Trevligt bemötande som vanligt. Serviceminded personal. Bra pris.
Speedy Bilservice Vällingby
Kom in till oss på Speedy Bilservice i Vällingby! Här hjälper våra bilmekaniker dig med full bilservice eller enstaka reparationer. Vare sig du vill byta däck, växellåda eller installera några reservdelar så har vi erfarenheten och expertisen som krävs. Speedy är en kedja med hela 30 år i branschen. Vad du än undrar kan vi...
2533 omdömen om Speedy Bilservice Vällingby
Sedan starten hos Reco 2014
Snabb och trevlig service, .peronalen löste snabbt mitt problem med en ”Pyspunktering”. Tack för hjälpen alla, och ha en trevlig helg. Mikael
Snabb och smidig service. Trevlig personal.
Trevlig bemötande och snabb service.
Snabb service till ett bra pris!
Trevliga och snabb service. Upptäckte en annan defekt utöver den jag lämnade in bilen för. Fixade den samma dag
Snabb åtgärd till ett fast pris.
Den hjälp jag fick var okej. Jag rekommenderar det företaget.
Trevligt personal,bra och snabbt service. Jag kan rekommendera Speedy bilservice i Vällingby
Bilservicen var Inte klart 100% på grund av måste programmet måste uppdateras
Alltid trevligt bemötande & hög servicenivå.
Mycket bra service och trevlig personal
Snabba och prisvärda, flexibla och mkt bra service!
Snabb och prisvärd reparation. Rekommenderas
Mycket bra service! Fick snabbt hjälp vid punktering!
Bra och snabb service trevligt bemötande
Dom är alltid så trevliga och välkomnande på Speedy Bilservice i Vällingby. Dom hjälpte mig snabbt och jobbet var bra gjort! Jag är en återkommande kund tack vare detta.
Trevliga killar som gjorde ett bra jobb med hjuliinställning och byte av styrled.
Som vanligt trevligt bemötande och proffsigt agerande.
Trevligt bemötande. De ringde för att berätta vad de inte behövde göra enligt serviceschemat vilket gjorde servicen 2000 kr billigare! Känns väldigt ärliga!
Snabbt och professionellt utfört. Helt nöjd.
Snabbt, vänligt och kompetent
Snabb och effektiv service som vanligt
Vänlig duktiga och servis inriktade
Toppen Rekommenderas Trevligt bemötande Kanon service
Bra och snabb service, nöjd med vår bil :)
Bra och pålitlig verkstad som jag kan rekommendera.
Enkelt snabbt, prisvärt och bra bemötande.
Vänligt och tillförlitligt bemötande. Löser svåra problem och snabb hjälp
👍👍👍👍👍 Sandi är mycket bra och positiv
Bra och snabb service, trevlig personal som även visade mig hur jag kan göra lösa problemet själv nästa gång 😊
Snabbt att få tid och sedan snabb service
Lång historia kort, Speedy Bilservice fixade det akuta problemet samma dag jag ringde. Resan till Jämtland kunde genomföras. Otroligt nöjd med Speedy Bilservice kundservice. Vi ses igen!!
Alldeles utmärkt Till fullo Byte av framhjulslager
1. Behövde hjälp byta glödlampa på strålkastare. Åkte dit på drop-in på morgonen och fick omedelbar hjälp. 2. Behövde byta hjullager. Hade fått offert från en däckverkstad med tidigast tid på torsdag. Speedy erbjöd samma jobb men 1,300kr billigare och på onsdag. Speedy är toppen!
Trevligt och bra service bra priser
Snabb service och mycket bra bemötande.
Bra service, känns som en reco verkstad som inte tar extrema överpriser.
Trevlig personal, snabb reparation direkt, väl utfört arbete!
Bästa bilverkstaden som finns i Stockholm
Snabb service och trevlig personal!
Som alltid en bra upplevelse. Professionella o trygga.
Snabb och bra service! Fick hjälp samma dag Rekommenderar starkt!
Bra service bra personal allt bra
Supertrevlig personal! Snabb service med bra pris! Fortsätter att serva bilen där! Med vänlig hälsning, Kicki
Jag är väldigt nöjd med servicen. Proffessionell och trevlig personal och extremt snabb service.
Mycket trevligt bemötande, behövde snabb hjälp att byta ljuddämpare på min cheva,med lite om modifieringar så löste dom det galant med lite det över som var tänkt! 5/5
Snabb service. Trevligt bemötande
Snabb o bra service. Trevligt bemötande.
Jättebra service, fixade felet till överenskommet pris