Alla kategorier Restaurang Västra Götaland Göteborg Sticky Fingers KB

Sticky Fingers KB

Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg — Visa karta

3.5 i betyg av 4 rekommendationer

Restauranger nära Sticky Fingers KB:

The Barn

The Barn

486 recos
Kyrkogatan 11, GÖTEBORG
Välkommen att boka bord, komma förbi på drop-in eller beställa hem vällagad amer... Läs mer ›
The Barn
Åsa F:
Allt var toppen bra med mat och service och lokal! Vi var så nöjda!
Bar Normal

Bar Normal

18 recos
Prinsgatan 3, Göteborg
Kom förbi på ett glas, eller fem, och lite härlig rå-mat, en sallad eller kanske... Läs mer ›
Bar Normal
Oscar L:
En väldigt mysig, trevlig & bra resturang/bar! Alltid fantastiskt bemötande, bra service & väl utvalda råvaror Skulle starkt rekommendera ...
Matsmak

Matsmak

60 recos
Drakegatan 1, GÖTEBORG
Matsmak står för god mat, hög kvalitet och smakkänsla. Vi strävar efter att allt... Läs mer ›
Matsmak
Monica E:
Bra bemötande, vi beställer enbart catering, och de brukar vara ok! Som kund hos er upplever jag snabbt svar på mail och fin service.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Sticky Fingers KB

 • Axel S
  Axel S skrev om Sticky Fingers KB
  Om man nyss fyllt 18 år i Göteborg och vill gå ut på ett ställe ska man gå till sticky finges på torsdag, speciellt den sista torsdaen i månaden. Här är det riktgit röj och det är status att stå först i kön.
  gillar detta
 • Kristofer F
  Kristofer F skrev om Sticky Fingers KB
  ett rockställe som faller alla i smaken. speciellt på lördagar när alla våningar är öppna och de spelar inte bara rockmusik.
  gillar detta
 • CJ L
  CJ L skrev om Sticky Fingers KB
  Götets rockklubb #1! Ett jättedansgolv på ovanvåningen och ett par mindre nära intill. Minus för de brutala vakterna som inte alls verka så värst trevliga.
  gillar detta
 • Gabriel B
  Gabriel B skrev om Sticky Fingers KB
  krog som är ett bra ställe och festa på om man är många med olika musik smak.
  Sticky Fingers är ett musikalbum av The Rolling Stones utgivet den 23 april 1971. Det här var det första albumet som släpptes på gruppens eget skivbolag Rolling Stones Records. Det var också det första där man kunde beskåda Rolling Stones nu välkända logga "tongue and lip" av John Pasche. Albumet klassas som ett av de absolut bästa album gruppen gjort. Det är också ett av deras mest framgångsrika album. Här börjar närvaron av gruppens nye andre-gitarrist Mick Taylor också märkas på allvar.

  Förutom de fem Stones-medlemmarna finns en hel del andra musiker med på albumet. Ian Stewart spelar piano i "Brown Sugar" och country-inspirerade "Dead Flowers". Även Nicky Hopkins, Billy Preston (båda klaviatur), Bobby Keys på saxofon, och gitarristen Ry Cooder (som spelar slide-gitarr på "Sister Morphine") medverkar.

  Sticky Fingers är ett av de mörkare albumen i Stones katalog, och mer än hälften av sångerna på skivan är relaterade till droger. Att albumet är präglat av mörkhet kan sägas bero på de två dödsfall (Brian Jones mystiska död och dödsfallet på Rolling Stones live-konsert i Altamont) som Stones varit inbladade i. Särskilt Keith Richards tog illa vid sig av detta och det färgade av sig på hans texter. "Brown Sugar" är antagligen den mest kända låten från skivan, och även en av de få låtar på albumet som har ett högre tempo. De andra låtarna är blues och country-inspirerade, lugnare låtar. "Can't You Hear Me Knocking" börjar som hårdrock, men går sedan in i ett långt latin-inspirerat jam. Den avslutande låten "Moonlight Mile" innehåller stråkar, något man kanske inte väntar sig av en Rolling Stones-låt.

  Omslaget, med ett par jeans på, gjordes av konstnären Andy Warhol. Personen som bär byxorna är någon av hans manliga modeller. Jeansens gylf var på originaltryckningarna av albumet ett riktigt blixtlås som gick att dra upp och ner.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg
Kategorier