Billigt, snabbt och enkelt.
Speedy Bilservice Lund
Speedy Bilservice i Lund välkomnar dig till en bilverkstad av högsta kvalitet! Med över 30 år i branschen erbjuder vi bilservice av toppklass, alltid med tre års garanti på både arbete och reservdelar. Våra bilmekaniker byter allt från bromsar till avgasrör och oftast går det på bara en timme. Vill du får du gärna ta en kaffe...
3150 omdömen om Speedy Bilservice Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Uppskattar alltid trevlig och kunnig personal.
Trevligt bemötande.Snabb service. Lätt att boka tid. Ok pris.
Arbetet blev utfört på bästa sätt till ett rimligt pris hel enligt överenskommelsen. Fantastiskt trevligt personal. Detta är en av de bästa verkstäder jag besökt.
Alltid toppservice. Trevlig personal.
Trevligt bemötande och man känner att man lämnar sin bil i trygga händer.
Amazing Service provided. Thank you so much
Bra och snabb service. Trevligt bemötande
Alltid snabb och bra. Bästa verkstaden i Lund
Fint bemötande av trevlig personal. Och nöjd med kommunikation beträffande servicearbetet
Bra kunnigt trevligt bemötande skapar förtroende hoppas det håller i sig!
Finns inte bättre....................................
Oljetråg, bröstkåpa och AC är reparerade på en dag, och till ett rymligt pris. Mycket nöjd!
Bra personal med enorm kunskap och glädje.
Underbar och kunniga personal. Rekommenderar dom alltid. Tack
Sjukt bra service, Ärlig personal med stolthet i sitt yrke.
Bra snabb service, alltid lika smidigt!
Snabbt, pålitligt och trevligt
Trevlig personal. Snabb service.
Bra service, fin kundmottagning!
Snabbt och prisvärt.
Jag blev trevligt bemött och fick snabb service. Skulle ha en ny baklyktor och fick besked samma dag.
Bra och snabbt utvärt reparation, trevligt bemötande
Mycket nöjd med personlig service och flexibilitet i mottagande och utlämning av bilen.
Alltid lika bra och trevligt omhändertagande , snabb och bra service
Kunniga, prisvärda, effektiva och trevliga.
Riktigt bra bilverkstad och första gången jag inte känner mig blåst. Alltid trevligt bemötande och supertransperanta med vad saker och ting kostar. Alltid bekväm med att lämna in min bil här. /Anton
Bra service och trevliga! Allt gick perfekt
Som alltid trevligt mottagande, professionell hjälp, pedagogiskt, vänligt. Speedy i Lund är suveräna på kundmottagande.
Alltid bra. Nemas problemas. Litar 💯 på dem!
Kunnig personal. Trevligt bemötande med viljan att hjälpa.
Mycket trevligt bemötande och bra service allmänt samt av bilen. Bra genomgång av bilen och tydlig information om behov av kompletterande reparationer. Återkommer gärna!
Har varit kund i många år och aldrig blivit besviken👍
Trevligt bemötande och kunden i centrum. Bästa service i Lund
Fantastisk service! Jag är så nöjd efter varje besök. Tack!
Alltid bra bemött och får bästa möjliga service på Speedy. De hittar lösningar på problem och gör ett bra jobb. Jag har redan rekommenderat dem till flera vänner och kommer att fortsätta göra det.
Bra kundmöte och dialog. Får bra redogörelse Om beställning behövs får man besked omgående.
Speedy , tydligt kommunikation och trevligt bemötande .
Trevligt bemötande och arbetet utfört punktligt
Som alltid, en mycket trevlig och pålitlig verkstad! Jag har varit en nöjd kund under många år!
Snabbt, smidigt och bra bemötande!
Bra kund- o serviceminded. Denna gång byte bromsskivor o klossar. Problemen försvann. Dock lite väl dyrt (10’kr) jmf med andra. Hoppas det var värt det?
Denise är noggrann och väldigt trevlig.
Smidig kontakt, bra bemötande och snabb service! Nummer ett! Pålitliga!
Mycket bra service, höll utlovad tid
Supertrevlig personal. Stor service, kostade 60% av priset på märkesverkstaden.
Bra service! Vänligt mottagande !
Snabbt, smidigt och bra arbete. Det enda som håller det från 5/5 är att jag tycker det är lite tråkigt att man som man inte får samma glada och entusiastiska service som kvinnliga kunder verkar få.
Bästa bilverkstaden! Ärliga, duktiga, trevliga och bra pris!
Trevligt bemötande, fint arbete och bra priser!