Alltid lika smidigt att byta däcken här, snabba och trevliga!
Speedy Bilservice Limhamn
Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Limham! Vad du än behöver fixa lovar vi att noggrant undersöka din bil och ge dig ärliga råd om vad som behöver åtgärdas. Du kan både boka tid eller komma in på någon av våra drop-in-tider. Vi har hög tillgänglighet och fixar bilen snabbt och säkert. Självklart dokumenterar vi allt...
854 omdömen om Speedy Bilservice Limhamn
Sedan starten hos Reco 2017
Speedy service.
Snabba trevliga intresserade gäller grabbarna i frontdesk Viktor och Jonathan
Balansering utförd med gott resultat, uppskattad även touchen med Tershine på däckväggen så däcken såg fräschare när jag åkte där ifrån än när jag kom dit.
Bra snabb service. Både jobbet och mottagningen kändes väldigt proffsigt. Kommer återkomma och rekommenderar
Bra, snabbt och prisvärt Jag blev väl omhändertagen
Alltid trevligt bemötande och snabba på fixa däckbytet
Snabba och service minded .Kort sagt ska bli stamkund
Väldigt professionellt och trevligt bemötande.
Tog en chansning och körde dit med mina sommarhjul för skifte utan att ha bokat tid. Dem körde snabbt in bilen, bytte hjulen och gav mig också en ny tygpåse för vinterhjulbultarna, då den andra var trasig. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Rimlig prissättning för arbetet. Kan rekommendera 👍
Speedy bilservice yar alltid emot med snabbhet o vänlighet o gör ett bra jobb till ett bra pris. Denna gång en punktering.
Snabbt, enkelt och effektivt. Reko helt enkelt
Hej! Vi har aldrig varit besvikna,, alltid lika nöjda. Trevlig personal. Mvh Carina och conny
Kunde göra extra jobb på 30 minuter trots lunch och många andra kunder
Snabb och direkt service. Lade till ett extra uppdrag utan problem. Tack Speedy!
Har alltid fått god service, mycket nöjd kund!🥰
Snabbt, proffsigt och effektivt!
Vänligt bemötande och snabbaste däckbytet jag varit med om
Som vanligt bra. Skall dit igen behövde byta ett filter,det kunde dom ringt och sagt till om. Nu en extra körning
Viktor suveränt serviceminded, snabb och bra👏
Nya däck. Jättebra service. Snabb behandling.
Alltid tillmötesgående, trevliga och informativa. Arbetet blir alltid utfört snabbt och ordentligt. Ringer man och önskar hjälp är det aldrig lång väntetid
Trevligt bemötande, professionellt, klara besked och en snabbt utförd service. Har anlitat Speedy i Limhamn under flera år och återkommer när det bli dags igen. Björn Candin
Snabb och trevlig service och hög kvalitet
Jättefin service och bra arbete
All good. Fast and qualitative.
Lätt att få kontakt och fick en snabb tid för åtgärder på bilen. Tydlig återkoppling och nytt prisförslag, när mer behövde bytas än vad som var tänkt från början. Trevligt bemötande från personalen. Kommer mer än gärna åter i framtiden om det skulle behövas
Snabbt och professionellt utförd service.
Har alltid blivit trevligt bemött på Speedy Bilservice Limhamn,så även denna gång. Bra kundkontakt genom telefonsamtal medan bilen var inlämnad. Avgassystem och krängningshämmare åtgärdat.
Snabbt och smidigt att både boka och att få tjänsten utförd!
Fantastisk service! Allting var mkt bra
Gott bemötande. Trevlig personal. Snabb service.
Alltid vänligt bemött! Känner mig trygg och väl omhändertagen.
Blir alltid lika trevligt bemött.
Förfrågan om batteri Fick låna startkablar Snabbt byte av batteri Bra pris Bra bemötande Mycket nöjd
Jag har äntligen hittat en ärlig bra bilmekaniker som jag kan lita på. Inte lätt! Rekommenderas starkt!
Snabb och proffesionell service samt alltid vänligt bemötande .
Fick gjort service och fick sedan bra information om åtgärder som behövde göras. Ordning och reda helt enkelt👍
Bra service och tid bokning Hämtning av bilen var smidigt och tidligt Lite dyrare än andra verkstad i området
Delar ofta ut goda råd om man frågar om något Snabb service Vänligt bemötande
Hej tack för fin och snabb service
Alltid bra service och prisbild före service
Vänligt bemötande god service! Vi är nöjda! Reparation av bil med ombesiktning! Godkänd efter reparation!
Snabb och bra service.
Snabba, bra pris och bra bemötande.
Mycket väl bemött av samtliga på verkstan, Lite strul med online bokningen, men annars inget att klaga på. Rekommenderas varmt.
Rekommenderas varmt. Mycket service-inriktat och vänligt bemötande. Känns att de kan sitt yrke, och förstår mig som kund.
Skulle bara byta en lampa. Gjordes direkt när jag väntade. Toppen
Anlitad ett antal gånger vid däckbyte och varje gång fått ett utmärkt bemötande av personalen och är mycket nöjd med jobbet.
Bra. Snabb och proffsig service