Jag rekommenderar Speedy varmt ! Mycket bra service och trevligt bemötande!
Speedy Bilservice Limhamn
Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Limham! Vad du än behöver fixa lovar vi att noggrant undersöka din bil och ge dig ärliga råd om vad som behöver åtgärdas. Du kan både boka tid eller komma in på någon av våra drop-in-tider. Vi har hög tillgänglighet och fixar bilen snabbt och säkert. Självklart dokumenterar vi allt...
1065 omdömen om Speedy Bilservice Limhamn
Sedan starten hos Reco 2017
Bra bemötande och dom fixar snabbt
Snabb och utomordentlig service, från bokningen med Jonathan, service av Moe och utlämning av Victor. Simply the Best🔝💯
Bra mottagning och tydlighet i kostnad.
Det känns bra och trygg att lämna bilen hos Speedy Bilservice. Personalen är kanon bra, både trevligt och kunnig. LIMHAMNS BÄSTA!
Väl bemötande och snabb service
Snabb och bra service. Levererar enligt förväntan
Så snabbt, så bra. Mycket trevligt bemötande.
Snabb, professionell service och alltid ett vänligt bemötande. Kan varmt rekommendera Speedy Limhamn!!
Alltid superbra service och mycket kompetent personal! Rekommenderas!
Trevlig och kompetent personal
Fin service, hurtig tilbagemelding og meget god oplevelse
Bra och snabb service. Kan rekommendera dem. 👍😊
Trevligt bemötande. Tydlig info. Kring bilens skick
Bra pris, vanligt bemötande och service.
Lyhörda till mitt problem och begränsade omfattningen på arbetet för att vara kostnadseffektiva. Bra gäng!
Enkel och tydlig kommunikation. Trevlig personal och snabbt arbete! Kommer absolut rekommendera till andra!
Artig och professionell kundservice, och som alltid utmärkt fordonsreparationsservice
Bra mottagande på plats, genomgång av vad som skulle göras innan och sedan vad som hade gjorts efteråt. Tidigare service kollades upp och t.ex. bromsvätska var redan påfyllt och blev inte debiterat. Ett kamremsbyte gjordes också och bilen rullar som den ska. Kommunikationen var kanske det enda som haltade, skulle fått ett telefon samtal under dagen för att få veta om bilen behövde vara kvar över natten och även ett ärende om AC:n, men fick ringa upp sent på eftermiddagen för att kolla läget. Rekommenderar starkt ändå!
Väldigt bra service och fint bemötande. Hit kommer jag gå igen.
Alltid bra service och trevlig och kunnig personal vi servar alltid bilen där
Snabb hjälp och mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderas.
Serviceinriktade snabba och pålitliga framför allt killen vid mottagnings disken (Viktor tror jag han heter).
Bra, trevligt bemötande, service utförd snabbt och effektivt
Bra kundbemötande och snabb service utan bokning
Servicevänligt och kundorienterat. Mycket nöjd!
Kdkdkdkfkkfkfkkxkxkfkkfnrnrknrntkktl
Alltid bemött på ett strålande sätt med hög servicenivå och med personlig touch!
Fin service som gör det lilla extra för kunden.
Snabbt, smidigt och bra service!
Alltid supertrevligt bemötande och snabb service.
Tack för återigen snabb och trevlig service!
Snabbt och proffsigt med trevligt bemötande. Bra lokaliserat
Topp service, prisvärt och ärligt!
Bra service och snabb support
De höll vad som överenskommet.
Otroligt bra service! Trevliga och professionella.
Alltid nöjd. De är bäst! Fantastik service. Rekommenderas 🌸
Bra mottagande och tydlig information
Superbra firma. Alltid så sjukt trevliga och kompetenta
Speedy alltid tillmötes gående och jätte trevliga. Kompetent personal, kan rekommendera dem.
Bara bra tack för en trevlig service
Jag fick ett bra mottagande och en fin service.
Mycket bra service och mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Bra dokumentation efter utfört arbete. Jag kommer tillbaka.
Service och däckbyte, snabbt och bra. Bra service
Highly recommend! Excellent service 💪🙂😃
Fin och snabb service Trevliga o kunniga
Trevlig personal som upplevdes kompetent. Lätt att få till servicen av min bil.
Toppen service som alltid !!!!
Bra bemötande. Dyrt material men låg arbetskostnad. Fäste en backsensor på köpet! Rekommenderas!