VVStrygg Norden AB

VVStrygg Norden AB

www.vvstrygg.se
  • BadgeFourYears
4.6

Bor du i en äldre villa med gjutjärnsrör? Det kan vara dags att renovera! Oavsett om du har problem som stopp i avloppet eller dålig avrinning eller bara undrar över skicket, erbjuder vi kostnadsfri rörinspektion för villor i Mälardalen och Dalarna. Visar det sig att ditt avlopp behöver åtgärdas får du vid besöket en offert...

209 omdömen om VVStrygg Norden AB

Sedan starten hos Reco 2020

Roland S
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra arbete och höll tidsplanen. Trevlig personal

Christine D
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket bra, proffsigt utfört, bra dialog under arbetets gång.

Kristina Agneta C
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi har anlitat VVStrygg Norden AB för relining av vårt hus. Vi är mycket nöjda med arbetet. Kontakten med företaget har fungerat helt utmärkt och vår kontaktperson har svarat föredömligt snabbt, till och med på en söndag. Vi var borta under arbetets gång som tog de utlovade fyra dagarna. Rent och snyggt när vi kom hem. Kan varmt rekommendera företaget.

Magnus J
Skrev om VVStrygg Norden AB

Arbetet utfördes enligt plan och budget, faktiskt snabbare än planerat. Enkel kommunikation kring detaljfrågor med hantverkaren som utförde arbetet och med säljaren kring pris och planering. Snabba svar på telefon, sms och mejl. Rekommenderas!

Alejandra G
Skrev om VVStrygg Norden AB

Relining av 200 kvadrat villa plus 25 meter betongrör på tomten. Snabb och profesionell service. De blev klara före utsatt tid och syntes inte ett spår att de hade varit där (förutom nya rör och utbytta golvbrunnar :) 17% billigare och dubbelt så lång garanti (20 istället för 10 år) jämfört med två andra firmor som lämnat offert.

Per O
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi anlitade VVStrygg när vi re-linade avloppen i vårt hus som är på 280 kvadratmeter totalt. 1 kök, 2 badrum med toa och dusch/badkar, en gäst-wc, en tvättstuga med och dusch och ett pannrum med golvbrunn. De gjorde ett väldigt bra jobb. Killarna som var här gav ett ärligt och gediget intryck från första inspektionen av avloppet till slutförningen av reliningen. Vi hade gamla gjutjärnsbrunnar från 60-talet där vissa hade börjat läcka vatten och vissa av våra gjutjärnsavloppsrör sjöng verkligen på sista versen. Det är inte...

Ola M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi har anlitat VVSTrygg för religning av avloppssytemet i gjutjärn i vår 60-talsvilla. Efter genomfört arbete kan jag varmt rekommendera dem för denna typ av arbete. Jag är alltid mycket noggrann i utvärderingen av tänkbara entreprenörer/hantverkare innan jag skriver på något avtal, och om det är ett mer omfattande arbete, eller en typ av arbete där jag själv inte har sakkunskap, så är jag om möjligt ännu mer noggrann. En avloppsrenovering i en villa anser jag vara ett rätt omfattande arbete, och det är något som jag...

Sofia L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevlig första kontakt, lugn och utförlig presentation och företaget utförde uppdraget klockrent. Lätt att få kontakt, snabba svar och bra planering. Vi fick det lilla extra, bra info som berörde området runt det vi åtgärdade. Vi känner stort förtroende för dem. Båda våra grannar valde också att anlita dem efter att ha hört vår upplevelse och att vi var mycket nöjda. De är också nöjda och tycker att det är skönt att få det gjort.

Martin Å
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt och kunnigt bemötande. I högsta grad socialt kompetent personal, vilket är extra bra när man känner sig orolig kring vad som kommer att hända under arbetets gång. Väl utfört arbete. Hade önskat tydligare information hur det skulle lösas med toalett och tillgång till vatten.

Eva D
Skrev om VVStrygg Norden AB

mycket trevlig och kunnig kille som var här och jobbade. Det tråkiga var artt det drog ut på tiden. Det var sagt att det dkulle göras på 4 max 5 dagar, men det tog 8 dagar, killen fick jobba ensam.

Louise U
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi anlitade VVStrygg under september 2023 för att genomföra relining av hela vårt stora hus, byggt 1908. Arbetet genomfördes mycket professionellt av Tukka och vi kände oss trygga under hela arbetet. Reliningen tog lite drygt fem arbetsdagar och offerten hölls. Det innebär förstås lite bök under tiden, men vi fick en "skogstoa" och Tukka gjorde allt för att vi så snart möjligt kunde använda delar av våra handfat, diskhoar etc. Vi är mycket nöjda och det känns tryggt att vi får ett återbesök inom två år för att kolla att allt fortfarande är okej.

Alexander Fredrik N
Skrev om VVStrygg Norden AB

Håller ej vad de lovar. Kan ej hålla tider eller vad de lovar. Undvik.

Maria L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra kontakter med företaget, proffsigt jobb och offerten höll trots en del överraskningar i våra gamla rör. Rekommenderar! /Maria, Ordförande Brf

GÖSTA M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi är mycket nöjda arbetets utförande. Trevligt bemött av hantverkaren. Snyggt och rent efteråt! Så VVStrygg kan verkligen rekommenderas!

Ingegerd W
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevlig personal. Duktiga och kunniga.

Alexander K
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi har ett hus byggt 1964, alla rör i original samt gjutjärns brunnar i alla våtutrymmen. Då vi redan tagit in ett antal offerter på att bygga om allt kontra att relina så blev valet relining av rent ekonomiska skäl. Vid detta val så jämförde vi 3 olika firmor mot varandra där VVS Trygg var en av dem. VVS Trygg hade bättre pris, bättre bemötande och bättre referenser lokalt i vårt område vilket gjorde detta till det självklara valet för oss. Trevliga, snabba och tillmötesgående, även bäst garantier på utfört arbete. Vi...

Kurt M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jag kontaktade dem efter rekommendation för relining av avloppsrören i vår villa. De gav ett proffesionellt och pålitligt intryck när de kom och filmade. Offerten var sen helt okej. Vi fick ett datum när de skulle börja men senare sköt de fram det några veckor. Reliningen gick enligt plan till en början. Det blev dock problem mot slutet men de fick hjälp av ytterligare en man och lyckades lösa problemet under fredan, så vi kunde använda avloppet på entreplan (men inte i källaren). De var inte klara utan skulle återkomma...

Sune E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra kontakt med projektledare och montörer.

Mehtap Ö
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket nöjd med arbetet. Tog endast 3 dagar för vår del. Det utför sitt arbete rent och snyggt städar efter sig. Så man behöver inte tänka på att det ska vara det här renoveringsdammet eller annat. Rekomenderar starkt.

Lennart E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Man höll vad man lovat i försäljningsfasen och städade dessutom upp utmärkt efter reliningen.

Annette A
Skrev om VVStrygg Norden AB

We really recommend the VVStrygg! Punctual, forthcoming and fantastic work.

Lars L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Professionell installation. Trevlig personal.

Tarle Henry T
Skrev om VVStrygg Norden AB

Arbetet med relining utfördes till full belåtenhet på rekommendation av granne. Trevligt bemötande av ansvarsfull kunnig personal på VVStrygg // Henry Tarle

Nils N
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jag är mycket nöjd. Vi har gjort relining av afävloppet i ett radhus från 1960 med 3 våningar och mycket rör. Vi har hela tiden informerats om vad som ska göras och vilka problem som ska lösas. Arbetet har genomförts noggrannt och vi har haft tillgång till en toalett under en del av arbetet. Vi fick en bra genomgång när allt var klart.

Bernt B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Proffsigt arbete i alla delar från koll av ledningar till själva utförandet. Snabb process 4 dagar.

Viveca F
Skrev om VVStrygg Norden AB

Vi fick huset relainat. Bra information, bra kontakt, snabb hjälp! Perfekta kan rekommenderas

Stig E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Montörer som kom till oss var väldigt lättsam att ha att göra med och förklarade på ett enkelt sätt hur jobbet gick till och det vi upplevde var att det gick relativt fort att bli klar och när han åkte var det städat och fint i källaren efter honom.

Anders Gustav E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jobbar snabbt och proffsig, informerar hela tiden hur det går ! Jag är jätte nöjd med detta proffsiga team !

Göte J
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket bra en bra rörmokare som var här han var noggrann och svarade på mina frågor. Jag är jättenöjd och försöker få min grannar att göra detta. Plus till denna kille. Göte Johansson en nöjd kund!!

Klas B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trots en fördröjd implementation så landade projektet på ett bra sätt. Tycker bolaget agerat proffsigt i både utförande och agerande. De informerade både före och efter på ett bra sätt och ingav förtroende.

Eira W
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevlig personal, höll rent omkring sig. Arbetet blev klart på utsatt tid. Rekommenderas.

Urban W
Skrev om VVStrygg Norden AB

Att jag svarar på denna enkät beror enbart på att ni stöder barncancerfonden. I övrigt lägger jag ingen tid på det här.

Esko Antero K
Skrev om VVStrygg Norden AB

Väldigt trevligt och professionellt hela vägen, från försäljning till genomförande.

Göran E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra bemötande. Flexibla och lätt att få tag på. Kändes som de visste vad de gjorde. Tog dock lite längre tid än de trodde.

Lars-Ove R
Skrev om VVStrygg Norden AB

Riling av avloppsrör. Trevlig personal som var kunniga och hade en skämtsamt sett mot varandra. Teknikerna jobbade effektivt och blev klara innan utsatt tid. Hela tiden kommunicerade personalen med oss om det var några tveksamheter.

Stig H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra bemötande av de vi hade kontakt med och höll tiden.

Torbjörn L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Beställt relining av rör, mycket bra genomgång och instruktion av den montör som kom. Montören var verkligen kunnig med stor erfarenhet för att kunna lösa en relining av rör i ett hus där befintlig rör lösning kanske inte var helt optimalt, så det krävde en del tankearbete för att kunna genomföra det på ett bra sätt. Genomförandet och den färdiga reliningen blev mycket lyckad.

Anders A
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket bra bemött av vvstrygg Företaget levde upp mina förväntningar Mycket trevliga montörer å duktiga Beställde avlopprenovering Mycket nöjd med allting

Anders J
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevliga, kunniga, noggranna. Mycket nöjd med utförandet av religning.

Torsten Gustav C
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevlig och kompetent personal, punktliga och strukturerade.

Erik G
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket trevligt bemötande. Noggrann filmning av avloppet innan offert. Start på utlovad dag och slut efter knappt två veckor. Det tog ca 2-3 dagar extra pga sjukdom hos dem. De jobbade länge på kvällarna. Killar från Finland gjorde jobbet. Sent en kväll började en slang från kompressorn läcka luft och då kom de snabbt. Detta gäller totalrelining utförd av vår villa som är byggd 1968 och har komplicerat avlopp. Vi bodde hemma. De ordnade luktfri torrtoa. Erbjöd oss t.om. hotellövernattningar om vi ville. Avsevärt billigare än många konkurrenter. Jag tog in fem offerter.

Marie M
Skrev om VVStrygg Norden AB

Mycket trevligt bemötande vid försäljningstillfället Ett bra jobb Kite strul med överlämningen av nycklar och kontakten efteråt men annars bra jobb

Peter B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Proffs, både i bemötande och utförande.

Olof Ä
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra bemött. Vi hade lite problem efteråt men de kom hit direkt efter jag hade ringt och löste det.

Elin L
Skrev om VVStrygg Norden AB

Otroligt proffsigt bemötande rakt igenom! Trots att vissa svårigheter uppstod och arbetet drog ut på tiden, så hanterades allt väldigt bra! Man känner sig trygg med er som leverantör.

Peter E
Skrev om VVStrygg Norden AB

Jag befinner mig fortfarande utomlands. Vid hemkomst meddelar jag mina intryck. Vad jag hört är det väl skött . Jacob har varit tydlig i sin kommunikation.

Erik B
Skrev om VVStrygg Norden AB

Bra genomfört jobb Bra och tydlig genomgång både före och efter utfört arbete Bra och tydligt förklarat hur en relining ska gå till

Henrik S
Skrev om VVStrygg Norden AB

Relining av villa. Bra bemötande. Lätta att komma i kontakt med. Proffsiga och engagerade genom hela projektet.

Peter F
Skrev om VVStrygg Norden AB

Fantastiskt bra omhändertagande från början till slut. Proffsig genomgång av det som behövdes göras i huset av riktigt kunnig och pedagogisk säljare som tog tid att besvara alla frågor och funderingar. Själva leveransen var även den riktigt bra gjord och väldigt trevliga grabbar som genomförde jobbet. När väl det stöttes på problem så löstes det inom kort vilket också är helt fantastiskt! Rekommenderas varmt!

Sven-Erik H
Skrev om VVStrygg Norden AB

Trevligt och professionellt bemötande av killarna som utförde jobbet. Trots att arbetet inte blev färdigt till helgen som utlovats (Det gick inte att bo hemma). Så löste dom det så att vi kunde använda en av våra toaletter samt duschen över helgen. Jag kan absolut rekommendera VVStrygg. Svenne o Pia Hofmeijer Relining av samtliga avlopp i källaren