Väldigt bra städat. Är nöjd med arbetet
SR Städ och Tjänster
Välkommen till SR Städ och Tjänster! Vi på SR Städ och Tjänster är din städfirma i Dalarna, Gävleborg och Örebro med omnejd. Tjänster: Flyttstädning, storstädning, hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, gymstädning och mycket mer. Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner och kundnöjdhet...
62 omdömen om SR Städ och Tjänster
Sedan starten hos Reco 2022
Thank you Anders for hiring us.
Smidig bokning på kort varsel. Mycket nöjd!
Thanks Michael for nice comment
SR Städ och Tjänster utförde flyttstädning av mitt hus. Jag rekommenderar verkligen detta företag, då städningen var fantastisk och allt var verkligen skinande rent. Trevlig och tillmötesgående personal. Proffsigt under hela processen och bra kommunikation och jag kommer definitivt anlita dem igen när jag behöver.
Tack Anna för att du valde oss.
Snabbt utfört arbete med ett bra resultat.
Tack Joakim för fina kommentarer.
Utförde sitt uppdrag snabbt och effektivt. Inget att klaga på.
Väl utfört jobb!!Kommer att nyttja deras tjänster igen!!
Tack Rune. Du är alltid välkommen
Den städningen som ingick var väldigt bra städat, det negativa är att i en storstädning ingår inte ugn och fläktstädning.
Tack Erik för de fina kommentarerna. Ugnsstädning och fläktstädning omfattar endast på begäran av kund. Du har begärt och vi har rengjort ugn och fläkt utan extra kostnad.
Trevlig bemötande! Det går lätt att komma överens och vi var mycket nöjda med storstädning.
Tack så jättemycket Anna för bra kommentarer.
Väldigt nöjd med den arbetet som ni har lagt och utfört!
Tack så mycket Claudia. Hoppas vi ses snart igen
Jättesnällt personer. Bra pris. Jättebra stä.
Blev vänligt bemött av personalen och de gjorde ett otroligt bra jobb. Har beställt månads städning fram till december ev. förlängning super nöjd
Tack så mycket Ulla. Vi är verkligen glada att se dina kommentarer
Jag anlitade SR Städ och Tjänster för flyttstädning. Jag fick snabb och bra återkoppling och städningen utfördes perfekt och till rätt pris. Kan varmt rekommendera SR Städ!
Tack så mycket för en så fin kommentar
Fin & noggrann flyttstäd, kommer rekommendera!
Tack så mycket för att du rekommenderar oss
Bra bemötande vid bokning av flyttstädning. Vi är väldigt nöjda med resultatet kostnaden.
Tack så mycket för fina kommentarer
Mycket trevlig personal. Rimligt pris. Utmärkt städning. Besiktning gick utan klagomål. väldigt glad. Jag kommer definitivt att använda SR Städ igen om jag behöver. Rekommenderad.
Tack så mycket för fina kommentarer
Mycket bra super fint städat. Rekommenderas
Tack så jättemycket Mats. Kontakta oss om du behöver städhjälp I framtiden. Tack Mvh Syed
Fruktansvärt dåligt kundbemötande med krav på betalning innan utfört arbete.
Tack Victor. Detta är mycket vanligt att betala i förskott om kunden har dålig kredithistorik eller kunden har ett register över kronofogden eller det finns någon anledning att tro att kunden inte kommer att betala fakturan efter jobbet.
Trevligt bemötande allt fungerade perfekt jätte nöjd med städningen
Tack Liselott för de fina kommentarerna
Bra kommunikation och bra pris! Trevliga och hjälpsamma. Väldigt nöjd med första städningen och det känns tryggt att anlita dom för hemstädning i fortsättningen.
Tack Malin. Vi hjälper dig gärna med städning i framtiden vid behov
Kanonjobb utfört På utsatt tid Helnöjd
Tack Henrik för de fina kommentarerna
Bokade flyttstädning. Väldigt nöjd med resultatet till ett riktigt bra pris.
Vi är superglada att du är nöjd med våra tjänster
Spisen såg ut som ny, så blänkande och fin. Fönstren har aldrig varit så rena förut och alla jobbiga kalkfläckar i duschen var borta. Vi blev så nöjda! Fantastisk flyttstädning, tack 🙏 🌟
Noggranna och ordentliga, min bovärd frågade vilken bra städfirma jag haft. Super nöjd!
Allt var bra. Hyresvärden var nöjd med deras arbete
Mycket bra och snabb flyttstäd utförd. Bra pris!
Vi bokade företaget för flyttstädning, det blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig att de skulle bli! Vi blev supernöjda, riktigt bra pris fick vi också! Så rekommenderar verkligen detta företag! Snabba var dem på att städa också, och riktigt trevliga!
Min huvudman och assistenter var helt nöjda med jobbet. Tack så jättemycket 👍
Helt perfekt allt bra vi är helt nöjda
Trevliga killar! Fönster puts! Noggrann!
Bra utfört arbete. Motsvarande förväntningar. Behöver vi flyttstädning igen då får det bli samma företag igen Trevliga och duktiga killar 👍
Jättefint städat! 👌 Jag blev så positivt överraskad när jag kom hem!
Tack så jättemycket Dimitrios för fina kommentarer
Utmärkt flyttstäd. Smidig kommunikation. Inget att klaga på.
Tack så jättemycket Kalle. Hoppas du kommer att kontakta oss igen.
Mycket bra kundbemötande och bra utfört arbete.
Vad trevligt!!!. Tack för att du ger bra feedback. ❤️❤️
Billigt. Kliniskt rent och enkla att ha kontakt med.
Väldigt glad att se att du är mycket nöjd
Personalen som kom var mycket trevliga och noggranna! Jättefina fönster.
Tack så jättemycket Åsa. Vi ses i framtiden
Bra städat, fick bort kalkbeläggningar i kök/dusch som varit svåra att få bort själv och gjort i helhet ett bra jobb! Rekommenderar absolut
Vad trevligt!!!. Tack för att du ger bra feedback.
Trevligt bemötande och superbra fönsterputsning. Kommer absolut att anlita dem igen.
Tack Lena. Det är en ära att ha dig som kund
Flyttstäd beställde jag och jag är väldigt nöjd över resultatet och priset.
Tack så Jättemycket Fredrika. Vi ses i framtiden
Bra bemötande och bra städat. Köparna hade inget att anmärka på.
Tack Magnus. Det är en ära att ha dig som kund
Superbra flyttstädning av lägenhet i Falun.
Tack Anna för dina fina kommentarer. Kontakta oss om du behöver hjälp med Flyttstädning, Fönsterputsning, Hemstädning, Storstädning.
Jätte nöjd! Jättefina fönster!
Tack Malin för dina fina kommentarer. Kontakta oss om du behöver hjälp med Flyttstädning, Fönsterputsning, Hemstädning, Storstädning.
Komma hem och det känns rent o fräscht. Tack,ni gjorde ett fantastiskt jobb. Kommer att anlita er igen
Tack Marie för dina fina kommentarer. Kontakta oss om du behöver hjälp med Flyttstädning, Fönsterputsning, Hemstädning, Storstädning.
Vi är mycket nöjda med storstädningen som utfördes av SR städ
Trevligt bemötande och smidigt att genomföra bokning av vår flyttstädning. Vi blev så nöjda med tjänsten och utförandet var klockrent. Kan varmt rekommendera!
Tack Moa för dina fina kommentarer. Kontakta oss om du behöver hjälp med Flyttstädning, Fönsterputsning, Hemstädning, Storstädning.
Anlitar för städning sedan 1 1/2 år. Vi är så nöjda med den städning vi har. Ett pålitligt och serviceinriktat företag.
Trevligt bemötande och proffsigt utförande. Varma rekommendationer!
Tack Kalle för dina fina kommentarer. Kontakta oss om du behöver hjälp med Flyttstädning, Fönsterputsning, Hemstädning, Storstädning.
Har fortlöpande städning av hemmet med SR Städ, fantastiskt nöjd varenda gång! Rekommenderar varmt!
Tack Olga för dina fina kommentarer.
Bra bemötande! Noggranna! Tillmötesgående! Prisvärda!
Tack så Jättemycket Lisbeth.Vi kommer att vara mycket glada över att ha dig som kund även i framtiden.
Otroligt bra städfirma som vi är mycket nöjda med!
Tack så Mycket Tobias för en så fin kommentar.
Trevlig och snabb kontakt. Mycket flexibla och tillmötesgående. Rekommenderas varmt!