Reparationen gick snabbt och det blev även lite billigare än vad som sagts tidigare. Personalen är trevliga.
Speedy Bilservice Limhamn
Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Limham! Vad du än behöver fixa lovar vi att noggrant undersöka din bil och ge dig ärliga råd om vad som behöver åtgärdas. Du kan både boka tid eller komma in på någon av våra drop-in-tider. Vi har hög tillgänglighet och fixar bilen snabbt och säkert. Självklart dokumenterar vi allt...
1013 omdömen om Speedy Bilservice Limhamn
Sedan starten hos Reco 2017
Snabba, duktiga, vänliga, och välkomnande!
Bra och snabb service. Fick gjort service på bilen och batteribyte.
Snabb och bra service, proffsig personal, kan varmt rekommendera dem.
Bästa verkstad i Limhamn.trevliga killar!
Bra service och vänlig personal. Gav bra feedback när jag ringde.
Känns pålitliga o proffsiga. Snabb service, inget klydd
It was quick and staff was polite and helpful
Speedy tog väl hand om min gamla trotjänare. Snabb service och vänligt bemötande.
Allt är perfekt! Trevligt bemötande och resonabla priset!
Snabb och vänlig service fick även hjälp att synka telefonen med bilen
Bra bemötande och snabb service
Fick ett väldigt professionellt bemötande. Löste ett inte helt självklart problem, även om det inte gick på en dag. Tack!
Trevligt bemötande. Enkla och effektiva rutiner kring tidsbokning, lämning och hämtning.
Bra service bra service bra service bra service bra service bra service bra service
Lämnade in bilen för service. Blev klar på utsatt tid och till rimlig kostnad. Dessutom med gott bemötande.
Som alltid, snabbt vänligt och korrekt. Alltid lika nöjd. MVH Alexander
Fungerade bra. Tydlig prisbild.
Bästa, fick tid direkt och min bil fick jag tillbaka snabbt
Lämnade in vår Nissan för missljud. Blev mycket vänligt bemött, man gjorde en snabb felsökning som jag fick protokoll på. Snabbt fixat och fakturan gjorde mig riktigt glad vilket man inte är van vid när det gäller bilreparationer!! Mycket nöjd kund som kommer att anlita SPEDDY för service och reparationer i fortsättningen. Mvh Lasse J
Otroligt tillmötesgående och väldigt trevligt bemötande. Känner mig trygg att de tar hand om bilen på bästa sätt.
Perfekt! Snabbt, prisvärt och trevligt bemötande!
Lyssnade bra på mina frågor o svarade lättförståeligt så jag kunde avgöra mitt beslut o de gav också tidigt besked på ungefärlig kostnad för arbetet. Fick besked om att batteriet snart måste bytas o då blev jag osäker på om hur länge jag kan vänta! Jag hade blivit påkörd o behövde byta min backspegel o då var de ärliga o sa att de var mest fokuserade på mekaniska arbeten så får byta min backspegel hos Volvo direkt istället! Hyrde också lånebil hos Speedy o det fungerade enkelt! Mbh Thomas Rengfjord Limhamn
Trevligt bemötande . Snabb service . Förtroendeingivande . Jag är en mycket nöjd kund .
Super bra! Fantastisk service!
Mycket trevligt bemötande och bra service. Min hund ger högsta betyg för hundvänligheten och godiset.
Lätt att få tider, verkligen bra återkoppling .
Smidigt och bra. Trevligt bemötande
Hej Åsa och tack för dina lovord. Kan det ha skett ett misstag i din betygsättning som inte riktigt speglar dina positiva ord? Vi önskar dig och bilen en fortsatt fin dag. MVH Magnus, Speedy Bilservice
Trevlig, professional och snabb.
Bra service och priser. Rekommenderas.
Ni har alltid varit bra . Sen brukar ni hjälpa till om det behövs något
Tack! Så glad för all hjälp Mvh Anders Anagrius
Perfekt som vanligt! Alltid lika bra.
Vänligt bemötande. Snabb service. Prisvärt. Nöjd.
Toppen service! Fick nya vinterdäck till ett bra pris.
Bra mottagande. Bra service. Trevliga killar
Trevligt och kompetent bemötande. Trots lite krångel vid bokningen så löste sig servicen på vår bil på bästa sätt. Rekommenderar SPEEDY till alla vänner!!
Bra, proffsigt och trevligt bemötande
Pålitligt bra. Fin service. Bra pris
En helhetsservice som är både snabb och smidig.👍🏼
Proffsigt och vänligt bemötande
Snabb och bra service 👍 trevliga 👍
Snabb och suverän service! Kan sina saker, fixar bilen oavsett stundande Julhelg på gång inom kort. Bra på information och alltid tjänstvilliga. Jag kommer gärna tillbaka även om jag inte vill att bilen ska behöva det..
Mycket trevligt bemötande och bra service, lämnade bilen på morgonen, klar vid lunchtid! Bra pris på servicen av bilen , jämfört med andra bilverkstäder.
Bra mötande och mycket hjälpsam verkstan jag rekomnerar
Enbart positiv! Är mycket nöjd med allt!
Bra bemötande och snabba på att utföra jobbet. Jättenöjd kund!
Trevliga tillgängliga och snabba
Trevligt bemötande och man höll både tids och kostnadsförslaget. Inget att klaga på.
Andra gången jag lämnar bilen på service. Snabba, trevliga och kunniga.