Soolar

Soolar

www.soolar.se
  • BadgeThreeYears
Omdömen totalt
410
Snittbetyg
4.2
Ring 08-509 230 03 Dela

Om företaget

Soolar utför solcellsinstallationer åt privata och kommersiella kunder och har installerat över 1300 solcellsanläggningar sedan starten år 2020. Bolaget äger hela kedjan från skräddarsydd solcellslösning på pappret till färdigmonterad anläggning. Soolar har nära samarbete med branschens ledande tillverkare för att säkerställa... 

Skriv ett omdöme

410 omdömen om Soolar

Sedan starten hos Reco 2021

Visar 410 omdömen med 4.2 i snittbetyg
Anders K
Skrev om Soolar

Bra. Framförallt hållit allt de lovat.

Eskild M
Skrev om Soolar

Soolar har levererat solceller snabbt och professionellt enligt den plan som sattes på avtalet. Förutom ett bra bemötande. Jag rekommenderar Soolar som leverantör av solenergi.

Svein N
Skrev om Soolar

Snabbt smidigt och professionellt gjort! Har nu en fungerar anläggning som levererar bra. Saknar dock chekwatt modulen och levereras tid på den.Blev lovad av elektrikern att en WiFi extender skulle skickas till mig vilket inte skett trots påminnelser därav inte högsta betyg.

Martin H
Skrev om Soolar

Köpte batteri och solcells paketoch fick info att det var OK att placera batteri utomhus vilket efter installation visadesig vara fel och batteriet fick flyttas inomhus, dett blev ingen extra kostnad för mig men allt blev försenat: Nu när anläggningen fungerar är allt bra

Svar från Soolar

Tack för din feedback Martin. Härligt att anläggningen är igång med produktion. Vi ber om ursäkt om det varit oklarheter under installationen med batteriernas placering. För en viss typ av batterier så ändrade producenten riktlinjerna kring temperatur och placering, något vi dessvärre inte kunnat förutspå då vi följer producenternas riktlinjer för att utföra en så säker och bra installation som möjligt för dig som kund. Ber om ursäkt om ni hamnade i kläm med detta. Önskar er många framtida soltimmar.

Per B
Skrev om Soolar

Positivt: Offertprocess/införsäljning, montering/installation, bra bemötande på kundservice Negativt Låååååång väntetid, svagt infoflöde om olika steg ska göras, orsaker till väntan m m Väl på plats fungerar anläggningen bra (i alla fall än så länge, så här någon månad efter driftsätt ning).

Svar från Soolar

Tack för din feedback Per. Kul att ni är igång och producerar för fullt. Vi tar till oss av både din ros och ris, bra feedback som gör det möjligt för oss att förbättra oss. Tack. Önskar er många framtida soltimmar.

Christina S

Stolar är väldigt professionella. Redan från första dagen kände jag att den här solcellsleverantören var seriös på ett annat sätt än deras konkurrenter. Jag hade besök av flera leverantörer men denna som visade riktigt engagemang var Soolar. Jag fick offerter från alla med små avvikelser på hur mycket jag kommer producera så där var det likvärdigt men priset var ju lägst, snabbast leveranstid och sedan underlättade de med kontraktskrivningen. Jag kan varmt rekommendera Soolar som en av vad jag anser den bästa solcellsleverantören... 

Svar från Soolar

Tusen tack för din fina feedback Christina. Det värmer att du upplevt oss precis som vi önskar vara som bolag, seriösa med engagemang och kunskap. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders M
Skrev om Soolar

Det lovades runt och hölls tunt installation skulle vara klar 31Januari men blev försenad flera månader dessutom fick jag transportera bort till tippen alla kartonger och sopor och för det lovades jag ett presentkort och det väntar jag fortfarande på. En dålig erfarenhet som har lämnat spår eftersom två av mina vänner på min inrådan valt Soolar och upplevt samma beskymmer. Mvh Anders

Svar från Soolar

Tack för feedbacken Anders. Ber så hemskt mycket om ursäkt Anders om du upplevt din installationen med Soolar på detta vis, inte alls så vi vill upplevas. Har skickat en påminnelse till vår adminavdelning om det är något som har fallit mellan stolarna gällande presentkort. Önskar er många framtida soltimmar.

Johan E
Skrev om Soolar

Har inget att klaga på. Gott bemötande. En viss försening på projektet men det kompenserades med hjälp av deras Solgaranti.

Svar från Soolar

Tusen tack för feedbacken Johan. Önskar er många framtida soltimmar.

Lena Marianne R

Tryggt och professionellt bemötande genom hela processen Mycket trevliga och noggranna montörer resulterade i ett mycket snyggt slutresultat.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina feedbacken Lena Marianne. Vad kul att du upplevde oss precis som vi vill upplevas, skickat vidare all din ros till organisationen. Önskar er många framtida soltimmar.

Per Ivar N

Beställning gick bra, Monteringen alldeles utmärkt. Det tog rimligt lång tid mellan takmonteringen och installationen av elektriker. Den senare monterade upp växelriktaren och smartmeter. Vattenfall godkände sin del och sedan sattes anläggningen igång. Kört drygt en vecka och allt verkar fungera bra. Är än så länge nöjd.

Svar från Soolar

Tack för fin feedback Per Ivar. Härligt att processen flöt på och att ni nu är igång med produktion. Önskar er många framtida soltimmar.

Berndt K
Skrev om Soolar

Företaget är seriöst och har bra personer för försäljning, support och kundtjänst. Jag beställde min anläggning eftersom återbetalningstiden var kort med batteri. Skattemyndighetens beslut jan-24 att ej tillåta grönt avdrag för batteri var en chock.' Soolar har lovat att, vid behov, stå för denna kostnad Det går segt att får igång försäljningen via Checkwatt.

Svar från Soolar

Tack för din fina feedback Berndt. Kul att du upplever oss som vi vil upplevas, serösa med bra anställda. Tråkigt med Skatteverket, dessvärre kan vi inte påverka deras ställningstagande. Önskar er många framtida soltimmar.

Björn W
Skrev om Soolar

Har inget negativt att säga allt flöt på som soolar sagt

Svar från Soolar

Tusen tack för fin recension Björn. Härligt att allt flöt på, hoppas ni fått starta igång anläggningen. Önskar er många framtida soltimmar.

Stig-Arne H

Lite kordinationsproblem sammordning mellan olika utförare

Svar från Soolar

Tack för din feedback Stig-Arne. Vi tar till oss om vi inte koordinerat ert projekt väl och ser över förbättringsmöjligheter. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders R
Skrev om Soolar

Soolar är ett skitföretag med liten koppling mellan de olika delarna. Långa, långa väntetider och okunnig personal. Jag har fortfarande frågor obesvarade. Anders Rådmark

Svar från Soolar

Tack för din feedback Anders. Vilken tråkig läsning att du inte alls är nöjd med din installation. Hur kan vi hjälpa dig? Råder dig att maila eller ringa till kundtjänst för rådgivning och för att besvara dina frågor. Önskar er många framtida soltimmar.

Jonas L
Skrev om Soolar

Säkert och stadig leverans, bra uppföljning och funktion av anläggningen. Konseptet som de levererade fungerar men det tog ganska långtid att installera.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Jonas. Ber om ursäkt om leveranstiden drog ut på tiden. Önskar dig många framtida soltimmar.

Jan L
Skrev om Soolar

/Jan L 2024-05-10 Min anläggning blev inregistrerad i GOODWE/SEM portalen och Checkwatt 240119 . Fortfarande fungerar inte checkwatt tjänsten. Enligt Soolar går inte batteriet igenom testen. Soolar sade vid projektering av systemet att batteriet skulle klara min källarmiljö med vintertid ner mot 5 C˚. Enligt produkt spec skall batteriet klara : Operating Temperature Range (°C) Charge: 0 ~ +50; Discharge: -20 ~ +50 När batteriet inte gick igenom test sade Soolar att batteriet måste ha en miljö på 20 grader C˚. ... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Soolar

Tack för din feedback Jan. Den är värdefull för att vi ska bli bättre som företag. Vi ber om ursäkt om vi brustit i kommunikationen och du hamnat i kläm när batteritillverkarna ändrade sina riktlinjer för placering och temperatur för batteriet. Något vi dessvärre inte kunnat förutspå då vi följer producenternas riktlinjer för att utföra en så säker och bra installation som möjligt för dig som kund. Tar tillbaka din feedback till organisationen för förbättring och se över hur vi kan bli mer kommunikativa. Önskar er många framtida soltimmar.

Bengt richard S

Det började bra med att monteringspersonalen kom snabbt och monterade paneler och lämnade batterier. Sen väntade jag på elektriker som skulle installera innan nyår. Ingen hörde av sig. Jag hörde av mig i slutet på januari för att få reda på varför det tog sådan tid. Fick till svar att det berodde på att det var lång leveranstid på batterierna. Då påpekade jag att batterierna stått i garaget sen montörerna varit här. Fick vänta på elektriker som vid första bokningen avbokade för att bilen behövde repareras. Gav mig... 

1
Jan L gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Soolar

Tack för din feedback Bengt Richard. Ber så hemskt mycket om ursäkt med alla problematik du fått utstå enligt vad du skriver, inte alls så vi ska upplevas som företag. Extra tråkigt att du även drabbade av oförutsedda händelser som bilhaveri. Vi ber om ursäkt om det varit oklarheter under installationen med batteriets temperatur. Producenten ändrade riktlinjerna kring temperatur och placering, något vi dessvärre inte kunnat förutspå då vi alltid följer producenternas riktlinjer för att utföra en så säker och bra installation som möjligt för dig som kund. Önskar er många framtida soltimmar.

Lars N
Skrev om Soolar

Första köpet var solpaneler i slutet av 2021. Lite oklara kontakter inför montering. Extern elektriker var sen. Dock inga problem med funktion sedan dess. Bra bemötande vid senare kontakter. Andra köpet var batteri, ny växelriktare och checkwattenhet i början av 2024. Positiva kontakter. Underligt att säljare kontaktade oss två gånger utan att veta att vi hade paneler och hade anlitat er tidigare. Installation fungerade väl. Dock några överraskningar som kom för sent i affären: hur varmt måste batteriet stå? Jag fick... 

Svar från Soolar

Tack för feedbacken Lars och extra kul att ni valt att utöka anläggningen med oss på Soolar. Härligt att du haft positiva kontakter med oss på Soolar. Ber om ursäkt om vi brustit i informationen att alla elhandelsbolag inte ännu öppnat upp för frekvensreglering. Gällande batteriet är det tråkigt att du hamnade i kläm ni när vi nu fick nya riktlinjer från producenten kring värmerekommendationer för batteriet, det kom plötsligt för oss med som installatör. Men önskar er varmt lycka till nu med er kompletterade anläggning och många framtida soltimmar.

Christer Ö

Tycker att kommunikationen var sisådär, skulle önskat att men var ute i lite bättre tid. Man ringde dan innan och sa att de skulle påbörja installationen dagen efter, Det skulle komma leveranser som man avisera knappt en timme innan med en frågan om man kunde ställa det på gatan, Inte Ok. Personen som var här för att kolla och informera om installationen verkade inte veta vad den gjorde. De som montera solcellerna var duktiga trots att var här under dåligt snöväder vilket kan ifrågasättas. Elektrikern var helt ok men slarvade... 

Svar från Soolar

Tack för din feedback Christer. Ber om ursäkt om vi brustit i vår kommunikation ut mot dig som kund, så vill vi ju inte alls upplevas. Har skickat vidare din feedback i organisationen som tydligt fall på hur det inte ska upplevas att vara kund. Tack för att du ger oss möjlighet till förbättring. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders J
Skrev om Soolar

Bra hantering fram till installation vars elektriker var mycket mer än bra!

Svar från Soolar

Tusen tack för fin recension Anders. Kul att ni upplevde vår elektriker som mer än bra, precis så vi vill upplevas som bolag. Önskar er många framtida soltimmar.

Fredrik M

Redan i första samtalet med säljaren Erik Westgärds fick jag ett oerhört stort förtroende för Soolar och valet av solcellsföretag blev ett enkelt val. Han var kunnig, informativ och hade ett väldigt bra bemötande. Soolar har infriat alla förväntningar från start till mål och hållit det de har lovat. Kan varmt rekommendera dem till andra.

Svar från Soolar

Tusen tack för din rekommendation Fredrik. Kul läsning och har skickat vidare det fina berömmet till Erik, han är också en väldigt uppskattad kollega. Önskar er många framtida soltimmar.

Max K
Skrev om Soolar

Det blev mycket bra. Hälsning Max Keller

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Max. Önskar er många framtida soltimmar.

Elisabeth H

Vi har köpt solpaneler, elbilsladdare och utjämningsbatteri av Soolar. Mycket nöjda med produkterna och installationerna. Blivit mycket väl bemötta vid alla kontakter med Soolar

Svar från Soolar

Tack för fin feedback Elisabeth. Har skickat vidare er ros till kollegorna. Önskar er många framtida soltimmar.

Anna F
Skrev om Soolar

Försäljning utan hembesök fungerar inte, offert ska ges efter hembesök. När man skickar monteringspersonal som inte är svensktalande måste man påtala det för kund innan. För vårt vidkommande var personalen även arrogant. Ca 20 takpannor gick sönder men som tur var hade vi reserv (som dom bara tog utan att fråga) leveranstid på våra pannor är över en månad. Mycket bra elinstallatör Ali Reza, snyggt jobb och trevlig. Filip Andersson och Christoffer Karlsson var bra och kundorienterade. Säljaren Robin hade ett ganska... 

Svar från Soolar

Tack för er feedback Anna. Tack för rekommendationen och vi skickar vidare er ros till våra kollegor. Med de andra kollegorna tar vi självklart ett snack och ser över vår rutin med kundbemötande samt information ut till kund. Håller tummarna att ni nu hunnit fått tillåtelse av Vattenfall att starta anläggningen så ni fått starta igång produktionen. Önskar er många soltimmar.

Anita I
Skrev om Soolar

Valde Soolar efter koll av betyg och siffror på Allabolag, Reco m.m. Behovet var ny växelriktare och batteri till bef. solpaneler. Jag bollade olika produkter med en mycket trevlig påläst och lättpratad säljare. Offert kom snabbt och godkändes. En planerare kontrollerade befintlig anläggning och dragningar i garaget. Elektriker kom sedan inom överenskommen tid. Mycket kompetent och så trevlig att samarbeta med. Gemensamt ändrade vi på placeringen av batteristapeln så att vi nu kan öppna vår bils bakdörr. Mycket praktiskt.... 

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Anita. Önskar er varmt lycka till med den kompletterade anläggningen och många framtida soltimmar.

Ralf B
Skrev om Soolar

Har fungerat väldigt bra från första telefon kontakten till slutförandet av anläggningen! Mkt kunniga o trevliga montörer som gjort allt jobb. Vi är väldigt nöjda o förväntansfulla inför den nya anläggningen. MVH Ralf o Agneta Bäckström

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen. Önskar er Ralf och Agneta många framtida soltimmar.

Leif H
Skrev om Soolar

Man svarar snabbt och försöker finna lösningar vad det än handlar om. Man är mån om sina kunder

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Leif. Önskar er många framtida soltimmar.

Sebastian Dagolov B

Har haft en bra upplevelse både under installation och kontakt efter. Saknade dock lite mer information och dialog under själva installationsprocessen, men slutresultatet blev bra!

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Sebastian och vi tar till oss att vi kan bli bättre på informera under installationsprocessen. Önskar er många framtida soltimmar.

Christoffer J

Duktigt gäng. Uppskattade att dom var lokalt baserade för mig, och egna elektriker vilket jag såg som en stor fördel.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Christoffer. Önskar er många framtida soltimmar.

Maud B
Skrev om Soolar

Väldigt bra och snabba. Mycket trevliga. Har hållit leveranstider. Kan rekommenderas

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback och rekommendation Maud. Önskar er många framtida soltimmar.

Stig J
Skrev om Soolar

Ansvarig för jobb planeringen var inte bra, tex ringde fredag kväll o ville att hantverkarna skulle göra jobbet nästa dag trotts -12 grader is o snö. Ringde sms:ade många gånger utan svar fick hantverkarna att inte påbörja jobbet då. Risk för personskador o på det nya taket. Hantverkarna har fungerat mycket brs.

Svar från Soolar

Tack för feedbacken Stig. Ber om ursäkt om installationsplaneringen kändes hastig, men ibland får vi luckor som gör att vi kan göra en installation kort inpå om så fungerar för kunden. Vi vill framföra att vi alltid gör en bedömning om installation kan ske på grund av rådande väderförhållande i samråd med våra erfarna montörer som arbetat flertalet år i branschen, samt har nödvändigt fallskydd. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders W
Skrev om Soolar

Proffsigt och trevligt bemötande från första kontakt. Leverans och installation enligt överenskommelse.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Anders. Önskar er många framtida soltimmar.

Kenth B
Skrev om Soolar

Mycket trevlig bemötande bra uppföljning

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Kenth. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders B
Skrev om Soolar

När vi bestämde oss för att skaffa solpaneler till vårt hus, så var det Soolar som kom med det bästa förslaget. De ansträngde sig lite mer än de andra. De översålde heller inte paketet, utan de utgick från vad som var mest ekonomiskt fördelaktigt för oss. De har hållit tidplaner hyggligt och tagit ansvar för allt det jobbiga pappersarbetet som kommer med en sådan här installation. Väldigt tacksamt.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Anders. Önskar er många framtida soltimmar.

Joakim F
Skrev om Soolar

Hela procesen från sälj till färdig anläggning har fungerat utmärkt. Mycket kuniga och trevliga medarbetare på Soolar. Installerad på rekord tid. Vi är jätte nöjda.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Joakim. Önskar er många framtida soltimmar.

Jan N
Skrev om Soolar

Fick solpaneler installerade på taket. Hela processen gick ganska smidigt. Framför allt var installationen snabb. Så här ett år efteråt kan jag konstatera att anläggningen tuffar på utan problem och att vi når upp till förutspådd elproduktion.

Svar från Soolar

Tusen tack för fin feedback Jan. Vad kul med en återkoppling ett år senare. Önskar er många framtida soltimmar.

Helén H
Skrev om Soolar

Hej vi är väldigt nöjda med Soolar, från första kontakten med säljare till sista med elektriker och alla andra personer däremellan. Alla har varit väldigt trevliga och lätta att få tag på.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina feedbacken Helén. Vi önskar er många framtida soltimmar.

Carl Niclas Stefan B

Mycket strul med arbetet med installationen. Grävningen gjordes på fel sätt trots mitt påpekande om fel när detta utfördes första gången. Denna fick sedan göras om så nu är det rejält uppgrävt på tomten. Sedan var det mycket lång väntan på växelriktare. När allt sedan var klart med batteri och allt så får jag besked att jag var tvungen att byta elleverantör för att det ska funka med ersättningen för att hyra ut batteriet. När jag sedan ställer frågor om när allt kommer igång svarar inte ens kundtjänst.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Soolar

Vi ber om ursäkt om du upplevt problem under installationen och nu efter. Samt att vi i det inledande steget inte informerat att endast ett visst antal elleverantörer är anslutna för att hantera frekvensreglering i dagsläget. Har meddelat din feedback till berörda avdelningar för förbättring och åtgärdsplan. Önskar dig många framtida soltimmar.

Fredrik E

Alldeles ny men än så länge verkar det vara ordning och reda.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Fredrik. Önskar er många framtida soltimmar.

Anders S
Skrev om Soolar

Proffsigt på alla plan. Helnöjd med SOOLAR.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Anders. Önskar er många framtida soltimmar.

Carl-Magnus B

Jag blev mycket väl bemött av Soolar. Allt sköttes snabbt och professionellt. Jag är förvånad över att det inte blev några som helst problem under hela resan från beställning till färdig leverans. Som sagt jag hade förväntat mig förseningar men allt gick väldigt smidigt. Jag skaffade solpaneler på taket och ett batteri för effektutjämning.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Carl.Magnus. Önskar er många framtida soltimmar.

Klas Thomas E

otroligt proffsigt företag. representant kom ut till platsen vi gick noggrant igenom vad som skulle göras. upprättade en tidsplan. arbetet pöbörjades exact som sades och pågick sedan löpande till solcellerna var monterade. en tekniker kom ut och gav instruktioner och hjälpte till med anmälan till nätägaren. Allt detta på en tid av 2-månader, fantastiskt och ingenting extra tillkom. Jag monterade även solceller på mitt andra hus och den leverantöre slutförde sitt arbete efter 14- månader och skyllde på en massa saker. Jag rekomenderar soolar till det bästa mvh Thomas E

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Thomas. Skickat över all din ros till våra fantastiska anställda som utfört jobbet, det värmer. Önskar er många framtida soltimmar

Thomas K
Skrev om Soolar

Bra och smidig installation. Soolar har varit lyhörda för mina önskemål.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Thomas. Önskar dig många framtida soltimmar.

Anna M
Skrev om Soolar

Väldigt bra killar som satte upp solcellerna. Sen har det varit under all kritik!! Maria på kundservice som lovat feedback har inte hört av sig en enda gång! Än så länge har vi haft 3 elektriker som inte kunnat lösa problemet. Och den fjärde nu skulle ringa idag men har inte hört av sig, blir man förvånad! Under all kritik!!!!

Svar från Soolar

Tack för din feedback Anna. Vi tar till oss av kritiken där vi felat. Nu när växelriktarproducenten fick till en uppdatering av sin mjukvara och era batterier med balanstjänst aktiveras hoppas vi att ni känner er nöjda och får hög framtida avkastning för er anläggning.

Thor L
Skrev om Soolar

På ett professorligt sätt. Att företaget skulle göra ett bra jobb och mina förväntningar blev bra. Jag blev uppringt av en försäljare och fick on offert på ett komplett system. Efter en genomgång av offerten och prutning, köpte jag systemet.

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Thor. Önskar dig många framtida soltimmar.

Torsten S

Jag tog in 6 offerter från olika bolag. Från Soolar ringde en mycket bra säljare som kunde förklara det mesta och tog reda på på saker om han inte kunde svara direkt. Efter att ha gått igenom alla offerter och pratat med säljare från alla 6 förtagen så valde jag Soolar. Dom var mest uppdaterade och kunde förklara saker som CheckWatt mm. Vilket andra inte kunde. Och inte kunde leverera. Fick sedan kontakt med administrationen som fixade med allt från lån till det statliga stödet för batteri och solceller. Sen planerades... 

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Torsten. Skickat över all din ros till våra fantastiska anställda som utfört jobbet, det värmer. Önskar er många framtida soltimmar.

Bo G
Skrev om Soolar

Har blivit bra bemött av Soolar. Köpte solceller med batteri. Dock blev det lite problem med inkoppling av batterierna. De var här flera gånger för att få det att fungera. Fick också påminna om att de skulle anmäla till elbolaget att det var klart. Förutom detta har alla som man pratat med svarat och varit serviceminded.

Svar från Soolar

Hej Bo, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din upplevelse med Soolar. Vi är glada att höra att du kände dig väl bemött av vårt team och att du är nöjd med ditt köp av solceller och batteri. Vi beklagar de problem som uppstod med inkopplingen av batterierna och att det krävdes flera besök för att lösa detta. Vårt mål är alltid att se till att installationen sker smidigt och effektivt, och vi tar till oss av din feedback för att förbättra våra processer. Angående anmälan till elbolaget, vi uppskattar din... 

Jörgen T

Installation av solceller och batterilagring gick väldigt fort och smidigt med proffesionell personal. Bemötande har varit bra, bör dock tilläggas att min batterilagring fortfarade inte fungerar som den ska eftersom jag hade "fel" elleverantör. EON kan inte hantera lastbalansering som en produkt/tjänst i sitt sortiment. Hade varit 1000 gånger bättre om detta uppmärksammats av Soolar istället för att vi 2 månader efter installation felsöker varför anläggningen inte fungerar och då kommer fram till att det är ett av problemen.... 

Svar från Soolar

Tack för feedbacken Jörgen. Vi ber om ursäkt om vi brustit i kommunikationen kring vilka elhandelsaktörer som godkänner avtal med frekvensreglering via Checkwatt. Önskar dig många framtida soltimmar.

Sunit B
Skrev om Soolar

Det tog lång tid från det att panelerna var monterade på taket till att elektrikern installerade elektroniken. Växelriktaren var fel vid första leveransen och sen tog det 3 månad innan den kom. Vi hade dock bra kontakt med säljaren Alexander.

Svar från Soolar

Tack för feedbacken Sunit. Vi ber om ursäkt om du upplevde fördröjning. Önskar dig många framtida soltimmar.

Dan O
Skrev om Soolar

köpte solpaneler och fick bra förslag på vad som va bäst för mej. trevligt och korrekt bemötande,aldrig nåra problemsvarar alltid när man ringer fanns alltid lösningar på mina undringar,kort sagt jättenöjd

Svar från Soolar

Tusen tack för den fina recensionen Dan. Önskar dig många framtida soltimmar.

Filtrera omdömen