Mycket trevligt bemötande, tydlighet kring pris och väldigt snabb service.
Speedy Bilservice Vällingby
Kom in till oss på Speedy Bilservice i Vällingby! Här hjälper våra bilmekaniker dig med full bilservice eller enstaka reparationer. Vare sig du vill byta däck, växellåda eller installera några reservdelar så har vi erfarenheten och expertisen som krävs. Speedy är en kedja med hela 30 år i branschen. Vad du än undrar kan vi...
2943 omdömen om Speedy Bilservice Vällingby
Sedan starten hos Reco 2014
Very good service with good support.
Bra bemötande, snabb service, bra pris.
Trots lite strul så visade dom att dom tog ansvar o satte kunden först, på eget initiativ ska tilläggas. Så jag är nöjd.
Bra o snabb service Mycket trevlig personal
Trevligt mottagande och snabb hjälp vid en punktering!
Utmärkt servise samt och trevlig personal
Väldigt trevliga och flexibla personal.
Trevligt bemött och trevlig personal
Ni är så duktiga och bra kund bemötande tack för hjälpen
Otroligt smidigt. Tydlig offert, sms när blen var klar. Uppskattade särskilt att bilen stod kvar inne så att den var varm när jag hämtade den.
Jag fick snabb och bra service och ett trevligt bemötande. Rekommenderas!
Snabba och bra, som vanligt :)
Trevlig service. Mycket snabbt och bra.
Jag blir alltid vänligt bemött på Speedy. Det var en Service så det är svårt att veta hur bra den blivit. Konstigt att min service-bok är försvunnen.
Väl bemötande, skulle ta en timme, och det stämde. Fick även bra tips ang dragkroken.
Servicen är alltid bra hos er. Kanske kaffe eller te borde finnas under service tiden:)
Förutom att de gjorde jobbet som de sa gav de ett mycket trevligt och proaktivt bemötande. Proffs helt enkelt.
Snabb å bra service, perfekt kundbemötande . Men lite dyra.
Trevligt bemötande, kändes tryggt , att ni är proffs som inte överdriver servicebehov men gör vad som krävs.
Jag bytte däck idag på Speedy Bilservice i Vällingby. Som alltid gick allt snabbt och bra. Jag trivs hos dem – trevlig atmosfär, hjälpsamma killar och jobbet blir alltid väl utfört.
Bra service, trevliga o kunniga
Bästa tänkbara service, Duktiga att lösa svåra problem och ett trevligt bemötande.
Alltid bra service, mycket nöjd!
Jag är nöjd. Bästa service verkligen. ****
Snabbt, prisvärt och bra! Speedy är proffs.
Alltid vänliga, försöker hjälpa till hitta verkstadstid så snart som möjligt, oftast samma dag. Svarar rakt och klart på alla frågor om problemen. Du får direktkontakt med mekanikern om så behövs. Känner mig alltid väl omhändertagen av verkstadsproffs.
Kunniga och alltid vänliga. Jag vänder mig alltid hit med min bil.
Snabb och smidig service, med väl utfört jobb.
Trevlig personal, inga väntetider, bra service
Jättetrevlig personal! Väldigt serviceminded ,fixar allt snabbt utan krångel. Kan varmt rekommendera denna verkstad
Schyssta och flexibla, smidigt !
Byte av däck och förvaring av sommardäck. Snabba och ett trevligt bemötande.
Toppenservice! Är mycket nöjd!
Snabba killar som skifta till vinterdäck och förvaring
Bra bemötande och service,
Bra och snabbt. Bromsbytet var klart inom en timme. 😀
Väldigt vanligt, trevligt, gick Väldigt snabbt!
Snabbt och vänligt bemötande, klart i tid.
Snabb åtgärd på mitt problem till en förutbestämd kostnad.
Bra och snabb service med vänligt bemötande .
Kan bara ge full pott i betyg då Speedy Vällingby i mitt tycke är den bästa bilverkstaden med en super servicenivå
Snabbt, professionellt, trevligt.
Service is good. But the cost has increased steeply. A tyre change that costed 350 sek six months back is now 450 sek. That is just too big of an increase.
Super nöjd! Dom har hjälpt mig tidigare vid akuta problem med däck på bilen så självklart väljer jag dem för byte av vinterdäck, lika nöjd varje gång!
Lämnat där många år. Alltid bra!
Som alltid vänligt och proffsigt utfört arbete!
Snabbt och enkelt, inte jättedyrt.
Snabb och bra hjälp i en akut situation. Tack!