Proffsigt, mycket bra genomförd service av värmepanna, haft samma tekniker i 5 år som vet hur allt funkar och kommer med tips vid behov.
Energikomfort Sverige AB
Energikomfort erbjuder lösningar inom värme och kyla i Stockholm. Vi är en av Sveriges största återförsäljare av IVT värmepumpar och vår kunniga personal har lång erfarenhet av värmepumparnas reglercentraler och funktioner, för att säkerställa att vi har rätt kompetens på rätt plats. Våra tjänster inkluderar bland annat: -...
431 omdömen om Energikomfort Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket duktiga och dessutom väldigt trevliga! Speciellt Linus Wik
Bra support av killen! - dom hittade ett fel på panelen som skulle byttas på garanti Väntar fortfarande på bytet av panelen har än inte fått någon tid på detta
Hej Thomas, Jag har sökt i vårt orderhistorik men kan inte se på arbetsorder att det fortsatt ska vara ett pågående ärende. Kontakta gärna vår kundtjänst så reder vi ut detta och såklart hjälper till med byte av panel om detta kvarstår. Vänliga hälsningar Energikomfort
Jättetrevligt bemötande allt toppen
Utförd tjänst gällde service på en frånluftsvärmepump som visade felkod och börjat avge vatten. Jag har varit kund hos Energikomfort sedan mitt hus byggdes för 27 år sedan. Efter ungefär halva den tiden behövdes den första frånluftsvärmepumpen bytas ut till den jag har nu och Energikomfort har servat båda till min belåtenhet. (Även om värmepumparnas driftsäkerhet inte alltid imponerat.) Denna gång fann montören snabbt felorsaken och redogjorde för sina åtgärder på ett tydligt sätt på plats och i fakturan. Jag fick många...
Bokning och service av min värmepump fungerade som planerat.
Bara positiva saker, trevliga och kunniga tekniker. +++++
Snabb och kompetent service av trevlig personal.
Snabb och proffsig hjälp i samband med att bergvärmepumpen inte hoppade igång efter ett strömavbrott.
De kom när de skulle och fakturan var i linje med offerten. Mycket trevlig personal ! Kan varmt rekommenderas 😊
Jag anser inte att det är relevant att uttala mig om upplevelser av hur företag utför sina arbeten.
Välvilliga, men oorganiserade. Håkan Annell
Hej Håkan, Tack för ditt svar. Beklagar om du fått denna upplevelse av oss. Pratat med kundtjänst och du fick ett besök samma dag som du kontaktade oss. Tiden var en akuttid och först behövde vi säkerställa att tekniker fick loss tid för ett besök hos er. Jag hoppas at ni är nöjd med besöket och tekniker! Hälsningar Energikomfort
Oseriöst beteende! Energikomfort skickade en faktura på 2 500 kr för ett teknikerbesök som skulle leda till en offert – utan att något avtal fanns. Ingen offert kom, bara krav på betalning. Jag bestridde direkt med hänvisning till konsumentlagen. Varning för detta företag! Jag tog in två andra företag som båda erbjöd platsbesök helt kostnadsfritt.
Hej Jens, Våra säljbesök med en säljare är alltid kostnadsfria. När du kontaktade oss önskade du att en servicetekniker kommer ut för felsökning samt bedömning av utbyte. Både i telefon och i bokningsbekräftelse på mail fick du information om dag och tid för besök samt kostnaden för besöket. En av vår säljare har sedan kontaktat dig för kompletterande frågor inför offert men ej fått återkoppling. Önskar fortsatt offert så kontakta säljaren. Beklagar att du upplever oss oseriösa då det är raka motsatsen vad vi försöker vara....
Kompetenta och trevliga att göra med!
blev väl bemött och med tålamod, då vi fick fixa finansiering utanför normala kanaler, anledning pensionärer får inte låna pengar, trots god ekonomi och god säkerhet jag önskade god värme och stabil samt lägre elkostnad och så verkar det ha blivit jag bytte ut min nästan 25 åriga bergvärmepump mot en ny
Löste problemet professionellt Bra och kunnig reparatör Kostnaden är i högsta laget - med diverse tillägg etc som inte är helt transparent / rimligt / … Valet att åtgärda själv (är ingenjör i botten) kontra köpa tjänsten är inte helt trivial …
Har alltid använt Energikomfort att serva våran bergvärme panna sen vi köpte den av dem för 20 år sedan. Har varit smidigt att boka tid. Service teknikerna har alltid varit punktlig, kunnig och servicemind.
Snabb leverans och professionell installation.
Framgår ovan, att Energikomfort Sverige AB alltså kan rekommenderas varmt.
Snabb och smidig hjälp då varmvattenberedaren gick sönder.
Vi fick fel på vår värmepump och ringde till Energikomfort och anmälde detta. Fick ett bra bemötande och en tid för reparation samma vecka. Teknikern kom på utsatt tid och löste problemet. Han beskrev vad han gjorde och gav lite tipps på hur vi själva kan underhålla vår värmepump.
Trevligt bemötande, bra och effektivt arbete som löste problemet med en frånluftsvärmepump som slutat fungera. Behövde nytt kretskort.
Jag har varit nöjd med det arbete ni har utfört hos oss. Men. jag har nu i nästan 3 veckor väntat på ett svar från Energikomfort till en enkel fråga: behöver jag göra en kanalrensning (vi har haft service av pannan) och vad kostar det. Jag har påmint 2 gånger om min fråga. Jag är alltså helt missnöjd med Kunsservice, men nöjd med utfört arbete.
Hej Veronique, Vår kundtjänst har sökt dig vid upprepade tillfällen för att planera in kanalrengöring. Du får strax samtal igen för inbokning av detta. Vänliga hälsningar, Energikomfort
Det var det lätt uppdrag påfylld av köldmedija. Trevlig möte entreprenör.
Det fungerade bra. Serviceteknikern kom på utsatt tid och gjorde genomgången som var beställd.
Hej. Vi är nöjda med servicen från Energikomfort. Det är det tillfälle på året då vi kan ställa frågor om vår värmepump. Christian Jörgensen
Mycket pedagogisk genomgång av värmesystemet och väldigt bra service.
Bra och trevlig tekniker. Väldigt service minded
En trasig apparat väntar på rep sen drygt fyra veckor, värdelöst
Hej Knut, Olyckligt att du upplever att värmepump fortsatt kräver reparation. Jag rekommenderar att du kontaktar vår serviceavdelning så får vi reda ut vad som är kvar att göra och vad som har dragit ut på tiden. Hälsningar Energikomfort
Kunnig tekniker, gör vad lovar
Tack för perfekt pumpservice Joakim
Professionella och bra. Snabba. Trevlig personal. Som vanligt i projekt är det alltid något litet som sladdar. Men nu har vi bokat datum för slutfix 30/10.
Duktig och kunnig reparatör som fixade felet smidigt
Daniel är SUVERÄN !!!! Går inte få en bättre klarläggande säljare och samtidigt så kunnig och hjälpsam.
Har varit kund i över 20 år och alltid blivit mycket trevligt bemött, både av Servicetekniker samt administaration. Är nu inne på min 2.a Bergvärmepump från IVT och båda har gått klanderfritt
Positive upplevelse. Kunniga medarbetare som utförde en mycket effektiv service! Kudos!
Reparatören var mkt trevlig och kunnig!! Tack /Ratomir
Har ingenting att anmärka på.
Snabb hjälp. Professionellt och trevligt bemötande. Kan ge mitt högsta betyg.
Trevligt bemötta av tekniker som utförde jobbet noggrannt och efter gällande beställning av Service för att garanti ska gälla. Fem år sedan installation av nuvarande värmepanna. Pannan har gått utan problem sedan installation (utbyte av panna 14-15 år gammal). Allt utfört till belåtenhet.
Snabb bokning av service, bra organisation, professionella tekniker. Detta gällde även vid installationen av bergvärmepumpen för 5 år sedan.
Mycket bra och professionellt av servicemannen
Proffsigt! Trevligt bemötande av kunnig personal samt bra rådgivare för framtida investeringar
Snabbt och trevligt bemötande! Från det att vi bestämde oss tog det bara några dagar innan leverans och installation. Hoppas allt kommer fungera felfritt i många år framåt. Göran
Som jag förväntat!!!!!!!!!! ,!!!!!!!!
Mycket fin service och snabb återkoppling!
Tog inte ens 5 minuter för serviceingenjören att lokalisera problemet. Snabb tid och professionellt bemötande. Tack!
Alla uppgifter vad som skulle hända tider och installation stämde mycket bra Jag är mycket nöjd med allt.
Bolaget är välorganiserat och har en effektiv metod för installation av ny bergvärmepump. Genom denna effektiva metod har de ett pris som är mitt fall var mer än 10 % billigare än närmaste två konkurrenter. Vid installationen blev tyvärr en av rörmokarna sjuk och vi fick förlänga installationen från två till tre dagar. Företaget tog då väldigt snabbt fram en portabel varmvattenberedare så att hushållet inte påverkades nämnvärt av denna incident. Det var professionellt hanterat. Detta är andra gången jag installerar en bergvärmepump och jag tycker att bolaget har varit väldigt professionella.
Smidigt och effektivt jobb. Trevligt bemötande.