Luftvärmepump in Järfälla

7 reviewed företag inom luftvärmepump in Järfälla municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Värmepoolen AB

151 opinions
    Ann A
    Ann A: Trevliga bemötande av servicekillarna. De arbetade snabbt och noggrant, Installerade ny värmepump och tog med den gamla pumpen.
  • Driver du byggfirma i Järfälla?

• Ett VVS AB

119 opinions
    Ewa C
    Ewa C: Tydlig och bra offert Professionell personal Trevligt bemötande och stor kunskap Höll utlovad leveransdag och tid
  • Vi hjälper dig installera och serva värme- och kylanläggningar. Välkommen!
    Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Alltid professionellt, punktligt OCH trevligt.
  • Skandinaviska VVS-Gruppen AB

102 opinions
    Välkommen till Skandinaviska VVS-Gruppen AB!
    Per A
    Per A: Bra bemötande, snabbt arbete och goda råd vid byte av toalett.
  • Köp din Mitsubishi Electric värmepump hos oss på Varma Huset! Vi ger engagerad och personlig service, har stor kompetens och tar uppdrag i hela Storstockholm.
    SAID A
    SAID A: Vi har anlitat Varma Huset AB i flera tillfälle både som privat och företag, alltid bra resultat, mycket seriöst och kunniga personer, företaget har mycket goda kompetens inom värme & kyla, små och stora anläggningar . Bra kundrelation och bemötande . Vi kan vara referens och visa er deras arbete. Varm rekommenderas.
  • Nova VVS & Rörservice AB

25 opinions
    Ehsan S
    Ehsan S: Nova VVS & Rörservice AB levererade en fantastisk service från start till slut. Kommunikation var tydlig, arbetet utfördes snabbt och på högsta nivå, och hela processen kändes trygg och professionell. Installationen blev perfekt och de visade både skicklighet och noggrannhet i varje detalj. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt till alla som söker pålitlig och kompetent VVS-hjälp.
  • Driver du byggfirma i Järfälla?

• 43 opinions
    Lars S
    Lars S: Proffsigt bemötande och mycket väl utfört arbete. Yrkesstolthet!!
Show page: