Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Stadsbudsbolaget Stockholm AB

www.stadsbudsbolaget.se
  • BadgeThreeYears
Call 08-21 49 70 Share

Välkommen till Stadsbudsbolaget Stockholm - Vi är ditt personliga flytt-, transport- och bemanningsföretag! Stadbudsbolaget startades 1954 som ett av de första Flytt och bemanningsföretagen i Sverige. Idag erbjuds även tjänster som flytt åt privatpersoner och företag, flyttstädning, magasinering och andra servicetjänster. Vid...

484 omdömen om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2016

Henrik H
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Proffsigt utförande av flytt vid lägenhetsbyte, trevligt bemötande, bra leverans

Charlotte M
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Riktigt nöjda med Stadsbudsbolaget! Kom ca 10 min innan avtalad tid på morgonen, vilket var uppskattat. Proffsig och jättetrevlig personal, effektiva och noggranna. Kan varmt rekommendera Stadsbudsbolaget till andra som ska flytta.

Ylva H
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Förflyttningen gick snabbt och smidigt

Victor W
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra prissättning, tillräckligt bemannat och dimensionerat. Bra full service. Rekommenderas!

Linda D
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra service, flexibla och tillmötesgående i bokning. Smidig flytt i stort! Om man packar själv så är det bra att tänka på att inte packa lådor för tunga. Jättenöjd! MVH Linda

Samira A
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Så grymma - helt friktionsfritt!!

Katarina Sofie L
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Fin upplevelse med fraktbolaget. De var snabba med tider och flexibla. De kom i tid och packade in allt jag önskade packa in. Tyvärr var olyckan framme och en soffa tappades och bröt sin fot, detta togs med stort allvar och soffan åkte direkt in på rehab och lagades. Fraktades vidare till platsen när den var klar. Shit happens men viktigast är hur man tar hand om det :) Nöjd!

Kristian E
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabb och hjälpsam personal. Bokning sköttes smidigt.

Katrin L
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Allt utfördes som planerat. Mycket bra i kommunikationen. Trevliga medarbetare.

Ann-Charlotte B
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Toppen på alla sätt, trevliga och snabba.

Rolf N
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Allt smidigt och effektivt rakt igenom. Mkt trevlig personal. Kommer att använda mig av dem igen. Rekommenderas varmt!

Ulf J
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevligt o okomplicerat i kontakten. Regelbunden uppföljning o dialog. Proffsigt.

Anders N
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra genomfört från start till mål. Planering innan var bra. Killarna som kom var vänliga, korrekta och lyhörda får våra önskemål.

Dennis S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jag hade en mycket besviken upplevelse med Stadsbolaget. Flytten borde ha varit enkel – den nya lägenheten låg bara cirka två minuter bort med bil – men flyttkillarna tog över sex timmar på sig att genomföra jobbet. Under tiden märkte jag att en av dem ofta stod med sin telefon, tittade på videor eller pratade i telefon med familjen, vilket var väldigt frustrerande med tanke på att de tar betalt per timme. När min fru artigt frågade om det kunde gå lite snabbare fick hon svaret ”Varför?”, vilket kändes väldigt oprofessionellt....

Reinar H
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket bra service Höll tiderna och trwclig och kunnig personal. Jag kommer gärna att boka igen

Annika D
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vänliga och noggranna! Allt gick smidigt och alla möbler oskadda trots frakt över fjärd!

Malin L
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Smidigt och bra tyckte vi, kommer använda igen

Mia I
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabbt, effektivt och samtidigt flexibelt! Jag vet nu att vilken flytt firma bokar jag också nästa gång.

Anna L
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vänligt proffsigt och varsamt med alla våra saker

Dexner A
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Otroligt serviceminded killar som hjälpte mig som inredare att flytta runt möbler och lösören i ett hus upp och ner för fyra trappor! Jättetrevliga! Erbjöd sig dessutom att ta med soporna till ÅVC! Vilka kämpar! Kan verkligen rekommendera!

Torsten R
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Effektiva och trevliga, tacksam för hjälpen

Edvard B
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabb och bra service när vi kontaktade er. Själva flytten gick snabbt och smidigt och killarna var mycket trevliga.

Mårten C
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevligt, effektivt dvs inget att klaga på, tvärtom

Bernice F
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevliga, kunniga & lyhörda - alltigenom en mycket bra kontakt och leverantör. Stort tack, Bernice

Christina G
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vi har uppskattat professionalismen och bemötandet som visats under hela uppdraget, från första kontakten till flyttlasset lastats av. Högsta betyg, alltså!

Göran S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jag är mycke nöjd och tycker jag blev bemött på ett fantastiskt sätt Göran Svensson

Annika T
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Tack för hjälpen med flytt! Allt gick bra.

Joans J
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jävlar vad bra och smidigt flytten gick! Artiga och propra flyttkarlar! Välj dem!

Janine P
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket bra service och proaktivt tänkande

Ulrik S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vänliga, lätta att ha kontakt med, bra servicenivå.

Ellinor R
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Smidigt och supertrevliga budkillar.

Gunther-Hanssen S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Beställde hjälp att bära upp en tung chiffonjé till andra våningen i min bostad från Stadsbudsbolaget. Redan dagen efter kom två erfarna och trevliga killar och ordnade saken. Mycket nöjd med det hela.

Peter A
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Beställde en flytt av två tunga läderfåtöljer och allting gick perfekt hela vägen. Bra och trevlig personal. Väl mött // Peter

Fredrik B
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Gick snabbt att få tid samt de skötte flytten snabbt o smidigt.

Lotta K
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Utmärkt. Hjälpsamt. Tillmötesgående. Vänliga och trevliga.

Lars Gunnar O
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevlig personal som gjorde ett jättebra jobb. Är mycket nöjd.

Gustaf V
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vi beställde en flytt över telefon och fick en tydlig offert som vi tyckte passade vårt behov. Hela flytten gick snabbt och smidigt. Hela flytten tog inte mer än en halv dag och vi var på plats i nya bostaden samma dag. Det var oerhört professionellt genomfört och det överträffade våra förväntningar.

Bertil R
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra och trevligt bemötande Jag hade inga speciella förväntningar men det fungerade väldigt bra och med kort varsel dessutom flyttades de möbler som skulle flyttas. Bra jobbat

Maria G
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Personlig service och trevligt bemötande från start till mål. Kan varmt rekommendera Stadsbudsbolaget i Stockholm för transporttjänster.

Kent-Rune S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Stadsbudsbolaget utförde uppdraget väl, att hämta vinterdäcken till min Skoda Yeti från DC-Bil i Väddesta, där däcken förvarats under sommaren. DC-bils verkstad kontaktades av mig och jag skickade en fullmakt till Stadsbuden med mitt godkännande att vidsa upp för DC-bil. Däcken utlämnade och transporterades till min bostad i Frösunda där Stadsbuden dök upp kl. 12.02. Hjulen transporterades till uppdragsgivarens lägenhet med dennes aktiva medverkan. Två timmar senare kom köparen och de 4 vinterdäcken kördes ner till bilen...

Andréhn A
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket professionella och alltid vänliga.

Susanne S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vänliga, kloka och aktsamma. Bra bemötande.

Bertil C
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Stadsbudsbolaget hjälpte oss med en stor flytt, från villa till våning, vissa delar till Stadsbudsbolagets lager. Några dyra målningar samt konsthantverk, en stor soffa. Genomförande gjordes mycket professionell med kunnig personal. Vi kan bara ge högsta betyg till Stadsbudsbolaget.

Bo F
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket bra hantering, effektiv och vänlig personal som kom på utsatt tid! Tack!

Margarita J
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Tack för hjälpen! Snabbt och fint!

Ulf S
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

De kom till angiven adress i rätt tid, var oerhört service-inriktade, artiga, snabba och professionella. Jag fick återkoppling via SMS när transporten var slutförd. Fakturan var helt korrekt och allt stämde enligt avtalet. Högsta betyg!

Niklas P
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Toppen! Supertrevliga, jobbade på bra och effektivt och löste alla problem

Ennui A
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Alltid utmärkt genomfört. Rekommenderas.

Amelia A
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Professionellt. Kunnigt. Vänligt. Varsamt samtidigt effektiv. Trevlig personal. Tjänstvilliga även med sådant jag i sista stund kom på.

Lena G
Wrote about Stadsbudsbolaget Stockholm AB

3 fantastiska dagar. Killarna var otroligt hjälpsamma, utförde arbetet helt klanderfritt. Jag kommer verkligen rekommendera er. Hälsningar Lena Gustafsson, Tullinge