Soolar

Soolar

www.soolar.se
  • BadgeThreeYears
4.3

Soolar utför solcellsinstallationer åt privata och kommersiella kunder och har installerat över 1300 solcellsanläggningar sedan starten år 2020. Bolaget äger hela kedjan från skräddarsydd solcellslösning på pappret till färdigmonterad anläggning. Soolar har nära samarbete med branschens ledande tillverkare för att säkerställa...

327 omdömen om Soolar

Sedan starten hos Reco 2021

Percy H
Skrev om Soolar

De har gått jätte bra ,nästan för fort.Montörer och elektriker var jätte snabba och har gjort jättefint jobb

Magnus K
Skrev om Soolar

Köpte hyfsat stor anläggning (celler hus + garage, batteri, laddbox). Inte ofta man är med om att en säljare är med hela vägen. Robin! 10 av 10!! Allt fungerar som det var utlovat. Visst var det lite "strulit" mellan varven under installationstiden men det är klart att det kan bli. Det viktiga då tycker jag är vad företaget gör för att det ska bli bra! Återigen vill jag ge 10 av 10! Valle, Teresia, Christoffer och igen..... Robin (mfl), gjorde verkligen allt för att vi skulle bli nöjda och det blev vi verkligen! senast igår rekommenderade jag Er för en bekant.

Eric M
Skrev om Soolar

Allt gick bra. Professionella. Vad var lite jobbigt är att man fick bokningar av installatörer med väldigt kort varsel. Allt fungerar som det ska. Saknar instruktionsmanual till Appen , leverantör hänvisar till You Tube :-(

José A
Skrev om Soolar

Bemötande var bra! Mina förväntningar uppfylldes på ett bra sätt! Min upplevelse var ifylld av lite överraskningar, för det var en automatiskt förändring med installations perioden på solcellspanelerna, som skulle installeras i januari 2024, som i stället installerades i juni detta år 2023, vilket det var ännu bättre angående isntallacionen som blev mycket kortare än väntat. Och med en mycket positivt och snäll bemötande, hela tiden! En Stor tack till Soolar! för servisen vi fick.

Ulf H
Skrev om Soolar

Bra bemötande och proffsigt utfört. Jag är helnöjd

Jörgen K

Vänligt och proffsigt bemötande av såväl säljare som kontrollant och, panel- och elinstallatörer. Allt levererades i tid utan komplikationer. Anläggningen sätts igång i dagarna så jag vet inte ännu hur det kommer att fungera men hittills har allt hanterats på ett utmärkt sätt.

Stefan B
Skrev om Soolar

Bra och positivt personal Dålig koordinering mellan funktionerna vad gäller gräv och el Dålig planeringen innebär kort framförhållning Finns det en Helpdesk eller aftersale funktion

Christine B

Hur proffsiga som helst, från början till färdigställandet😊

Håkan R
Skrev om Soolar

Det var bra ända till växelriktaren monterades på fel ställe. Det tog flera månader innan det åtgärdades.

Christer K

Efter en längre tids analys med olika leverantörer bestämde vi oss för Soolars 455W-panel då den gav mest täckning på vårt tak. Soolar har vrit tillmötesgående, tekniskt kompetenta, hållit leveranstider & varit behjälpliga på et utmärkt sätt både före och efter avtalsskrivning. Monteringen är lysande med skyddade & parade kablar med efterbesiktning på utfört monterings- och eldragningsarbete. Riktigt bra - jättenöjda!

Per S
Skrev om Soolar

Snabb och professionell återkoppling på frågor/förslag. Det gick kort tid mellan offert-beställning-leverans och personalen arbetade även utanför ordinarie kontors-/arbets-tid för att kunna få igång anläggningen fort. Man hittade också bra lösningar på panelernas och el-installationen placering. Vi valde solceller plus batteri och hitintills har allt fungera på det sättet vi hoppades och hade tänkt oss

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Per. Önskar er många framtida soltimmar.

Michael A

från början blev jag bra bemött , efter jag beställt blev jag bara runtbollad mellan olika personer när jag sökte kontakt vilket är åt helvette.. för 3v sen var elektriken hemma och gjorde el jobbet det fungerade i 2 dagar tills det blev regn då började jordfelsbrytaren slå ut , har ringt och felanmält och nu över 2 v senare inte hört något från dem mer än fått en räkning. lite synd att det inte fungerat då jag har ett hus till där det ska instaleras på . men får nog tänka om vilka jag annlitar. mina granar har fölt projektet...

Svar från Soolar

Tack för din feedback Michael, den hjälper oss att bli bättre som bolag. Ber om ursäkt om vi brustit i kommunikationen och åtgärdandehanteringen, detta är något vi tagit upp i organisationen. En av våra elektriker har fått ditt ärende tilldelad för snabb åtgärd, så du kan få igång anläggningen utan problematik igen. Önskar er många framtida soltimmar.

Patric L
Skrev om Soolar

Alla jag pratat med har varit väldigt trevliga och hjälpsamma vi trodde först det skulle ta lång tid men blev väldigt förvånade hur snabbt dom kom och installerade solcellerna mycket bra service och trevlig personal 👍☀️

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Patric. Önskar er många framtida soltimmar.

Thomas B
Skrev om Soolar

Fick löfte om att allt skulle vara klart första veckan i augusti, vilket det inte var. När vi försökte få tag i någon på Soolar var det semesterstängt. Vi kom även överens med Er representant som var på plats inför installationen hur kablaget på utsidan skulle dras. Tyvärr var jag inte hemma när det gjordes, utan såg när jag kom hem att det var draget en annan väg. Kommer inte rekommendera bolaget till någon bekant.

Svar från Soolar

Tack för din feedback Thomas, den hjälper oss att bli bättre som bolag. Ber om ursäkt om vi varit otydliga kring kontaktvägar under semestertider samt kring utförande av din installation. Om du har några frågor finns kundtjänst alltid tillgängliga att svara på frågor under vardagar via telefon eller via mailen, kundtjanst@soolar.se. Önskar er många framtida soltimmar.

Mattias U

Snabba och svarar på frågor. Bra planering och försöker göra allt för att få mig som kund nöjd. Verkar vara bra kvalitet på solpaneler, växelriktare och installationerna dessutom.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Mattias. Önskar er många framtida soltimmar.

Bengt G
Skrev om Soolar

Korrekt bemötande, duktig personal , inget att anmärka på.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Bengt. Önskar er många framtida soltimmar.

Anna N
Skrev om Soolar

Bra kommunikation, snabba svar och god service. Vissa saker har dragit ut lite på tiden men vi har fått bra information under installationens gång.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Anna. Önskar er många framtida soltimmar.

Ulrika P
Skrev om Soolar

Allt gick mycket smidigt med installationen och trevlig personal.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Ulrika. Önskar er många framtida soltimmar.

Håkan B
Skrev om Soolar

Ni har en duktig försäljare Kaan Gustavsson som sitter i Göteborg som är saklig kunnig och inte påstridig Jag har haft 2 st konkurrenter varav en kom på besök men jag valde er för att ni gav ett bättre omdöme om erat företag Det var trevligt att få möta VD som kom på besök och norrlänningen tyckte att västkusten var lockande i jämförelse med Sthlm

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Håkan. Vad roligt att både Kaan och vår VD Viktor upplevdes exakt så gemytliga och kunniga som vi gör. Önskar er många framtida soltimmar.

Teea F
Skrev om Soolar

Trevligt och proffsigt bemötande genom hela processen från offert till leverans. Den utlovade leveranstiden på 10 veckor höll.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Teea. Önskar er många framtida soltimmar.

Vancho V
Skrev om Soolar

Hel professionella och snabba, vi Köpte med min granne solpaneler ,vi fick rabatt därför vi monterade båda två samtidigt. Från 5 stjärnor de ha 5+ från mig. Mvh Vane

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Vancho. Önskar er många framtida soltimmar.

Peter S
Skrev om Soolar

Kunniga. Tydliga. Professionella. Trevliga. Rekommenderas.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback och rekommendation Peter. Önskar er många framtida soltimmar.

Johan S
Skrev om Soolar

Bemötandet och snabbheten var initialt mycket bra. En stor anledning till valet av Soolar. De första stegen gick enligt plan men sen tog det allt för lång tid för återkoppling och installation. Vi had en tydlig skriftlig överenskommelse om leveranstid men det det möttes inte. Jag var tydlig i besvikelsen och krävde kompensation men det avfärdades helt av säljaren. Så från femma till etta och sen fyra igen mot slutet…

Svar från Soolar

Tack för din feedback Johan, den hjälper oss att förbättra oss som bolag. Ber om ursäkt om du upplevt vår kommunikation som bristfällig. Härligt att vi kunde kompensera mot slutet vid installationen, önskar er många framtida soltimmar nu och att vi upplevs som kommunikativa vid frågor alla framtida år du har anläggningen på taket.

Anne-Cathrine O

Uppskattade alla möten men speciellt noggranheten hos montörerna. Härligt med folk som har yrkesstolthet.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Anne-Cathrine. Önskar er många framtida soltimmar.

Dan O
Skrev om Soolar

Idel trevligt bemötande,mina frågor besvarades snabbt,finns inga problem.jag rekommenderar verkligen!

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback och rekommendation Dan. Önskar er många framtida soltimmar.

Tord N
Skrev om Soolar

Professionellt och enkelt. En mycket organiserad och genomtänkt process från början till slut.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Tord. Önskar er många framtida soltimmar.

Ewa W
Skrev om Soolar

så tacksam att jag valde dom så trevliga och allt flöt på me allt jobb ock h <robbin min försäljare en rolig killer från göteborg kommer att prata gott om firman

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback och rekommendation Ewa. Önskar er många framtida soltimmar.

Lena G
Skrev om Soolar

Jag är supernöjd med Soolar. Alla kontakter har fungerat utmärkt - från säljare, montörer, elektriker till klarbesiktning. Panelerna levererar som förväntat. Jag rekommenderar varmt Soolar Solenergi AB,

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback och rekommendation Lena. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders A
Skrev om Soolar

Väldigt gott bemötande. Våra solceller monterades mycket professionellt. Vi är helt nöjd med anläggningen som nu varit i drift en vecka och producerat mer än 200 kwt trots inte så mycket solsken.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Anders. Önskar er många framtida soltimmar.

Claes T
Skrev om Soolar

Trevliga, proffsiga och snabba – jag rekommenderar dem varmt.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback och rekommendation Claes. Önskar er många framtida soltimmar.

Kjell S
Skrev om Soolar

Mycket bra upplevelse och installation. Kan varmt rekommendera Soolar!

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback och rekommendation Kjell. Önskar er många framtida soltimmar.

Jan K
Skrev om Soolar

Allt har fungerat som avtalat mycket bra.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Jan. Önskar er många framtida soltimmar.

Helena G
Skrev om Soolar

Vi blev rekommenderade att köpa Solceller från Soolar. 16 paneler + Growatt växelriktare. Snabb första kontakt och svar inom bara ngt dygn på de frågor vi hade. Personalen har dessutom gemensam data-bas vilket gör att de alltid har status klart för sig vid kontakt. Upplever hög kompetens på alla delmoment. Vi rekommenderar självklart Soolar till bekanta

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina recension och feedback Helena. Önskar er många framtida soltimmar.

Christer L

På pluss ligger: Trevlig och bra säljare dom som satte panelerna på taket gick snabbt och smidigt . På minussidan: ingen godkänd ställning för panelsättarna och elektrikern är inte färdig ännu så hela anläggningen står obrukbar just nu.

Svar från Soolar

Tack för din feedback Christer, otroligt värdefull för att vi ska förbättra oss som bolag. Säkerhetsaspekten har vi tagit upp med berörda parter genast, säkerheten är otroligt viktigt för oss och vi har investerat i ny ställning till alla monteringsteam under våren för att de såklart ska användas enligt standard. Vi önskar er många framtida soltimmar.

Jan E
Skrev om Soolar

Mycket strukturerad organisation med tydliga kontaktpersoner för varje del i projektet. Fram t.o.m. den fysiska installationen av cellerna på taket fungerade allt perfekt. Polackerna som utförde jobbet var mycket effektiva. Städade efter sej och och allt var proffsigt. När vi kom till elinstallationen blev det sämre. Installationen sköts fram på grund av semestrar (begripligt), men ingen tid lämnades, innan vi stötte på. Elektrikern som gjorde jobbet (inhyrd) var mindre bra. Vill inte göra installationen, som det var...

Svar från Soolar

Tack för din feedback Jan, den är otroligt värdefull för att vi ska kunna utvecklas som bolag. Ber om ursäkt om du stött på problematik rörande din installation och synpunkterna har diskuterats inom organisationen. Kul ändå att vi sammanfattningsvis kan lämna ett proffesionellt arbete. Önskar er många framtida soltimmar.

Ulf G. L
Skrev om Soolar

Av de sex offerter jag tog var Soolars den bästa. Min kontakt Sebastian på Soolar, var oerhört hjälpsam och besvarade alla mina frågor under uppköps, kontrakt och installations faserna. Jag hade ett ganska kort fönster under sommaren när installationen måste ske och fick stort tillmötesgående för detta från Soolar.

Svar från Soolar

Tusen tack Ulf för din fina feedback och vad kul att vi motsvarade alla förväntningar kring din installation. Önskar er många framtida soltimmar.

Bengt I
Skrev om Soolar

Positivt bemött av alla inblandade Valde Soolar på rekommendation av vän

Svar från Soolar

Tack för din fina feedback Bengt. Önskar dig många framtida soltimmar.

Tommy S
Skrev om Soolar

Jag blev vänligt bemött vid kontakt och jag fick snabb respons på de frågor jag hade. Jag blev rekommenderad av mina grannar och de motsvarade mina förväntningar. Jag har fått en solcellsanläggning installerad och jag jag är nöjd med alla steg från planering till färdig installation.

Svar från Soolar

Tack för din fina feedback Tommy. Önskar dig många framtida soltimmar.

Johan P
Skrev om Soolar

Något senare leverans än förutspått, men ändå väldigt smidig och rask process. Kryddat med trevligt bemötande, tydlighet i stegen i installationsprocessen och en bra pris resulterar det i en 5:a i betyg!

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Johan. Vad roligt att du upplevt oss som ett bra val för att installera solceller, precis så som vi vill upplevas. Önskar er många framtida soltimmar.

Bjarne K
Skrev om Soolar

Allt har funkat bra hittills. Har dock inte fått slutfaktura och sltbesiktning ännu.

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Bjarne. Från denna vecka är all vår besiktningspersonal på plats och utför besiktningar för fullt. Önskar er många framtida soltimmar.

Johan L
Skrev om Soolar

Bra helhetsupplevelse och höll nästan levernanstiden!

Svar från Soolar

Tack för fin feedback Johan. Önskar er många framtida soltimmar.

Hans A
Skrev om Soolar

Företagets bemötande oklanderligt, Solpaneler levererades som utlovat men inkopplingen tog lång tid. Sammantaget kan jag rekommendera soolar det fungerar som utlovat.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback och rekommendation Hans. Önskar er många framtida soltimmar.

Roger Ö
Skrev om Soolar

Det startade bra, trevlig kontakt med säljare, dokument som var tydliga. Sen stod det i avtalet att man skulle påbörja installation efter leverans inom 1-2 dagar! Det tog 3 veckor innan man kom. Detta innebar att jag som kund behövde förvara 30 st paneler inomhus, då även ansvaret för panelerna hamnade på mig. Detta medförde problem pga platsbrist i garage och en av bilarna i hushållet fick placeras på gästparkering med 12 timmars cykler. När installation var klar så visade det sig att man inte skickat in föranmälan till...

Svar från Soolar

Tack för din feedback Roger. Vi tar till oss av riset för att bli bättre och vill återigen be om ursäkt om ni upplevt problematik med installationsstegen. Önskar er många framtida soltimmar.

Frank L
Skrev om Soolar

Bemötandet har varit bra med undantag för några tillfällen då det var svårt att få kontakt med "rätt" handläggare. Hittills har allt fungerat enligt förväntan allt installationsarbete är klart sedan två veckor. Nu väntar jag på slutbesiktningen. Uppdraget gällde köp och installation av solceller.

Svar från Soolar

Tusen tack för din feedback Frank. Önskar er många framtida soltimmar.

Tony W
Skrev om Soolar

Har bara positivt att säga om dom men om man ska hitta något dåligt så skulle det vara bra att kunna prata med dom som monterade på taket dåligt engelska och svenska Själv inkopplingen mycket bra fick Bra Information av han

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Tony. Önskar er många framtida soltimmar.

Kjell-Arne F

Under all kritik. Man ringer och inte svarar. De lovar att kontakta men hörs inte av. Deras röstbrevlåda går på när de har utlovat tid att svara. Det har gått nästan 3 månader innan elinstallation är klar Och ännu ingen tid

Svar från Soolar

Tack för din feedback Kjell-Arne. Ber om ursäkt om du inte fått kontakt med oss, vi kan alltid nås på info@soolar.se. Hoppas att du kommer få många framtida solcellstimmar nu när solcellerna är inkopplade.

Jan T
Skrev om Soolar

trevligt och sakligt bemötande. leveranstid och planer hölls. anläggningen fungerar bra jag är nöjd och kan rekommendera solar

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback och rekommendation Jan. Önskar er många framtida soltimmar.

Mikael S
Skrev om Soolar

Duktiga iinstallatörer, dom gjorde väldigt bra arbete. Det ända negativa är att det tog längre tid än vad som var lovat innan dom började med installationen och slutförde installation

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Mikael. Önskar er många framtida soltimmar.

Daniel Q
Skrev om Soolar

Mycket bra företag från start med säljare till genomförande till bra service på kundtjänst. Rekommenderar Soolar starkt. Är super nöjd.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback och rekommendation Daniel. Önskar er många framtida soltimmar.

Lars B
Skrev om Soolar

Bra struktur på hela arbetsprocessen, ordning och reda. De olika stegen krokade i varandra i utsatt tid alltifrån offert, kontrollbesök, bokning av installationsstart, montering, elektriker och slutbesiktning. Professionellt hantverk genomgående. Solcellsinstallationen genomförd på två månader helt enligt schema. Dokumentation i form av offerunderlag, aktivitetslogg och avslutande anvisningar och beskrivningar är genomgående utomordentligt tydliga.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Lars. Vad roligt att du upplevt allt med installationen som tydligt och en smidig process, precis som vi strävar efter. Önskar er många framtida soltimmar.