Rörmannen i Bromma AB

• BadgeEightYears
1 707
4.5
Call 08-36 28 61 Share

Välkommen till Rörmannen i Bromma AB - din lokala rörmokare! Vi är ett ett installationsföretag som hjälper både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Norrort, Västerort, Söderort samt i anslutning till våra nya filialer på Ekerö och Lidingö, och ger alla samma goda service. Oavsett vad ditt projekt är fokuserar...

1707 omdömen om Rörmannen i Bromma AB

Sedan starten hos Reco 2013

Jan B
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Vid byte av värmepump fick vi fast pris, Rörmannen skickade två rörmokare, kylmontör och elektriker, det tog endast en arbetsdag inklusive bortforsling av skrot. Efteråt fick vi en kort utbildning på skötsel och enklare service. Vi är mycket nöjda.

Klas M
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Vi drabbades av tryckfall på värmesidan i värmepumpen. Kallt i huset. Rörmannen kom samma dag och fixade problemet. Jag upplever företaget som väldigt serviceinriktat och proffsigt.

Offensive content
Choose a reason:
Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Klas för ert omdöme! Q4 samt följande Q1 är högtider för Jourgruppen hos oss, som åker på exakt sådana uppdrag/utmaningar. Kyla samt Läckor är det vanligaste. Vi kämpar på. Mvh Ronnie Rörmannen

Yvonne W
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Duktig och trevlig personal som kommer i tid.

Tackar Yvonne för ert omdöme. Mvh Ronnie Rörmannen

Leif Bertil D
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

de kom fort och väldigt bra service

Tackar Leif! Välkommen åter nästa gång vi kan hjälpa er. Mvh Ronnie Rörmannen

Per K
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Mycket bra upplevelse. först så fick jag ett anbud som låg högt över konkurrerande anbud men efter en diskussion så fick vi förhoppningsvis en bra teknisk offert. När det kommer till installationen så gjorde grabbarna ett mycket bra jobb under två dagar och så här långt är vi mycket nöjda med hela jobbet.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Per! Ja det stämmer att våra anbud ofta/alltid ligger i överkant prismässigt men att dom istället innehåller en större komplexitet i utförande och rikare materialval. Vi inkluderar mera än vad vi specificerar. Hänger istället på ett förtroende vi bygger upp i förtid och ett utförande med utgångspunkt hur vi själva hade velat ha det hemma hos oss själva. Premium installationer! Rakt, prydligt, lätt servat. Filter, ventiler och riktiga expansionskärl. Några exempel. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Kerstin B
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Just den här rörmokaren var mycket trevlig och framför allt duktig. Det är inte fel att det var så bra kontakt med kund och utförare.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Kerstin! Och tanken är att det är Samma rörmokare som kommer åter även nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Mats N
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Varmvattenberedaren dog. Rörmannen ryckte ut och fixade samma dag. Snabbt, snyggt och proffsigt. Rekommenderas!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Mats! Välkommen till Rörmannen - Svar samma dag och ofta inom en timme! Ha en fantastisk fortsatt fredag. Mvh Ronnie Rörmannen

Nils-Gösta N
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Jätte trevlig tjej bra bemötande

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Nils-Gösta! Helena kör service, felsökning, förslag samt reparationer värmepumpar. Vår nya elit inom detta område! Tack för ert fina omdöme. Mvh Ronnie Rörmannen

Lena G
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Lätt att få kontakt, trevligt bemötande, raka besked, proffsigt jobb. Håller vad de lovar

Tackar Lena för ert fina omdöme. Mvh Ronnie Rörmannen

Anders N
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Kunnig och trevlig personal som försöker förstå vad du vill ha gjort. Hög kvalitet på jobbet. Vi är stamkunder och har upplevt en hög standard på alla arbeten vi haft med Rörmannen. Gedigen, bra firma. Du kan lita på att du får ett bra jobb gjort.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Anders! Vi försöker lyssna in, och förstå. Därefter förklara vad vi tycker, och hur problemet skall tacklas. Många gånger hittar vi helt andra problem, som många andra missat. Gäller att man vågar säga vad man ser - och varför. Och sen att tänka långsiktigt i alla lägen, även om kanske inte beställaren vill höra det. Nästa ägare kommer vara supernöjd att man gick lite längre. Vi bygger långa relationer till våra beställare och siktar på 50 ytterligare bra år i branschen! Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Staffan B
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

OK proffsjobb i obekvämt ställe.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Staffan! Ja vissa arbetssituationer är obekväma. Köksskåp tillhör väl dom mest obekväma i listan. Tur att variationen finns, så att arbetsställningarna ur arbetsmiljö - ständigt förändras! Mvh Ronnie Rörmannen

Ulf S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Kunnig personal och bra service till en rimlig kostnad.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Ulf för ert omdöme! Och en tillgänglig service 24/7 kan tilläggas. Ha en fortsatt trevlig lördag nu. Mvh Ronnie Rörmannen

Ellen S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Smidig kontakt och bra genomfört arbete.

Tackar Ellen för ert fina omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Naveen M
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

It was quick, smooth and as planned!! Really great service 🙏

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Thanks for the reply and the kind words. We´re here when you need us. Kind Regards Ronnie Rörmannen

Ulf S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Bra bemötande. Felet åtgärdades på andra besöket. Nu är det ok.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Ulf för ert omdöme! Ibland tar det 2-3st besök att komma i mål. Mvh Ronnie Rörmannen

Christine K
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Dom kom på bestämd tid, noggranna och förklarade på ett bra sätt hur min frånluftsvärmepanna fungerade. Dom tittade på allt som behövdes gå igenom och lämnade stället rent och snyggt. Kommer höra av mig till dom igen vid problem.

Tackar Christine för ert fina omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Kalle B
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Problemlösning/felsökning tog lång tid(dyrt)

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Kalle! Ibland är problemen svåra/flera att finna. Och vi börjar i den mest troliga ändan/ordningen. Ni kan vara säkra på att vi sänder den mest anpassade teknikern för uppdraget, och jobbar absolut så effektivt på plats (och från distans) som möjligt. Vi vill finna och lösa samtliga problem så kostnadseffektivt som möjligt - och bygger långa relationer med våra kunder/beställare. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Agneta E
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Snabb återkoppling. Bytte en trasig en del på badkarsblandare. Inga konstigheter.

Tack Agneta! Vi finns här om ni behöver hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen

Jonas H
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Trevligt och så som vi förstår det kunnigt bemötande. All anledning att rekommendera andra att anlita Rörmannen.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Jonas för ert trevliga omdöme. Välkomna åter nästa gång ni behöver hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen

Strömgren R
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Bra kontakt snabb service då fläkten på min Nibe 370 pajade allt fixat .!

Tackar Strömgren för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Mikael S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Snabbt på plats. Trevlig tekniker.

Tackar Mikael för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Tim Å
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Mycket professionell. Trevlig och skicklig på det hon utförde

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Tim! Helena är nya eliten när det kommer till service av värmepumpar, tolkning av eventuella fel - och en planering för utförande reparationer därefter. Mvh Ronnie Rörmannen

Tony S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Felsökning gick snabbt och sedan kollade teknikern lagersaldo på den trasiga delen och åkte och hämtade delen och installerade delen

Perfekt Tony! Mvh Ronnie Rörmannen

Mauritz L
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Mycket bra service, närsomhelst 24/7!!!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Mauritz! Exakt så :) Välkomna med era projekt/utmaningar. Mvh Ronnie Rörmannen

Bert J
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

En mycket trevlig ung grabb som verkade kunna sin sak. Pigg och observant. Ett föredöme för Rörmannen.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Bert! Den yngre generationen fyller på, stärker upp samt utvecklar företaget i rätt riktning. Den äldre generationen fungerar som mentorer, bollplank och problemlösare. Tillsammans bildar det bästa kombinationen. Trevlig Helg // Ronnie Rörmannen

Hans S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Bra utförande och pålitliga. Lämnar fast pris

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Hans! Ja till dom flesta tjänster/produkter finns fasta priser. Mvh Ronnie Rörmannen

Anders A
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Omtänksamt bemötande i telefon. Jag fick snabbt jour på plats som effektivt felsökte. Reparationerna utfördes raskt efter jourbesöket. Utförarna var uppenbart mycket kunniga och därtill trevliga. Rörmannen i Bromma AB är ett professionellt och pålitligt företag!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Stort Tack Anders för ert detaljerade inlägg! Vi har bra bollplank inom bolaget, och ett stort allmänt intresse för VVS-relaterat. Det gör att det delas mycket lärdom inom styrkan. Många samtal under frukost/lunch är just problemlösning och idéer. Detta bäddar för kunskap och i slutändan för en ännu bättre tjänst ifrån oss. Trevlig läsning // Ronnie Rörmannen

Elly W
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Jag tycker att Rörmanen är alldeles för dyr! En ung kille kom 2gånger o jobbade bara 20 minuter per besök. De tar 4tim för det. Jag fick en faktura på 4864kr med 2887kr rotavdrag, annars skulle landa på 7751kr! Jag bor bara 2km ifrån dem. Tvärtsam om jag ska anlita dem igen! Killen var duktig, inget fel på honom.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Elly! Besök #1 är ju ett Jourbesök där ni beställt uppdrag/utkörning på Jouren. Besök två är ordinarie, med reparation av det man hittade på Jouren - och det är utfört dagtid ordinarie. Felsökning/Minidebitering är alltid 2 timmar inklusive restid och införskaffning material, skriva rapport osv. 7751kr är Mao. båda besöken, inkluderat Jour samt material. Mvh Ronnie Rörmannen

Tord L

Bra och nogranna. Allt fungerar

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Tord för ert omdöme! Välkommen åter när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Tommy H
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Snabb å bra service. Trevlig/ positiv/ proffsiga

Tack Tommy! Mvh Ronnie Rörmannen

Klas E
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

bra r-mokare. kunnig och desutom trevlig. ringde efter några timmar och fråga om allt va som det skulle.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Kul att höra Klas! Ibland sker uppföljning per telefon Ja - om en inställning gjorts som man senare önskar veta effekt av. Bra initiativ av teknikern! Mvh Ronnie Rörmannen

Håkan B
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Helt ok! Mannen var vänlig, trevlig och ide’rik! Rekommenderar gärna! Håkan.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tack Håkan för att ni tog er tiden att formulera ett omdöme om oss på Rörmannen! Mvh Ronnie Ericsson

Gunnel J
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Kom på avtalad tid. Mycket trevlig och lyhörd. Fixade allt +lite till ( satte in ballofix där det behövdes) mycket bra. Jag är nöjd kund.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Gunnel! Välkommen att höra av er igen, nästa gång ni behöver hjälp med er VVS i hushållet. Mvh Ronnie Rörmannen

Gunnel L
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Proffesionellt och trevligt bemött i butiken. Fick en tid inbokad väldigt snabbt. Därefter ett fint arbete utfört i kök och badrum med byte av kranar.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tack Gunnel! Njut av kranarna, installationen och jobbet. Vi lämnar 3-års garanti på allt arbetet samt material. Bara att höra av er igen, nästa gången ni behöver vår hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen

Erik E
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Trevligt och proffsigt bemötande från första kontakten. Tålamod med oss som BRF och att beslut inte alltid är så snabba att fatta i en förening. Svarade snabbt på både mail och telefon. Gav oss bästa offerten utav sex förfrågningar (seriösa större företag). Skötte kontakten med Danderyd vatten under bytet och avstängningen. Bra information och tips innan arbetet utfördes. Mycket trevliga montörer som kom på utsatt tid och gjorde ett bra snyggt, och noggrant jobb enligt vad som överenskommits. Plus för att de städade efter...

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Erik för ert detaljerade omdöme! Det hjälper andra föreningar att förstå och se/läsa helheten i uppdragen från A till Ö. Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Petra H
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Bra och trevlig service. Bra produkter.

Tackar Petra för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Caroline S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Proffsiga och trevliga. Kändes tryggt att anlita Rörmannen.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Caroline! Välkommen igen, när ni behöver hjälp nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Håkan E
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Gick att få hjälp snabbt. Proffsigt utfört arbete med byte av duschblandare, handfat med blandare och vattenutkastare. Kom på utlovat klockslag.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tack Håkan! Nu är vi 16st medarbetare på Rörmannen. Ett starkt och stabilt gäng för att hålla väntetiderna nere. Mvh Ronnie Rörmannen

Olof H
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Snabb installallation av toalett efter beslut om åtgärd.

Tack Olof! Och det till ett Fast Pris. Monterat o klart. Mvh Ronnie Rörmannen

Niclas H
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Inga konstigheter kom på utsatt tid och fullföljde uppdraget

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tack Niclas! Välkommen åter när ni har nya utmaningar till oss. Mvh Ronnie Rörmannen

Thomas N
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Bra byten av packningar och fördelar och placering av diskmaskin tillopp

Tack Thomas! Vi finns här för era VVS behov. Mvh Ronnie Rörmannen

Helene K
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Trevlig, professionell rörmokare som utförde ett bra arbete!

Tack Helene för att ni formade ett omdöme om oss på Rörmannen. Mvh Ronnie

Tom M
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Vår bergvärmeanläggning är i de bästa händer hos Rörmannen i Bromma! Den har under många år fått ett kunnigt, serviceinriktat och prisvärt omhändertagna av deras tekniker Göran Ferde. Skulle inte kunna önska bättre!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Tom! Mycket roligt att höra. Nu kopplar vi också sakta upp alla pumpar mot vårt kontor här, fjärr. Så att vi kan bevaka och kika kostnadsfritt för att höja servicen ytterligare! Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Björn P
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Hade med oss namn på kran och bild på vad som läckte och gjorde en beställning på packning och hjälp med byte av packningen. Packningen byttes en vecka senare av montör.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Björn! Enkelt o korrekt. Välkommen åter med större utmaningar. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Mikael A
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Snabbt och perfekt service! Trevlig montör och rimligt pris! Supernöjd!

Tack Mikael för omdömet! Vi på Rörmannen önskar er en trevlig helg. Mvh Ronnie

EMELIE H
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Mycket bra service, snabbt jobbat och trevlig personal!

Tackar Emelie för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Jennie S
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Trevlig och inlyssnande Gav en summering av jobbet innan hon lämnade

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Jennie! Helena är väldigt detaljerad i hennes service, felsökning samt åtgärd! En riktig klippa som utvecklas väl dagligen. Bäst på plats helt enkelt. Mvh Ronnie Rörmannen

Rolf B
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Mycket bra. Från första kontakten till prisuppgifter och installation.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tack Rolf! Och välkommen åter igen, när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Staffan L
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Kom på utsatt tid och trevligt bemötande

Tackar Staffan för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Charlotte D
Wrote about Rörmannen i Bromma AB

Professionellt bemötande. Snabba tydliga svar. Väl utfört arbete i tid och gediget. Rekommenderas till andra.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Charlotte för ert fina omdöme! Välkommen igen när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen