Kylslaget AB

• BadgeSixYears
5 379
4.4
Call 020-19 18 00 Share

Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...

5379 omdömen om Kylslaget AB

Sedan starten hos Reco 2020

Mats J

Snabb och smidig service å lång avbetalning på 90 dagar räntefritt är bra

Ulf Dennis Å
Wrote about Kylslaget AB

Bra och snabb service. Trevlig personal.

Offensive content
Choose a reason:
Johan Å
Wrote about Kylslaget AB

Bra dokumentation. Känns stabilt att anlita dem.

Anita W
Wrote about Kylslaget AB

Bra service och trevligt bemötande Rengöring av luftvärmepump

Klas E
Wrote about Kylslaget AB

Verkar vara ok, men skyddsröret för sladdar och slangar på utsidan var inte monterat. Det hängde löst, vad händer nu om det kommer in vatten ?

Anders W
Wrote about Kylslaget AB

Gott bemötande och bra kommunikation! Enkelt helt enkelt😊

Nehar S
Wrote about Kylslaget AB

5/5 från bemötande till installation.

Offensive content
Choose a reason:
Patrik E

Proffsiga och serviceinriktade!

Claes Lennart E
Wrote about Kylslaget AB

Bra bokning Bra kontakt med tekniker Trevligt bemötande Såg till att allt fungerade Bra med protokoll

Björn M
Wrote about Kylslaget AB

Service av luftpumpen. Han hade en del problem som han löste och var väldigt noggrann med rengöringen.

Nils S
Wrote about Kylslaget AB

Vi tycker att de gör ett bra jobb o kommer på utsatt tid. Blir alltid trevligt bemötande vid kontakt.

Monica B
Wrote about Kylslaget AB

Mycket bra service. Trevlig servicetekniker som förutom att han gjorde ett utmärkt bra arbete visade mig hur det fungerar och hur jag ska göra rent/dammsuga själv exvis varje månad. Rekommenderar både företaget Kylslaget och den tekniker som var här.

Linnéa L
Wrote about Kylslaget AB

Hugo var bra och hörde av sig både innan och efter besöket. Funkade bra med nyckelutlämning.

Anders B
Wrote about Kylslaget AB

Noggranna och informativa. Gjorde ett bra arbete och ställde in pumpen till önskat läge. De får gärna komma till nästa service.

Erik H
Wrote about Kylslaget AB

Gjorde det som var beställt på ett proffsigt sätt!

Micael D
Wrote about Kylslaget AB

Bra service, rent och snyggt efteråt. Bra utfört arbete.

Johan E
Wrote about Kylslaget AB

Trevliga och kompetenta. Bra information innan, under och efter installation av vår luft-luftvärmepump.

Pia J
Wrote about Kylslaget AB

Den prislapp på det korta, 30 min, besöket, där endast inner delen av luftvärmepumpen gjordes ren och en nota på över 3600:-. Ni åker knappast till en kund, så förtjänsten måste bli väldigt hög. M v h missnöjd

Ann Karina Kamilla K
Wrote about Kylslaget AB

Det var ett seriöst företag. Jag kollade upp dem först och de hade mycket bra omdöme. De var bättre än jag hade förväntat mig väldigt trevliga och professionella. De var här och gjorde en service på min luftvärmepump.

Hans L
Wrote about Kylslaget AB

Jättetrevlig serviceman. Verkade vara noggrann. Hittills är jag nöjd.

Therése H
Wrote about Kylslaget AB

Trevlig och bra kommunikation. Bilder och skrift på vad som gjorts på plats (då vi inte var hemma under besöket) vilket är toppen.

Pia L
Wrote about Kylslaget AB

Punktlig, kunnig och mycket trevlig

Eva B
Wrote about Kylslaget AB

Bra service, trevlig personal.

Carl Z
Wrote about Kylslaget AB

Lite dålig kommunikation mellan den som bokade och den teknikern som utförde tjänsten.

Ylva B
Wrote about Kylslaget AB

Bra service och information av trevlig utförare

Thomas E
Wrote about Kylslaget AB

Proffsigt och noggrant utfört jobb

Marion B
Wrote about Kylslaget AB

Funkar bra var "bara" service nu och jag var inte hemma, så kan inte uttala mej..

Lars-Göran N
Wrote about Kylslaget AB

Kom i tid, jobbade effektivt o informerade vad som gjorts. Tyvärr alldeles för dyrt för 1,5 timmes jobb!

Göran W
Wrote about Kylslaget AB

Jag har sedan 2012 fått regelbunden service av Kylslaget AB på vår luftvärmepump och när den gamla gav upp köpte jag en ny från Kylslaget. Problemfri installation plus snabb och krångelfri reparation när en komponent havererade. Kylslaget håller ordning på när det är dags för nästa service och det känns tryggt med denna tillsyn av pumpen. Att jag fortfarande är en kräsen kund hos Kylslaget AB är väl det bästa betyg jag kan ge. Tack för utmärkt samarbete!

Hlm H
Wrote about Kylslaget AB

Snabb och trevlig service från första samtalet till arbetet var utfört. Mycket trevliga och proffsiga!

Hans S
Wrote about Kylslaget AB

Bra service av värmepump. Känns något dyrt

Marita F
Wrote about Kylslaget AB

Mkt bra service! Noggrann o kändes tryggt med hans översyn . Har inget att anmärka på!

Mathias S
Wrote about Kylslaget AB

Bara pos att säga , trevlig kontakt osv

Ingrid K
Wrote about Kylslaget AB

Trevlig kille, utförde sittt jobb snabbt och bra. Tycker väl att tjänsten är lite dyr.

Donald H

öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Gunvor R
Wrote about Kylslaget AB

en mycket kunnig person var här och gjorde service på värmepunpen ,han gjorde ett mycket bra arbete kommer att anlita honom fler gånger

Magnus J
Wrote about Kylslaget AB

Bra service tekniker som jobbade lungt och metodiskt.

Rosa N
Wrote about Kylslaget AB

Jätte duktig och trevlig tekniker! Gick snabbt och smidigt.

Peder G
Wrote about Kylslaget AB

Inget att anmärka mot personen eller servicen som gjordes på min luftvärmepump.

Lars Gösta David R
Wrote about Kylslaget AB

Bra jobb , trevlig servicetekniker, ville inte ha kaffe😀vi är nöjda

Karl F
Wrote about Kylslaget AB

Lite slarvigt utförande av servicen. Den administrativa hanteringen efter påpekandet av ovannämnt var mycket bra.

Lars S
Wrote about Kylslaget AB

Snabbt och bra jobbat. Trevligt brmotande

Arne A

mycket bra tillvägagångsett. rengöring

Lillebil M
Wrote about Kylslaget AB

Blev trevligt bemött och var mycket behjälplig och lösningsorienterad, kompetent och erfaren. Vänliga hälsningar, Lillebil Möller

Hans Göran S
Wrote about Kylslaget AB

Gick snabbt och verkade välgjort

Mikael J
Wrote about Kylslaget AB

Vilken service Hugo från kylslaget gjorde Med min luftvärmepump är supernöjd. Och inte nog med det så trevligt bemötande Som han gav mig som kund. Stor eloge till honom. Mvh Mikael Jansson järna.

Bengt B

................ ....................................................

Tony H
Wrote about Kylslaget AB

Rengöring av värmepump Allt sköttes bra Bra att få svar på skillnaden på effekten före och efter bl a

Peter A
Wrote about Kylslaget AB

Bra och effektivt utfört arbete. Bra med information om arbetet Mycket trevligt bemötande

Martin P
Wrote about Kylslaget AB

Har fått Värmepumpsservice utförd. Mycket väl och proffsigt utförd av noggran Tekniker.