Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 046-25 59 20 Dela

Välkommen till Stefans Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Staffanstorp AB! Vi erbjuder komplett bilservice och reparation för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med allt från felsökning, AC-service och bromsservice till däckbyte, däckomläggning och installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering....

352 omdömen om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Lennart J
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Blir alltid väl mottagen av Stefan och bestämmer lämplig dag för aktuell åtgärd. Jag beställde årsservice och översyn inför besiktning vilket gjordes till belåtenhet. Besiktningen genomfördes utan anmärkning.

Radim U
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Allt var mycket bra. Bra bemötande, bra kvalite.

Bengt Anders B
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Fick ett fast pris på arbetet och de utförde det på ett seriöst o proffsigt sätt.

Anne Desirée L
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Stafans bilservice gör vad de ska med bilen och det gör de bra, bilen blir servad, lagad och fixad utefter offerten. De är snabba. Humant pris. De skulle kunna förbättra sitt kundbemötande, lite gladare och bättre ”serviceinriktad”, är ganska buttert. Lyft blicken och säg enkelt ”hej” när kunden kommer in, det är inte kunden som ska hälsa först. Annat Ex när kunden sitter utanför dörren (inför öppning): Dörren låses upp men ingen öppnar och säger välkommen in, det hade varit trevligt att bli välkomnad. Men som sagt gör vad de ska med bilen.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för ditt omdöme, vi tar det på allvar och ser över hur vi kan förbättra oss.

Sven Jonas H
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Trevligt bemötande och de levde upp till förväntningarna med råge! Mycket nöjd!👍

Jan Evert L
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Toppen alltid lika trevligt att serva sin bil här. Trevlig personal ,som gör ett bra jobb.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Bengt Ingvar K
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Jag har varit kund under många år, och alltid fått snabb och proffsig hjälp vid service och reparationer.

Nils Åke P

Mycket bra personal speciellt Stefan. Rekommenderar mycket denna verkstad

Mk Illumination A
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Snabb service och väldigt trevliga

Wiwianne Wenera N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Jag har bytt deck hos Stefan i några år. Alltid har blivit vänlig bemött. Har fått svar på mina frågor. Med andra ord, en nöjd kund.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per Ola Rikard P
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra service och trevligt kundbemötande

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Boel Ingrid Marianne W
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Jag fick mycket bra hjälp med min bil när jag lämnade den för reparation. Tack så mycket 🙂

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Leif Inge N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Mycket bra och fint bemötande

Anders Tomas Paul N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Då AC inte fungerade. Betalade jag 700 kr för att få reda på att kondensatorn måste bytas för 12000 kr. Lämnade bilen till en annan verkstad som lagade de gamla för 2000. Som nu fungerar utmärkt.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.

Rita T
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Trevligt bemötande, seriöst företag, nöjd med arbetet.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Jan Anders A
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra bemötande och proffsig service

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Nils Fredrik P
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra service, snabb hjälp och trevlig kundbemötande!

Mats Richard F
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Mycket bra bemötande. De gör ett fantastiskt jobb. Och så säger dom till om det är något som jag behöver tänka på.

Ingrid H
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Alltid bra service och trevligt bemötande

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Tove C
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Trevligt bemötande och duktig personal.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Svea Ingrid Margareta N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra bemötande, bra utfört arbete. Kommer säkert tillbaka

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Mats Maciej W
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra bemötande och utmärkt servicearbete.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.

Britt N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Alltid trevligt bemötande o bra service. Kan varmt rekommendera Stefans Bilservice!!!

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Mia Maria A
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Förtroendeingivande - känner mig trygg att lämna in bilen trots att jag är okunnig om bilar.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

JOHNNY D
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Han har mycket kunnig personal och har konkurrenskraftiga priser.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Sebastian J
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Mycket trevlig personal och snabb service. Ligger även bra i pris!

Runa Annica K

Alltid ett super bra resultat . Flerårig kund

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Johan Daniel Matt S
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Alltid god serviceoch trevligt bemötande. Rekommenderas starkt.

Bengt Åke N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Mycket bra bemötande .Arbetet de hade åtagit sig helt okej. Service och reparation bara till belåtenhet.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.

Sten Erik M
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Ett trevligt bemötande och en professionell bedömning av åtgärder samt kostnad för åtgärderna! Lagning av rost skador på balk och länkarmar!

Nello P
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Lätt att boka bra utförd arbete. Bra förklaring av utförd jobb

Anna Maria O
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Arbetet genomfördes noga och bra. Ett trevligt bemötande och dom var snälla, fixa hem grejer, ett snabbt jobb helt enkelt. Tack jag åter kommer gärna. Anna Olsson

Johan B
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Ett företag som jobbar för dig som kund. Tar inte ut en massa avgifter och jobbar för att hålla priserna nere. Som kund har jag aldrig känt mig lurad, tvärtom har jag känt att jag fått valuta för pengarna.

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Björn Terje Theander L
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Väldigt vänliga,märktes det var ordning och reda Var tydliga med att förklara vad som var felet,vad det skulle kosta och när bilen var klar Mycket förtroendeingivande Allt som allt toppen

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Anna-Karin N
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Mycket kunnig och trevlig personal

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Willy Ingemar L
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Kompetent och professionellt bemötande. Lösningsfokuserad dialog med kund ger förtroende. Arbete på bilen enligt överenskommelse.

Hanna Charlott H
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Gott bemötande och professionell service. Rekommenderar gärna denna verkstad!

Ronny Mikael Ö
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra bemött. Viss väntetid men det berodde nog mest på svårigheter att få fram reservdelar.

Britt Iréne H
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Perfekt Service. Trevligt bemötande - TOPPEN!!

Jan-Ingvar O
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Kunnig personal, håller vad dom lovar och vänliga

Inger Margareta P
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Han är jättebra! Bra service!

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.

Ellen Jonna V
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Mycket trevlig och duktiga snabb service

Dennis J
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Jätte trevligt bemötande av personal pris värdig bara bra service i mitt ögon jag har berömt Stefans bilservice till familjen och vänner

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Karl S
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Proffsig! Vänder mig alltid till Stefan med våra bilar!

Cecilia Ann-Charlo G
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Lämnade bilen pga missljud från höger fram. De hittade felet och fixade snabbt. Mycket bra service så jag kommer använda dem igen.

Gert Krister A
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Jag vill rekommendera bra service trevligt bemötande något annat har jag inte att säga för utom de har en gudomlig och respektfull service tyvärr orkar jag inte lämna in min bil på service bilen är för gammal och jag med Jag tackar för den tid jag har lämnat in min bil Stort tack för all service som är utförd av er Vänlig hälsningar Krister

Ulf Mikael O
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Alltid bra jobb och service och billigt billigt billigt

Rickard S
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Bra men lite dyrt annars inget

Torsten Sigmund A
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Trevligt bemötande! Bra service och information.

Tomasz Jakub Z
Skrev om Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Exceptional service! The mechanic was extremely knowledgeable, reviewing my digital service book history to clearly explain what needed to be done. The maintenance was completed right on time at a very reasonable price. On top of that, they provided great proactive advice—pointing out specific items to keep an eye on and highlighting what will need to be replaced during my next visit outside of standard maintenance parts. Honest, professional, and thorough—highly recommended!

Svar från Stefans Bilservice i Staffanstorp AB

Thank you for your wonderful review! We're delighted to hear that you had a great experience with us. We look forward to welcoming you back the next time your car needs servicing.