Trevlig personal och snabb service.
Speedy Bilservice Limhamn
Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Limham! Vad du än behöver fixa lovar vi att noggrant undersöka din bil och ge dig ärliga råd om vad som behöver åtgärdas. Du kan både boka tid eller komma in på någon av våra drop-in-tider. Vi har hög tillgänglighet och fixar bilen snabbt och säkert. Självklart dokumenterar vi allt...
963 omdömen om Speedy Bilservice Limhamn
Sedan starten hos Reco 2017
Bra och trevlig service. Snabb hjälp
Snabb service och väldigt tillmötesgående och hjälpsamma.
Positivt fick hjälp snabbt och bra.
Bra vägledning inför köp av nya däck. Alltid genom åren fått vänligt bemötande. Tack!
Snabb och pålitlig service. Mycket positiv.
Bra bemötande och bra service
Bra och snabb service Vänlig betjäning
Bra och snabbt service med drop-in.
Snabbt och väl utfört till ett prima pris!
Alltid utmärkt, vänlig och snabb service.
Snabb o bra däckbyte. Bilen blev tom framkörd. Trevlig personal.
Mycket bra service. Snabbt och okomplicerat 😃
Alltid serviceminded och mycket trevliga! 🌺
Snabb service. Saknade dock info om mönsterdjup.
Hej Bengt-Åke, Till alla våra däckhotells kunder så skriver vi alltid upp mönsterdjupen och sparar i vårt system. Du har 4mm fram & 5mm bak på sommardäcken som ligger på hotellet. På vinterhjulen som vi satte på ska du ha 5mm runt om.
Bra o kunnigt bemötande Mitt problem( spik i ett däck) löstes på mindre än 30 min TROTS massor m bokningar för däcksbyte
Bra bemötande . Snabbt jobbat
Trevligt bemötande, fin service.
Alltid trevliga, professionella och snabba.
Jag ville att speedy justerade framvagnen men när de skulle göra justeringen kunde de inte pga för mycket däck o för liten lokal
Alltid lika bra bemötande. Mycket hjälpsamma och tillmötesgående.
Bra kommunikation. Inga överraskningar
God service Vänligt bemötande
Snabbt och noggrant utan krusiduller. Och inga oväntade kostnader!
Fick snabbt hjälp. Fint bemötande
Största förtroende! Alltid lika hjälpsamma och professionella, och jag rekommenderar dem varmt till andra. Mycket nöjd, alltid!
Vänligt bemötande och snabb service
Mycket bra och snabb service till ett rimligt pris
Snabbt och smidigt. Bra service!
Jag blev trevligt bemött på morgonkvisten! Fick ett sms före lunch som talade om att bilen var klar. Känns seriöst att anlita Speedy
Mycket bra bemötande och svar på mina frågor.
Snabb, professionell service och alltid ett vänligt bemötande. Bra uppdateringar via telefon för info om vad som behöver göras samt kostnadsförslag. Kan varmt rekommendera Speedy Limhamn som verkligen lever upp till sitt namn.
Snabb professionell och trevligt.
Jag lämnade min bil på service och blev väldigt trevligt bemött.Jag fick även låna en bil, vilket underlättade mycket eftersom jag bor 3 mil därifrån. Kan rekommendera Speedy i Limhamn.
Bra kompetens och service. Gott kaffe :-)
kompetent och vänligt bemötande
Vänligt bemötande, kunniga och hjälpsamma. Jag har lämnat in både bensindriven och eldriven bil av olika märke och alltid varit nöjd med Speedy Bilservice Limhamn.
Så glad att Speedy har en verkstad i Limhamn. Får alltid snabb, effektiv och vänlig hjälp med min gamla bil så jag kan köra igen.
Snabb, trevlig och pålitlig service/verkstad.
Klart och tydligt. Snabb service. Trevligt bemötande👍
Bra bemötande Snabb kollat och åtgärdat Bra jobb
Smidigt och snabbt och trevlig personal.
Mycket nöjd med bemötandet och snabbt utfört arbete.
Snabba på att fixa nytt batteri Blev perfekt då jag skulle till Italien dagen efter
Sabbtt! Vänligt! Bra priser! Trevligt bemötande!! Kommer tillbaka.
Alltid nöjd med Speedy Limhamn.
Snabbt, smidigt o mycket trevlig personal
Allt fungerade bra. Enkelt och boka, snabb service och bra pris. Kommer att fortsätta med Speedy Limhamn.
Jag fick tid samma dag för att de skulle göra en bedömning av alla 2:or jag fått på besiktningen. Tid för åtgärd redan veckan efter. Bra bemötande och snabb service och rimligt pris.
Bra bemötande, vänliga och snabba svar , bra pris , kommer gärna tillbaka.