Speedy

Välkommen till Speedy Bilservice!
Till oss är alla välkomna, extra välkommen är ni som har ont om tid. Precis som det låter går det snabbt att laga bilen hos oss på Speedy och vi har en hög tillgänglighet. Vi jobbar alltid för att du som kund ska få den bästa servicen och känna trygghet i att lämna din bil på våra verkstäder. Vi erbjuder alla kunder 3 års garanti både på arbetet och reservdelar Vi har förstått att våra kunder uppskattar vår ärlighet och att ni som kund alltid får ett fast pris på din service eller reparation vid inlämning. Självklart lämnar vi ut dokumentation på utfört arbete!
Välkomna att prova Sveriges mest omtyckta bilverkstadskedja du med!
  • 3 års Garanti på arbete och reservdelar
  • Sveriges mest omtyckta verkstadskedja
  • Flexibel Bilservice medan du väntar
  • Du får alltid ett pris innan arbetet utförs
  • Dokumentation på det arbete som utförts
Speedy
"Jag fick snabb hjälp när min gamla bil gick sönder. De gjorde precis så mycket som behövdes till bra pris. De fixade också besiktningen som jag missat pga det så att jag fått körförbud. Fick erbjudand..."
Eva B anlitade Speedy Bilservice Högdalen
"En eloge till Speedy i Lackarebäck och Rasmus där :-)!! Detta var verkstad nr 3, som snabbt åtgärdade min bil, som inte gick att köra. Verkstad nr 1 hade bilen i en vecka, hörde inte av sig och återko..."
Pille N anlitade Speedy Bilservice Lackarebäck, Mölndal
"Otroligt trevliga, snabba, duktiga. Vet vad de gör och informerar ordentligt. Helt igenom positiv upplevelse."
Åsa L anlitade Speedy Bilservice Högdalen

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar