Energikomfort Sverige AB

Energikomfort Sverige AB

• BadgeFourYears
4.4
Call 08-588 671 50 Share

Energikomfort erbjuder lösningar inom värme och kyla i Stockholm. Vi är en av Sveriges största återförsäljare av IVT värmepumpar och vår kunniga personal har lång erfarenhet av värmepumparnas reglercentraler och funktioner, för att säkerställa att vi har rätt kompetens på rätt plats. Våra tjänster inkluderar bland annat: -...

530 omdömen om Energikomfort Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2016

Tove D
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Bra bemötande från början , vilket är viktigt när husets värme börjar dala en fredagkväll Fick första tid tisdag med åtgärd . Servicemannen rensade pump men meddelade att slangar verkade hårda och skull komma att behöva bytas Efter några timmar blev huset kallt igen och en fellampa lyste Samma tekniker kom och då visade det sig att just slangarna slutat att fungera Byte skedde och allt fungerar bra nu MVH Tove Dyrssen

Johan S
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Beställde utbyte av bergvärmepump. Otroligt professionella från start till mål. Presenterade olika lösningar/kostnadsalternativ och resp för/nackdelar. Snabb leverans, väldigt bra ”löpande band process” med planering, leverans och installation. Allt höll enligt tidplan, samtliga personer involverade var oerhört service minded och trevliga. Installationen i sig gjordes inte i någon lågbudget variant utan man använder sig av lösningar som förenklar drift och underhåll istället för att snåla in på vissa delar och den tid...

Henrik G
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Trevligt och professionell genom alla steg

Lars A
Wrote about Energikomfort Sverige AB

En känsla proffsigt arbete ,städat och snyggt efter sig-

Anki L

Trevliga, snabba, fantastisk produkt

Johan M
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Hej! Allt fungerade superbra.

Per W
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Bra service, snabbt o effektivt, kunnig

Örjan G
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Bedömning : Exceptionellt! Smidig och korrekt planering av servicebesöket. Mycket kunnig och pedagogisk serviceman.

Henry K
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Årlig service utförd som vanligt bra gjort

Ove N
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabb och kompetent hjälp när värmeanläggninen hade gått sönder. Var utan värme och varmvatten. Svarade ca 5 min. efter att felet beskrivits i formuläret på hemsidan. Felet avhjälpt redan samma förmiddag. Kan varmt rekommendera Energikomfort

Björn S
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Det var en positiv upplevelse, som startade från kontakten med säljaren. jag fick offerten på mejl, för att skriva ut och skriva under. Men det fanns ingen info om vart jag skulle skicka den. Eftersom jag bor i Täby så åkte jag över till kontoret i Arninge. Där träffade jag vd, och tillsammans redde vi ut de oklarheter som fanns och jag lämnade offerten. Installationen gick väldigt smidigt med hjälp av ett flertal installatörer och allt var fixat och klart på eftermiddagen. Totalt sett är jag väldigt nöjd.

Mats Toll M
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabb anpassning till mina tidsfönster. Rapp service med god dialog

Inger Anita G
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Trevlig och kunnig kille som kom och kollade min värmepump!

Åke L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Årlig service anläggning hållt mer än 20 år. Kommer även med bra tips.

Anette F
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Bra service håller tider och gör ett bra jobb

Lena D
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Bra service och information. Vi tänkte lägga in om fortsatt service. Lite onödigt att man måste skicka in avtal och man skickar tydligen till någon annan än de som var här.

Mats B
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Allt bra och trevlig tekniker. Träffade honom vid 2 tillfälle.

Lars R
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabb återkoppling men tveksam till bedömning om vad som orsakat skadan. Fick bedömningen att skadan berodde på yttre våld och dessa slangar är placerade där enbart servicepersonal håller på och skruvar.

Svar från Energikomfort Sverige AB

Hej Lars, Tack för din feedback! Flexslangarna kan med tiden bli styva och detta beror på att innanmätet består utav gummi som med tiden torkar. När slangarna har torkat släpper dom även ifrån sig gummipartiklar som kan täppa igen värmesystemet och påverka flödet. I reparatörsrapporten fylls detta i som "Yttre påverkan" (naturligt slitage) då det är mest passande av de alternativen som anges. Med vänliga hälsningar, Energikomfort Sverige AB

Andreas L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Superbra produkt som fyller alla mina behov

Barbro F
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Mycket trevlig och hjälpsam man och kompetent.

Gösta L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Uppköp, leverans och bortforsling gick bra liksom elinstallationen. Rörinstallationen däremot var katastrof. Expansionskärlet hängdes upp i en snodd under tidigare värmerör och hängde i en båge på anslutningsröret. Skvallerröret (1,5m långt) lämnades hängande och dinglande 4dm från närmaste vägg ovanför golvet utan något fäste utom rörinfästningen Efter att ha kontaktat försäljaren med bilder fixade han ominstallation av kärlet som nu är regelrätt installerat! Gösta Linder 070 718 6173

Svar från Energikomfort Sverige AB

Hej Gösta, Beklagar verkligen att vi snubblade till gällande installationen och bra att du noterade detta. Vi arbetar ständigt för att förbättra oss och vi tar tacksamt emot feedback, bra som dålig. Tack för ditt omdöme! Med vänliga hälsningar, Energikomfort.

Cecilia S
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Lätta att få tag i och fick servicetid mycket snabbt. Servicen gjordes bra och serviceteknikern förklarade på ett mycket bra sätt vad som gjorts.

Hans-åke R
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Teknikern kom på överenskommen tid! Verkar vara Ok genomförd.

Johan S
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Jag behövde få lite extra spritlösning till min bergvärme som är sedan 2002 typ, en IVT 7kW HTC... som tickar och går efter 24år på ca 50.000 timmar. Man blev snabbt och trevligt bemött, hade med mig en 5l behållare som de fyllde på. Fick räkningen hemskickad på ett klart rimligt belopp. Enkelt snabbt och bra! /mvh Johan S

Jonas W
Wrote about Energikomfort Sverige AB

De kommer på utsatt tid och de gör den service vi kommit överens om och de fakturerar det överenskomna priset.

Rainer H
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Mycket bra företag, funkade jätte bra

Sonen B
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Trevlig kundkontakt, snabb service och bra genomförande.

Staffan H
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Trevlig personal och mannen som servade vår luftvärmepump gav goda råd om skötsel och hur vi på bästa sätt ska använda pumpen.

Tony H
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Energikomfort kom in med offert väldigt fort efter att vi skulle ha service och gamla pumpen börjat ge upp. Allt gick fort med att leverera och installation vart super bra och snabb. Bara plus att ge dem. Rekommenderar starkt Energikomfort.

Kenneth S

Lyhörd snabb professionell med servicekänsla. K Smith

Anna Henny Ulrika B
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Väldigt service minded och snabba på att komma tillbaka och lösa problemet jag hade

Björn V
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Kund i 20 år, nöjd med service och engagemang. Anställda har kommit o gått, med service o tillit består. Har under åren köpt två bergvärmepumpar. Nu har jag en IVT GEO. ( tidigare en IVT Greenline )

Bo Z
Wrote about Energikomfort Sverige AB

professional and timely services!

Peter L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabba med leverans och snabba med att installera pannan. Mycket nöjd!

Jonas R
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabb process hela vägen från ett första mötet till installerat och klart. Allt enligt överenskommelsen och tidplan.

Martin C
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabba och proffsiga vid installationen. Snabb hantering från offertstadiet till affär.

Fredrik T
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabb återkoppling och hjälp vid fel av bergvärmepump

Matts-Ola L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

No comment good work I suppose

Lars L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Snabb och professionell service!

Christer N

trevligt och innehållsrikt bemötande

Tobias V
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Jag beställde en luft/vatten-värmepump. De levererade i den tid de sa, plus att det gjordes under den tid de sa till den kostnad de sa. Beställde även ett tilläggsjobb som var utanför den ordinarie beställningen, och det löste de också utan problem. Installatörerna var hjälpsamma och trevliga.

Helene L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

gick bra att få tid och information då jag ringde personen som kom och kollade min "panna" gjorde ett bra jobb och informerade mig bra allt gick jättebra så tack! helene

Maria N
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Väldigt snabb återkoppling och trevlig service. Vår värmepump fungerar perfekt!

Gunnar S
Wrote about Energikomfort Sverige AB

E komfort har bara haft en begränsad del av VP-installationen. Rensning av kanaler vad jag minns. Det utfördes på ett bra sätt.

Anders N
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Jag har erfarenhet sedan lång tid av företaget. Senaste hjälpen via Energikomfort började med mitt telsamtal och begäran om hjälp med felsökning på värmeanläggning samt en service. Bemöttes med stor smidighet och fick snabbt en tid för besök. Servicemannen kom på utsatt tid och genomförde sitt uppdrag samt berättade + visade mig på justeringar o undersökningar som gjordes. Allt gjordes utan uppehåll för andra uppgifter. Rengöring av paneler och golvet intill anläggningen utfördes perfekt. Dvs som tidigare service fungerade denna gång lika fint. A Nordström

Carl N
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Bra servicetekniker och förklarade på ett bra sätt hur värmepumpen fungerar

Magnus B
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Trevliga och snabba killar som tog ut/bort den gamla luft/vatten-värmepumpen, och bar upp de nya delarna på plats. Sedan kom rörmokaren som installerade allt. Han var både trevlig och väldigt kunnig, och gjorde ett fantastiskt bra jobb. Stannade ända till 22:30 på kvällen, för att maskinen måste igång, då det var åtskilliga minusgrader ute.

Lennart A

Xxxxxxxzxxxcchhhhvbjjhhjhjjjkkkkllllllllll

Richard W
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Vi bytte vår gamla bergvärmepump till en ny IVT. Vi jämförde offerter och service och kom fram till att Energikomfort (Vi värmer Sverige) var bästa alternativet för oss. Alltid ett trevligt bemötande av personalen. Installation gick smidigt och vi är väldigt nöjda med nya pumpen.

Tore L
Wrote about Energikomfort Sverige AB

Lugn, kompetens och vänlighet när det akuta ska fixas - precis så vill man att det ska fungera!