Bra jobb, en enkel lösning på problemet.
Energipartner Sverige AB
Energipartner är Stockholms största installatör av IVT värmepumpar. Sedan starten 1984 har vi fler än 6 000 nöjda kunder – läs mer under ”Våra Kunder” på www.energipartner.se. Tillsammans har vi över 140 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och vi är kvalificerade för såväl det lilla radhuset som det stora flerfamiljshuset....
446 omdömen om Energipartner Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2015
Service och reparation utförs väl, sen är jag besviken att jag valde en IVT istf en Nibe, för IVT:en krånglar jämnt...
Vår värmepump gav upp efter lång och trogen tjänst. Då vi anlitat Energipartner för service de senaste 10 åren kontaktade vi dem för en ersättning. Trevliga människor, mycket professionella och kunniga. Vi fick bra hjälp genom hela processen att analysera behov, välja värmepump, installation och att lära sig hantera den nya anläggningen. De har tagit sig tid att svara på alla "dumma" frågor och gjorde ett snyggt och snabbt jobb med installationen. Trots en restorder på inomhusgivaren har jag inga negativa synpunkter. Även...
Alltid kunniga , har svar på mina frågor och ger bra råd och tips om vår bergvärmepump .
Fungerat bra på ett professionellt sätt. Trevligt bemötande.
Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Trygg och kunnig!
Mycket kunnig representant från företaget kom besök med en utförlig beskrivning vad företaget hade att erbjuda. Vi fick sedan ta del av en rimlig offert som vi accepterade. Visserligen blev leveranstiden fördröjd med några veckor, men när sedan installatören från företaget dök upp var det en mycket kunnig person som väl kunde den beställda utrustningen med andra ord. Vi är mycket nöjda. Gudrun och OVE
Vi valde Energipartner då vi vet att de utfört många installationer i området, vilket gav trygghet. Energipartner har motsvarat förväntningarna, vi har blivit professionellt bemötta, och vår IVT bergvärmepump av senaste modell fungerar utmärkt Med vänlig hälsning Björn Wolff
Snabb 3-årsservice. Kom dagen efter jag ringde. Väldigt kunnig servicetekniker (Rikard).
Kan sina saker. Lite ålderdomlig administration, men trevligt bemötande. Kanske inte jättebilliga..
Proffesionella, snabba och bra utförda arbeten
Kunniga, serviceinriktade, får snabb hjälp och återkoppling. Jag är mycket nöjd!
Ganska oengagerat agerande efter att kontrakt var säkrat
Hej Britt-Inger! Vi beklagar verkligen att du fick den känslan efter att vi skrivit kontrakt. Det var absolut inte vår avsikt. Din beställning av ny värmepump inföll mitt under pandemin, då IVT och resten av branschen drabbades av historiskt svåra leveransproblem. Energipartner skickade ut uppdateringar löpande via mejl under denna tid där vi ofta tvingades meddela att ny information saknades, helt enkelt för att tillverkarna inte kunde ge oss några datum. Vi förstår att den utdragna processen kändes frustrerande för...
Levererar en undermålig värmepump och vägrar byta ut den, hänvisar till deras avtal med IVT trots att jag har ett avtal med Energipartner och inte med IVT.
Hej Mats, Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi förstår din frustration över det stök som varit med din värmepump. Det är helt sant att ditt avtal är med oss på Energipartner och att du ska kunna förvänta dig en smidig service från vår sida. Energipartner som återförsäljare måste följa IVT:s riktlinjer för reklamations- och garantiärenden. IVT kräver att specifika felsökningssteg och reparationsförsök görs innan ett komplett utbyte godkänns. Vi har bytt ut det som varit trasigt på din värmepump och vid vårt...
Jag har bara anlitat Energipartner en gång och det var när nästan alla mina vattenburna element slutade fungera. Det var skönt att få snabb hjälp av deras tekniker som jag tyckte var förtroendeingivande och trevlig. Lena D.
Utmärkt på alla sätt Arbete Punktlighet Kommunikation Jag är mycket nöjd
Mycket bra bemötande lyhörda för ändringar lösningsorienterade
Mycket bra punktligt och bra sörvis.
Ett positivt bemötande. En genomarbetad offert på serviceavtal för bergvärmepumpar. Ett kunnig och noggrann utfört servicebesök på bergvärmepumparna. En mycket snabb återkoppling av serviceprotokollet - tydligt och lätt att förstå.
Tack för en väldigt snabb utryckning och för den hjälp vi fick! Med vänlig hälsning, Monika Regnfors Sjörén
Plus: Trevligt bemötande och bra utförda installationer. Minus: Försening
Så bra service av Richard som både installerade en ny luftvärmepump och servade den andra!!
Funkade bra helt enkelt, bra bemötande.
Vid ett strömavbrott så slutade min värmepump att ge värme. Ni var snabbt på plats och ordnade problemet. Tack Mvh Karl-Johan Palmgren
Trevliga och punktliga när de installerade bergvärmepumpen
Professionellt och positivt bemötande, högsta betyg!
Snabba att komma ut, prisvärt och fick exakt den hjälp jag behövde.
Fungerade bra med uppdateringen / programmering.
Nöjd med snabb service och åtgärderna som utfördes. Trevligt bemötande.
Halvt ok faktiskt. Ett kvitto på det är att med lite hjälp av min amatörism har era tekniker lyckats hålla igång anläggningen sedan den byggdes om med ny kraftfullare pump och en av två nya varmvatten beredare. Nu fungerar den strålande. Men: 1. Då jag är villaägare på Stora Essingen upplever jag det, rätt eller fel, som att jag är inbjuden med vänster hand. Bor ju inte på höglandet... 2. Olika tekniker varje gång. 5 på 5 tillfälllen. Känns inte optimalt. Förstår att det här är svårt att uppnå. Men det kan kanske vara en...
Hej Fredrik! Tack för din feedback och vad kul att höra att anläggningen nu fungerar strålande. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och samarbetet för att nå dit! Här kommer några korta svar på dina funderingar: Vi gör absolut ingen skillnad på var i länet våra kunder bor – Stora Essingen är lika viktigt för oss som Bromma eller city. Gällande teknikerna försöker vi matcha rätt kompetens med rätt uppdrag, vilket gör att det ibland blir olika ansikten beroende på schemat, även om vi förstår värdet av kontinuitet. Vi har...
Kanon service och bemötande!!!
Jag tycker att återkopplingen är dålig.
Hej Charles, Vi väntar svar från dig på mejl där vi gärna vill veta på vilka grunder du baserar detta på. Vänligen återkom till oss så reder vi ut ev. missförstånd.
Mycket professionellt och personligt bemötande av såväl kontors- som servicepersonal. Det senaste var en regelbunden service av min värmepump
Trevliga och kunniga leverantörer av bergvärme!
Proffsigt och personligt oc snabbt bemörande
Okomplicerat och effektivt. Inga konstigheter.
Kunniga, trevliga och återkommer med besked.
Snabbt svar i telefon vid mindre problem med värmepumpen. Servicetekniker snabbt på plats för åtgärder. Vad mer kan man begära av en servicorganisation?
Jättebra ! Snabb och professionell hjälp, till bra pris, min 28 år gamla bergvärmepump fungerar fortfarande bra.
Generellt ett bra företag med kunniga och hjälpsamma medarbetare. Har under en tid haft problem med kyla på ett våningsplan i huset utan att förstå vari problemet bestod. Fick därför besök av en av deras servicetekniker, Richard, som direkt åtgärdade problemet samt utförde en del annan service på värmepannan.
Rickard Almrot gjorde service i dag på vår bergvärmepump. Så enormt bra service och dialog. Mycket trevlig och bra information. Tack! Ingvar
Nåbara, prisvärda, bra service och god kommunikation
Trevlig personal, allt fungerar väl, jag är nöjd.
Service mycket snabbt och enkelt
Fick tid för årskontroll av värmepanna/system efter kontakt-snabbt o smidigt.
Energipartner har verkligen levererat på alla plan med ett snabbt och adekvat mottagande på serviceavdelningen och trots kort om personal denna dag, valde man att omprioritera sina uppdrag. Ca 3 timmar efter att jag ringde och felanmälde min värmepump, hade rätt reservdel identifierats och bytts ut. Nästa värmepump har nu sin självklara leverantör. Tack! /Sten Holm Nacka
Tyvärr ett av de sämre serviceföretag vi varit i kontakt med på mycket länge. Både vår hyresgäst och vi var mycket besvikna med servicen och kontakten med Energipartner. Servicen vi fick från ett annat företag var mycket bättre och när vi väl fick vara i direktkontakt med tillverkaren och det andra serviceföretag löste sig allt till slut.
Hej Mattias, Tack för att ni delar med er av er feedback. Vi beklagar verkligen att ni och er hyresgäst inte är nöjda med den upplevelse ni haft hos oss, då vårt mål alltid är att leverera hög service och trygghet. När det gäller det aktuella ärendet utförde vi ett flertal felsökningar för att identifiera problemet. För att vi ska kunna fortsätta bibehålla en hög servicegrad i ett ärende krävs det dock att de uppkomna kostnaderna för utfört arbete regleras. Eftersom betalning för felsökningarna uteblev, begränsades tyvärr...
Fantastisk service från Energipartner. Snabb hjälp när den gamla värmepumpen slutade fungera så vi hade varmt över jul. Bra information om de olika möjligheterna och när vi bestämt oss för att byta ut den gamla bergvärmepumpen fick vi en snabb offert och de lyckades få till en installation utan att vi behövde vänta. Installationen gjordes snyggt och professionellt till fast pris. Trevliga personer med hög kompetens. Jag kan varmt rekommendera Energipartner!
Bra bemötande. Kom snabbt och kontrollerade värmepumpen. Fick förslag på delar som borde bytas. Fick snabbt en offert på kostnaden.