SSG Ekonomi & Redovisning

SSG Ekonomi & Redovisning

www.stockholm-schakt.se
  • Badge2025
5.0

SSG Ekonomi & Redovisning är en redovisningsbyrå som ingår som bifirma inom Stockholm Schakt & Grus AB. Ann-Sofi Berglund som driver byrån är SRF Auktoriserad Redovisningskonsult. Vi erbjuder professionella ekonomitjänster för alla typer av kunder, med särskild spetskompetens inom åkeri- och anläggningsbranschen. Våra erbjudanden...

12 omdömen om SSG Ekonomi & Redovisning

Sedan starten hos Reco 2023

Lena B
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Mycket nöjd med utfört arbete och personlig service. Har aldrig varit med om att det blir några fel med utfört jobb. Alltid tillmötesgående vid telefonsamtal, mail eller vid besök. Kan varmt rekommendera denna byrå

Ronny A
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Tydliga besked, snabb återkoppling, noggrann & systematiskt arbete.

Niklas T
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Ann-Sofi är toppen och hjälper oss alltid när vi har frågor och funderingar.

Britt C
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Jag har haft en liten egen firma för Hälsa och Helande. Är jättedålig på siffror så Ann-Sofi har varit min klippa att se till att allt blivit rätt med in och ut, momsredovisning och lager. Hon har haft en ängels tålamod med mig och förklarat och förklarat för att allt ska bli rätt. Nu har jag avslutat min verksamhet och vill rekommendera henne till alla som behöver någon som verkligen kan! Vänligen Britt Cannervall

Wictoria B
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Jag är så lycklig att jag hittade Ann-Sofie på SSG Ekonomi och Redovisning! Jag har en enskild firma i friskvårdsbranchen och bokföring är inte min starka sida. Ann-Sofie hjälper mig på ett så proffesionellt sätt. Hon har svar på allt och det känns så enkelt. Hon är ödmjuk och pedagogisk. Jag använder Spiris online (tidigare visma) Jag får framförallt hjälp med årsbokslutet. Men också avstämmning under året och tips och råd och påminnelser om så behövs. Jag känner mig alltid välkommen att höra av mej om jag har några frågor....

Stojan B

Jätteduktig och trevlig 🙂

Malin S
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Alltid snabba och tydliga svar vid frågor eller funderingar. Vi är så tacksamma över hjälpen vi får från SSG Ekonomi & Redovisning!

Tommie D
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Absolut den bästa redovisningsfirman jag haft att göra med. Bra och kunnig personal som gör det lilla extra och hjälper till med tips och råd.

Andi S
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

De är noggranna, kommentera, snabba på att svara och på lästa.

Kristoffer N
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Proffs - kunnig, noggrann och effektiv.

Mathias K
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Det bästa företaget när det kommer till redovisning. Alltid hjälpsam och lösningsorienterad. Otrolig koll på läget

Irina N
Skrev om SSG Ekonomi & Redovisning

Man fick alltid en snabb hjälp. Enkelt att få svar på frågor som man inte klarar av. Rekommenderar stort!