Proffesionellt bemötande och kunnande personal. Väldigt hjälpsamma och trevliga som inte gör saker på bilen som inte behövs, fast de skulle kunna säga att det behövs. Snabbt och feedback när bilen var klar. Bra priser. Återkommer absolut i fortsättningen 👍👍👍
Speedy Bilservice Lund
Speedy Bilservice i Lund välkomnar dig till en bilverkstad av högsta kvalitet! Med över 30 år i branschen erbjuder vi bilservice av toppklass, alltid med tre års garanti på både arbete och reservdelar. Våra bilmekaniker byter allt från bromsar till avgasrör och oftast går det på bara en timme. Vill du får du gärna ta en kaffe...
1804 omdömen om Speedy Bilservice Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Vissa företag ger helt enkelt en bra magkänsla.
Lyssnar och är väldigt professionella
Blev väldigt bra bemött och fick kostnadsförslag innan.
Snabbt, smidigt med bra service.
Felsökning direkt när jag åkte till verkstaden. Prisuppgift och bokad tid två dagar senare. Otroligt trevligt och kunnigt bemötande från felsökning till mottagning av bil och återlämning av bil Mycket prisvärt och snabbt
Bra service, hjälpsama, duktiga.
Mycket nöjd med Speedy i Lund. Bästa tänkbara service och mycket gott bemötande. Är kund där sedan många år tillbaka och alltid väldigt nöjd. Professionella och kundfokus. Rekommenderas varmt.
Bra som fötväntad fin service byte koppling
Mycket bra bemötande och inga problem få tid som passade mig. Snabbt och bra utfört arbete med nya stötdämpare på alla fyra
Alltid lika trevliga, korrekta o bra service.
Mycket trevlig och snabb service
Servade bilen. Trevlig personal!
Alltid hjälpsam och trevlig service, vare sig det gäller stora som små reperationer - bra priser och snabb leverans. Bästa verkstad i Lund! Sören Land Rover Discovery
Mycket bra service och personal. Rekomendera Bilservice till alla!
Bra service, bemötande och åtgärdade felet till ett rimligt pris
Trevligt bemötande och humana priser.
Snabba, duktiga och rimliga priser
Som vanligt blir jag bemött på ett bra,vänligt och proffsigt sätt. Får en prisuppgift och väljer därefter om jag vill gå vidare, vilket jag gjort ett antal gånger nu. Varför väljer jag Speedy? Jo alltid ett bra bemötande, bra utfört arbete, håller tider och är betydligt billigare än BMWs märkesverksstad.
Super bra bemötande. Alltid lika trevliga o dukriga
Snabb och bra service samt uppriktighet om det utförda jobbet.
Som vanligt allt är super bra!
Broms byte. Positiv bra personal. Proffsiga. Bytte bromsar. Bra kontakt och kommunikation.
Personlig och snabb service. Bra priser.
Speedy är alltid vänliga och hyggliga bil o släp blev godkända dagen efter Peter
Trevligt bemötande och bra service
Alltid samma fina service. De är verkligen måna om sina kunder. Snabb hjälp när det verkligen krisar!
Snabb och korrekt hantering av både mig och bilen.
Snabb fordonskontroll och vänligt bemötande. Överträffade mina förväntningar
Som alltid ett trevligt bemötande och ett väl utfört arbete.
Bra de är trevliga och vänliga tillmötesgående
Det gick som planerat. Superbra med gratis lånebil!
Snabb service, bra prisbild samt tydligt kommunikation.
Alltid bra och proffsigt bemötande och jobb
Snabbt med tidsbikning och utförandet av reoerationen o bra pris
Är fantastiskt nöjd med Speedy Lund. Trevliga och ställer alltid upp när jag har problem med mina 2 bilar. Kan verkligen rekommendera dem.. Har nu vari trogen kund i 23 år.. Mvh Patrik
Snabb service, trevlig personal!
Mycket trevlig personal och bra priser.
Trevligt och kunnigt bemötande väl utförd service. Mucket nöjd.
Bra bemötande och det gick snabbt både att få tid och arbetet utfört
Snabbt och smidigt! Trevlig och kunnig personal!
Bra bemötande. Ingen krånglig kundmottning att passera.
Alltid mycket bra bemötande och duktiga bilmekaniker och snabb service! Jag är mycket nöjd när jag går ut därifrån!
Mycket trevligt bemötande. Snabba och noggranna. Bara positivt.
Snabb, bra och väldigt trevlig service!
Bilen upplevs mer lättkörd efter service. Både bättre pris och bemötande än VW. Rekommenderas.
Jag fick ett mycket gott intryck av Speedy i Lund. Trevlig o tillmötesgående personal, lätt att få tid och rimlig prissättning. Det var mitt första besök, men utifrån det kan jag bara rekommendera firman.
Underbara mekaniker och en perfekt upplevelse !!
Dom hade tid att fixa min bil inom en vecka. Trevligt bemötande och bilen blev färdig på utsatt tid.
Snabbt och effektivt. Bra pris. Trevligt bemötande.