Luftvärmepump i Stockholms län

Topp 25 företag inom luftvärmepump i Stockholms län

• Kylslaget AB

5,014 opinions
    Kjell Tommy A
    Kjell Tommy A: Trevligt bemötande, inget att klaga på.👍 Han gjorde service på luftvärmepumpen.
  • Team Wåhlin Värmeteknik AB

2,371 opinions
    Vår bredd är vår styrka!
    Lars R
    Lars R: För ca, 12 år sedan skulle jag byta från el-värme till bergvärme. kontaktade då Team Wåhlin om ett kostnadsförslag. Då bemötandet var hjälpsamt och offerten bra bestämde jag mig för Team Wåhlin. Under åren har jag haft ett par störningar på pannan men servicen kommer snabbt efter att man ringt och påtalat felet. Serviceteknikerna är berömvärt kunniga och snabba. senaste arbetet var kompressorbyte, och nu går pannan bättre än någonsin.
  • Rörmannen i Bromma AB

1,707 opinions
    Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
    Tommy H
    Tommy H: Snabb å bra service. Trevlig/ positiv/ proffsiga
  • Vi Värmer Sverige AB

533 opinions
    Vi Värmer Sverige – Installation och service av värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla.
    Therese A
    Therese A: Vi fick bra och snabb hjälp när vi trodde att det läckte från vår värmepanna. Det var lätt att boka tid och servicekillen gjorde sitt allra bästa att förklara hur allt fungerade. Vi är jättenöjda!
  • Elsa Anna Gudrun M
    Elsa Anna Gudrun M: Professionella, ödmjuka och effektiva! Rekommenderar starkt kommande kunder att anlita AVPS!
  • Ulf V
    Ulf V: Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
  • 274 opinions
    Ioannis A
    Ioannis A: Precis som en proffsig hantverkare ska vara! Fick tips om Micke av en granne. Responstiden på min förfråga var kort, hembesöket trevligt och offerten kom in dagen efter. Installationen gick smidigt och snyggt. Absolut inget att klaga på! Jag rekommenderar BME Kyl utan tvekan!
  • Värma Norden AB

265 opinions
    Annahita K
    Annahita K: Vi är nöjda. Allting gick bra .
  • Värmedynamik

473 opinions
    Edgar H
    Edgar H: Jag kan varmt rekommendera Värmedynamik! Jag köpte ny frånlufts värmepump för fem år sedan hos företaget och är jättenöjd med servicen och bemötandet jag har fått genom alla dessa år. Det har varit några problem med värmepumpen, men när jag ringde kom serviceteknikern Emil väldigt fort för att åtgärda dessa problem. Verkligen kanon service samt även korrekt och professionellt avhjälpande av fel. Jag skulle absolut anlita Värmedynamik igen!
  • 1,590 opinions
    Huddinge Maskinservice – Din värmepumpspartner i hela Stockholm!
    Joakim E
    Joakim E: Har köpt en luftvärmepump till vårt vinterisolerade uterum av Huddinge Maskinservice. Fick snabb och bra hjälp med att lösa utmaningar som krävde lite längre rördragningar och kondensvattenpump. Allt arbete utfördes professionellt. Hade höga förväntningar som införlivades då dom sedan många år servat vår frånluftvärmepump på ett föredömligt sätt. Kommer fortsätta att anlita dom.
  • Värmepoolen AB

151 opinions
    Ann A
    Ann A: Trevliga bemötande av servicekillarna. De arbetade snabbt och noggrant, Installerade ny värmepump och tog med den gamla pumpen.
  • Välkommen till VärmeKompaniet Stockholm AB! Vi installerar värmepumpar i hela Stockholm.
    Anna J
    Anna J: Lätt att komma i kontakt med, trevlig servicetekniker som dök upp på utsatt tid.
  • Sörmlands Värmepumpar AB

260 opinions
    Kjell E
    Kjell E: Ett mycket bra jobb, snabbt och proffsigt utförande ,bra bemötande , kan varmt rekommendera dom, vi är väldigt nöjda
  • Energipartner Sverige AB

369 opinions
    Våra välutbildade och erfarna IVT-installatörer kan värmepumpar!
    Jocke
    Jocke: Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snabb och proffsig service!
  • Jouren 24

228 opinions
    Harri J
    Harri J: Snabbt och proffsigt, kunde inte varit bättre.
  • Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

109 opinions
    Isra A
    Isra A: Fantastisk trevlig tekniker med goda kunskaper. Kunde inte varit mer nöjd. Rekommenderar starkt
  • IVT-värmepumpar, rörinstallationer samt felsökning av rör och avlopp. Välkommen!
    Petra Victoria Helena B
    Petra Victoria Helena B: Vi har anlitat Relax Rör i många år, både gällande vår värmepump och avlopp. Jag kan mycket varmt rekommendera Relax Rör då de är mycket kunniga och service minded. Dessutom kommer de alltid exakt på utsatt tid!
  • 338 opinions
    JK Servicemontage - Mitsubishi Electric säljer, servar och installerar värmepumpar. Välkommen!
    Carina B
    Carina B: Bra och hjälpsam montör gick smidigt
  • 263 opinions
    Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • APPVVS

138 opinions
    Dick Ö
    Dick Ö: Mycket kunnig och kompetent. Ställer alltid upp och har ett vänligt bemötande.
  • BENGT J
    BENGT J: Revider hade ett mycket gott bemötande mot mig. Min förväntan är att mitt värmesystem skall fungera utan problem. Serviceteknikern kom enligt utlovad tid och gjorde förhoppningsvis sitt jobb,
  • Energikomfort Sverige AB

431 opinions
    Vi levererar snabbt!
    Karl Per-Ola S
    Karl Per-Ola S: Bra kommunikation, snabbt och inget krångel. Korta Ledtider och bra service.
  • Ett VVS AB

119 opinions
    Ewa C
    Ewa C: Tydlig och bra offert Professionell personal Trevligt bemötande och stor kunskap Höll utlovad leveransdag och tid
  • Vi hjälper dig installera och serva värme- och kylanläggningar. Välkommen!
    Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Alltid professionellt, punktligt OCH trevligt.
  • Saltarö Klimatteknik AB

101 opinions
    Supaporn R
    Supaporn R: Jättebra service, rekommenderas. Mycket kunnig och noggrann luftvärmepump installatören, vi är mycket nöjda .
Show page: