Lars R:
För ca, 12 år sedan skulle jag byta från el-värme till bergvärme. kontaktade då Team Wåhlin om ett kostnadsförslag. Då bemötandet var hjälpsamt och offerten bra bestämde jag mig för Team Wåhlin. Under åren har jag haft ett par störningar på pannan men servicen kommer snabbt efter att man ringt och påtalat felet. Serviceteknikerna är berömvärt kunniga och snabba. senaste arbetet var kompressorbyte, och nu går pannan bättre än någonsin.
Vi Värmer Sverige – Installation och service av värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla.
Therese A:
Vi fick bra och snabb hjälp när vi trodde att det läckte från vår värmepanna. Det var lätt att boka tid och servicekillen gjorde sitt allra bästa att förklara hur allt fungerade. Vi är jättenöjda!
Ulf V:
Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
Ioannis A:
Precis som en proffsig hantverkare ska vara!
Fick tips om Micke av en granne.
Responstiden på min förfråga var kort, hembesöket trevligt och offerten kom in dagen efter. Installationen gick smidigt och snyggt. Absolut inget att klaga på!
Jag rekommenderar BME Kyl utan tvekan!
Edgar H:
Jag kan varmt rekommendera Värmedynamik! Jag köpte ny frånlufts värmepump för fem år sedan hos företaget och är jättenöjd med servicen och bemötandet jag har fått genom alla dessa år. Det har varit några problem med värmepumpen, men när jag ringde kom serviceteknikern Emil väldigt fort för att åtgärda dessa problem. Verkligen kanon service samt även korrekt och professionellt avhjälpande av fel. Jag skulle absolut anlita Värmedynamik igen!
Huddinge Maskinservice – Din värmepumpspartner i hela Stockholm!
Joakim E:
Har köpt en luftvärmepump till vårt vinterisolerade uterum av Huddinge Maskinservice. Fick snabb och bra hjälp med att lösa utmaningar som krävde lite längre rördragningar och kondensvattenpump. Allt arbete utfördes professionellt. Hade höga förväntningar som införlivades då dom sedan många år servat vår frånluftvärmepump på ett föredömligt sätt. Kommer fortsätta att anlita dom.
Våra välutbildade och erfarna IVT-installatörer kan värmepumpar!
Jocke:
Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snabb och proffsig service!
IVT-värmepumpar, rörinstallationer samt felsökning av rör och avlopp. Välkommen!
Petra Victoria Helena B:
Vi har anlitat Relax Rör i många år, både gällande vår värmepump och avlopp. Jag kan mycket varmt rekommendera Relax Rör då de är mycket kunniga och service minded. Dessutom kommer de alltid exakt på utsatt tid!
Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
BENGT J:
Revider hade ett mycket gott bemötande mot mig.
Min förväntan är att mitt värmesystem skall fungera utan problem.
Serviceteknikern kom enligt utlovad tid och gjorde förhoppningsvis sitt jobb,