Rörmokare i Stockholms län

Danderyd  (1 st)

Topp 25 rörmokare i Stockholms län

• Rörmannen i Bromma AB

1,707 opinions
    Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
    Tommy H
    Tommy H: Snabb å bra service. Trevlig/ positiv/ proffsiga
  • Solna Relining Service / VillaVVS

552 opinions
    Välkommen till Villa VVS & Solna Relining Service AB - Med kostnadseffektiva metoder ser vi till att rena dina rör på plats!
    Donald K
    Donald K: Väldigt bra utfört och snabb installation av backventil på utgående avlopp.
  • Säkra Rör Och Bygg

441 opinions
    Bred och hög kompetens, din säkra partner när det kommer till VVS!
    METTE P
    METTE P: Snabb och vänlig montör och arbetet utförde han snabbt och utan problem
  • Ulf V
    Ulf V: Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
  • Värma Norden AB

265 opinions
    Annahita K
    Annahita K: Vi är nöjda. Allting gick bra .
  • Svensk Spoltjänst AB

634 opinions
    24h jour för VVS-problem och rörspolning! Vi jobbar i Gävle och Uppsala. Välkommen till Spoltjänst!
    Philippe S
    Philippe S: Högtrycksspolning av avlopp. Tjänsten utfördes Proffsigt, i tid, med trevlig o positiv attityd!
  • VVStrygg Norden AB

428 opinions
    Välkommen till VVStrygg Norden AB - Vi sätter stopp för stoppet i dina avloppsrör!
    Jakob S
    Jakob S: Vi hade ett akut behov av att göra en relining en avloppsledning. VVSTrygg gav en offert och genomförde arbetet enligt plan på ett mycket professionellt sätt.
  • Stockholms RÖR & VVS AB

375 opinions
    Välkommen till Stockholms rör & VVS AB - Ring oss för snabb hjälp inom VVS. Vi kan vara på plats inom en timme!
    Carl R
    Carl R: Kunde komma dagen efter jag ringde. Problemet hittades och fixades snabbt. Mycket nöjd.
  • Energipartner Sverige AB

369 opinions
    Våra välutbildade och erfarna IVT-installatörer kan värmepumpar!
    Jocke
    Jocke: Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snabb och proffsig service!
  • Jouren 24

228 opinions
    Harri J
    Harri J: Snabbt och proffsigt, kunde inte varit bättre.
  • IVT-värmepumpar, rörinstallationer samt felsökning av rör och avlopp. Välkommen!
    Petra Victoria Helena B
    Petra Victoria Helena B: Vi har anlitat Relax Rör i många år, både gällande vår värmepump och avlopp. Jag kan mycket varmt rekommendera Relax Rör då de är mycket kunniga och service minded. Dessutom kommer de alltid exakt på utsatt tid!
  • Stadens spolservice AB

153 opinions
    Gustav S
    Gustav S: Väldigt punktlig, seriöst intryck, snabb och kunnig. Bokade förebyggande spolning av villa, sköttes galant. Rekomenderas varmt om ni vill ha spolning av fastighet av ett proffsigt företag som arbetar effektivt och städar fint efter sig innan avetablering.
  • 263 opinions
    Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • J Månssons Avloppsservice

126 opinions
    Mickael L
    Mickael L: Bra service och kunniga på det dom gör.
  • Hanna G
    Hanna G: Kan bara instämma i kören, alla fina omdömen på den här sidan stämmer! Morgan hjälpte mig med installation av en ny WC. Det visade sig vara ett standardjobb endast på pappret, eftersom tillverkaren av WC-stolen uppenbarligen fokuserat mer på design än på funktionalitet. (OBS WC:n var ej köpt via MK Rör, utan beställd på nätet...😅) Hursomhelst, Morgan var engagerad och lösningsorienterad, och till slut så löste det sig! Tack för all hjälp, jag återkommer gärna!
  • BENGT J
    BENGT J: Revider hade ett mycket gott bemötande mot mig. Min förväntan är att mitt värmesystem skall fungera utan problem. Serviceteknikern kom enligt utlovad tid och gjorde förhoppningsvis sitt jobb,
  • Ett VVS AB

119 opinions
    Ewa C
    Ewa C: Tydlig och bra offert Professionell personal Trevligt bemötande och stor kunskap Höll utlovad leveransdag och tid
  • Vi hjälper dig installera och serva värme- och kylanläggningar. Välkommen!
    Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Alltid professionellt, punktligt OCH trevligt.
  • Spolvision AB

152 opinions
    Stopp i avloppet? Spolvision AB hjälper dig med all sorts spolning. Vi är proffs i branschen och arbetar säkert och miljövänligt. Välkommen att kontakta oss!
    Per N
    Per N: Anlitade Spolvision när vi hade stopp i avloppet. Snabb service, fasta priser och trevligt bemötande.
  • Skandinaviska VVS-Gruppen AB

102 opinions
    Välkommen till Skandinaviska VVS-Gruppen AB!
    Per A
    Per A: Bra bemötande, snabbt arbete och goda råd vid byte av toalett.
  • Peter H
    Peter H: Bra service. Trevligt bemötande och kunnig tekniker. Vi hade problem med värmepump som hade brakat och vi hade 12 grader i huset. Hjälpte oss med att lokalisera felet på värmepumpen så att vi snabbt kunde få hem rätt reservdelar.
  • Byggalliansen i Sverige AB

49 opinions
    Leif Olof Rickard H
    Leif Olof Rickard H: Billy från Byggalliansen satte kakelplattor i vårt nyrenoverade kök med perfekt resultat, såå snyggt! Han kom på avtalad tid, gav kunniga råd och var dessutom väldigt trevlig! Det är ett nöje att rekommendera Billy!
  • 69 opinions
    Jim J
    Jim J: Bra jobb och bra service. Fick lite tips också.
  • KS Rörservice AB

80 opinions
    Per Magnus Stefan E
    Per Magnus Stefan E: Både Sebastian, som jag samtalade med, och hans rörmokare var mycket trevliga och proffsiga! Mycket tryggt och bra!
  • Din Lokala Hjälpreda AB Lidingö

217 opinions
    Helena H
    Helena H: Toppenteam, trevliga, pålitliga och gjorde en bra jobb! Rekommenderar varmt
Show page:
123...11