de hanterade undersökningen inför offerten. De var mycket öppna med alternativen och hittade saker som inte fanns med på den filmning som ett annat företag hade gjort. Sen att det blev lite tok med dokumentationen som gjorde att de behövde komma ut ytterligare en gång, var något som ändå löste sig på ett smidigt sätt. De offererade ett fast pris...

Erik-Olof B
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Jag upplever Solna Relining/VillaVV som väldigt seriösa och kunninga. Komunikationen med arbetsledare och killarna som gjorde grovjobbet funkade utmärkt. Kan bara rekommendera förtaget. P.S. Även ett specialarbete utöver standard utfördes med största proffsighet.

Kennet J
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Trevlig och bra personal som visa hur det skulle gå till. Rent och städat efter avslutat arbete. Skulle vara intressant att få en uppföljning om några år och se statusen på rören.

Ted G
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Supernöjda båda gångerna vi vänt oss till dom 👍🏻

Markus K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Bra och snabb service, kunnig personal som även håller rent efter sig. Vi är mer än nöjda med deras lösning av vårat avlopps system då vi slapp gräva upp och byta spruckna rör som hade medfört en betydligt högre kostnad. Att de även kunde filma och besiktiga resterande i samma veva var ett ännu större plus, full pott! //Max

Jan L
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Fick bra bemötande. Firman höll kostnadsförslaget, vilket var bra. Förväntningarna var att de skulle göra arbetet som vi kom överens om, vilket de gjorde. Sammanfattningsvis gick det smidigt. Tjänsten/arbetet var relining av avloppsrör.

Rebecca H
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Proffsigt bemötande och genomfört arbete både innan och under reliningen!

Erik R
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Bra rakt igenom projektet! Tydlig och bra information innan, under och efter utfört arbete. Avstämning och av städning vid slutfört arbete precis som man önskar.

Ingemar B
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Bra kontakt med både säljare, tekniker och arbetsledare. Jobbet klart på utsatt tid. Priset bra efter lite dialog.

Lars S
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket proffsigt bemötande från start tills jobbet vart klart. Duktiga killar som gjorde jobbet, förklarade vad dom gjorde under arbetes gång. När dom var klara med reliningen så städade dom upp efter sig. Fick en pärm med avtal och garanti och en USB sticka med filmning av jobbet. Är mycket nöjd med erat jobb från start till klart.

Dan S
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Vi fick våra avloppsrör relinade av Solna Relining Service / VillaVVS och är mycket nöjda med resultatet. Bemötandet var professionellt och kommunikationen fungerade utmärkt genom hela processen. Det märktes att de hade en tydlig struktur i arbetet, från offert till överlämning med dokumentation. Våra önskemål om extra arbeten och tidpunkt hanterades väldigt snyggt. Arbetet genomfördes enligt plan, utan extrakostnader och resultat blev snyggt och rent. Vi kände oss trygga med att lämna huset under veckan. Vi kan varmt rekommendera Solna Relining.

Jan B
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Proffesionellt, pålitligt, vänligt och vettigt bemötande, "Sälji" fasen bestod av professionell diskussion om var behov verkligen fanns. Utförande fasen var. högst professionell både i utförande och med personliga kontakter. Bästa rekommendationer från vår sida.

Rasha A
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Vi anlitade Solna Relining för relining av vårt avloppssystem (bor i villa). Vi upplevde väldigt trevligt och respektfullt bemötande samt kunnig personal som gjorde ett fantastiskt och noggrant arbete. Ett stort läckage upptäcktes i ett av avloppen tack vare noggrann investeringen innan de påbörjade arbetet. Detta resulterade i ett större jobb än initialt planerat. Trots det kunde de åtgärda problemet och färdigställa arbetet enligt planerad tidsplan. Vi är väldigt nöjda med utfört arbete och resultat.

Gunnel G
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Vi är väldigt nöjda med den relining som Solna Relining utförde i vårat radhus under förra veckan. Jobbet utfördes noggrant och professionellt så vitt vi kan bedöma. Det vi inte visste innan var att det t o m var helt hål vi ett ställe på det rör som går från diskbänk/diskmaskin och ansluter till den stora stamledningen i huset. Men nu är det relinat och tätt!

John W
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Jag brukar inte skriva recensioner, men nu måste jag! Vilket enastående företag, med en service man inte trodde existerade. När ”killarna” kom första gången så presenterade de sig med sina namn och tog i hand. Stamrenoveringen gick mycket smidigt och korrekt. De var mycket noga med att golv och att övrigt skyddades, tog av sig skorna även när skyddspappen var utlagd. Bättre än så här kan det inte bli! Ni som ska renovera stammarna, väljer självklart Solna Relining.

Richard N
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Rekommenderas varmt! Allt har fungerat bra från offert till leverans. Full pott!

Anna K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Vi är mycket nöjda med Solna Relining. Arbetet blev klart inom den tid som utlovades och kommunikationen fungerade väldigt bra under hela processen. De passade även på att byta ut våra toaletter i samband med reliningen – smidigt och professionellt genomfört. Rekommenderas!

Sandra L
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Väldigt proffesionellt konsultation, vi tog in Villa VVS som andra offert utan större förhoppningar. Med den grundliga undersökningen som täckte större delar av avloppsrören i jämförelse vad bolag nr1 gjorde, vann dom vårat förtroende snabbt. Enkelt att få tag på arbetsledare och vi fick svar på alla frågor. Snabb och smidig relining, killarna gjorde ett bra jobb! Allt återställt och städat utan anmärkningar när dom var klara. Jättenöjd!

Love M
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Proffsigt och pålitligt. Mycket trevligt bemötande.

Annika K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Redan vid första kontakten ( Malin ) fick vi känslan av att de ville hjälpa till med vårt problem så fort som möjligt . Malin kom redan dagen efter och filmade vårt avlopp. Efter att se henne arbeta och förklara hur det stod till, var förtroendet hundraprocentigt för henne. Teamet som sedan jobbade här var trevliga, glada och positiva. Ingen låg på latsidan utan väldigt professionella. Vår uppfattning av företaget är att man har roligt på jobbet då andan mellan arbetskamraterna var glatt. Rekommenderar detta företag alla dagar!

Ronja B
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Väldigt trevlig personal och smidig dialog!

Malin I
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Jag är mycket nöjd med arbetet som utfördes. Det uppstod lite trassel på vägen som löstes på ett bra sätt. Trots detta så hölls tidsplanen. Daglig uppdatering om vad som utförts. Huset lämnades i samma skick som när dom kom. Skickar ett extra tack till Leo och Ali för ett mycket trevligt bemötande.

Viktor S
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Allt fungerade perfekt. Från första inspektionen till sista momentet. Noggrann tidshållning och information om tider ändras. Delar som vattenlås i köket och täcklucka levererades över förväntan. Tack för ett fint arbete.

Lars E
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Bra bemötande och väldigt snabbt utfört jobb. Jag hade väldigt höga förväntningar på VillaVVS och de förväntningarna uppfylldes. Trevligt och mycket proffsigt bemötande. Skickliga.

Lars H
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Tidplanen hölls, lämnade arbetet med ett förväntat resultat.

Anna T
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Vi har nu anlitat Solna relining två gånger för relining av gamla gjutjärnsrör, och båda gångerna har de utfört sitt uppdrag på ett proffsigt och bra sätt. Allt från första besök och genomgång av problemet till utförande och städning sker smidigt och bra. Alla vi har haft att göra med är mycket serviceminded och har ett mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera detta företag.

Inger R
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Noggranna med att täcka alla golven, medans dom gjorde det så började en av killarna förbereda att plocka bort toaletten. När de var färdiga så städade dom och plockade bort efter sig.

Stefan N
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Trevlig förtroendegivande första kontakt, arbetet utfört enligt överenskommelse, bra och trevlig överlämning, välstädat, inga spår av arbetet, relining.

Liselotte K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Mycket nöjd med arbetet som genomfördes snabbt och professionellt. Trevligt bemötande. Jag kan verkligen varmt rekommendera Solna Relining Service/Villa VVS

Carina L
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Allt har fungerat så enkelt!. Från Malin som kom och inspekterade och skrev offerten till dom fantastiska killarna som utförde jobbet. Så proffsiga och trevliga att ha att göra med. Stort tack!! 🌼 Carina

Anna H
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Korrekta och berättar och visar vad allt innebär.

Lars N
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

De som utförde arbetet var väldigt service minded. De var trevliga och lätta att ha att göra med. Och vad vi kan bedöma så gjorde de ett väldigt bra jobb.

Gunni K
Wrote about Solna Relining Service / VillaVVS

Jag är mer än nöjd! Den inledande kontakten med Malin som på ett proffsigt och trevligt sätt förklarade hur arbetet skulle gå till och vad som gällde med försäkringar och annat ingav stort förtroende på en gång. Senare kommer Reza och Aladdin hit och utför arbetet med stort kunnande, fin service och trevligt bemötande. En stor eloge till er alla på Solna Relining för proffsigt utfört arbete och och den höga servicenivån!! Jag har redan rekommenderat er till vänner och bekanta. Vänliga hälsningar Agnetha