Trevligt bemötande, inget att klaga på.👍 Han gjorde service på luftvärmepumpen.
Kylslaget AB
Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...
5014 omdömen om Kylslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
Dom servar våra luftvärmepumpar på ett proffsigt sätt, kommer alltid på överenskommen tid, allting är rent och snyggt när dom åker.
Came in time, did a good job and was very supportive explaining and clarifying the best ways to use the pump. Good and friendly customer contact
Bra service trevlig personal ,kunde vara billigare
Snabb återkoppling och bra dokumentation. Väldigt duktig service tekniker. Ska förbättras: Att nå kundtjänsten via telefon är dåligt och Ska förbättras. Lång väntetider eller läggas ner samtalet. I övriga vi var nöjda.
Servicen gick snabbt och smidigt. Bra med påminnelse i god tid och förvarning samma dag.
Service utfördes på ett professionellt sätt med kunnig personal ✨️
Jag är nöjd med bemötande och utfört arbete (rengöringsservice av LLVP, 1h, södra stockholm). Priset på 3595 kr känns inte motiverat och ger en bitter eftersmak.
Mycket bra och noggrann tekniker
Trevliga hantverkare som faktiskt kom i tid. Allt sköttes snyggt & professionellt.
Trevlig kompetent person kom och arbetade omsorgsfullt ute och inne , uppe och nere. Jag märkte stor skillnad på värmealstringen och ljudet från pumparna, kunde sänka temperaturen flera grader. Hälsningar Ingrid Bremin
Snabbt och bra. Trevlig personal
jag har en DAIKIN värmepump som Kylslaget är måna om att serva regelbundet . Arbetet utförs snabbt och noggrant. Nöjd med arbetet men prislappen är för hög.
Trevlig och snabb service. Trevlig personal
Kunnig, proffsigt och trevlig.
Service av luft-luft värmepump. Kom när det var bestämt. Trevliga killar som gjorde jobbet snabbt och noga. Visade bilder på allt de gjort innan jag skrev på godkännande. Kan varmt rekommenderas.
Ni har duktiga och trevliga. jag kan rekommendera er till nån annan.👌👌👌
Sisådär nöjd med upplevelsen. De ringde minst fem ggr innan bokat besök för att boka om dag o tid, och även om vi bytte tid så noterades det inte i deras system så i praktiken blev tiden inte ombokad enligt överenskommelse. När servicekillen väl var på plats ringde ytterligare en servicetekniker som skulle komma inom en timma för att ge service på en luft-vatten-pump som vi inte ens har. Nu efter servicen har ena ute-aggregatet och den andra pumpens inne-aggregat börjat låta vilket dem inte gjorde innan. Ring mig gärna för att hitta en åtgärdsplan.
Snabb och kunnig installatör av luft luft värmepump,bra jobbat kom i rätt tid
Trevlig och kunnig serviceman. Tycker dock att priset var väldigt högt för en timmes arbete.
Fint bemötande. Uppriktigt besked om statusen på pumpen.
Mycket nöjd med arbetet. Noggrannt utfört och en social kompetens
Mycket bra service och bemötande! Kunnig personal som kom med förslag på förbättringar.
Jag är nöjd med insattsen bra jobbat
Otroligt trevlig person som serverade våra luftvärmepumpar
Trevligt bemötande ringde och bad om ursäkt när han var försenad ( hade strulat vid fel sök hos kunder innan) han ringde när han va på väg till oss så vi slapp sitta å vänta så vi kunde uträtta ärenden! Och förklarade förseningen när han kom. Vi hade beställt service på värmepumpen.
Snabb och trevligt bemötande från teknikern. Bra förklaring vad han gjorde och vad som behövdes göra.
Väldigt trevlig och kunnig man gjorde arbetet.
Trevligt bemötande av personal. Arbetar snabbt och samtidigt noggrannt.
Kunnig, snabb, proffsig och trevlig service med lite extra tips inför julen också för att kunna få en god doft i hela huset
mycket bra service trevliga noggranna
Trevligt bemötande av servicekillen. Talade om vad han skulle göra och fotade det som han sedan visade oss. 👍
Mycket bra och smidig service.
Bra dokumentation av jobbet.
Snabbt, smidigt och bra service.
Bra och ordentligt gjord service
Jag är väldigt nöjd med arbetet som utfördes. Tack för det.
Jag hade Sebastian hos mig för andra gången. Han är helt fantastiskt duktig!! Supernöjd!!
Kom i utsatt tid. Jobbade professionellt och servade mina två luftvärmepumpar. Fick svar på mina frågor. Helt nöjd.
Service av luftvärmevxl. Genomförande helt OK. Fick vänta ca 1,5 mån från beställning då servicekillen blev sjuk vilket jag inte kan klandra dem för. De hörde av sig i god ordning och gav mig samma dag en ny tid. Fick senare även förslag på en tidigarelagd tid men hade då själv inte möjlighet. Bra instruktion på plats av servicekillen kring rengöring av filter m m. Är totalt sett väldigt nöjd med arbetet och deras kommunikation kring det.
Punktliga och verkade vara yrkeskunniga.
Mycket kunnig och trevlig man, servicen utfördes med beröm godkänt!
Kylslaget kommer vartannat år och servar våran värmepump. Trevlig personal och bra utfört jobb. Vi är jättenöjda. Med vänlig hälsning, Sven-Åke
Fick min värmepump servad 😃 Servicetekniker’n var en trevlig ung man som gjorde sitt arbete och svarade på mina frågor . Han kom i tid och berättade för mig hur jag ska göra & tänka på framöver med service & underhåll ! Mycket Nöjd Tack !!!
Bra service och underlag som visar/beskriver vad som har gjorts.
Mycket trevlig kille , Michel , kom punktligt, gjorde arbetet noggrant och förklarade vad som gjordes undan för undan. Så bra att få värmepumpen servad, nästa år är det dags för service i vårt andra hus i Hallsberg. Hoppas vi får erbjudande från Kylslaget då också. Den pumpen också köpt på Bauhaus och installerad av er. Mvh Ann Sofi
Trevlig servicekille kunnig i sitt yrke, bra jobbat.
Ja servicemannen var positv, snabb och så. Men 3595 kr för en knapp timmes arbete, tycker jag är för mycket. Jag skulle gärna få ett kostnadsförslag när ni ringer o bokar tid. Bättre specificerad faktura så jag vet vad jag betalar för
På ett par timmar var kylan ersatt av skön värme. Nu njuter vi av vår nya Daikin Room Air Conditioner. Tack för ett bra jobb.
Teknikern har arbetad snabbt och ordentlig.Jag är nöjd tackar så mycket. Joachim Jähde