Top service , bra och snabb återkoppling samt GRYMT städresultat där min lägenhet blev så städad att det luktade rent i trapphuset
Städservice Falkenberg AB
Välkommen till Städservice Falkenberg AB! Städservice Falkenberg är ett professionellt städbolag med erfarenhet av att leverera högklassiga städtjänster till kunder i hela Halland. Vi är ett lokalt städbolag och hjälper alla våra kunder med ett leende på läpparna. Städservice Falkenberg är specialiserade på Flyttstädning,...
75 omdömen om Städservice Falkenberg AB
Sedan starten hos Reco 2022
Jag kan bara ge högsta betyg! Mycket professionellt utfört flytt städning.Jag kommer att rekommendera er till 100%. Tack!
Bra bemötande och städningen gick igenom besiktningen👍
Mycket nöjda! Ni levde upp till förväntan och var flexibla och tillgängliga. Ni visade omsorg och engagemang.
Sköter uppdraget väldigt bra enligt vårt avtal. Punktligt och bra kvalité.
Mycket bra bemötande. Chefen tänkte själv och tog kontakt med relevanta frågor vid behov. Vi använde flyttstädning samt tömning och är mycket nöjda
Flyttstädning blev jättebra, smidigt och bra bemötande!
Alltid trevligt bemötande och bra utförande. Flexibla och serviceinriktade. Använder gärna fler gånger
Gör det lilla extra i såväl städning, service och bemötande.
Mycket trevlig kontakt med Leonardo från Städservice Falkenberg trotts att han var på semester. Beställde en flyttstädning med personal på plats vid slutbesiktning. De följer ett professionellt städprotokoll där det kryssas i punkt för punkt vilket även sen blir signerat av den personen som utförde städningen som bevis inför besiktningen. Flyttstädningen blev godkänd utan någon anmärkning. Mycket proffsigt. Supernöjd med resultatet och kommer verkligen att fortsätta att anlita dem framöver. Tusen tack för denna hjälp!
Hej Helen, tack så mycket för din recension. Det var super kul att träffa er vi ser fram emot att hjälpa er med era behov i framtiden!
Mycket trevligt bemötande och service och de månar verkligen om nöjda kunder. Är personligen väldigt nöjd med såväl städning som personal som utför den. Det bästa är nog att det är samma personal som kommer varje gång och det är jag extra nöjd med, samt att de verkligen ansträngt sig så att vi får hjälp de dagar som passar oss bäst, kan bara rekommendera.
Hej Eva, Tack för din recension nöjda kunder är A-O för oss. Vi är otroligt glada över att du är nöjd och vi ser fram emot vårt nästa besök hos dig.
Rekommenderar varmt Städservice Falkenberg AB! Mycket bra bemötande, mycket bra städning, sätter kunden i fokus, mkt bra o tydlig hemsida. Sammantaget ett mycket bra städföretag! Hälsningar Agneta
Hej Agneta, Tack så mycket för dina varma ord. Vi önskar dig och Hasse all lycka i er nya bostad!
Väldigt bra städning och bemötande, helt klart bäst i Falkenberg
Tack så mycket Casper! Otroligt roligt att kunna hjälpa till!
Mycket bra utfört arbete. Inget att klaga på. Rekommenderas..
Tack så mycket Mikeal. Vi önskar dig det bästa!
Väldigt bra bemötande och service samt utmärkt genomförande av städarbetet.
Vi anlitade Städservice Falkenberg för storstäd av vår lägenhet och upplevelsen och resultatet va över för väntan från kontakt med Leo som var så proffesionell och förstod vårat behov till genomförandet av den fantastiska personalen. Vi har nu städ varannan vecka och är så otroligt nöjda!! TACK ni är bäst 😊
Väldigt bra service, snabb återkoppling och meddelar om ngt saknas. Mkt bra städat, med några undantag. Tvålkoppen i duschen och spindelväv under fönsterbräda annars bra.
Mycket professionellt städat, där slutbesiktningen gick igenom tutan anmärkning
Mycket bra! Även bra snack efter första städningen om vad som var bra och vad kan tänka på till nästa städning! Väldigt hög klass på servicen!
De bästa 👌👌 Gör en superbra städning! Rekommenderas till 100%
Städservice Falkenberg AB hjälpte oss med vår flyttstäd och trots en nitisk besiktningsman kunde vi slappna av och lämna över ansvaret till Städservice Falkenberg AB, tack vare ett otroligt bra bemötande från Leonardo med personal!
Väldigt bra service. Trevlig bemötande och allt funkade som det skall!
Leonardo. (Tror att han hette då) Var väldigt glad, trevlig o noga fönsterputsning
Hej Inga-Lill tack så mycket för dina fina ord! Det var kul att träffa er vi ser fram emot att putsa era fönster i framtiden! Med vänliga hälsningar,
Professionellt bemötande. Trevliga. Hade glömt vissa lådor och en garderob.
Jag fick hjälp med att rengöra min ugn. Allt var bra. Det blev rent och fräscht.
Bra bemötande, snabb återkoppling och min pappa var mycket nöjd med storstädningen.
Tack så mycket för ditt omdöme Eva! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa din far med städning. På återseende :)
Fönsterputs in- och utvändigt. Det utfördes tillförlitligt och säkert.
Fick en tid på väldigt kort varsel och är mycket nöjd med städningen. Dock var det ingen som dök upp på slutbesiktningen som utlovat, men då allting var okej gjorde det inte så mycket.
Hej My, tack för din recension. Vi ber om ursäkt för besiktnigsdagen! Kul att vi levererade med kvalite vi önskar er all lycka framöver!
Bra service, välbemötande och enkel att ha kontakt med. Mycket bra utfört arbete och 0 punkter på besiktningen!
Hej Eric, Tack för din recension vi önskar dig all lycka i din nya bostad!
Trevlig kunnig person som tog emot vår beställning. Kunde hjälpa till redan samma vecka.
Mycket bra bemötande. Vi är nöjda med städningen. Vi hade husstädning och fönsterputsning. Båda var bra.
Proffsigt och trevligt bemötande! Personalen är mycket benägna om att det ska bli bra resultat! De var med under besiktningen vilket var bra då jag som kund slapp att göra någonting :)
Tack så mycket Ida. Det var super trevligt att hjälpa dig med flyttstädningen. Vi önskar dig all lycka :)
Hel nöjd med både städning o bemötande Med vänlig hälsning, Agneta o Anders
Beställde storstädning, fantastiskt bemötande och proffsigt utförande.
Det var skönt att dom kunde fixa städningen så snabbt så jag rekommenderar stöd servicen jag fick!
Köpte flytt städ och servicen var något utomstående. Riktigt bra jobb men den trevligaste personalen
Tack för fin hjälp och ett mycket fint bemötande
Väldigt professionella och trevlig personal. Gjorde ett grymt jobb med vår lägenhet. Kan varmt rekommenderas!!
Bra kundservice, proffsigt vid bokning. Snabbt enkelt supernöjd!
Riktigt bra gjort och bra bemötande!
Snabba besked. Bra utfört arbete.
De har varit här en gång och städat vårt hem. Det blev rent och fint. Hoppas det fortsätter lika bra
Trevligt bemötande från första kontakt. Tillgänglig vid frågor och svarar när man ringer. Anlitades för flyttstäd. Var även med vid besiktningen. Kan rekommenderas.
Alltid topp-bemötande! Kan varmt rekommenderas!
Anlitar städservice Falkenberg AB för löpande hemstäd. Vi är supernöjda med bemötande, kvalité och att det alltid luktar så fräscht efter att städningen utförts. Stort tack!
Grymma, alltid bra service och städning!!
Bokade flyttstäd. Noggranna, trevliga och var även med under besiktningen och kunde åtgärda punkter direkt. Kändes väldigt tryggt, dessutom till ett rimligt pris. Jag kan verkligen rekommendera Städservice Falkenberg AB
Jag är jättenöjd med flyttstädningen. Dom var även med under besiktningen vilket va bra för att kunna åtgärda eventuella fel vilket gjorde upplevelsen mer trygg.
Fantastiskt bra bemötande och service! Vi är supernöjda med städningen samt känner oss trygga att vi blir omhändertagna även i efterhand. Rekommenderar starkt
Fantastiskt helhetsupplevelse. Grym service, enkelt och smidigt att få hjälp med flyttstädningen.