VVStrygg Norden AB

• BadgeSixYears
  • BestInSweden2025
4.4
Call 0107-88 19 00 Share

Bor du i en äldre villa med gjutjärnsrör? Det kan vara dags att renovera! Oavsett om du har problem som stopp i avloppet eller dålig avrinning eller bara undrar över skicket, erbjuder vi kostnadsfri rörinspektion för villor i Mälardalen och Dalarna. Visar det sig att ditt avlopp behöver åtgärdas får du vid besöket en offert...

428 omdömen om VVStrygg Norden AB

Sedan starten hos Reco 2020

Patrik H
Wrote about VVStrygg Norden AB

Väldigt positivt överraskad av deras arbete och den effektivitet killen arbetade med. Snabbt och effektivt!

Elise Johanna Maria B
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi hade lite otur med att en blåsning av strumpa i röret ut mot gatan härdade ihop, så fick gräva upp och åtgärda felet vilket gjorde att reliningen tyvärr tog längre tid än väntat. Nu när allt är färdigt är vi ändå nöjda med hur VVS trygg hjälpt till och återställt allt så allt till och med blev bättre än det var tidigare och varit väldigt tillmötesgående då det kommer till fakturering och kompensation. I slutändan är vi väldigt nöjda kunder och kan rekommendera VVS-trygg!

Offensive content
Choose a reason:
Christer H
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra utfört arbete och trevligt bemötande av den som utförde arbeet.

Jan P
Wrote about VVStrygg Norden AB

Mycket bra arbetslag ordning o reda Trevlig personal som talade om hur arbetet gick och svarade bra o vänligt på våra frågor Mycke nöjda👍 Mvh Helge o Maud

Janne R
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi relinade vår källarvåning med alla rör och tre golvbrunnar. Mycket bra säljmöte med undersökning. Mycket väl utförd relining. Bra att få filmer före och efter på alla rör. Vår montör Jonatan höll överenskomna tider och täckte väl in alla ytor som kunde skadas. Han lämnade huset välstädat. Ett högt pris drar dock ner betyget ett steg från max.

Susanne S
Wrote about VVStrygg Norden AB

Hej! Jag gissar att VVSTrygg har för mycket jobb så att inplanerade datum inte blev av och att företaget missade att kommunicera att datum flyttas fram. Själva jobbet var professionellt gjort av artiga killar. Rekommenderas!

Monica Elisabet M
Wrote about VVStrygg Norden AB

Hej! Min upplevelse av VVStrygg Norden AB blev ganska dramatisk. Under vår relining hände en olycka. Ett rör hoppade ur! De blev då tvungna att gräva upp hela avloppet och byta alla rör. Träverandan rykte med också. Alla rör byttes ut . Sedan återställdes allting, gräsmattan och verandan. Hela denna merkostnad stod företaget för. Jag behövde bara betala det fasta , överenskomna priset. Detta företag är seriöst och tar fullt ansvar för sitt jobb. Jag kan varmt rekommendera VVStrygg.

Emil H
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi har inte fått före, efter filmerna. Rensluckan är inte åtgärdadad. Efter att dom gjorde sitt jobb har vi haft stopp två ggr vid rensluckan där de uygick ifrån. Vattenenlåset i garaget är felmonterat och det rinner inte undan. Det som är mest irriterande är att jag ringer och ringer och de säger att vi kontaktar dig innom en vecka. Det händer inte! Rekommenderar INTE det här företaget.

Lennart F
Wrote about VVStrygg Norden AB

Punktliga, bra grabbar, arbetade raskt och kunnigt. Arbetet utfördes på den utlovade tiden. Efter det att arbetet avslutats städade grabbarna bra efter sig. Det enda vi har att anmärka på (vilket inte har med VVStrygg att göra,är att kostnaden för reliningen av avloppsrören är en väldigt dyr historia. Men som sagt,det kan inte VVStrygg ansvara för. Lennart och Maj-Britt Fröjdh.

Alf K
Wrote about VVStrygg Norden AB

Kom i tid. Utförde arbetet på ett utmärkt sätt. Inga problem att anmärka på.

Bostadsrättsföreningen G
Wrote about VVStrygg Norden AB

Proffs! Så nöjda med arbetet och planeringen. Flexibla från topp till tå

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både arbetet och planeringen. Flexibilitet och kvalitet är något vi alltid strävar efter. Tack för förtroendet!

Elise B
Wrote about VVStrygg Norden AB

Det har varit väldigt dålig kommunikation från både säljare och montör. Tyvärr blev vår relining lite fel så de behövde gräva upp hela vår baksida och under det jobbet är det som att firman försvunnit helt och är svårt att få tag i dem och få information om vad som händer här näst.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Elise, Vi ber verkligen om ursäkt för den bristande kommunikationen och de problem som uppstått under arbetet. Vi förstår att situationen varit frustrerande. Just nu är vårt team på plats och håller på att färdigställa det sista för att allt ska bli som det ska. Tack för ditt tålamod och förståelse. Vänliga hälsningar, Teamet på VVSTrygg

Christina S
Wrote about VVStrygg Norden AB

Extremt dålig erfarenhet – undvik detta företag. Slarv redan i offerten (fel två gånger), inställt jobb i sista minuten, och skador på parkettgolvet under arbetet. De bytte dessutom vår toalett utan att fråga oss. Efter reliningen började det lukta kraftigt från toaletten, och vi har försökt få dem att åtgärda felet i över tre månader utan resultat. Företaget lovar att komma men dyker inte upp, svarar knappt i telefon och tar inget ansvar. Mycket oseriöst bemötande – rekommenderas absolut inte.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Christina, Vi beklagar att du upplevt situationen som du beskriver. Vi vill dock förtydliga att flera delar i din recension inte stämmer överens med vår bild av ärendet. Arbetet utfördes enligt den överenskomna offerten, och toalettbytet gjordes efter dialog på plats med hänsyn till förutsättningarna i fastigheten. De skador som uppstod på parkettgolvet har vi redan ersatt genom kreditering, och vi har dessutom bokat in en tid för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi förstår att det kan uppstå missförstånd...

Kerstin A
Wrote about VVStrygg Norden AB

Trevlig montör. Allt gick enkelt och smidigt.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du var nöjd med montören.

Sune K
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bemötandet var överlag vänligt, men med ett fritt förhållande till tider och påverkan från arbetet. Verksamheten påbörjades en vecka efter överenskommen dag och skulle omfatta 5 arbetsdagar. men det blev 10 inräknat en helg. En elkontakt till frysen drogs tex ut utan tvekan och varning. Silvertape fästes direkt på tapetunderlag med skador som följd. Efterstädningen var en grovstädning. Samtliga anställda hade överlag svårt med att "ringa tillbaka" trots löften. En toalettstol skruvades inte fast i golvet trots flera påpekanden....

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för att du tog dig tid att lämna en så utförlig recension. Vi uppskattar verkligen att du delar både det som fungerade bra och det som kan förbättras. Vi beklagar att tidsplanen drog ut på tiden och att kommunikationen inte levde upp till förväntningarna. Vi tar till oss dina synpunkter gällande efterstädning och detaljer i utförandet – det är viktigt för oss att du som kund känner dig helt trygg och nöjd genom hela processen. Samtidigt är vi glada att höra att du upplever att själva reliningen utförts med kompetens...

Per T
Wrote about VVStrygg Norden AB

Trevlig folk, lätt att få kontakt, men lite strul i slutet som jag inte fått svar på ännu, men säkert inget problem

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Per! Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att du tycker vi är trevliga och lätta att få kontakt med! Vi beklagar om det blev lite strul i slutet – vi tar gärna en titt på det direkt så att allt löser sig. Hör gärna av dig till oss så ser vi till att ordna det på bästa sätt!

Torbjörn L
Wrote about VVStrygg Norden AB

Duktiga och kunniga tekniker, strulig administration.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt ärliga omdöme! Vi blir glada att höra att du är nöjd med våra tekniker – de är verkligen duktiga. Vi tar till oss din synpunkt om administrationen och jobbar på att göra den delen smidigare framöver. /Teamet på VVSTrygg

Robert K
Wrote about VVStrygg Norden AB

Initialt fungerade allt perfekt med en tydlig offert och inbokning av relining. Fotodokumentationen efter arbetet var inte fullständig och ytterligare inspektion visade att man missat en del av arbetet. Uppföljningen gick trögt och det var svårt att få kontakt med företaget. Efter flera påstötningar fick jag slutligen en tid för avslutande arbete nu i Oktober och en prisrabatt. Jag fick intrycket att man efter den första delen av arbetet tappade fokus på mig som kund. Nu är vi på banan igen och förhoppningsvis ska allt...

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för att du delar din upplevelse och för att du tar dig tid att ge oss så tydlig feedback. Vi beklagar att kommunikationen brast efter första delen av arbetet – det är absolut inte den nivå av service vi strävar efter. Vi är glada att vi nu kunnat följa upp, slutföra arbetet och hitta en lösning tillsammans. Tack för tålamodet och för förtroendet att rätta till det som blev fel. /Teamet på VVSTrygg

Kari R
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bemötandet har varit professionelt och bra. Mina förväntningar var att de skulle leverera enligt offert vilket de har gjort. Leveransen var relining av våra avloppsrör i huset och arbetet har utförts bra och städningen efteråt var på hög nivå.

Svar från VVStrygg Norden AB

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela er upplevelse. Det gläder oss att ni är nöjda med både arbetet och städningen – vi strävar alltid efter att leverera precis enligt offert och med högsta kvalitet i varje steg. /Teamet på VVSTrygg

Anneli Å
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi är supernöjd med VVS Trygg. Dom gjorde ett bra jobb hos oss. Täckte allt bra och städade så fint efter. Vi fick en kille från Finland som var jätteduktig. Kan verkligen rekommendera VVS Trygg om ni behöver göra en Relining av ert avlopp

Svar från VVStrygg Norden AB

Wow, tack snälla för ert fina omdöme! Vi blir så glada att höra att ni är nöjda med både reliningen, städningen och bemötandet. Och extra kul att höra beröm om vår finska kollega – vi är stolta över vårt gäng! Tack för att ni rekommenderar oss vidare. /Teamet på VVSTrygg

Lars L
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra ordning. Kundvänligt och trevliga medarbetare.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda och att ni upplevde vårt team som trevligt och kundvänligt. /Teamet på VVSTrygg

Margareta T
Wrote about VVStrygg Norden AB

Fick fin hjälp m reliningen Joel som varvhär är en reko kille och gjorde fint jobb Tyvärr fick han göra två hål i taket som Jag nu väntar på att få hjälp med Som helhet en tillmötesgående firma MVH Margareta Tingström

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Margareta! Vad roligt att höra att du är nöjd med Joels arbete och att du upplevde oss som tillmötesgående. Vi ser till att du får hjälp med hålen i taket så snart som möjligt.

Holger W
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra och seriös kontakt genom hela processen. Trevliga och bra hantverkare på plats och bra att få ett USB-minne med filmat resultat, före och efter åtgärd. Vi är mycket nöjda.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tusen tack för ert fantastiska omdöme! Vi uppskattar verkligen förtroendet och är glada att ni är nöjda med både samarbetet och slutresultatet. Härligt att höra att ni gillade USB-filmen – vi tycker det är viktigt att våra kunder ser hela processen

Michael E
Wrote about VVStrygg Norden AB

En bra väl planerad utförd entreprenad,

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack så mycket! Vi uppskattar ert omdöme och är glada att ni är nöjda med entreprenaden.

Erik B
Wrote about VVStrygg Norden AB

Trevligt. Vi var väldigt komförldigt säkra på att dom utförde det dom skulle göra det dom skulle göra ... Tack för allt.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tusen tack för ert omdöme! Det betyder mycket för oss att ni kände er trygga och nöjda med resultatet. Tack för att ni valde oss!

Bostadsrättsföreningen
Wrote about VVStrygg Norden AB

VVS Trygg har renoverat våra återstående gamla avloppsrör från 1930-talet med relining. Vi valde VVS trygg som entreprenör för de erbjöd ett konkurrenskraftigt pris inkluderande grenförstärkningar och 20 garanti på material och arbete. De kändes pålitliga under införsäljningen och utförde arbetet professionellt på kortare tid än planerat och utan missöden. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera VVS Trygg för liknande uppdrag.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej, Tack för ert fina omdöme! Det glädjer oss att ni är nöjda med allt :)

Yvonne H
Wrote about VVStrygg Norden AB

Snabbt och snyggt och bra utfört arbete. Dålig info om starttider för arbetets början så vi hade kunnat förbereda för hantverkarna och oss på ett bättre sätt. Tomas och Yvonne

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Yvonne, tack för ditt omdöme! Skönt att höra att ni är nöjda med arbetet och tack för feedbacken kring kommunikationen om start tider. Vi tar till oss det och pratar med inblandade!

Hans L
Wrote about VVStrygg Norden AB

Jag tycker att ni gjort ett jätte bra och snabbt gick de helt okey

Svar från VVStrygg Norden AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och att allt gick smidigt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Kerstin A
Wrote about VVStrygg Norden AB

Väl utförd professionell relining. Snabbt smidigt och enkelt trots att vi bodde kvar hemma.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att ni upplevde reliningen som professionellt utförd och att arbetet gick smidigt även medan ni bodde kvar hemma.

Susanne K
Wrote about VVStrygg Norden AB

Mycket professionella. Blev lite strul med lite ombokningar, men som sagt proffsigt gjorde dom ombokningarna. Jonathan på plats var väldigt bra 👍.

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi beklagar att det blev lite strul med ombokningarna, men är glada att höra att du upplevde att vi hanterade det på ett professionellt sätt. Extra roligt att höra att Jonathan gjorde ett bra jobb på plats , vi skickar självklart vidare berömmet till honom.

Niklas C
Wrote about VVStrygg Norden AB

Värdelös kommunikation. Hantverkarna dök aldrig upp på utsatt dag. När jag hör av mig till kundtjänst visade det sig att jag blivit ombokad 5v senare. Detta kommunicerades inte till mig. Säljarna filmade bara bråkdelen av avloppet till följd att delar inte gick att relina. Hantverkaren som utförde jobbet gjorde ett mycket bra jobb!

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Niklas. Vi beklagar verkligen bristerna i kommunikationen och att ombokningen inte förmedlades till dig – så ska det inte gå till. Vi tar till oss kritiken och ser över våra rutiner för att undvika liknande situationer i framtiden. Det gläder oss att du samtidigt är nöjd med hantverkarens arbete på plats.

Kjerstin E
Wrote about VVStrygg Norden AB

Försäljare och arbetsledare uppträdde mycket juste, men den som genomförde arbetet fullföljde det inte trots att han sade att det var klart (handfat och badkar gick inte att använda p g a att arbetet inte var slutfört, ett handfat oanvändbart), skadade detaljer i inredningen (trasig kakelplatta, flisor ur kakel, märken på inredning (trappa och ledstång bl a) och några saker var dåligt gjorda (en toalettstol felaktigt fastgjord, ett vattenlås trasigt). Summa: försäljare trevlig, arbetsledare också – och han arbetade en halv...

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Kjerstin, Vi beklagar verkligen att arbetet inte utfördes enligt era förväntningar och att skador uppstod i ert hem – så ska det inte gå till. Vi har därför kompenserat er för de brister som uppstod, och hoppas att det bidragit till att mildra er upplevelse. Samtidigt uppskattar vi att ni lyfter fram försäljare och arbetsledare, och vi tar till oss av er feedback för att säkerställa att liknande inte händer igen

Jakob S
Wrote about VVStrygg Norden AB

Snabb, enkelt. Bästa bemötande. Det finns absolut ingenting att klaga på.

Svar från VVStrygg Norden AB

Så härligt att höra att du är helt nöjd – precis det vi strävar efter!

Hansson J
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra genomfört arbete. De var noggranna och kändes proffsiga. Bra kontakt med den som utförde arbetet.

Svar från VVStrygg Norden AB

Vi blir glada att läsa att du är nöjd både med utförandet och kommunikationen med vår montör – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Jonas F
Wrote about VVStrygg Norden AB

Relining av huvudstam i radhuslänga. Beräknad total arbetstid 2 veckor där man angav att vårt hus skulle kunna börja använd avloppet efter 1 vecka. Tydlig kommunikation innan arbetet men under arbetets gång ändrades förutsättningar och detta gjorde att vi stod utan avlopp flera dagar längre än väntat. Samtidigt sa man att arbetet gick som planerat och arbetet i sin helhet blev färdig på utsatt tid efter 2 veckor. Man borde, redan innan arbetet, ha angivit hur lång tid som vi inte skulle kunna använda avloppet om arbetet...

Svar från VVStrygg Norden AB

Vi är glada att arbetet i sin helhet blev färdigt på utsatt tid, men vi tar på största allvar din synpunkt om tydligare besked kring avloppstider och tätare uppdateringar under arbetet. Tack för att du delar med dig – det hjälper oss att utvecklas

Maria H
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra bemötande från start till slut av vårt projekt. De kom i tid och avslutade inom satt deadline. Fakturan och offerten stämde väl överens. Arbetets kvalitet kommer att kontrolleras av företaget om tre år.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ert omdöme! Vi blir glada att höra att ni är nöjda genom hela projektet och att både tidplan och offert/faktura stämde väl överens. Vi ser fram emot att återkomma vid vår kontroll om två år.

Lennart F
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi hade ett akut behov av en relining och tog in offert från VVS Trygg och ytterligare ett företag. Båda företagen hade bra referenser men då VVS Tryggs offererade pris var något lägre och arbetet kunde starta snart valde vi VVS Trygg. I efterhand kan vi konstatera att det var ett utmärkt val. Hela reliningen gjordes klar på planerad tid och offererat pris samt mycket kunnig och trevlig platsansvarig.

Svar från VVStrygg Norden AB

Så roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet, priset och vår platsansvarige. Vi blir väldigt glada över att ni valde oss för er relining.

Claes E
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi är besvikna då vi tycker att slutsumman blev oskäligt hög, baserat på den tid som lades ner. Vi hade stopp i avloppet i källaren och vi kom överens om att ”relina” så snart som möjligt. Väl medvetna om att det är fri prissättning som gäller och att man som kund får pröva och ta in andra bud. Men vi var i ett utsatt läge och satte vår tillit till ett välrenommerat företag. Vi skrev på avtal då vi inte kunde använda diskmaskin, tvättmaskin, dusch och toalett och utvatten från köket. Och de de hittade också en lucka där...

Svar från VVStrygg Norden AB

Hej Claes, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är uppriktigt ledsna att du upplever att priset inte motsvarade arbetsinsatsen. Vi vill dock förtydliga att det arbete vi utförde var enligt det fastpris vi tillsammans kom överens om innan arbetet påbörjades. Fastpriset innebär just att det inte räknas per timme, utan baseras på uppdragets omfattning, kompetens, material och tillgänglighet – oavsett om arbetet går snabbare än väntat. Vi valde fastpris för att du som kund skulle känna trygghet i kostnadsbilden,...

Niklas J
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi hade problem med vårat köksavlopp och bestämde oss att ringa till VVS Trygg efter att ha läst på lite om olika bolag. Dem skickade ut en en trevlig och mycket kompetent kille redan samma dag som vi ringde. Det visade sig att det var ett stort hål i köksledningen och läckte ut i grunden. Dem lyckades ordna fram en akut tid för relining, så nu kan vi använda vårt kök igen. Tack till er alla.

Svar från VVStrygg Norden AB

Att stå utan fungerande kök är verkligen tufft, så vi är extra glada att vi kunde ordna en snabb lösning. Tack för att ni delar er upplevelse och för ert fina omdöme

Stefan E
Wrote about VVStrygg Norden AB

De var trevliga och utförde utlovat arbete i tid och var noggranna med att städa efter avslutat arbete

Svar från VVStrygg Norden AB

Det gläder oss att höra att både bemötandet, tidsplanen och städningen levde upp till dina förväntningar.

Monica N
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra bemötande och duktiga montörer. Har fått bra information på vad som har gjorts.

Svar från VVStrygg Norden AB

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och blir glada att höra att både bemötandet och arbetet motsvarade dina förväntningar

Marie-Louise W
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bemötandet var mycket bra och återkopplingen snabbt. Arbetet var också mycket bra, snabbt och proffsigt. Skulle absolut rekommendera VVStrygg för andra som behöver hjälp med liknande problem.

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för din recension. Det känns extra roligt att du lyfter fram både vårt bemötande och arbetets kvalitet. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare betyder mycket för oss.

Sven-Eric O
Wrote about VVStrygg Norden AB

Bra information av säljaren samt proffsigt utförligt gjort arbete av Simo 👍 har rekommenderat fler grannar att ta kontakt för koll av deras system.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tusen tack för din fina recension! Härligt att höra att både säljaren och Simo gjorde ett gott intryck. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare till dina grannar

Lars H
Wrote about VVStrygg Norden AB

Jobbet bra utfört men väldigt slarvigt runt omkring med maskiner, verktyg mm Inte bra med återkoppling

Svar från VVStrygg Norden AB

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att arbetet blev bra utfört men tar till oss av kritiken kring ordning och återkoppling!

Ingrid C
Wrote about VVStrygg Norden AB

Trots att en del problem uppstod, som jag tror hade med huskonstruktionen att göra, så gick det hela smidigt. Väldigt professionellt utförande. Och snyggt städat efteråt!

Svar från VVStrygg Norden AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada att allt kunde lösas smidigt och att du är nöjd med både resultatet och hur vi lämnade det efter oss

Göran L
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi renoverade avloppsrören och golvbrunnar invändigt i vårt radhus. VVS Trygg tog sig tid på plats, filmade rören och beskrev ingående hur arbetet skulle göras. De återkom samma dag med offert, inklusive F-skattsedel och ansvarsförsäkring. De svarade även snabbt på telefon och mejl. Det var mycket information att ta in och en förbättring vore att man får en skriftlig sammanfattning med överenskomna tider och som beskriver vad man som kund förväntas göra exv. röja runt rören och dylikt. Efter genomfört arbete var det mycket...

Svar från VVStrygg Norden AB

Tusen tack för att du delar din upplevelse så utförligt. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det du är nöjd med och det vi kan förbättra, som tydligare skriftlig information. Vi tar med oss detta i vårt utvecklingsarbete. Härligt att höra att du är nöjd med slutresultatet och filmerna från arbetet!

Lars N
Wrote about VVStrygg Norden AB

Oliver på VVStrygg ringde mig och bokade in en kostnadsfri besiktning med kamera. Vi kikade på rören tillsammans och konstaterade att en del rötter tagit sig in och skulle ganska snart orsaka problem. Oliver förklarade tålmodigt processen. Några veckor senare kom två killar Simo en finsk kille som vi fick stort förtroende för. Allt gick smidigt och fint. Dom täckte och städade efter sig.

Svar från VVStrygg Norden AB

Tusen tack för din utförliga recension! Vi blir väldigt glada att höra att både Oliver och Simo gav ett så gott intryck och att arbetet flöt på smidigt. Vi ska självklart framföra dina fina ord till dem, de kommer uppskatta det mycket

Patrik M
Wrote about VVStrygg Norden AB

Jag är mycket nöjd med hela proceduren. Allt från första kontakt till färdig installation. Vi relinade hela huset.

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för din återkoppling. Härligt att höra att du är nöjd med hela proceduren och resultatet av reliningen.

Elsy Linnéa Elisabet B
Wrote about VVStrygg Norden AB

Vi är mycket nöjda med utförandet, trevlig och kunnig hantverkare. Kommer rekommendera prata gott om er väldigt nöjd kund Lasse B

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack för din recension, Lasse! Härligt att höra att du är nöjd med både utförandet och hantverkarens arbete. Rekommendationer från nöjda kunder betyder mycket för oss.

Bengt L

Vi är mycket nöjda med deras arbete och trevliga och hjälpsamma 👍 L o B

Svar från VVStrygg Norden AB

Stort tack! Härligt att höra att ni är nöjda med både resultat och service.