Fin service och trevligt bemötande.
Vi Värmer Sverige AB
Vi Värmer Sverige! När du behöver hjälp med inköp, montering och service av värmepumpar finns vi här för att hjälpa dig. Genom en målsättning om långa och bra kundrelationer kan du känna dig trygg med att arbetet genomförs med rätt inställning och riktigt bra kompetens. I slutändan handlar det om att det utförda arbetet ska...
533 omdömen om Vi Värmer Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2018
Hej Carl Gabriel, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Positiva överraskningar blir plötsligt extra värdefulla! Förstod direkt vid min första kontakt med Vi Värmer Sverige att de tar ett helhetsansvar vilket skiljer sig avsevärt mot de två andra installatörer för samma uppdrag jag varit i kontakt med. Att Vi Värmer bad eller snarare krävde att få göra ett platsbesök innan offert lämnas tryggar såväl mig som kund och deras uppdrag. Från mitt första samtal hade Vi Värmer träffat mig i bostaden och lämnat offert inom 24 timmar, imponerande. I samband med offerten fick jag förslag...
Hej Daniel, Wow, vilken feedback! Tack. Vi jobbar ständigt med att följa upp vårt arbete för att förbättra kundupplevelsen. När vi får ett omdöme som ditt så känns det som att vi är på rätt väg. Så tack för att du valt oss och för att du tog dig tid att dela detta! Mvh
Välfungerande produkter. Servicepersonal är professionella och kunniga. Vid reparation eller service har personal alltid tid över för att svara på tekniska frågor.
Hej Lennart, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Inlyssnande, bra förslag och råd. Smidig service, effektiv hantering av hela värmepumpsbytet.
Hej Johan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Mycket bra service företag. Kunniga och proffsiga. Kan verkligen rekommenderas!
Hej David, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Snabb och service enligt utlåvad tid. Har utnyttjat företagets tjänster sedan 2117.
Hej Gunnar, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Mycket pålitliga, snabba och med bra service. Professionella och kunniga. Rekommenderas starkt.
Hej Björn, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Jag betraktar Vi Värmer för ett tag som en riktig tjuvag anledningen för att jag säger så jag skriver som jag skrev till dem när jag deras faktura och de har skickat fakturan till inkasso till och med så jag berättar för hela historien. Jag hoppas ingen kund ringer upp dem om ni behöver hjälp med erat värmepump. Jag vill bestrida en faktura. Jag beställde en värmepumpservice från ”Vi värmer”. De skickade en man till mig som var amatör och inte kunde sitt jobb. Det visade sig att han ringde till kontoret hela tiden och fick...
Hej Ahikar, Tack för din recension. Nu har vi läst in oss på ditt ärende. Du hade ett besök i somras (juli) där tekniker justerade din golvvärme enligt flödesritning. Han var på plats i knappt tre timmar, vi fakturerade tre timmar för det. Att justera in golvvärme brukar ta mellan 2-4 timmar. Han tittade också på värmepumpens inställningar och såg där ingen avvikelse. I oktober hörde du av dig igen och sa att det är kallt. En annan tekniker åkte ut, han luftade värmesystemet. Han ändrade inte flödesinställningarna på...
Kund hos Vi Värmer i 20 år. De är alltid mkt professionella och trevliga. Allt från service support , telefon och försäljning fungerar helt fläckfritt. Vi är mkt nöjda med Vi Värmer🙏
Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme och att du väljer oss! Mvh
Inga problem att byta tid om jag önskat det. Trevliga servicekillar som kommer på utsatt tid. Har fått tips på vad jag kan göra på egen hand - vilket jag uppskattat.
Hej Birgitta, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Vi Värmer Sverige har servat elpannan perfekt under 25 år. Beviset är att pannan fortfarande fungerar till fullo.
Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Jag köpte en frånluftsvärmepump från NIBE. Jag fick ett bra bemötande från säljaren, han förklarade på ett bra sätt vad man kan förvänta sig utan den valda produkten och vad som ingår i offerten så det blev inga överraskningar sen vid installationen. Jag är nöjd med installationen, det var klart på ca 4 timmar och alla var kompetenta. Jag kan varmt rekommendera företaget baserat på min erfarenhet.
Hej Nenad, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Trevligt, snabbt och bra bemötande.
Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Super proffsigt bemötande både per telefon och Jocke som var här var guld värd, svarade på alla "dumma" frågor på super pedagogiskt sätt så att även en som inte en som inte förstår förstod.
Hej Jörgen, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Snabb och proffsig kontroll och service.
Hej Marie, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Proffsigt kunniga trevligt bemöt
Hej Tommy, Tack för ditt omdöme! Mvh
Effektivt arbete, snabbt och på tid.
Hej Per, Tack för ditt omdöme! Mvh
De kommer ganska snabbt och åtgärdar problem men det kostar en del och många gånger går saker sönder. De har ett trevligt bemötande. Det hade varit bra om det alltid var samma person som kom då olika personer säger olika saker då de är här att fixa
Hej Helena, Stort tack för ditt omdöme! Jag kan bara se att vi gjort två åtgärder utöver regelbunden underhållsservice sedan värmepumpen installerades för tolv år sedan, det ser ut som att pumpen går bra och väldigt sällan gått sönder. Däremot ser jag att det varit olika tekniker på nästan varje service, vi tar med oss det och bokar in någon som varit på plats innan vid nästa servicetillfälle. Det är svårt att lova att samma person ska göra service varje år, men vi kan åtminstone försöka minimera antalet och inte boka in en ny person varje år. Mvh
Servicebesöket nu i oktober var toppen. Äntligen en tekniker som anser att trycket var för lågt och fyllde på. Jag fick tydliga instr att det inte bör vara under 0,5 bar. Vid övr besök och kontakter de senaste åren har man svarat att,det gör inget att trycket går ner till 0. Man ska vänta tills pumpen larmar !
Hej Christina, Tack för ditt omdöme! Nu vet jag inte vilket tryck du syftar på, men generellt så ska trycket på "varma" sidan (ut till värmesystemet) vara mellan 0,5- 1,5 bar. På "kalla" sidan (ut mot borrhålet) behöver inte lågt tryck påverka pumpen negativt. Mvh
Hej, jag har anlitat Vi Värmer Sverige tidigare, då som nu väldigt nöjd. / Börje Pörnull
Hej Börje, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Vi fick bra och snabb hjälp när vi trodde att det läckte från vår värmepanna. Det var lätt att boka tid och servicekillen gjorde sitt allra bästa att förklara hur allt fungerade. Vi är jättenöjda!
Hej Therese, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Otroligt bra service både i samband med bokning och utförande. Rekommenderar starkt.
Hej Hanna, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Trevligt bemötande med bra information, snyggt monterat och stökade inte ner.
Hej Mikael, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Min vamvattenberedare började läcka. Fick snabbt kontakt oh in några dagar så vaer den nya beredaren på plats. Då vägen in gick gem hela husets källarplan så rekade vi före för att så smidigt som möjligt kunna få ut den gamla och in den nya beredare. Allt emballage togs med så det var mest att titta på. Allt gick smidigt.
Hej Stefan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Hjälpsam kundmottagning och professionella servicetekniker!
Hej Margaretha, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Köp, installation och igångsättning av Frånluftsvärmepump. Professionell hantering hela vägen. Bra bemötande.
Hej Lennart, Stort tack för ditt svar! Mvh
Bra service, bra personal, snabb hjälp.
Hej Nils, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Kompetent behandling av vårt ärende. Vänligt bemötande. Har rekommenderat ert företag till annan kund.
Hej Jarl, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Jag har haft serviceavtal på min värmepump hos Vi Värmer Sverige i +15 år. Får årligt servicebesök av tekniker från Vi Värmer. Har alltid varit mycket nöjd med både bemötande och kompetens hos de tekniker som besökt mig. Har också haft kontakt med service samband med ombokning av tider och med ekonomi i samband med fakturafrågor. Alltid bra och kompetent bemötande.
Hej Melker, Stort tack för ditt omdöme! Det känns extra roligt att få dessa omdömen av er där vi haft ett längre samarbete och där det fungerar bra. Mvh
Nöjd kund och smidig installation!
Hej Håkan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Professionella bemötande samt utförande av arbetet.
Hej Tale, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Pålitlig personal som ger bra information.
Hej Richard, Tack för ditt omdöme! Mvh
Bra och snabb service. Lätta att boka tid som funkar
Hej Per, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Trevlig kundtjänst ,trevliga servicemontörer/rörmokare. Tyvärr tar det väldigt lång tid att få hjälp ,även vid akuta problem. Demonteringsteamet verkar oseriöst.
Hej Nathalie, Tack för ditt omdöme! Jag förstår inte riktigt vad du menar med att det tog lång tid att få hjälp, vi skapade ett ärende den 16/10 och vi var ute på plats 17/10. Sedan dröjde det ungefär 1,5 vecka innan vi fick besked från leverantören hur vi skulle hantera ert ärende då vi inte installerat den första värmepumpen och den var under garanti. Den 29/10 fick vi veta att en ny värmepump skulle skickas upp till oss att installera hos er, den kom den 30/10 och vi erbjöd er en tid att byta ut värmepumpen 31/10....
1. Jag blev mycket bra bemött. 2. Min förväntning var att få samma skicklige man även i år och det fick jag. 3. Årlig service av pannan. Mycket bra genomfört arbete av just denne man som mycket väl kan sin sak och jag har högsta förtroende för honom. Mvh Berit Lövendal
Hej Berit, Stort tack för ditt omdöme! Jag hälsar teknikern dina fina ord. Mvh
Proff staff or lätt att boka tid för service
Hej Geoffrey, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Kommer snabbt, kunnig personal, och trevligt bemötande
Hej Bo, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Kommer som avtalat, enkelt att ändra. Trevligt bemötande
Hej Lotte, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Jobbet utfört på rätt sätt och tid
Hej Mario, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Blev bemött på ett mycket trevligt sätt Hade bra förväntningar eftersom dom hjälpt mig tidigare . Denna gång var det service på värmepannan och påfyllning av köldbäraretanol Varje gång har John Karlsson, som är en mycket trevlig och duktig person, varit här.
Hej Eneroth, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Mycket bra överlag. Tar ansvar, kommer i tid och slutför arbetet. Haft den under många år och är verkligen nöjd.
Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Mkt nöjd med besöket.Fick bra inf om pumpen.TACk
Hej Elisabeth, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Trevlig och kunnig personal. Lätt att komma fram på telefon.
Hej Gunnel, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Alla är supertrevliga, ända från bemötandet i kundtjänst till den kunniga teknikern som kom ut! Problemet löstes galant och fakturan bjöd inte på några överraskningar! Kan varmt och starkt rekommendera!!
Hej Philip, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Bra service. Vi behövde boka för ett antal hushåll i föreningen. De var tillmötesgående för att besvara alla våra frågor och hitta rätt tid som passade oss. Vi upplevde att servicen var toppen.
Hej Hanif, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Bra utfört obb. Trevlig personal mm
Hej Håkan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Bara bra, har alltid service med samma tekniker ( Jocke👍)
Hej Jan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
De fingerar fint med deras service!
Hej Rolf, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Jag rekommenderar Vi Värme Sverige eftersom de har snabb service och håller tiderna mycket bra. Jag är nöjd eftersom de förklarar och informerar tydligt om vad de gör. Nästa steg gick snabbt, och de hittade och reparerade felet på mycket kort tid. Med vänliga hälsningar Gladö kvarn
Hej Gladö kvarn, Stort tack för ditt fina omdöme! Mvh
Snabb och pålitlig service, enkel kommunikation! Trevlig personal.
Hej Karin, Stort tack för ditt omdöme! Mvh