Skärgårds EL AB

Skärgårds EL AB

skargardsel.se
  • Badge2026
4.6

Skärgårds El AB – Din elektriker på land och till sjöss Behöver du en elektriker som inte vänder vid strandkanten? Vi på Skärgårds El AB är stolta över att vara Värmdös och Stockholms skärgårds mest flexibla elpartner. Med över 25 års erfarenhet i branschen vet vi att skärgårdslivet ställer särskilda krav, och vi har utrustat...

22 omdömen om Skärgårds EL AB

Sedan starten hos Reco 2026

Caroline S
Skrev om Skärgårds EL AB

En rakt igenom positiv upplevelse! Ett riktigt professionellt bemötande som lyssnade in våra önskemål och därefter kom med förslag på smarta lösningar som passade oss perfekt. Elias gjorde ett riktigt bra jobb och såg till att bli klar i tid trots ett väldigt pressat schema. Kan verkligen rekommendera SkärgårdsEl! /Anders och Carro på Saltarö

Magnus J
Skrev om Skärgårds EL AB

De var duktiga, kom i rätt tid, gjorde ett jättebra jobb och var trevliga!

Björn W

Kvalitet med engagerade medarbetare

Jenny H
Skrev om Skärgårds EL AB

Snabb och proffsig hjälp! Rekommenderar starkt

Karin H
Skrev om Skärgårds EL AB

Tomas med sitt team gör alltid ett bra jobb. Rekommenderas varmt!

Ramak R
Skrev om Skärgårds EL AB

Väldigt bra service, hjälpsamma och professionella. De har hjälpt oss med allt i vår stuga.

Thomas G
Skrev om Skärgårds EL AB

Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt! Skärgårds EL AB, ställde upp relativt snabbt, trots fullbokad kalender. Sammanfattningsvis, så är jag mycket nöjd med väl genomfört arbete! Uppdraget gällde att koppla in ny ugn och spishäll, koppla in en ny vattenpump och generell genomgång av husets elpanel.

Klas Thomas E
Skrev om Skärgårds EL AB

Fantastiska killar kommer i utsatt tid och gör ett mycket bra jobb. Dom ska jag anlita igen vid behov

Anna R
Skrev om Skärgårds EL AB

Alltid proffsigt bemötande och väldigt bra jobb. Kommer med bra idéer som man själv inte tänkt på. Bästa elektrikerna i skärgården.

Kopparmora 2
Skrev om Skärgårds EL AB

Bemötandet får högsta poäng. Ställer alltid upp när man ringer. Deras jobb har högsta kvalite. De har fixat det mesta år oss, ny eldragning, ny bastu, nya element, ny varmvattenberedare, utebelysning, mm Vi är helnöjda med Skärgårds El.

Robin K
Skrev om Skärgårds EL AB

Hjälpt mig många gånger. Alltid varit nöjd. Grymma!

Björn E
Skrev om Skärgårds EL AB

Ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Mycket nöjd med arbetet utfört. Kommer använda mig av Skärgårds EL AB även i framtiden.

Gunnar L
Skrev om Skärgårds EL AB

Flexibla och gör ett bra arbete. Kan inbland ha för mycket att göra så de kan ta lite tid innan de kan komma.

Elisabeth C
Skrev om Skärgårds EL AB

Toppenservice. Det kom en jätteduktig kille som fixade min belysning i köket väldigt snabbt. Jag återkommer gärna vid behov.

Sven-erik E
Skrev om Skärgårds EL AB

Hej. Trevliga killar. Känner mig inte lurad. Effektiva. Kommer att anlita dom även nästa gång.

Cameleja A
Skrev om Skärgårds EL AB

Kanon bra på alla sätt och viss. Tack

Stefan W
Skrev om Skärgårds EL AB

Mycket trevlig och duktig elektriker som fick fundera ut hur åtgärda speciell situation. Återkom vid flera tillfällen och kom då ihåg. Behövde inte påminnas.

Saltsjö-Boo A
Skrev om Skärgårds EL AB

SkärgårdsEL har ett toppenbemötande, är lösningsorienterade och som jag uppfattar det så gör dom alltid sitt bästa. Rekommenderas!

Tom Carl Robert Ö
Skrev om Skärgårds EL AB

Hej! En entreprenör som jag anlitat använde Skärgårdens EL AB som en underleverantör i samband med installation av ett minirenverk. Jag har inte haft någon direktkontakt med Skärgårdens EL AB.

Mats W
Skrev om Skärgårds EL AB

Positiv och snabb respons på vår förfrågan. Kort väntetid för att få arbetet utfört och väl genomfört av trevlig personal.

Ingenjörsfirma A
Skrev om Skärgårds EL AB

Jag har använt Skärgårds Els tjänster både i mitt företag och privat. De är mycket kunniga och professionella och utför jobbet på ett mycket bra sätt helt enligt mina önskemål.

Anders
Skrev om Skärgårds EL AB

Snabba, kunniga och trevliga. Rekommenderas!

Thomas Hans Jörgen S gillar detta