Värmedynamik

A part of IVT Värmepumpar varmedynamik.se
  • BadgeSevenYears
4.6
Call 08-558 075 80 Share

Vi är ditt lokala IVT-center i Södertälje och Nykvarn! Värmedynamik startades år 2018 i samarbete med Team Wåhlin. Vi är ett familjärt företag med mångårig erfarenhet av IVT värmepumpar och hos oss får du hjälp med försäljning, installation och service. Vi är även serviceombud för Bosch värmepumpar. Om du behöver byta ut...

551 omdömen om Värmedynamik

Sedan starten hos Reco 2020

Göran P
Wrote about Värmedynamik

Bra mottagande och trevligt bemötande och snabbt svar och åtgärderna löstes direkt av service personalen. Bra, återkommer när nästa problem kommer.

Mikael H

Utmärkt på alla sätt! 5-årsservice på jordvärmepumpen

Maria B
Wrote about Värmedynamik

Trevlig tekniker som gjorde ett bra jobb

Mats L
Wrote about Värmedynamik

Trevlig o professionellt bemötande o bra information om min värmepump

Margareta J
Wrote about Värmedynamik

Mycket trevligt bemötande och väl genomförd 5-års service av vår IVT värmepump. Är mycket nöjd!

Håkan M
Wrote about Värmedynamik

Trevlig personal som genomförde service på bergvärmepumpen. Servicemannen frågor var öppen och svarade gärna på frågor eftersom jag har intresse av att lära mig mer om utrustningen.

Viktor L
Wrote about Värmedynamik

Bytet av värmepump och allt därtill gick hur smidigt som helst. Allt fungerade perfekt från start till mål. Proffsigt bemötande av alla som var inblandade i bytet. Så som man vill ha det när man tar in hantverkare.

Katarina T
Wrote about Värmedynamik

Trevlig person kom som kunde svara på en del andra frågor som jag hade.

Christopher W
Wrote about Värmedynamik

Bra kunskap, bra service. Tack!

Martin K
Wrote about Värmedynamik

Bra service. Bra och proffsigt bemötande.

Leif M
Wrote about Värmedynamik

Bra bokning kunnig personal service killen kanonbra o punktlig servicekostnad stämmer enligt avtalat.

Owe P

Trevlig personal Bra installerat

Björn L
Wrote about Värmedynamik

Tyvärr känner jag.mig besviken på faktura då montören inte känner till att det finns en säkring till till ute fläkt utan. Beställer hem ny fläkt a 10:000 som jag böt till baks p han böt säkring det måste vara läropengar för företaget som jag inte bör betala har haft fler problem som inte funkat som jag betalt tyvärr o säker på kompetens som jag känner få betala för dyrt med problem

Svar från Värmedynamik

Hej Björn, Din reco verkar var från vårt besök i mars förra året. Vi var då på en service och konstaterade att fläkten inte gick fast kompressorn startade. Felsökning är oftast en process och ibland kan vi inte lösa problemet på första besöket även fast vi alltid strävar efter det. Tidigare har vi gjort servicegenomgångar (för förlängd garanti + vanlig) och garantijobb där IVT har stått för kostnaden och enligt vårt system har allt blivit löst. Därför känner vi tyvärr inte igen oss i att ni själv har fått betala för problem...

Hans L
Wrote about Värmedynamik

Kunniga trevliga om något händer med ivt eller vvs ,så är dom nummer ett för oss

Gabriel A
Wrote about Värmedynamik

IVT är familjär både pappan Johan och Emil men även Personalen deras är mer än Fantastiska 🎉🎂💐🍾🥂❤️🌹🌹🌹

Jonny A
Wrote about Värmedynamik

Uppfyllde förväntningarna. Och trevlig tekniker som kom.

Kjell F
Wrote about Värmedynamik

Lätt o få kontakt, de kom som de hade sagt. Smidig och proffsig tekniker, som hade tid o informera om felet, och lite tips på Jordvärmepumpen. hade med sig rätt material som visade sig att behövdes bytas.// Peter Fors

Carl Jan-Erik L
Wrote about Värmedynamik

Kom fort samma dag bra service trevlig personal .

Per S

Proffs. Fixar problemet snabbt

Richard H
Wrote about Värmedynamik

Quick response time. The engineer arrived within a few days. Performed the service and the cost was as expected.

Ann S
Wrote about Värmedynamik

Kom på utsatt tid, gav skötseltips och verkade göra ett bra servicearbete.

Max E
Wrote about Värmedynamik

Trevliga tekniker som var väldigt skötsamma

Göran H
Wrote about Värmedynamik

Kunnigt, kompetent och trevligt!

Jan E
Wrote about Värmedynamik

Mycket bra bemötande.Profsigt från början till slut.

Göran K
Wrote about Värmedynamik

Köpte luftvärmepump med installation. Mycket bra bemötande och trevlig servicetekniker. Smidigt o lätt.

Irina O
Wrote about Värmedynamik

Det var super bra service, nöjd kund :) tack

Johan B
Wrote about Värmedynamik

Hade under lång tid stora bekymmer med min värmepump med fellarm och driftstopp mm. Hade kontakt med flertalet firmor men ingen lyckades åtgärda det. Värmedynamik fixade det på en förmiddag. Känner mig trygg med dem. De är proffesionella och lokala för mig då jag bor i Södertälje. Fick tag i dem via rekommendationer. / Johan Bengtsson

Per C
Wrote about Värmedynamik

Bra snabb och service, kom i tid

Stefan David L
Wrote about Värmedynamik

Servicepersonen genomförde garanti-reparationen och servicen på ett mycket bra sätt. Helt nöjd med genomförandet.

Litza A
Wrote about Värmedynamik

Supernöjd med Värmedynamik! De har skött både installation och service av vår panna helt felfritt. Proffsigt bemötande. Rekommenderas varmt!"

Christina S
Wrote about Värmedynamik

Fick ej svar på mina frågor. Han var rätt ointresserad och ville bara bli klar.

Barbro S
Wrote about Värmedynamik

Mycket följsam och artig medarbetare.Känns som han trivs med jobbet.😀

Bertil L
Wrote about Värmedynamik

Mycket trevliga och proffsiga! Allt från ledning till kundsupport! Utför sina arbeten i tid och utför dessa perfekt. Gör det där lilla extra! Rekommenderas verkligen!

Ulla L
Wrote about Värmedynamik

Seriösa och kunniga! Trevliga, med bra bemötande.

Lennart S
Wrote about Värmedynamik

Nöjd även denna gång hoppas det dröjer till nästa

Michaela B
Wrote about Värmedynamik

Vi fick snabbt hjälp med kunnig och trevlig personal!!

Thord M
Wrote about Värmedynamik

Bra dialog. Snabba och kompletta svar. Kunnig och trevlig säljare och installatör

Leif B
Wrote about Värmedynamik

Bra bemötande av kunnig personal då jag beställt arbete. Svarstider på mail och inplanering har varit lite segt, beror säkert på hög beläggning. Men när jag beställt jour så kom assistans samma dag, Bra.

Lars R
Wrote about Värmedynamik

Flexibel service tekniker. Trevlig.

Jukka E
Wrote about Värmedynamik

Trevlig och hjälpsam personal och ställer upp direkten

Rolf J
Wrote about Värmedynamik

Jag är mycket nöjd med Värmedynamik. Från inledande kontakt till leverans. Varmt tack Rof

Marie-Louise S
Wrote about Värmedynamik

Mycket trevligt bemötande och mottagande

Christer E
Wrote about Värmedynamik

Snabb återkoppling och åtgärd av mitt problem

Anna J
Wrote about Värmedynamik

Snabb service och trevligt bemötande, rekommenderas!

Janne S
Wrote about Värmedynamik

Utbyte av bergvärmepump i komplext system. Snabb respons, exceptionellt bra servicenivå och mycket erfaren Värmepumpsexpert i teamet.

Ove B
Wrote about Värmedynamik

Lätta att ha att göra med, snabba och pålitliga.

Rami K
Wrote about Värmedynamik

Jättenöjde och fungerar som den ska 👍👍👍

Kent F
Wrote about Värmedynamik

Trevlig personal, både i bil och på kontor.

Ann-Marie J
Wrote about Värmedynamik

Bra bemötande, svarar i telefon och man får prata med en människa. Duktiga installatörer. Bra bemötande snabb leverans . Jag är mycket nöjd! Luft/luft

Kenneth N
Wrote about Värmedynamik

Seriös undersökning och trevligt agerande