Välkommen till VVStrygg Norden AB - Vi sätter stopp för stoppet i dina avloppsrör!
Jakob S:
Vi hade ett akut behov av att göra en relining en avloppsledning. VVSTrygg gav en offert och genomförde arbetet enligt plan på ett mycket professionellt sätt.
Våra välutbildade och erfarna IVT-installatörer kan värmepumpar!
Jocke:
Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snabb och proffsig service!
Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
Leif Olof Rickard H:
Billy från Byggalliansen satte kakelplattor i vårt nyrenoverade kök med perfekt resultat, såå snyggt! Han kom på avtalad tid, gav kunniga råd och var dessutom väldigt trevlig! Det är ett nöje att rekommendera Billy!
Lars V:
Vi beställde relining av Villarelining efter en bra och tydlig genomgång. Vi begrep vad som skulle göras och inte minst vad vi skulle betala. Tiderna hölls, såväl starttid som tid för genomförande.Arbetet genomfördes på ett utmärkt sätt. Artigt och trevligt fick vi svar på våra frågor. Högsta betyg! Av genomgången efteråt förstår vi att vårt avlopp är i skick som nytt. Dessutom städade de och gjorde snyggt efter sig. Vi är så nöjda.
Lars och AnnaLena Vestergren
Bromma
Välkommen till ett byggföretag med bred kompetens, rätt utbildningar och certifikat som vill göra ditt unika projekt till verklighet!
Stockholms Studentbostäder S:
Vi anlitade Lindqvist & Engström för att bygga en terass på ett plåttak, vi hade problem med vattenavrinningen av taket vilket dem löste utan problem. Allt ifrån kontakt till avslut har gått snabbt och smidigt! Kan varmt rekommendera Lindqvist & Engström till alla och vill även passa på att hylla deras anställda!
Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
Théodora G:
Jag är otroligt nöjd med Royal Construction Designs arbete med renoveringen av mitt café. Från start till mål har hela processen varit smidig och professionell.
Nadja lyssnade verkligen på min vision och idéer och lyckades översätta dem till en design som träffade mina förväntningar.
Kommunikation var utmärkt under hela projektet.
Jag kan varmt rekommendera Royal Construction Design! Ett stort tack för ett fanatiskt jobb!
Lars Erik Anders L:
Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem.
Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
Carina O:
Vi beställde stamspolning av 127 BRF Lgh samt slamtömning av brunnar.
Mkt smidigt tillvägagångssätt samt trevlig personal på "fältet".
Snabb återkoppling både på mail och telefon.
Uppföljning långt över vår förväntan och över vad som ingick i uppdraget.
Rekommenderas å de varmaste.
Josef V:
fick väldig snabb service från jonas sköndal när jag fick problem med en annan installatör som inte var seriös. kranbyten och lite annat småfix åtgärdades på några dagar från att jag ringde tills allt var klar. det hade gått på en dag om jag haft möjlighet att släppa in hantverkaren. mycket proffsigt bemötande och utfört arbete
Ulla Karin N:
Jocke installerade nya radiatorer i källaren. Smidigt och snyggt arbete. Det krävdes lite fix för att få igång värmen igen, men Jocke styrde upp så att jag fick hjälp och snurr på systemet så fort jag hörde av mig. Det känns tryggt.
Rayisa A:
Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB