Solceller på Värmdö

• Soolar

Verifierat företag
    713 omdömen
    Håkan I
    Håkan I: Blev kontaktad av en riktigt trevlig försäljare , och jag var inte svårövertalad för jag hade länge funderat på solceller. Var lite orolig över hur monteringen / dragningen av både inverter ,batterier , och kablar skulle bli , men en kille kom och kikade på förutsättningarna och föreslog var och hur allt skulle monteras. Monteringen av solcellerna sköttes snabbt och effektivt , ett tag senare kom elektrikern och monterade fast batterierna och invertern och kopplade in allt , diskuterade lite mer ingående om kabeldragningen. Nu när allt är klart och anläggningen är i drift så känner jag att jag är skitnöjd med allt även kundservice som jag hade ett kort samtal med. / Håkan
  • Driver du solcellsföretag i Värmdö?

• 143 omdömen
    Anna Mari S
    Anna Mari S: En mycket kompetent och seriös firma med mycket bra service. Plåtslagaren jobbade effektivt och noggrant. Använde dem till mitt takbyte och är mycket nöjd med resultatet. De lämnade också arbetsplatsen väl avstädad.
  • Linda Helen Ö
    Linda Helen Ö: Väldigt bra bemötande engagerade och bra på att återkoppla. Jag upplever dem som jobbar på Measol som duktiga, snabba, seriösa och serviceminded.
  • Skärgårdspartner AB

Verifierat företag
    16 omdömen
    Gustaf S
    Gustaf S: Alltid ett bra bemötande, trevliga medarbetare. Tydlig kommunikation, och arbetet blir utfört på ett mycket bra sätt. Rekommenderar varmt att anlita Skärgårdpartner!
  • Driver du solcellsföretag i Värmdö?

• 10 omdömen
    Joachim H
    Joachim H: Vi fick hjälp av Stefan att installera solceller, husbatterier och offgridfunktion med jordning. Vi fick mycket bra råd och installationen gick smidigt. Väl på plats fungerar anläggningen perfekt. Vi är mao mycket nöjda med hela upplevelsen!