Cyklande Rörmokaren

Cyklande Rörmokaren

Ring 08-500 333 70 cyklanderörmokaren.se
4.7

Cyklande rörmokaren är det miljövänliga alternativet för VVS och el i Stockholm. Företaget grundades med övertygelsen över att det går att jobba både smartare och miljövänligare samtidigt. Kundservice och yrkesstolthet har också lett till att bolaget vann Årets Hantverkare 2018 och 2022. Bolaget låg tidigare i Gamla Stan och...

146 omdömen om Cyklande Rörmokaren

Björn A
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag hade en riktigt bra upplevelse. Det var lätt att boka och rörmokaren löste mitt problem snabbt utan svårighet och gav mig sen lite rådgivning.

Jonas Ö
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag är kanon nöjd med totalrenoveringen av min lägenhet (inklusive köksflytt och nytt badrum) Från start till mål har allt fungerat väldigt bra. Hela teamet är trevliga, professionella och gör verkligen det där lilla extra för att man som kund ska känna sig trygg och nöjd. Ett extra tack till Sabina som varit en engagerad projektledare och alltid varit tillgänglig, hjälpsam och problemlösare. Simon gjorde ett riktigt fint jobb med snickeriet, Leon skötte VVS-arbetet på ett proffsigt sätt både vid köksflytten och i det nya...

Anna M Jessica H
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Bra utfört arbete, trevlig personal.

Jesper T
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Räddade mig efter felbyggt badrum. Rekommenderar varmt. Mycket bra leverans och service.

Gustaf Ö
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Cyklande rörmokaren var mycket professionella och hela arbetet från initiala kontakten, projektledning samt exekvering var utan anmärkning. Jag rekommenderar firman starkt.

Björn B
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Allt fungerade som överenskommet. Trevliga killar Asmerom  Tesfay/ Nor som var lätta att prata med. De visade också ordentligt vad de hade utfört för arbete. Stort tack Björn Sköndal

Chriztina Z
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Cyklande Rörmokaren ställer upp i vått och torrt, till och med dagen före Midsommarafton. Läckande kran fixades snabbt till belåtenhet. Jag anlitar alltid Cyklande rörmokaren både privat och till vår BRF.

Laura D
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Makumba var 10 av 10. Tydlig, tålmodig och hjälpsam utöver det vanliga - tog sig tid att prata och förklara. Topp! Rekommenderar starkt!

Ulf Gunnar Mikael L
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Löste mitt problem med felmonterade varm/kallvattenrör och installerade duschblandare snyggt. Bra och pedagogiskt bemötande.

Johan W
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Fantastisk service av Makumba! Snabbt, trevligt och professionellt hela vägen. Vi har bara positivt att säga och rekommenderar varmt.

David K
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Mycket bra upplevelse. Snabbt och trevligt tjänst. Professionell.

Jimmy Gunnar F
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Makumba bytte ut en toalett hos mig och gjorde ett utmärkt jobb. Kändes tryggt och professionellt. Fick löpande information och ett trevligt bemötande.

Adam K
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Vi anlitade Cyklande Rörmokaren för installation av två ballofixer. Mycket bra resultat och ett väldigt positivt intryck av Gibril, som var både kompetent, engagerad och trevlig. Rekommenderas varmt!

Martin E
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Vi anlitade cyklande rörmokaren för några år sedan för ett problem som visade sig väldigt lätt att lösa och inte tog lång tid. Tyvärr är deras minimidebitering på cirka 4000 så det var absolut inte värt det. Så kan inte rekommendera om det gäller felsökning eller andra enkla saker.

Erik H
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Makumba levererade toppenbra service och gav ett förtroendegivande intryck av att han kan sina grejer. Vi behövde felsöka och åtgärda ett problem med avloppet i badrummet. Makumba identifierade problemet och löste det sedan effektivt. Höll mig även bra informerad under hela processen. Väldigt nöjd! Smidigt att boka in tjänsten och att få hit någon hyfsat snabbt också 👍

Lars-Petter K
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Makumba från Cyklande rörmokaren var har och gjorde ett bra jobb. Bra dialog, kan rekommendera!

Jan G S
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Mycket fint jobb och trevliga hantverkare

Jacob M
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag är mycket nöjd: snabb tidsbokning, bra kommunikation och service. Rekommenderas!

Albin F
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Gibril och Karl bytte min blandare. Mycket proffsiga och ansträngde sig verkligen extra för att få ordning på mina gamla rör. Supertrevliga killar! Rekommenderas

Julia Cecilia D
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Väldigt nöjd med båda gångerna jag anlitat dem.

Måns R
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag hade Karl och Gibril hemma hos mig där de lagade min toalett. Otroligt hjälpsamma, trevliga och proffsiga! Rekommenderas starkt!

Andreas S
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Snabb och trevlig service från Nour. Bytte vår blandare på nolltid.

Urban O
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jibril Jahateh och Karl var både hjälpsamma och kompetenta. Snabb service och trevligt bemötande.

Ulf Kent S
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Mycket bra service och med snyggt utfört jobb.. De lyssnade på mina synpunkter. Kommunikationen med företaget var smidigt och snabb.

Linda A
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Makumba var inte bara hur trevlig som helst utan gjorde också ett fantastiskt jobb med min trasiga toalett. Makumba och den cyklande rörmokaren får 10/10 stjärnor

Inger Elisabet W
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Makumba kom som avtalat och gjorde ett strålande jobb med min duschblandare. Han förklarade också vad som var åtgärdat. Dessutom hade han ett mycket trevligt och behagligt sätt. Kan varmt rekommendera Cyklande Rörmokaren.

Salla Bettina L
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Gjorde inte arbetet enligt branschregler trots att det särskilt avtalades om (man kan ju tycka att det inte behöver avtalas om separat), var 3 timmar sena från angiven tid, och krävde ändå 7500 kr efter ROT för en timmes arbete. Vi beställde VVS och elarbete och först i efterhand påstod de att elarbete inte ingick och att det skulle kosta ytterligare. Skulle inte anlita igen.

Niklas H
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Snabba, proffsiga och kunniga.

Ken L
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Trevligt bemötande och ett toppenjobb!

Magnus K
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Noga, bra och kunnigt genomförande!

Karin C
Skrev om Cyklande Rörmokaren

GIBRIL var både hjälpsam och trevlig. Jag upplevde att han också var kunnig och anpassade åtgärderna. Rekommenderar gärna GIBRIL.

Jonatan F
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Asmerom var väldigt kunnig och trevlig. Kan varmt rekommenderas.

Johan A
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Gibril var snabb, noggrann och mycket trevlig. Kan varmt rekommendera denna rörmokare.

Michael George C
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Mycket bra jobb! Visade o förklarade utfört arbete. Trevligt bemötande.

Mia S
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Gibril var mycket kompetent och trevlig. Han gjorde ett mycket bra jobb och jag är jättenöjd. Mia Söderberg

Anna Ö
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag är mycket nöjd med cyklande rörmokaren. Det var enkelt att beställa och på överenskommen dag kom två vänliga herrar (en av dem var praktikant). Arbetet genomfördes snabbt och de kommunicerade och visade vad de hade gjort.

Johanna Sofia S
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Snabbt fixat och trevligt bemötande

Nils Petter H
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Fick hjälp av Erlend med att byta en massa trasiga uttag. Mkt nöjd med snabb,kompetent å trevlig hjälp. /Petter

Ebba Gunilla Iris B
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag kan rekommendera Cyklande Rörmokaren. Igår fick jag hjälp av trevliga Gibril att fixa att vattnet rann snabbt ut från badkaret. Gunilla

Nils Oskar Jakob M
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Supernöjd! Behövde hjälp med en mindre reparation i badrummet och allt gick snabbt och smidigt. Snickare Eugeniu var trevlig, kunnig och levererade ett toppenresultat. Rekommenderas varmt!

Maria Birgitta I
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Snabb återkoppling och utförande. Från beställning till utförd tjänst tog det 3 arbetsdagar.. Installerade en diskmaskin och en tvättställsblandare. Trevliga och noggranna rörmokare.

Margareta L
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Vi är så nöjda! Vi fick hjälp av deras elektriker Erlend med byte av ledlampa i vårt badrum. Det var så smidigt, tryggt och proffsigt. Vi kommer lätt anlita cyklande rörmokaren igen. Hälsningar familjen Andersson & Lagerqvist

Annica T
Skrev om Cyklande Rörmokaren

För den som har lägenhet i Stockholms innerstad är det oftast ett problem att hitta hantverkare för mindre jobb. När jag behövde byta en blandare i köket var det flera som inte ens återkom på min förfrågan. Men det gjorde Cyklande rörmokaren! Det var enkelt att beställa jobbet och hitta en tid som passade. Trevligt bemötande både från kontoret och från den sympatiske och proffsige rörmokare som kom på överenskommen tid. Jag är kalasnöjd!

Jill S
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag kan varmt rekommendera cyklande rörmokaren! Jättetrevlig kontakt både vid bokningen och under själva besök. Rörmokaren som kom var otroligt trevlig, hjälpsam och gjorde det lilla extra. Jag kommer definitivt att anlita dom igen vid behov!

Johan W
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Snabba att svara på min förfrågan och tydliga med vilka detaljer de behövde för att kunna ge en detaljerad offert med fast pris. Jag fick en tid en vecka efter att jag accepterat offerten och rörmokaren kom på utsatt tid. Det var en mycket trevlig och kunnig person som gjorde jobbet. När allt var klart fick jag en genomgång och vi testade funktionen tillsammans. Sammantaget en tjänsteleverans precis som man vill ha den! Detta handlade om ett litet arbete, men jag fick ändå ett mycket seriöst bemötande. Värt att nämna är...

Marie Lise-lott B
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Hurra för snabba, kunniga och TREVLIGA cyklande rörmokaren Asmerom <3 Han inte bara fixade vårt problem utan förklarade, pedagogiskt, vad han gjort och varför. Rekommenderas varmt OCH vi kommer absolut att använda oss av dej/er igen! Varma hälsningar från familjen Bergman

Åsa W
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Lätt att boka, snabbt svar, kunnig och punktlig montör. Kan varmt reklomendrra

Elise O
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Fick hjälp med att byta ut en köksblandare. Kan varmt rekommendera Asmerom och cyklande rörmokaren. Väldigt trevligt bemötande och ett väl utfört jobb.

Ida W
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Jag kan varmt rekommendera cyklande rörmokaren Asmerom. Duktig, trevlig och mycket hänsynsfull och tillmötesgående. Han spolade vårt element som varit helt ur funktion innan. Han anpassade sig efter mina önskemål om tider vilket underlättade mycket för mig som har en liten bebis hemma. Han kunde också ge tydlig information om vilka åtgärder han gjort. Mycket nöjd.

Viktor Emil G
Skrev om Cyklande Rörmokaren

Kan varmt rekommendera Asmerom och Cyklande Rörmokaren. Trevlig, duktig och supernöjd med resultatet!