Rörmokare i Stockholms län

En rörmokare, eller VVS-montör som det heter i dess korrekta benämning, hjälper dig med allt som har med vatten och avlopp att göra i ditt hem. De fixar allt från att lägga rör vid nybygge eller renovering till att byta packning i en kran som droppar. Hitta en uppskattad rörmokare i Stockholms län här på Reco.se!

VVS står för värme, ventilation och sanitet vilket kort och gott summerar rörmokarens arbetsuppgifter. Idag kräver många värme- och kylanläggningar koppling till vattensystemet, tänk till exempel värmegolv, bergvärme och luftkonditionering. Dock utför en kunnig VVS-montör även rörläggning och rörinspektion samt mindre jobb som byte av kranar eller installation av till exempel disk- eller tvättmaskin.

Det finns ett fortsatt underskott på duktiga hantverkare, som VVS-montörer, i världen och så råder det också brist på rörmokare i Stockholms län. Det kan därför vara knepigt att hitta en rörmokare på kort varsel i ditt närområde.

Försök vara ute i god tid, men om olyckan skulle vara framme och det är total kris: vi har listat de bäst rekommenderade rörmokarna i Stockholms län för att du snabbt och lätt ska kunna hitta någon som kan hjälpa dig.

Rörmokare
Vaxholm  (1 st)
Danderyd  (1 st)

Topp 25 rörmokare i Stockholms län

• JB Bad & Bygg AB
    JB Bad & Bygg AB: Vi har samarbetat med Dahlkar ett tag, professionella och alltid mån om detaljer och bästa lösning. Enkla att ha med att göra , solklar femma !
  • Nordgren & Partners VVS AB

28 omdömen
    Daniel W
    Daniel W: Väldigt bra upplevelse med hela servicen!
  • Tommy M
    Tommy M: Ordning och redan! Pålitliga och riktigt duktiga hantverkare som gjort flera mindre jobb hemma hos oss, bland annat elinstallationer och platsbyggd garderob. Kan verkligen rekomendera!
  • GERT S
    GERT S: Vi hade ett par toaletter som var gamla och började läcka. Sotholms Rör & Värme bytte dom och jag märkte genast att Niklas var nogrann och trevlig. Jag själv är mycket noga och vill gärna välja VVS-produkter som är lite snygga. Nu planerar vi att byta några blandare och sätta upp ett vattenlarm. Niklas har en ängels tålamod att diskutera olika alternativa lösningar så vi kan få en lösning som passar. Äntligen har jag hittat en rörfirma som man kan lita på.
  • Milica B
    Milica B: Super bra , snabb och professionell service. Vi blev kontaktade direkt och dem kom ut väldigt snabbt och åtgärdade problemet. Kan rekommendera varmt !
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Camilla O
    Camilla O: Vi anlitade Savalle Entreprenad för att bygga ihop råvinden över oss med vår lägenhet. Resultatet blev så bra! Savalle Entreprenad är enkla att jobba med, ledde projektet med bravur och hjälpte oss med många smarta lösningar. Rekommenderar varmt detta företag.
  • Nova VVS & Rörservice AB

25 omdömen
    Ehsan S
    Ehsan S: Nova VVS & Rörservice AB levererade en fantastisk service från start till slut. Kommunikation var tydlig, arbetet utfördes snabbt och på högsta nivå, och hela processen kändes trygg och professionell. Installationen blev perfekt och de visade både skicklighet och noggrannhet i varje detalj. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt till alla som söker pålitlig och kompetent VVS-hjälp.
  • Johan M
    Johan M: Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec. Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish. Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt. Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
  • Tobias E
    Tobias E: Bara +++++! leverans, installation och genomgång av spabadet ALLT fungerade super! PS. Vi köpte en Grand Bahama
  • Lars S
    Lars S: Proffsigt bemötande och mycket väl utfört arbete. Yrkesstolthet!!
  • VVS-mannen kan VVS och rör! Små som stora jobb, vi genomför alla olika typer av projekt med lika stor glädje. Konktakta oss gärna för en kostnadsfri offert!
    Felix O
    Felix O: Vi fick väldigt bra hjälp att byta ut och relina alla våra avlopp. Tydlig kommunikation, trevligt bemötande och inställningen att hitta den bästa lösningen.
  • Carina O
    Carina O: Vi beställde stamspolning av 127 BRF Lgh samt slamtömning av brunnar. Mkt smidigt tillvägagångssätt samt trevlig personal på "fältet". Snabb återkoppling både på mail och telefon. Uppföljning långt över vår förväntan och över vad som ingick i uppdraget. Rekommenderas å de varmaste.
  • Saeid H
    Saeid H: Bra kommunikation och nöjd med jobbet
  • Jan N
    Jan N: Köksfläkten rengjordes utmärkt, Men röret upp gick tydligen inte att rengöra För att det var av eternit.
  • FF Bygg Sthlm AB

27 omdömen
    Vi gör det enkelt för dig. En kontaktperson för hela projektet där vi tar totalt ansvar.
    Jonas F
    Jonas F: Punktlig och gjorde ett ordentligt jobb på utsatt tid (trots att jag gjort ett ogenomtänkt val av blandare till duschen, som krävde speciallösning. Han fixade det.)
  • Elli
    Elli: Allt enligt förväntan. Vi nöja med installationen av nya toalettstolen.
  • Johan R
    Johan R: Grym service och härligt bemötande! 10 p!
  • Josef V
    Josef V: fick väldig snabb service från jonas sköndal när jag fick problem med en annan installatör som inte var seriös. kranbyten och lite annat småfix åtgärdades på några dagar från att jag ringde tills allt var klar. det hade gått på en dag om jag haft möjlighet att släppa in hantverkaren. mycket proffsigt bemötande och utfört arbete
  • Lars L
    Lars L: Philip är vänlig, tillmötesgående, snabb och effektiv när han utför VVS-arbeten. 😃👍 Tänk på att du som bor i hyresrätt behöver känna till att du inte har rätt till ROT-avdrag. Skatteverket: "Din bostad ska vara godkänd för rotavdrag Du måste äga bostaden under den period som arbetet utförs. Du, eller dina föräldrar, måste även helt eller delvis bo i bostaden där arbetet utförs." https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotarbeteochrutarbete/safungerarrotavdraget.4.5947400c11f47f7f9dd80004014.html
  • Per E
    Per E: Vi har fått förmånen att anlita Rörbåten BP VVS till våra två fastigheter där dom har hjälpt oss med gräv-schaktning, installation av VVS samt inkoppling av kommunalt VA mm. Deras kompetenta servicetekniker/hantverkare är fantastiska, inte enbart i deras yrkesutövande utan även deras unika servicetänk där kunden alltid kommer först. En extra cred går till deras grävmaskinist/allt-i -allo Fredrik som har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med , en man som verkligen är lösningsorienterad och lyssnar på kundens önskemål. Jag kan verkligen rekommendera detta företag och om jag någon gång i framtiden skulle behöva hjälp med VVS eller schaktjobb skulle jag inte tveka utan att anlita dom igen för jag är riktigt noga med att jobbet ska bli korrekt utfört.
  • Jonas L
    Jonas L: Fick hjälp att byta en trasig varmvattenberedare. Slutfört jobb samma dag som jag ringde trots att jag ringde sent på eftermiddagen! Ordnade fram offert, ny varmvattenberedare och personal som jobbade kvällspass. Bra och tydlig kontakt med Jan-Åke. Rekommenderas starkt!
  • Camilla B
    Camilla B: Trevligt bemötande och kunnig. Lämnade snyggt och städat när han var klar. Rengöring av avloppsrör
  • Li K
    Li K: Hej Det är bra service. Jag får rekommendera din företaget vidare att ni är bra . Mvh Samlee Kongnok
  • Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jocke installerade nya radiatorer i källaren. Smidigt och snyggt arbete. Det krävdes lite fix för att få igång värmen igen, men Jocke styrde upp så att jag fick hjälp och snurr på systemet så fort jag hörde av mig. Det känns tryggt.
12345...11