Kylslaget AB

• BadgeSixYears
5 135
4.4
Call 020-19 18 00 Share

Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...

5135 omdömen om Kylslaget AB

Sedan starten hos Reco 2020

Ib H
Wrote about Kylslaget AB

Trevligt bemötande av servicekille. Verkade kunnig och bra fart på jobbet. I skrivande stund har jag ännu inte fått faktura så går inte att bedöma prisvärt.

John A
Wrote about Kylslaget AB

Kylslaget har levererat och installerat min Luftvärmepump. Dom har regelbundet under alla år skött service på min värmepump. Alltid till stor belåtenhet. Alltid ett bra bemötande från säljare, servicepersonal och besöksbokare.

Helena S
Wrote about Kylslaget AB

Köp av luftvärmepump, ca 25 000 kr, inklusive installation gjordes via telefon av min 86-åriga mamma. Under samtalet påpekade hon tydligt att eldragningen i huset var komplicerad. Säljaren avfärdade detta med att det inte var några problem och att det skulle lösas på plats. Efter samtalet mailades endast ett produktblad i PDF-format, men ingen skriftlig offert, orderbekräftelse, inget avtal. Trots att mamma i mail till säljare bett om offert får hon inte det, hennes mail förblir obesvarat. Häpnadsväckande allvarligt att...

Peter J
Wrote about Kylslaget AB

Bra bemötande av en trevlig tekniker. Bra jobb utfört. Negativt att service tiden ändrades så många gånger. Begärde kompensation för detta men fick ingen response över huvud taget på det.

Jan-Erik M
Wrote about Kylslaget AB

En mycket trevlig servicekille gav även bra tips på vad man ska tänka på. 😃👍

Daniel C
Wrote about Kylslaget AB

Grymt snabb och smidig montering av luftvärmepump.

Elisabeth B
Wrote about Kylslaget AB

De kom och rengjorde vår värmepump som det gör vart annat år. Det smidigt och bra som vanligt

Bengt Johan T
Wrote about Kylslaget AB

Jag vill, tyvärr, varna för Kylslaget. Jag kontaktade dem upprepade gånger (per telefon, i text, och med video) för hjälp med inställning av en värmepump som de installerade 2022. Supporten kunde inte lösa det. Jag fick beskedet att pumpen ”betedde sig märkligt”. De rekommenderade därför att en tekniker skulle bokas för felsökning på plats. När teknikern väl var här frågade han vad problemet var. Han löste det genom att trycka på en knapp på fjärrkontrollen. Pumpen fungerade helt normalt. Ingen teknisk felsökning eller...

Elin Sophia Victoria L
Wrote about Kylslaget AB

Service av värmepumpar. Fick börja med att städa upp efter dem. Lämnade vägg, tavla och golv smutsigt, randigt och någon typ av olja / fett i trappen. Kunde ha bett oss ta bort tavla m.m. innan de kom till oss. Vad det gäller själva servicen så var den helt ok. Men blir irriterad över att man inte kan kommunicera med sina kunder.

Leif P
Wrote about Kylslaget AB

Jag är nöjd med den servicen som utfördes!

Lasse O
Wrote about Kylslaget AB

Professionella i både utförande och administration!

Ewa W
Wrote about Kylslaget AB

Tycker synd om servicekillen som skulle utföra jobbet när området var igensnöat... Eftersom jag inte var på plats så uppskattar jag att protokollet var så detaljerat. Kylslaget behöver ha bättre framförhållning nästa gång service ska genomföras. Som företag bör ni ha bättre koll på vilka kunder ni har. (Sotaren aviserar flera veckor i förväg innan dom kommer. Inte dagen innan...) + till servicekillen - till Kylslaget

Kaj L
Wrote about Kylslaget AB

Väldigt gediget och noggrannt utförd service av en trevlig kille.

Karen K

Bra service. Trevlig tekniker. Allt fungerade bra

Lars B
Wrote about Kylslaget AB

Mycket bra bemötande och service.

Tommy D
Wrote about Kylslaget AB

Noggrant utfört arbete.Bra föklaring hur pumpen arbetar Vi är mycket nöjda.

Stig H
Wrote about Kylslaget AB

Fungerade som jag har tänkt mig.

Tintin E
Wrote about Kylslaget AB

Riktigt dåliga upplevelser av kylslaget. Första gången jag anlitade dem var för installation av en luftvärmepump, och det drog ut på tiden att få klart så det slutade i reklamationshot för att få det fixat. Denna gång handlade det om rengöring/service av samma system, och jag bad dem specfikt skicka någon annan än den lokala outsourcade firman som gjort orginaljobbet. Nu kom det någon som inte riktigt visste vad han gjorde. När jobbet var "klart" så satt saker och ting fel, skruvar saknades etc. Jag var tvungen att påpeka...

Anna Maria L
Wrote about Kylslaget AB

Fick en luftvärmepump installerad, det visade sig att även elen behövde dras om vilket Andreas (insrallatören) lyckades lösa. Så kunnig, trevlig och effektiv, tack!

Ann-christin G
Wrote about Kylslaget AB

Proffsigt utfört arbete, trevlig o glad kille, som även svarade på våra frågor. TOMMY Kramfors.

Lillen B
Wrote about Kylslaget AB

Fungerarde fint. Kom innom angivna tider. Även bra när jag var tvungen att byta datum

Roger C
Wrote about Kylslaget AB

Bra med upplysningar när han blev försenad. Mycket snö här så inte så konstigt.

Britt Inger J
Wrote about Kylslaget AB

Snabb och bra service, trevlig personal. Extra bra: Han blev försenad med några timmar men jag fick besked ungefär en gång/timme om läget. Mycket bra när man kanske själv har en tid att passa.

Klas U
Wrote about Kylslaget AB

Er tekniker kom på avtalad tid mitt i snöstormen.... gjorde jobbet helt enligt min förväntan. Otroligt trevlig och proffsig! Fick några tips och sen hjälpte jag honom ut i kylan och snöstormen igen!

Dan S
Wrote about Kylslaget AB

Jag upplevde tekninikens kunskap utmärkt samt att jag fick bra information hur jag kunde minimera mina kostnader på elen, frågan är om jag måste kontakta Bahause där jag köpte pumpen eller om ni har kontakt med dom om nästa service, teknikern sa att ni kommer om vartannat år och utför service.

Lennart C
Wrote about Kylslaget AB

Vi är mycket nöjda med servicen och kontakten med kylslaget

Mats Å
Wrote about Kylslaget AB

Trevlig och kunnig person från Kylslaget som genomförde service på vår luftvärmepump. Han gav ett mycket positivt intryck och förklarade ingående vad har gjorde och gav även bra tips om hur att hantera pumpen. Helnöjd! //Mats och Ellinor

Susanne J
Wrote about Kylslaget AB

Jag är jättenöjd ! - efter att vår värmepump gick sönder precis när det blev som kallast fick jag kontakt med Kylslaget/20grader och en ny pump installerad ett dygn senare. Problem löstes snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande av både säljare och installatör. Nu har vi varmt och skönt igen! Tack!

Mikael O
Wrote about Kylslaget AB

Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma.

Tommy U

Problemet inte åtgärdat. Vägrar fixa det 😩

Harry Ingvar L
Wrote about Kylslaget AB

Installationen av två luftvärmepumpar, vid två olika tillfällen får med tvekan godkänt. Ful lednings och rördragning. Ingen av motorerna kunde få igång wi-fi styrningen av de båda Panasonic luftvärmepumparna, dåligt med tanke på de jobbar med Installation av luftvärmepumpar. Det visar att det saknades kompetens vid båda Installationstillfällena. Välj en annan firma är mitt tips.

Pirkko T
Wrote about Kylslaget AB

Super bra tekniker. Förklarar vad han gör och varför för en lekman är det få en förståelse hur en luft luft värmepump fungerar Daikin pump leverar13 år inga problem 🤙🤙

Stefan H
Wrote about Kylslaget AB

Servicen utfördes på ett kompetent och bra sätt av en trevlig serviceman. Protokollet som jag fick efter servicen var tydligt och detaljerat med bra bilder. Bra jobbat!!

Anders T
Wrote about Kylslaget AB

Tyvärr katastrof dåligt. Dock snabb återkoppling via mail och reducerad faktura, men gick back ändå på kuppen. Ångrar att jag inte kollade trust pilot innan jag beställde servicen.

Anna-Carin K
Wrote about Kylslaget AB

Mycket nöjd med servicen av värmepumpen, kändes tryggt och professionellt. Skönt att det är gjort!

Margit F
Wrote about Kylslaget AB

Mycket trevlig serviceteknike, Adem. Väl utförligt arbete med noggrann dokumentation. Vi är mycket nöjda och kan gladeligen rekommendera er/ Adem. Mvh Kajsa & Björn

Torgny S
Wrote about Kylslaget AB

Service av luft/luftvärmepump, Panasonic. Trevligt bemötande. Noggrann och proffsigt utfört arbete.

Ellen U
Wrote about Kylslaget AB

Vi fick en tid kl 13.00, men företaget kom samma dag kl 09.30. Vi var just på utgående den tiden, men min make kunde stanna hemma. Vår luftvärmepump fungerar, så vi har än så länge ingenting att klaga på. MVH Ellen Urdin

Karl L
Wrote about Kylslaget AB

Vi är nöjda med er kollega som rengjorde våra två aggregat proffsigt och fick information vi tidigare inte har förstått.

Sabina E

Bra snabbt förklarande . Höll tiden samt trevliga

Nilgun S
Wrote about Kylslaget AB

Bra kontakt och kommunikation med hantverkaren.

Ola S
Wrote about Kylslaget AB

Bara positivt att säga gällande servis av min luftvärmepump och det gjordes på ett föredömligt sätt.

Majid E
Wrote about Kylslaget AB

Vi hade en tekniker som monterade vår nya luftvärmepump och tog bort den gamla. Han var punktlig och kunnig. Demonteringn av den gamla och montering av den nya gick bra. Han tog inte den gamla pumpen med sig vilket inte ingick i uppdraget heller. Monteringen gick bra och pumpen fungerar som vi har förväntat oss. Montörens bemötande var mycket bra och jobbet utfördes professionellt! Vi är nöjda.

Per N
Wrote about Kylslaget AB

Hade kylslaget hemma för en första service på min lvp . Mycket trevlig och noggrann tekniker Jesper J. som utförde jobbet och svarade på mina frågor på ett proffsigt sätt! Rekommenderas! Per Nord.

Gunilla B
Wrote about Kylslaget AB

Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete på vår gamla värmepump.

Anna H
Wrote about Kylslaget AB

Service-killen var proffesionellt och effektiv. Samtidigt svarade han på alla 1000-frågor från vår 4-årige son med ett leende och uppmärksammade hans nyfikenhet.

Jakob M
Wrote about Kylslaget AB

Professionellt och vänligt. Serviceteknikern var väldigt noggrann. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Kostar lite mer, men det är det värt.

Karl S
Wrote about Kylslaget AB

Trevlig kille, förklarar tydligt vad han gör och hur maskinen fungerar. Effektiv och noggrann. Bra dialog innan . Ringde och berättade att han va tidig. Känner mig nöjd !

Helena Ö
Wrote about Kylslaget AB

Mycket bra företag! Trevlig och proffsig kylmontör som installerade vår nya värmepump snabbt och snyggt! Rekommenderas varmt!

Eva N

……….Bra!!!!Nöjd! Dyrt dock……..