Bra, trevlig servic men ber jag att man inte skall fylla på spolarvätska vid servic så menar jag det. Man behöver inte fylla i 0.5 L. Ingen stor summa men onödigt för jag sköter det själv.
Speedy Bilservice Högsbo
Välkommen till Speedy Bilservice i Högsbo! Här arbetar kompetenta biltekniker. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe. Vi ger dig...
1544 omdömen om Speedy Bilservice Högsbo
Sedan starten hos Reco 2014
Inget att klaga på alls. Bara bra
Byte av backspegel Det gick snabbt o bra❣️
Mycket bra service och bemötande
Allt blev bra som vanligt bästa rekomendationer det fungerar smidigt och snabbt och kommer att återkomma 0
Trevligt bemötande, fick veta kostnaden innan servicen, vi bkev verkligen nöjda. Tack
Mycket bra som vanligt, inga problem
Trevlig kundservice mycket nöjd! Bytte olja och gjorde service på bilen. Trevligt bemötande, professionellt utfört arbete och allt gick smidigt. Rekommenderas varmt!
Snabbhet, tydlighet, enkelhet!
Snabb och kunnig hantering av såväl bokning som genomförande samt mkt gott bemötande.
Snabb service och trevligt bemötande.
Enkelt att ta kontakt med verkstaden, få offert samt att få bilen reparerad. Allt gick ganska snabbt.
Väldigt trevligt bemötande, snabb service och bra pris. Jag återkommer alltid hit med min bil och känner fullt förtroende för dem.
Mycket trevligt bemötande och humana priser
Trevligt bemötande o snabb service.
Det var bra mottagande och snabb och korrekt service
Mycket trevlig personal. Allt verkade proffsigt Jag fick en känsla av att de gjorde en bra och ordentlig service. (Svårt att veta när man inte kan kolla) Personalen gick igenom vad de hade gjort på ett tryggt sätt. Jag kommer tillbaka nästa år med bilen Blivande stammis
Vänligt och bra bemötande. Snabbt jobbat.
Kanon på alla de sätt. Kompetenta, trevliga och snabba👍
Jätte bra bemötande. Fint och perfekt bil service.
Mycket hjälpsam och kompetent personal!
Fantastisk service och otroligt duktiga mekaniker! Rekommenderas varmt
Mikael jättebra och trevlig.👍
Bra bemötande bra arbete snabb leverans
Mycket nöjd och tacksam över ett snabb och bra utfört arbete
Jättebra bemötande! Väldigt nöjd! Utmärkt!
Nöjd med gjort arbete men fick inte tydligt besked innan om vad som inte skulle ingå. (Man felsökte på AC’n men slutförde inte reparation) nu behöver jag boka ny tid för detta och den kostnaden har jag inte blivit upplyst om innan.
Snabb service, trevlig personalen
Superbra service av Ivo och Mikael, dom fick speciella instruktioner och löste allt utan problem!
Fint mottagande och härligt att de hittade ett fel på min bil. 😊
Alltid trevliga och förklarar. Jag känner mig trygg med Speedy i Högsbo!
Snabbt och bra jobb av Micke!👍😊 Och nu hade man städat upp utanför entrén och vid kundsidan!👏😂
Bra! Gångavstånd från jobbet och skicklig mekaniker! Rekommenderas!
Otroligt bemötande och snabbt utförande.
Bra service och trevligt bemötande
Bra service som vanligt utfört inom utsatt tid
Snabbt och helt okej pris, blev lägre än vad jag förväntade mig. Trevlig personal och framför allt kunnig personal.
Bra service - bemötande och kunskap! Vettig prissättning!
Servat våra och bytt säck på våra bilar här i 2 år nu. Tycker det löper på utan krångel
Snabb och smidig hantering av byte till sommardäck
Det var ett mycket trevligt bemötande. Servicen var på en mycket hög nivå och informationen om min bil, vad som behövde göras och kostnaden var mycket tydlig. Jag är mycket nöjd, över förväntan🙏
Snabb och bra service!!! Arbete utfört på utlovad tid. Bra killar i verkstaden.
Alltid snabb, bra och trevlig service.
Bra service och bra bemötande.
Skifte av hjul, som vanligt snabbt och bra!
Mycket bra, fick hjälp snabbt.
Bra killar som har koll på bilen.
Bra bemötande, kunnig personal och smidig service
Servade bilen idag och är nöjd. Riktig proffsig och kunnig personal.
Snabb och bra service till bra pris.