J Månssons Avloppsservice

www.avloppsservice.se
  • Badge2025
4.6
Call 08-25 17 32 Share

Avloppsservice – Specialister på rör och avlopp i Stockholm Med lång erfarenhet och djupgående kunskap inom rör- och avloppssystem erbjuder vi på Avloppsservice ett komplett utbud av tjänster – från rörinspektion och läcksökning till stamspolning, ledningssökning, slamsugning och mycket mer. Vi är experter på att snabbt och...

126 omdömen om J Månssons Avloppsservice

BENGT M
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Bra service , snabba. Bra bemötande.

Daniel A
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Bra och snabb service, de förklarade vad de gjorde och lämnade god dokumentation.

David S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Bra bemötande och trevliga hantverkare. Proffsiga.

Per L
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Trevligt bemötande, snabb och proffsig hjälp.

Jan S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Avloppsrensning, mycket bra. Tiden hölls, trevlig personal, avloppet fortfarande felfritt…

Christel B
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Mycket professionella att ha att göra med

Pia Å
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Svarade direkt i telefon, kom på utsatt tid, löste problemet (stopp i toa). Problemlösningsintresserade.

Stefan W
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Trevligt och ett professionellt bemötande. Arbetet, som avsåg en avloppsbrunn i en tvättstuga, åtgärdades skyndsamt.

Thorbjörn R
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Kom som lovat och hämtade sin lilla högtryck från bilen sedan var det gjort på ett ögonblick, Tack

Per S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

De kom snabbt och fixade problemet både snabbt och med ett trevligt sätt

Hsb N
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Hej, Jättenöjd. Trevlig bemötande och snabb återkopplingar med lediga boknings alternativen. Jobbet utfört proffesionelt till ett rimligt pris. Rekommenderas.

Toshihiro M
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Trevlig, kunnig och arbetsam personal. Han städade efter sig också.

Zoran S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Mycket duktig service tekniker och trevlig ung rörmokare.

Nicklas N
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabba svar, smidig bokning, väl utfört.

Viktor K
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabb service, trevlig personal och riktigt proffsigt utfört arbete. De höll tidsplanen, förklarade allt tydligt och lämnade rent och snyggt efter sig. Rekommenderas varmt till alla - fem stjärnor!

Stefan
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabba och tydliga svar på offertförfrågan. Snabb service och trevligt bemötande av personal som kom ut. Rekomenderar denna firma, har även erfarenhet av andra firmor i samma branch och denna firma är ärliga och tydliga med priser och tider.

Marcus A
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Riktigt bra service , som kund kan man känna sig trygg

Lars T

Tack, snabb service allt fixat på 15 minuter trevlig personal

Susanne H
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabb återkoppling. Trevlig bemötande.

Björn T
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabb och bra service. Har stort förtroende för företaget

Emil H
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Kom snabbt och hjälp med avlopp, löste allt bra och städade fint efter sig, mycket nöjd!

Lars S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabba o duktiga och svarar i telefon Lars

Gunilla W
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Mycket kunnig,snabb och trevlig!

Per Gabriel B
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Jag brukar anlita Avloppsservice för att få hjälp att spola mitt avlopp när det slammar igen emellanåt. Kan verkligen rekommendera dem då de är snabba, kommer på utsatt tid och gör ett bra jobb! Gabriel Berg Fastighetsägare i Älvsjö

Offensive content
Choose a reason:
Anna L

Snabba o mycke’ trevliga, allt perfekt👍. Hls Tina Lennartsson

Mats S

Bra. Gjorde som överenskommits

Håkan B
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Lätt att få kontakt och snabb återkoppling med inbokning av besök för spolning. Felet hittades och åtgärdades. Bra service och kommer att rekommendera om någon av grannarna frågar om råd

Steven O
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabb hjälp och seriösa killar som alltid ger de bästa förslagen!

Helene B
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Snabb tidsbokning och duktig och trevliga personr som kom hem och hjälpte oss

Glocalvision A
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Vi är väldigt nöjda – professionellt bemötande, snabb service och hög kvalitet på arbetet. Rekommenderas varmt!

Mickael L
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Bra service och kunniga på det dom gör.

Bosse A
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Bra och kunnig personal, snabb service.

Bengt M
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Visserligen tog det en tid att få hit er, men sedan fungerade allt till belåtenhet.

Erik A

Bra bemötande, snabb service

Torbjörn S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Mycket snabb och bra insats. Teknikern var bra kommunikativt. Jag är mycket nöjd.

Marianne J
Wrote about J Månssons Avloppsservice

VVS stopp i min mors toalett, Marianne Johansson Ågatan 24. Min mor är 94 år och i stort sett döv = jag hjälper henne med nästan allt... Det blev bokat via Föreningen en vardag... för att det inte skulle bli onödigt dyrt. Tycker dock priset var i saftigaste laget ( trots ROT). Ni får säkert höra detta hela tiden (?) Ville bara ge feed-back. Mvh Maria Gottsta, dotter till MJ

Steinar S

Bra service snabb återkoppling

Ulf L
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Det är lätt att få tag på er. Ni kommer på avtalad tid. Det senaste uppdraget var en avloppsrensning som ni läste på ett mycket bra sätt.

Jimmie Ö
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Från samtal till slutprodukt, grymma.

Kjell A
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Punktliga med bra timing för vad som utlovats

Rissne A
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Helt underbara att anlita, de svarar snabbt och utför jobbet snabbt. Vid stopp i alla typer av avlopp rekommenderar jag Avloppsservice 👍🏻

Peter J
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Vi hade besök 10 dec 24. Avloppsrens i köket I stort set bra, men dyrt ca 2800 kr för 1 tim efter rot. (Enhetspris?) Det blev efter vår mening inte riktigt färdigt. Ett förbindelserör mellan de 2 diskhon blev inte rensat vilket man borde gjort efter vår mening. Lite av problemet kvarstår men utgör inget alvarligt problem.

Malin K
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Proffsiga, snabba, tillmötesgående, hjälpsamma, förtroendeingivande. Har tagit hjälp av dem flera gånger. Rekommenderar!

Ferkan F
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Tack snabb och löste problemet på några timmar.

Göran B
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Alldeles för dyrt för mindre åtgärder Limma fast en toalettstol som tog en kvart kostade över 4.000:-

Christer L
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Fint bemötade både via telefon och på plats för uppdraget!

Dmitri S
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Their job was good, happy with that, but the thing that they have passed my email address and my name to a third party company(reco.se) which is spamming me with this feedback, it is against the GDPR and will make me think twice next time, before contacting them.

Oskar F
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Är alltid snabbt på plats och gör jobbet utomordentligt.

José G
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Trevliga killar på kontoret Puktliga, sympatiska och effektiva servicekillar som utförde jobbet.

Rainer H
Wrote about J Månssons Avloppsservice

Det var snart ett år sedan dom var här. Arbetet utfördes på ett föredömligt sätt. Montörer var trevliga. Avloppet fungerar till 100% fortfarande