Trevliga på telefon. Serviceinriktade, kunniga och snabba i hantering, enkel debitering. Tydlig kommunikation. Mycket nöjd med Värmepoolen AB
Värmepoolen AB
Värmepoolen AB är specialister på installation, driftsättning och service av värmepumpar. Vi erbjuder pålitliga och energieffektiva lösningar för privata och kommersiella kunder. Vi är certifierade och följer branschens regler i alla våra arbeten. Vi arbetar med kvalificerade varumärken och erbjuder kundnöjdhetsgaranti på alla...
151 omdömen om Värmepoolen AB
Sedan starten hos Reco 2024
Duktiga killar som gjorde ett snabbt jobv
Mycket bra och trevlig personal som jobbar på Värmepoolen . Jag som kund blev jätte nöjd med både produkten och installationen .. plus att montören var jätte noga med att städa och göra snyggt efter sig . Och innan han skulle avsluta sitt jobb .. så var montören noga med att förklara och instruera hur anläggningen fungerar .. och att om jag som kund hade ytterligare några funderingar eller frågor . Så var det bara att höra av sig . Mvh Thomas
Den bästa jag pratat med om luftvärmepump!! försökte inte sälja på mig den dyraste , men förklarade vad jag behövde till mina m2 och anpassade de köpet efter de. Montören som kom, kändes också väldigt kunnig , samt att man hör av sig i mars ( bokat och klart ) 2027 och gör en service, så garantin inte försvinner.
Seriöst från början till slut, mycket trevligt bemötande och proffisionellt utfört arbete,rekommenderas varmt, Allt toppen, finns inget att klaga på
De installerade en värmepump i vårt fritidshus. Supertrevliga killar som jobbade på ihärdigt trots mörker, kyla och ”glasull”.0ch snabbt och effektivt även städade efter sig. Vi känner att vi gjorde rätt val av leverantör.
Trevligt telefonsamtal från start – proffsigt bemötande och snabb bokning. Montörer kom i tid, glada kille som fixade allt smidigt och städade efter sig. Han förklarade också hur allt fungerar och svarade på alla mina frågor utan stress. Här får man riktigt bra service från början till slut! Nu är huset varmt, tyst och energisnålt! Rekommenderar starkt för alla med värmeproblem. Toppservice
Jag kan varmt rekommendera Värmepoolen. Fixade allt snabbt, enkelt och på bästa sätt!
Jag var i ett akut behov av en ny värmepump då den gamla gick sönder, och Värmepoolen AB erbjöd de absolut snabbaste tidsluckorna. Mycket bra rådgivning, tydlig kommunikation och punktlighet genom hela processen. Är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem!
Mycket bra och seriösa hantverkare. Installerade ett duo-system och ett singelsystem av luftvärmepumpar i vårt radhus. Allt blev mycket bra. Snabb och bra kommunikation. Från beställning till installation tog det mindre än en vecka.
Vi är jättenöjda. Instalatören skicklig, gick enligt plan, väldigt bra bemötande. Fick en genomgång av våran Mitsubishi Nezo Nordic 20. Nu kan vi njuta av värmen i stugan. Lättläst instruktionsbok, naturligtvis tar det sin tid att lära känna Nezo, vid funderingar känns det bra att kunna ringa Värmepoolen. Kan verkligen rekommendera Värmepoolen.
Mycket bra montörs jobb snyggt draget av genomföringar inget att klaga på rekommenderar Företaget
Professionellt arbete kunniga och trevligt på mötande.
Från försäljning fram till installation har allt funkat väldigt smidigt och bra. Dessutom väldigt trevligt bemötande. Pumpen jobbar på bra. Rekommenderas varmt. Tomas L
Installatörer var trevligt och kunnig och allt blev enligt överenskommelse. Jag e nöjd med deras jobb. Tack
Mycket bra mottagning både i telefonen å på plats. Proffsigt utförande å trevliga montörer. Super nöjd.
Atlas var mycket trevlig och seriös. Fick tid för montering efter 2 veckor vilket är helt okej för mig. En trevlig kille med ett oändligt tålamod besvarade både mina frågor (jag var på plats) samt min mans frågor via telefon. Denna kille heter Ludwig. Jag är mycket nöjd och rekommenderar gärna denna firma. Vänligen Anneli Lundin
Första kontakten var väldigt positiv, där man påvisade bra kunskap om sina produkter baserat på det behov jag hade. Installationen genomfördes på ett effektivt och proffsigt sätt där man avsatte tid att förklara funktion samt inställningar. Att man sen hör av sig och frågar om man är nöjd med installationen visar att värmepollen är måna om sina kunder. Rekommenderas varmt!!
Mycket trevligt företag....bra killar som gjorde ett bra jobb....
Allt fungerade fint med installationen Bra service och trevliga
Jag rekommenderar Dom stark...o bra priser....trevliga killar
bra service snabb återkoppling. mycket bra pris. levde upp till alla mina förväntningar.
Bra och pålitliga killar. Rekommenderar.
Mycket bra bemötande vid installation av medarbetarna på Värmepoolen och ett väl utfört arbete. Mycket nöjd kund!
Mycket nöjd med trevligt bemötande och snabb installation av en Panasonic luft/luft värmepump. Glada, professionella unga killar som gjorde en snygg installation. Tack
Har fått en bra upplevelse från offert till att pumpen sitter på plats. Trevligt bemötande från start till slut och en snygg installation utan några som helst konstigheter.
Toppenbra installation, mycket trevlig och duktig personal och snabba att åtgärda efter att min gamla luftvärmepump gav upp. Bra jobbat !!! /Isabella
Jag va lite orolig att det skulle vara för långt att hämta el matning till den nya värmepumpen och att det skulle kosta extra. Men inte, allt ingick som utlovat. Mycket nöjd!
Bra leverans och bra arbete. Luftvärmepumpen fungerar bra.
Jag blev lovad av att göra service på befintliga pumpen till ett fast pris, Men det blev inte gjort . Killerna sa att de har för lite gas A32 i tuben och de ska komma vid en annan tillfälle , Men 2 timmer senare ringer de och säger att det behövs fylla på mycket gas och kostnad blir 3 gånger mer, Och de kräver ändå fel sökning avgift på den gamla pumpen som jag tycker att är fel och lurig,
Hej Fidayat. Tack för din feedback. Vi beklagar att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna förklara vad som hände vid servicen av din befintliga luftvärmepump. När vi bokade in servicen, vid sidan av en installation av en Panasonic NZ25YKE, var det för en standardgenomgång till fast pris, vilket vi också utgick från. Väl på plats upptäckte vi dock att hela anläggningen var tom på köldmedium (R32), vilket tyder på ett större läckage. Eftersom systemet saknade gas helt, blev vi tvungna att avbryta...
Vi är otroligt nöjda! Teknikerna var mycket kunniga och arbetade både snabbt och effektivt. Bemötandet var professionellt och vänligt och de hittade en superbra lösning som passar vårt hem perfekt. Vi kan varmt rekommendera deras service till alla!
Trevliga och duktiga installatörer. Allt utfördes enligt avtalat. Kan varmt rekommendera Värmepoolen.
Trevliga, professionella och hittade lösningar som förbättrade installationen. Städade efter sig.
Atlas och Ludvig från Värmepoolen installerade en Panasonic Powerheat med två innerdelar. Två trevliga, duktiga och lyhörda killar som lade sig vinn om att göra kunden nöjd. Rekommenderas!
Mycket bra jobbat nu värms det upp i stugan
Bra kommunikation och trevligt bemötande samt bra installation!
Trevlig, kunnig och ärliga. Jobbar snabbt och effektiv. Rekommenderar dom verkligen!
Trevliga och duktiga killar som arbetade snabbt och noggrant. Vi är supernöjda med monteringen och kan varmt rekommendera företaget. Britt-Mari o Gerhard
Bra utfört arbete. Bra kommunikation och service rakt igenom hela arbetet. Snabba att svara och återkoppla på frågor. Mycket nöjd.
Min gamla Fujitsu Siemens från-07 blev utbytt till Fujitsu Nordic Master. Trevlig och noggrann kille som jobbade i ösregn.Rekommenderas
Trevliga killar Löste levransen snabbt. Montering till full belåtenhet
Duktig och trevlig montör,snygg installation så vi hoppas en bra upplevelse av denna maskin.
Mycket bra och trevlig kille. Gjorde ett utomordentligt fint jobb. Jag så nöjd
Trevliga bemötande av servicekillarna. De arbetade snabbt och noggrant, Installerade ny värmepump och tog med den gamla pumpen.
Superproffsigt bemötande och en snygg montering. Vi kommer säkerligen anlita dom igen.
Riktigt nöjd med installationen av luftvärmepumpen. De var flexibla med placeringen, installationen ser proffig ut, och de kom tillbaka och fixade tätningen av hålet utan problem. Kändes enkelt och bra hela vägen.
Jättebra service bra kommunikation och bemötande Trevliga killar som kommer med ideer Och tänker på kunderna bästa Vi är nöjda Tack så mycket
Fick installerat en ny luftvärmepump i sommarstugan. Väldigt bra service, från första telefonkontakten till utfört jobb. Proffsigt utfört arbete. Kan varmt rekommendera detta företag. /Kjell-Tore.
Snabba svar, kunniga, fick bra råd både om val av aggregat, och placering i huset. Och snyggt installerat.
Trevliga killar och smidig installation av panasonic NZ25YKE-1 de har installerat en pump innan hos mig i Januari på övervåningen, blev garantijobb på den men det lösre dom, tyvärr så tog det lite lång tid men garantijobbet löstes bra till slut. Rekomenderas bra grabbar