Värmedynamik

A part of IVT Värmepumpar varmedynamik.se
  • BadgeSixYears
4.6
Call 08-558 075 80 Share

Vi är ditt lokala IVT-center i Södertälje och Nykvarn! Värmedynamik startades år 2018 i samarbete med Team Wåhlin. Vi är ett familjärt företag med mångårig erfarenhet av IVT värmepumpar och hos oss får du hjälp med försäljning, installation och service. Vi är även serviceombud för Bosch värmepumpar. Om du behöver byta ut...

473 omdömen om Värmedynamik

Sedan starten hos Reco 2020

Nashwan I
Wrote about Värmedynamik

De kan sitt jobb. Och duktiga på att utföra jobbet

Anders E
Wrote about Värmedynamik

Köpte en luftvärmepump med installation. Bra bemötande från början till slut. Snabb och bra installation. Fungerar klockrent.

Michael H
Wrote about Värmedynamik

Snabbt på plats med hjälp när det behövdes

Ronny B
Wrote about Värmedynamik

Snabba att komma och fixa felen trevlig personal hel nöjd

Åke S
Wrote about Värmedynamik

Teknikern var profsig på alla sätt. Trevligt bemötande och kunnig inom teknikområdet. Jag är mycket nöjd.

Arne C
Wrote about Värmedynamik

Snabba och proffsiga i sitt srbete

Mikael H
Wrote about Värmedynamik

Både kunniga och serviceminded. Kan rekommenderas.

Pelle S
Wrote about Värmedynamik

Trevligt bemötande från serviceteknikern som löste serviceärendet på ett bra sätt.

Magnus N
Wrote about Värmedynamik

Trevlig personal, tydlig information, rådgivning och stöd som användare.

Aydin A

Jag köpte en IVT 492, seriösa och bra kundbemötande 👍👍😀

Christer H

Fantastiskt bra jobbat med ivt 490 Underbart

Ulf J
Wrote about Värmedynamik

Snabb och bra service och trevlig servicekille

Börje T
Wrote about Värmedynamik

Lite svårt att få tag i någon som svarar i telefon. Annars bra service av utförande personal.

Svar från Värmedynamik

Hej, Ibland är vi upptagna med leveranser eller i telefon med tekniker och IVT supporten. Vi ringer alltid upp så snabbt vi kan om vi inte har möjlighet att ta samtalet. Hälsningar, Teamet på Värmedynamik

Ulf E
Wrote about Värmedynamik

Trevlig kunnig kille som kom snabbt

G. G

Vänlig, upplysande, informativ. Synliggörande. Resultat

Aina G
Wrote about Värmedynamik

En ”vanlig ” service blev en tre dagars kyla och försök till hjälp av grannarna. Felet uppstod vid servicen. Jag ringde till er- men fick hjälp först på måndagen. Ni får lågt betyg. Alla var dock mycket vänliga.

Svar från Värmedynamik

Hej, Självklart ska ni inte drabbas av detta vid en service. Vi åtgärdade problemet nästkommande arbetsdag då ni hörde av er till oss på helgen. Eftersom ni hade möjligheter att elda och temperaturen var runt 7-10 grader ute gjorde vi bedömningen att vi kunde ta det direkt på måndagen. Vi ber om ursäkt för allt besvär som vi har orsakat. Hälsningar, Teamet på Värmedynamik

Per R
Wrote about Värmedynamik

Mycket professionellt och kunnigt bemötande, lätta att komma i kontakt med. Snabba svar (återkom samma dag med kostnadsförslag och datum när arbetet kunde utföras) och, vad jag kan bedöma som lekman, ett väl utfört arbeta. M a o kanonbra utförd reparation av en IVT bergvärmepump, ”från ax till limpa”

Ahmed I

Bra Bemötande från Johan och teamet som installerade värmesystemet

Magnus D
Wrote about Värmedynamik

Trevlig kontakt. Tydlig offers. Bra pris. Snabb installation.

Basilous E
Wrote about Värmedynamik

Bästa värmedynamik ni är bästa

Hans L
Wrote about Värmedynamik

Trevligt och bra bemötande. Arbetade snabbt.

Filip A
Wrote about Värmedynamik

Värmedynamik gjorde installation av luftvatten här 2022 och vi är mycket nöjda med den. Va några små saker med installationen som de kom och rättade till direkt efter att vi påpekat det. Nu 3 år senare gjorde de service och det finns inget att klaga på där. De kom vid utsatt tid, trevliga och gjorde det som var överenskommet. Nöjd kund!

Zakarias J
Wrote about Värmedynamik

Bra bemötande av kundmottagning. Teknikern var inte så meddelsam, så det kändes lite besvärligt att försöka ställa frågor.

Joackim L
Wrote about Värmedynamik

Snabb och bra service och trevlig personal.

Jim L
Wrote about Värmedynamik

Mycket bra företag att anlita. Hög kompetens och kvalitativa produkter, som är väldigt tysta. Vår nya IVT 704 luft-luftvärmepump låter tex betydligt mindre än våra nyare kyl och frys…👍 Hanterar processen med ROT komplett. Även snabba med leverans och god service. Mycket nöjda 😃 ☀️☀️☀️☀️☀️

Michael O
Wrote about Värmedynamik

Bra kontakt, bra utfört arbete och smidiga att ha att göra med.

Ann M
Wrote about Värmedynamik

Super trevliga, Bra service! Tack!

Jan-Olof G
Wrote about Värmedynamik

Utmärkt hjälp att få rätt filter till min IFÖ590! Det gamla var slitet!

Jan L
Wrote about Värmedynamik

Snabbt response när vill ha hjälp. Kompetent utförande med trevlig personal. Rekommenderas varmt, Jan Lundberg, Sillesnäs gård

Ingrid O
Wrote about Värmedynamik

Service luftvärmepump. Bra bemötande.

Tomas P
Wrote about Värmedynamik

Löste problemet snabbt och smidigt!

Per J
Wrote about Värmedynamik

Bra bemötande både på telefon och vid besök. Fick bra hjälp och råd. Supernöjd.

David B

Väldigt bra och seriösa :) Tydliga med pris etc Bra bolag

Peter A
Wrote about Värmedynamik

Det var ett trevligt och professionellt bemötande vid service av luftvärmepump

Patrik E
Wrote about Värmedynamik

Är yrkesmässigt professionella och var trevliga.

Per H
Wrote about Värmedynamik

De är bra att göra med. kunniga och ger värdefulla råd.

Thomas Ü
Wrote about Värmedynamik

Bra duktig bästa service på länge Bra arbete

Peppe F
Wrote about Värmedynamik

Snabba, flexibla och mycket tillmötesgående

Kurt O
Wrote about Värmedynamik

Kunnig och erfaren värmetekniker från fa. Värmedynamik utförde beställt tjänst i bostaden.

Dennis J
Wrote about Värmedynamik

Var lätta att få tag på, samt att ha och göra med. Flexibla då arbetet med golvet drog ut på tiden, och gjorde ett bra jobb i slutändan. Offerten stämde dessutom bra jämfört med verkligheten. Det enda negativa kommer från lite bristande information inför arbetet, nämligen behov av stenkista för avrinning från utomhusdelen. Vi hade inget stuprör i närheten, så måste nu bygga en ny stenkista specifikt för enheten.

Klaus L
Wrote about Värmedynamik

Trevlig servicekille som i mona ögon gjorde ett bra jobb med servicen så att värmepumpen fungerade som den skulle igen. Det var den unge kollen som installerade värmepumpen för tre år sedan som glömde att informera att man skulle göra rent damfilter med jämna mellanrum själv,

Stefan F
Wrote about Värmedynamik

Mycket trevligt bemötande, snabb och bra service. Kunnig personal och väl utförda reparationer. Bara positiva upplevelser av kontakterna med Värmedynamik såhär långt.

Håkan W
Wrote about Värmedynamik

Lätt att kontakta, trevligt bemötande, snabb service.

Niclas B
Wrote about Värmedynamik

Bra företag som gjorde bra jobb samt hade koll och svar på alla mina frågor. Bytte ut en frånluftsvärmepump till en luftvattenvärmepump.

Gunnar E
Wrote about Värmedynamik

Genomfört en 5 års service, som innebar ett byte av tryckkärl. Kompetent och trevligt bemötande. Tack😆

Lars-Bertil B
Wrote about Värmedynamik

Bra mottagande per telefon och snabba svar

Björn S
Wrote about Värmedynamik

Snabbt och korrekt - mitt i sommaren!

Carl B
Wrote about Värmedynamik

Snabba, trevliga och bra på det de gör.

Fredrik Roland O
Wrote about Värmedynamik

Bra från första kontakt. Hade problem med givare på bergvärmepump. Värmedynamik kom ut inom rimlig tid. Löste problemet och arbetet kostade vad man förväntar sig. Skulle helt klart använda dem igen!

Anneli O
Wrote about Värmedynamik

Pålitliga & väldigt serviceminded. Serviceteknikern som va hos oss är vi väldigt nöjd med. Vi känner en trygghet i att de alltid gör sitt bästa & alltid är så förstående och trevliga.