Snabb respons. Proffsig service. 100% nöjd.
Spolvision AB
Har du ett akut stopp? Inga problem – vi på Spolvision finns här för att hjälpa dig snabbt och effektivt! Vår jourservice står redo att rycka ut när du behöver oss som mest. Med modern utrustning och ett erfaret team kan vi snabbt identifiera och åtgärda stopp i dina rör, oavsett tid på dygnet. Vi vet att akuta problem kräver...
152 omdömen om Spolvision AB
Sedan starten hos Reco 2017
Tack för ditt omdöme Dawn, vi tackar för förtroendet och är glada att du är nöjd över vår service.
Teknikern som kom tog sig gott om tid att spola långt efter att stoppet var löst, i förebyggande syfte. Han hjälpte också tålmodigt till med ett strulande vattenlås under diskbänken. Service!
Tack för ditt fina omdöme Klas, vi är glada att du är nöjd med vår service! Ha en fortsatt fin dag! Vänligen /Spolvision
Vi rekommenderar starkt Spolvisionens tjänster. Otroligt professionell bemötande med vår akuta ärande som identifierades snabbt och åtgärdades med precision.
Vi är oerhört glada att höra att ni upplevde vårt team som professionellt och att vi snabbt kunde lösa ert akuta ärende. Vi värdesätter samarbetet med er som viktig utbildningsaktör och är tacksamma för förtroendet.
Kunde komma snabbt. Bra bemötande, fick tips och jag tror att det var ett bra utfört arbete.
Tack för ditt omdöme Magnus, vi är glada att du är nöjd med vår service!
Effektiva och trevligt bemötande
Tack för ditt förtroende Lennart, vi är glada att du är nöjd! :)
Snabba och duktiga vad jag bedöma och gjorde rent efter sug
Tack för ditt omdöme Torsten, vi är glada att du är nöjd med vår service!
På plats enligt avtal. Skötte spolningen av samfälligheten 24 enheter mycket rationellt och proffsigt. Lämnade förslag på åtgärder när de såg problem. Ställde upp med att fakturera varje enhet.
Tack så mycket Mikael för ditt omdöme. Vi uppskattar förtroendet och är är glada att ni är nöjda, alltid trevligt att samarbeta med engagerade kunder.
Trevligt bemötande och smidigt genomförande.
Tack Lina för att du tog dig tid att skriva. Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med bemötandet och hur allt gick till. Vänligen /Spolvision
Jag är väldigt nöjd med ert arbete och kommer att rekommendera er till andra.
Vad roligt att höra Madlin, tack för ert förtroende. Vänligen /Spolvision
Snabb återkoppling, bra bemötande och service. Så nöjd.
Tack Lisa Maria för dina fina ord, det glädjer oss att du är nöjd med både bemötandet och servicen.
Trevligt bemötande av mannen som utförde arbetet.. är lika nöjd i dag för arbetet han gjorde..arbetet han gjorde förra gången också lika helt .nöjd
Bra bemötande samt snabbt o noggrant utfört arbete !
Bra och värdefullt bemötande. Jag fick veta orsakerna till problemet. Det löste problemet utan problem och det fungerar fint nu.
Proffsigt och snabbt. Mycket nöjda. Stark rekommendation.
Snabb hjälp och trevlig personal👍
Snabba och proffsiga! Tjänstvilliga
Punktliga och gjorde jobbet, trevliga killar!
Trevliga och smidiga att ha att göra med.
Snabbt och professionellt! Mkt nöjd!
Stopp i avlopp med översvämmning. Jour snabbt på plats, mycket bra jobb
Mycket trevlig, hjälpsam och informativ. Bra att resonera med och kunde svara på frågor och ge råd framåt om avloppet! Rekommenderas
Utmärkt snabb kontakt och arbetet utfördes med stor noggrannhet.
Mycket snabbt, proffsigt och trevligt besök. Kan rekommendera dem! Löste vårt problem.
Professionell, duktig & service minded.
Fick jobbet gjort enligt offert per telefon.
Snabb och proffessionell service!
Fick totalt stopp i avloppet en lördag, dom var snabbt på plats! Supertrevlig kille, positiv attityd och det märks att han bryr sig om sitt hantverk. Efter att ha fixat stoppet gick han till botten med ursprungsfelet, fixade det och gav även tips för kommunikation med kommunen om det skulle behövas. Spelade in film och foto på orsaken till stoppet. On otippat rolig eftermiddag att få hänga med rörmokare ett par timmar!
Letade efter någon i närområdet för avloppsspolning. Smidig och flexibel bokning, snabb respons och väl utfört arbete! Rekommenderas!
En possitiv reparatör som informerade om vad han gjorde och vad resultatet kunde bli. Han tog den tid han behövde, och även vårt vatten. Han fotograferade avloppsrören och såg dessvärre ett bakfall som vi dessvärre måste leva med,
Snabb och proffesionell service!
Snabb att kunna komma akut och kunnig. Rekommenderar
Snabba och tydliga i sitt arbete och den rapport vi sedan fick.
Riktiga proffs som inte bara snabbspolar rören utan gör ett ordentligt jobb som håller länge. Ger också råd för ett bekymmerslöst användande efter besöket. Rekommenderas!
Kunnig, proffsig, noggrann samt förklarande. Mycket bra.
Profitionell och hjälpsam och lösningsorienterad.
Den var helt ok. En trevlig kille som kom och gjorde ditt jobb.
Mycket bra bemötande. Trevlig och kunnig personal.
Bra resultat, trevliga och bra kommunikation
Ringde Spolvision AB som kom samma dag som jag ringde. Det kom Ali som innan startade arbeta med rören undersökte grundligt för att veta vad problemet var. Mycket uppskattad av både mig och min man att Ali tog sig tid ,undersökte sedan utförde arbetet i tur och ordning, först källaren sedan övervåning.Ali gav oss mycket bra tips om hur vi ska göra med fett i rören och att använda endast varmt vatten och typ YES för att spola rören och ingenting annat. Vill påpeka dessutom att han gav inte upp när det krånglade med kökets...
Enkla att ha att göra med. Väldigt informativt under utförandet och fantastiskt att få detaljerad information om hur vi bäst kan ta hand om vårt hus.
Mycket proffsigt och löste problemet på ett grundligt sätt och dessutom förklarade vad jag kunde göra för att förebygga! Plus att han var trevlig!
Gjorde ett bra jobb! Fick stopp i avloppet juldagen och kunde inte själv få bort det. Ringde vid 11 och Ali var på plats 2 timmar senare. Ali fick loss stoppet i avloppet, utöver det så inspekterade han fallet med kamera och kunde konstatera att det var för lite lutning på avloppet till stammen. Gjorde rent hela vägen till till vår LPS pump. Gav bra tips på hur jag ska underhålla avloppet med regelbundna spolningar. Ett riktigt bra utfört jobb! Trevlig och proffsig i sitt agerande. Fakturan överensstämde med det belopp som vi kom överens om när jag ringde och bokade. Kan rekommendera!
Mycket nöjd med Spolvision AB akut insats . Snabbt , professionelt , vänligt bemötande , tydlig kommunikation .
Vänligt, serviceinriktat och professionellt bemötande. Vid själva besöket gavs tips och råd utöver det som var anledningen till besöket, mycket uppskattat! Pris- och kvalitétsmässigt väldigt bra sett till konkurrenter.
Hej Viktor, tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att du är nöjd och uppskattar vår service :) Vi önskar er en god jul och god fortsättning!
Vi hade problem med en toalett och anlitade Spolvision som hjälpte oss. Vi fick snabb hjälp och jättebra bemötande av den trevlige killen som lyckades klämma in oss mellan två jobb. Sammanfattningsvis: SUPERBRA!!!
Tack för ert omdöme Jan Harald! Vi är glada att vi kunde hjälpa er snabbt och att ni är nöjda med vår service. Välkommen att höra av er igen vid behov :)
1.Bemötandet var mycket bra. De lyssnade på vad jag hade för problem och gav mig en tid att komma vilket de också höll . 2. Vi har anlitat dem tidigare och varit mycket nöjda med både arbete och pris . 3. De är ett mycket seriöst företag so verkligen jobbar för kundens bästa och ser till att lösa problemet. 4. Vi rekommenderar spolvision varmt för er som behöver hjälp med deras tjänster . Vi köpte tjänsten ” Öppna avlopp som gått igen”
Snabb och trevlig hjälp vid stopp i avloppet.
Proffsigt och trevligt bemötande. Var som utlovat snabbt på plats och löste problemet med kökavloppet till full belåtenhet. Mycket bra jourservice.
Rekommenderas! Trevligt bemötande vid beställning, därefter gick allt smidigt. Samma dag bokades det in en tid för avloppsrening. Personen var trevlig, snabb och kunnig.
Noggrant, och proffsigt arbete.