Bra, snabb och proffsig support.
Vi Värmer Sverige AB
Vi Värmer Sverige! När du behöver hjälp med inköp, montering och service av värmepumpar finns vi här för att hjälpa dig. Genom en målsättning om långa och bra kundrelationer kan du känna dig trygg med att arbetet genomförs med rätt inställning och riktigt bra kompetens. I slutändan handlar det om att det utförda arbetet ska...
875 omdömen om Vi Värmer Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bra från offert till leverans. Lite små problem längs vägen men det löste sig snabbt vilket jag uppskattade mycket.
Hej Isak, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞🍂 Mvh
Fick bra påminnelse om när det var tid för service kontroll. Och service utfördes på ett professionellt sätt. Och jag kunde få en faktura med posten. Och hoppas att det kan bli noterad, till nästa service tillfälle, så att jag ej behöver ringa upp och begära det.
Hej Anders, Stort tack för ditt omdöme! ✨ Mvh
Punktliga, kunniga och effektiva
Hej Maija, Stort tack för ditt fina omdöme! 🍂 Mvh
Pålitliga, och trevliga. och det värmer hjärtat så väl som bostaden.
Hej Denise, Stort tack för ditt fina omdöme! Det värmer våra hjärtan också när vi får så fina betyg. 💕 Mvh
Vi är överlag nöjda med installationen av vår bergvärmepump. Installationsarbetet fungerade mycket bra. Demonteringen skedde mkt effektivt och Lillebror som genomförde själva installationen gjorde ett utmärkt jobb, både kunnig, noggrann och trevlig att ha att göra med. Han tog sig också tid att på ett pedagogiskt sätt förklara hur pumpen fungerar. Det som drar ner intrycket något är att kommunikationen och återkopplingen i beställningsprocessen ofta tog lite längre tid än förväntat. Slutresultatet blev dock mycket bra och vi är mycket nöjda med den färdiga installationen. Tack!
Hej Åke, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Vi tar till oss att vi varit förlångsamma på återkoppling i ditt ärende och ber om ursäkt för detta. Kommunikation är något vi ständigt arbetar med att utveckla och förbättra. Vi ser över hur vi kan korta ner svarstiderna i hektiska perioder och hoppas kunna leverera ännu mer kundnytta. Toppen att själva installationen och Lillebror kunde leverera så att helhetsintrycket vart bra. Mvh
Jag vill dela med mig av min erfarenhet av Vi värmer Sverige eftersom problemen med min Nibe bergvärmeanläggning har pågått under lång tid. När jag först anlitade företaget hade jag läst positiva omdömen och fick ett professionellt bemötande. Jag accepterade en offert på över 42 000 kr för att åtgärda en läcka och återställa anläggningen. Min förståelse var att systemet skulle fungera som tidigare efter åtgärden. Efter arbetet uppstod återkommande problem. Under vintern fungerade inte uppvärmningen och under sommaren fungerade...
Hej Daniel, Tack för ditt omdöme. Vad jag kan se har vi bytt en varmvattenberedare hos dig för två år sedan, denna offert var på 39 900 kr. Det är det dyraste utförda arbetet. Utöver det har vi bytt tillbehörskort i värmepumpen och justerat inställningar samt gjort åtgärder på köldbäraren (bytt expansionskärl och påfyllnadssats samt fyllt på med sprit och luftat ur). Det är väldigt osannolikt att de övriga arbetena skulle höra ihop med ett bytet av din beredare. Du ansåg däremot att övriga arbeten skulle ingå i offerten...
Kunnig personal och han hade alla delar som behövs I bilen
Hej Hassan, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Snabbt, kunnigt bemötande. Tekniker dök upp på avtalad tid och löste problemet.
Hej Göran, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Kompetens och trevligt bemötande
Hej Bengt-Åke, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Bra och snabb kundsupport. Väl utfört arbete. Kunde städa efter sig när de var klara
Hej Mikael, Stort tack för ditt fina omdöme! Mvh
Avtalsservice effektivt utförd. Problem med tryck åtgärdat . Trevligt bemötande.
Hej Anita, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Vi Värmer Sverige AB gjorde ett mycket bra jobb från säljare, leverans och installation av vår nya bergvärmepump
Hej Stig, Stort tack för ditt fina omdöme! ✨ Mvh
Bra, o på plats enl bokning, bra dislog o jobbade snabbt o svarade på frågor
Hej Henrik, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Bytte värmepump, gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande från personal rekommenderar starkt.
Hej Svante, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Trevlig och kunnig tekniker som kom i tid, gjorde jobbet snabbt och tog sig tid att svara på frågor👍
Hej Sten, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Vi brukar anlita Vi Värmer Sverige AB för årlig värmepumpen som vi har i huset. Vi är jätte nöjda. Vi har inte fått något problem under åren.
Hej Nimet, Stort tack för ditt fina omdöme! Och tack ert förtroende att vi återkommande får serva er värmepump. 🌞 Mvh
Bra tekniker ——————////////////\\\
Hej Leif, Stort tack för ditt omdöme! 🍂 Mvh
bra kundservice och kunnig service tekniker , jag är helt nöjd .
Hej Tamim, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Professionellt bemötande, exceptionell servicegrad! Både vi beställning och utförande av servicetekniker.
Hej Cathrin, Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Bra och.kompetent service. Känns tryggt inför vintern.
Hej Björn, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Klockrent och enligt överenskommelse!
Hej Michael, Stort tack för ditt omdöme! ⭐ Mvh
Riktigt bra bemötande från början till slut! Kan varmt rekommenderas. Shout out till intallatören (Koponen?) Så trevlig och proffsig!
Hej Sara, Stort tack för ditt fina omdöme, Koponen kan verkligen sin grej! 🌞 Mvh
Jättebra service och bra bemötande kan rekommenderas.
Hej Sibel, Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐ Mvh
Kort leveranstid. Snabb, professionell installation.
Hej Christer, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Snabb och bra installation! Då jag inte kunde närvara vid installationen var de snabba med att ge mig en introduktion av pannan när det passade mig. Mkt bra!🙂
Hej Erik, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Seriöst och trevligt utförande av servicen
Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme! ✨ Mvh
Fick snabbt svar på offertförfrågan. Trevlig bemötande både på telefon och mejl, fick prisförslag. Fick dessutom erbjudande om en tid dagen därpå. Rörmokaren var trevlig och kunnig; förklarade olika tillvägagångssätt, vilken problematik som kunde uppstå och varför, och valde det enklare tillvägagångssättet då risken var mindre att vi skulle påstöta problem. Lite strul med att vi sedan fick en annat pris än överenskommet men detta löste sig efter att vi kontaktat fakturaavdelningen.
Hej Nanna, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Snabb och effektivt byte av min gamla värmepump. Dock lite svårt att få svar på uppkomna frågor efter att jobbet blivit utfört och räkningen betald.
Hej Per, Tack för ditt omdöme och din feedback! Har du fler frågor som du känner att du inte fått svar på nu maila dem gärna till info@vivarmer.se så besvarar vi det vi kan. Mvh
Toppen, mejlar 22:00 på tisdag kväll om problem med värmepumpen och de ringer upp 07:20 onsdag morgon och är på plats 07:45, kan det bli bättre?
Hej Fredrik, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Mvh
Bra priser kommer i tid och får jobbet utfört! 5 stjärnor av 5 möjliga!
Hej Kenneth, Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐ Mvh
Mycket tevligt bemötande samt bra kunskap inom värmepumpar. En tjänst man kan lita på.
Hej Karsten, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Alltid trevligt och bra. Lätta att ha att göra med
Hej Tobias, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Mycket positivt. Är kunniga och genomför allt både snabbt och proffsigt.
Hej Carl, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Vänligt bemötande från damen som bokade in montören Trevlig montör som utförde servicen På det hela klart nöjd
Hej Arne, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
De uppfyllde alla förväntningar man kan tänka sig.
Hej Torbjörn, Tack för ditt omdöme! Mvh
Instalationen av Nibe F 470 gick smärtfritt, snabbt och korrekt. Tiderna hölls och allt fungerar. Priset överensstämde med offerten. Bra och seriöst företag.Nöjd.
Hej Margareta, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Effektiva, punktliga och mycket serviceinriktade! Både inför beställningen och under själva installationsarbetet av ny bergvärmepump.
Hej Maria, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Ni är bästa företag, med allt service bokat tid Hjälp tekniker de är mycket duktiga Mvh Liver
Hej Liver, Stort tack för ditt fina omdöme och värmande ord! 🙏🌞 Mvh
Jag är nöjd med både bemötande, kompetens och utförande. Rekommenderar er gärna
Hej Jan, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Enkelt att beställa service på värmepump, samt snabbt utfört. Prisvärt.
Hej Gunnar, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Har endast kort erfa av bolaget men de verkar ha en väl fungerande administration. Offerter o avtal kommer snabbt liksom fakturor för utfört arbete. Deras tekniska personal är såvitt jag kan bedöma kompetenta och kommer punktligt på avtalade tider, vilket uppskattas!
Hej Bengt, Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! Mvh
Mycket snabb och suverän service!
Hej Edvard, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Bra med planeringsarbete Bra skött med installation
Hej Yasemen, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Snabb hjälp, trevlig tekniker. Helt rimliga priser ovh ärliga rekommendationer
Hej Mikaela, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Bra service och bemötande från tekniker.
Hej Dan, Stort tack för ditt omdöme! 🌞 Mvh
Var lätt att boka tid och få hjälp
Hej Johan, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌞 Mvh
Vi fick mycket bra hjälp av Vi Värmer Sverige efter en vattenskada på vår bergvärmepump. Först gjordes en noggrann besiktning, sedan fick vi ett bra underlag till försäkringsbolaget och slutligen kom en tekniker ut och åtgärdade skadan. Allt gick smidigt, professionellt och snabbt. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick i det här ärendet.
Hej Anders, Stort tack för ditt omdöme! Mvh
Jättebra firma. Tydliga och seriösa.
Hej Marina, Stort tack för ditt fina omdöme! Mvh
Trevligt bemötande, snabb service