Christoffer:
Direkt när vi kom dit fick vi personlig och trevlig service. Under hela måltiden hade personalen god uppsikt över vårt bord. Maten som serverades kändes genuin och mycket bra tillagad! Vi hade en väldigt trevlig middag på deras uteservering!
Peter L:
Trevligt o kunnigt bemötande från det att man kommer tills dess man går.
Maten är vällagad och god.
Bra kvalitet på vin, öl samt inovativa drinkar.
Trevlig utomhusmiljö på sommaren.
Beatrice S:
Vi hade vår bröllopsmiddag På La Venue och vi kunde inte varit mer nöjda. Redan från början blev vi bemötta fantastiskt. På själva dagen så var personalen så trevliga och maten var otroligt god, lokalerna är så vackra. Vi är glada att vi hade vår bröllopsmiddag där och kan varmt rekommendera La Venue!
Jimi S:
Spännande, goda rätter på menyn (byter relativt ofta) till perfekta priser. Underbar personal och en av Göteborgs skönaste krögare.
Lite tjusigare än andra 2:a Lång-hak i allmänhet men fortfarande mycket avslappnat och trevligt.
jenni s:
Det här är det bästa stället att äta ute o ta en billig öl i Göteborg! Speciellt om man är vegan/vegertarian; många pizzor och värmrätter att välja mellan. Glassdrinkarna är to die for!
Utan tvekan det första stället jag besöker när jag åker hem till götet. Goaste hänget alla dagar =)
Maja N:
Det här är ett helt ok kafé med gott espressokaffe. Det ligger i en väldigt mörk källare, så det är mysigast på vintern. Visserligen har de en liten uteservering om somrarna, men den är rätt skuggig och som sagt liten. Priserna är normala.
Cj L:
Götets rockklubb #1! Ett jättedansgolv på ovanvåningen och ett par mindre nära intill. Minus för de brutala vakterna som inte alls verka så värst trevliga.
Michael W:
Bland de skönaste ställerna i stan faktiskt.. Hyfsat billig öl, sjukt trevlig personal, go mat, folket där är öppna, i blandade åldrar och stilar. Dock får de ett litet minus för deras toaletter som är få och det lätt blir en köbildning vid killarnas. Även ett litet minus för att de inte direkt har nån luftkonditionering på övervåningen och att det då blir varmt väldigt fort.