Ulf V:
Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
Välkommen till VVStrygg Norden AB - Vi sätter stopp för stoppet i dina avloppsrör!
Jakob S:
Vi hade ett akut behov av att göra en relining en avloppsledning. VVSTrygg gav en offert och genomförde arbetet enligt plan på ett mycket professionellt sätt.
Våra välutbildade och erfarna IVT-installatörer kan värmepumpar!
Jocke:
Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snabb och proffsig service!
IVT-värmepumpar, rörinstallationer samt felsökning av rör och avlopp. Välkommen!
Petra Victoria Helena B:
Vi har anlitat Relax Rör i många år, både gällande vår värmepump och avlopp. Jag kan mycket varmt rekommendera Relax Rör då de är mycket kunniga och service minded. Dessutom kommer de alltid exakt på utsatt tid!
Gustav S:
Väldigt punktlig, seriöst intryck, snabb och kunnig.
Bokade förebyggande spolning av villa, sköttes galant.
Rekomenderas varmt om ni vill ha spolning av fastighet av ett proffsigt företag som arbetar effektivt och städar fint efter sig innan avetablering.
Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
Hanna G:
Kan bara instämma i kören, alla fina omdömen på den här sidan stämmer! Morgan hjälpte mig med installation av en ny WC. Det visade sig vara ett standardjobb endast på pappret, eftersom tillverkaren av WC-stolen uppenbarligen fokuserat mer på design än på funktionalitet. (OBS WC:n var ej köpt via MK Rör, utan beställd på nätet...😅) Hursomhelst, Morgan var engagerad och lösningsorienterad, och till slut så löste det sig!
Tack för all hjälp, jag återkommer gärna!
BENGT J:
Revider hade ett mycket gott bemötande mot mig.
Min förväntan är att mitt värmesystem skall fungera utan problem.
Serviceteknikern kom enligt utlovad tid och gjorde förhoppningsvis sitt jobb,
Stopp i avloppet? Spolvision AB hjälper dig med all sorts spolning. Vi är proffs i branschen och arbetar säkert och miljövänligt. Välkommen att kontakta oss!
Per N:
Anlitade Spolvision när vi hade stopp i avloppet. Snabb service, fasta priser och trevligt bemötande.
Peter H:
Bra service. Trevligt bemötande och kunnig tekniker.
Vi hade problem med värmepump som hade brakat och vi hade 12 grader i huset.
Hjälpte oss med att lokalisera felet på värmepumpen så att vi snabbt kunde få hem rätt reservdelar.
Leif Olof Rickard H:
Billy från Byggalliansen satte kakelplattor i vårt nyrenoverade kök med perfekt resultat, såå snyggt! Han kom på avtalad tid, gav kunniga råd och var dessutom väldigt trevlig! Det är ett nöje att rekommendera Billy!