Sörmlands Värmepumpar AB

sörmlandsvärmepumpar.se
  • BadgeThreeYears
  • BestInSweden2025
4.7

Välkommen till Sörmlands Värmepumpar AB. Vi har dig som kund i fokus på att leverera kvalite och att du ska bli nöjd. 😎 Njut av värme på vintern och svalkande kyla på sommaren! 💰 Sänk dina energiförbrukning med luftvärmepump från Sörmlands Värmepumpar AB 🔧 Vi installerar och servar luftvärmepumpar av olika märken ...

213 omdömen om Sörmlands Värmepumpar AB

Sedan starten hos Reco 2023

Ann-Sofi S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabbt och proffsigt bemötande av kunnig leverantör. Installation av ny värmepump på nytt ställe med klart bättre och snyggare installation. Användning av gamla ingångshål förenklar efterarbete för mig. Leverantören rekommenderas varmt.

Åsa M
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Bra bemötande och bra och snabb installation. Kan rekommenderas.

Thomas E
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Han gjorde ett bra arbete och var lätt att nå. Det hade känns bättre utan praktikanter men det gick bra.

Lasse P
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Ett trevligt och kunnigt bemötande.

David N
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Installerade en luftvärmepump. Fick ett trevligt hembesök med svar på alla mina frågor och fick också bra rådgivning. Uppföljt med en kostnadsfri och tydlig offert med konkurrenskraftigt pris. Proffsigt utförande och snygg installation. Genomgång och rådgivning efteråt. Rekommenderar alla! 5/5

Barbro B
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Ett trevligt och kunnigt bemötande snyggt arbete utfört med nya luftvärmepumpar som nu fungerar perfekt.

James H
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Vi gjorde helt rätt när vi anlitade sörmlands Värmepumpar ab. Allt fungerade perfekt från offert till att bestämma dag till montering och instruktion hur man sköter själva värmepumpen. Det kan vara knepigt att förstå sig på appen och fjärrkontrollen men till slut kommer man underfjnd det - men det har ingenting med Sörmlands värmepumpar att göra. Mitt betyg är en perfekt leverantör av luftvärmepumpar.

Robin U
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

De är väldigt trevliga och gör ett bra jobb!

Daniel S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Bra förberedelser och en tydlig offert! Väl på plats så fick jag ett trevligt bemötande och arbetet flöt på smidigt och var klart inom ett part timmar. Kan väl rekommenderas!

Peder L
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Trevligt bemötande o snabba svar på krångliga frågor från en besvärlig kund. Fint jobb med installationen o mycket nöjd!

Eric L
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

William är mycket trevlig, serviceinriktad och lyssnar på kundens önskemål. Arbetena är snyggt och professionellt utförda. Han installerade tre värmepumpar hos mig och allt är perfekt och till det pris vi kom överens om. Mycket bra! Jag rekommenderar varmt detta företag.

Robert M
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Riktigt bra service vid installation av värmepump på vårt landställe. Elförbrukningen i stugan gick ner 70%.

Ulf S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Proffsig rådgivning, kommer i tid, hjälper tänka till, löser alla utmaningar och kan instruera enkelt. Toppbetyg.

Jan A
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

William är en mycket trevlig och professionell kolle med företag. Jag har installerar 2 st luftvärmepumpar Panasonic och han instalkerade fom snabbt och effektivt. Rekommenderas varmt och desdutom servicealternativ framöver-prisvärt!!

Mia B
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabb, hjälpsam och okomplicerad kommunikation med William via mail och telefon! Installationen gick smidigt och jag fick hjälp att få tag i en elektriker som kunde omkoppla elen i sommarstugan.

Benny K
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Jag bra ock snabb hjälp av William mycket nöjd

Tomas S

Trevligt bemötande och kunnig

Mikael B
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Lyssnade på vad jag ville ha. Snabb leverans. Inget att klaga på . Kommer använda igen om jag behöver.

Bengt W
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

William var väldigt trevlig och punktlig, gjorde ett bra arbete och en bra installation

Per W

Kanonbemötande! Snabbt, smidigt och professionellt

Richard G
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Bästa service någonsin.. ingenting var ett problem och installationen utfördes med utmärkt kvalité... Både William och elektrikern Rikard var outstanding... Stort tack !

Kjell W
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Sakkunnig rådgivning och snabb leverans.

Bertil Stefan J
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Skrev om mitt intresse av värmepump en lördag. Fick svar på söndagen och besök på måndagen. Offert samma dag, accepterade direkt och samma måndag bokades datum två veckor senare för installation. Installationen gick mycket smidigt. William svarade på alla frågor jag hade (är ju väldigt fascinerad över hur dylika system fungerar) och fick en god bild. Jag fick se alla delarna, inklusive koning av rör vilket jag tycker är spännande. Installationen blev t o m bättre än jag tänkt! Ingen slang ihoprullad bakom pumpen som man...

Emil G
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabba svar på mejl från början, samt bra kontakt på telefon. Lyckades trycka in oss innan jul och gjorde ett riktigt bra jobb. William som vi var i kontakt med under hela tiden har varit riktigt bra och professionell. Vi rekommenderar detta bolag varmt.

Reine A
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

ett mycket trevligt och seriöst bemötande från kunnig personal! snabbt och proffsigt utfört arbete! jag beställde en luftvärmepump som levererades snabbt och monterades proffsigt av kunnig personal. kan varmt rekommendera detta företag!

Dan J
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

William lämnade en snabb och tydlig offert och följde upp den med ett samtal. De var inte billigast men jag fick ett gott intryck och de hade en snabb leveranstid så jag valde Sörmlands värmepumpar som leverantör. William kom på exakt avtalad tid och installerade luftvärmepumpen av typ Panasonic och gav tydliga instruktioner hur den skall ställas in. Jag är med andra ord jättenöjd. Det jag önskar ha mer information om är vilken effekt värmepumpen faktiskt tar vid olika driftsförhållanden. Framförallt när den är inställd...

Lars W
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

En stor serviceupplvelse. Rätt tid, rätt utfört, fast pris, helt och rent efteråt. Njuter av värmen i vår bryggerilokal efter att luft-luft-värmepumpen installerats. Tack!

Mikael N
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Bra bemötande och väl utfört jobb!

Gunilla Cecilia S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande, extremt serviceminded utöver det vanliga! Fixade installation utan problem och höll vad som lovats. Vi är mycket nöjda!

Ingemar S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Trevligt bemötande, snabb leverans, kom på utsatt tid. Plockade med sig allt skräp som extra plus. Kan varmt rekommenderas.

Peter S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Service av luftvärmepumpen. Nu rengjord och kontrollerad. Allt fungerat utan några problem.

Johan Ejnar Jonatan F
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

När jag i våras tröttnade på att aldrig få problemen med min nyinstallerade värmepump åtgärdade, så då skrev jag tillslut en dålig recension här på reco. Då hörde de av sig samma dag, men inte för att hjälpa till utan för att hota med att min garanti inte skulle gälla om jag inte drog tillbaka mitt dåliga omdömme. Sen nu i höst hör de av sig och vill åtgärda, men har fortfarande inte hört något. Orkar inte jaga folk som inte vill göra rätt för sig. Se till att inte betala innan allt är 100%rätt. obs kolla genomföringar. Tätning. Dämpning av utedel m.m. Fort och fel....

Jimmy F
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Proffsigt bemötande och väl utfört atbete!

Henrik L
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabbt, proffsigt, trevligt bemötande, bra priser - rekommenderar starkt!!

Susanne W
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Wow, William är fantastisk! När vi hade sökt efter offert och William kom på besök avbokade vi dom andra. Det var en fröjd att ha med honom att göra och vi rekomenderar honom varmt! Proffsigt, snabbt och mycket väl utfört arbete dessutom 😉 Även Rickard på elajo som var med på den elektriska biten var supertrevlig och gjorde lika proffsigt arbete! Vi tackar och ser fram emot servicedagen om ca två år....

Magnus I
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Trevligt bemött, samt montage i rätt tid, och snyggt gjort!

Anders D
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabbt och bra montage så när som på att kanalen för rör och kablar borde ha förlängts så att kanalslutet hamnat under taket över värmepumpen.

Anette H
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Jag fick vänta länge innan installation av min luftvärmepump, men det blev väldigt bra. Ett stort plus är att William själv tar kontakt efter 2 år för service. Anette

Bo Ö
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabb, trevlig, kunnig och kundorienterad.

Martin R
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snygg installation utan problem och på rätt tid! Super!

Kommanditbolaget S
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Mycket professionell bemötande och utförande vad gäller arbetet och avslut. Rekommenderas varmt. mvh Mats Röstlund.

Mattias T
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Proffsigt bemötande och bra tidsplanering till ett bra pris.

Marcus V
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Trevlig och kompetent. Ett bra utfört arbete.

Peter N
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Bra bemötande, bra kommunikation, bra priser och snabb installation... Värmepump Panasonic CZ25ZKE A++.....Supertyst maskin

Ingemar W
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Mycket trevligt bemötande och kunnig inom området

Jens L
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Enkel och effektiv hantering av våra frågor inför beställning. Duktig och trevlig installatör, som kom på utsatt tid.

Ove A
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Lätta att få kontakt med både före och efter offert samt en installation inom önskad tidsram och utan problem.

Kjell E
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

En otroligt bra bemötande och snabb leverans av min beställda värmepump. En Mitsubishi .

Lennart Ivar K
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Fungerade utmärkt, domr kom på avtalad tid och uförde ett bra arbete!

Peter E
Skrev om Sörmlands Värmepumpar AB

Snabb och effektiv. Bra jobb. Men Inte återkommit ang skydd över ute-enheten.