Pivo Bar & kök
4.4 i betyg av av
29 omdömen
Känner du för barhäng eller en god middag? Här hos oss på Pivo Bar & Kök hittar du en restaurang som serverar allt från kött och fisk till ostar och desserter. Förutom maten har vi även en drinklista fylld med populära ölsorter och olika Gin & Tonics.
På fredagar kör vi after work mellan 17.00-19.00. På både fredagar och lördagar har vi en DJ som styr upp kvällen. På sommaren breddar vi barhänget med en utomhusbar och två boulebanor.
Är du ute efter någon som kan ordna med ett företagsevent eller en fest? Vi fixar det också och skräddarsyr kvällen efter dina önskemål.
Hos oss har du aldrig tråkigt. Välkommen!
Hos oss har du aldrig tråkigt. Välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag29 omdömen om Pivo Bar & kök
skrev om Pivo Bar & kök
Bra service och god mat. Mycket trevlig uteservering.
skrev om Pivo Bar & kök
Alltid lika mysigt, gott och välkomnande! Bra och trevlig service med en enkelhet och okonstlat. Avslappnad miljö och god mat!
skrev om Pivo Bar & kök
Bra mat, toppen personal. Hit går jag gärna igen!!
skrev om Pivo Bar & kök
Mycket trevlig personal och UNDERBAR mat!! Miljön är väldigt mysig. Super nöjd med mitt besök, kommer igen.
skrev om Pivo Bar & kök
Har besökt Pivo ett antal gånger och alltid fått ett suveränt bemötande. Vi gillar dessutom miljön mycket både inne och ute
skrev om Pivo Bar & kök
..............................................................................................
skrev om Pivo Bar & kök
Fin och snabb service och god mat, tack!
skrev om Pivo Bar & kök
Jag har bara varit på Pivo en gång och det var för att dricka en öl innan biobesök. Ölen var god, personalen trevlig och lokalen mysig. Planerar återbesök med middag längre fram...
skrev om Pivo Bar & kök
Bättre blir det inte till dom priserna. Så enkelt är det.
skrev om Pivo Bar & kök
Fint ställe med bra atmosfär. Personalen trevlig men oerfaren.
Bad om rekommendationer av dryck till maten, servitrisen kunde dock inte ge några.
God mat till ett något högt pris o förhållande till kvalitén.
Överlag ett positivt intryck av verksamheten. -
skrev om Pivo Bar & kök
Besöket var mkt bra. Trevlig personal, bra service och god mat.
Gillar stämningen på Pivo skarpt. -
skrev om Pivo Bar & kök
Väldigt bra entrecote. Trevlig service utan någon överdrift,
skrev om Pivo Bar & kök
Trevligt bemötande, bra service, god mat. Alltid varit mycket nöjda med Pivo!
skrev om Pivo Bar & kök
Firade min födelsedag där. Bra service från början till slut. Maten var väldigt bra, över förväntan. Trevligt att barnen kunde få leka på boule-banan.
skrev om Pivo Bar & kök
Göteborgs bästa restaurang alla katagorier!
skrev om Pivo Bar & kök
har varit där med kunder och det har alltid varit bra service och bra mat vi har varit grymt nöjda
skrev om Pivo Bar & kök
God mat och god drink i fin miljö ( uteserveringen i somras)
skrev om Pivo Bar & kök
Jag kan inte annat än att ge toppenbrtyg .
skrev om Pivo Bar & kök
Väldigt trevligt med bra mat och bemötande. Trevlig uteservering.
skrev om Pivo Bar & kök
Trevlig personal fantastiska goa drinkar..
Jättegod råbiff -
skrev om Pivo Bar & kök
Har varit där flera gånger, och upplevt vänligt bemötande från början till slut.
God mat och bra priser.
Känns som att de vill att det ska bli bra och få nöjda kunder. -
skrev om Pivo Bar & kök
Trevligt o kunnigt bemötande från det att man kommer tills dess man går.
Maten är vällagad och god.
Bra kvalitet på vin, öl samt inovativa drinkar.
Trevlig utomhusmiljö på sommaren. -
skrev om Pivo Bar & kök
Personalen som hanterade bokningar/avbokningar var trevlig och tydlig. Vårt sällskap fick förhinder så besöket avbokades timmarna innan.
skrev om Pivo Bar & kök
Hade personalaktivitet där. God mat och bra service.
skrev om Pivo Bar & kök
Mycket trevligt ställe med cool inredning och personal med prio på hög service.....
skrev om Pivo Bar & kök
Härlig atmosfär med bra utbud, mycket god mat och kompetent/trevlig personal.
skrev om Pivo Bar & kök
Heter inte Andreas annars var det riktigt
skrev om Pivo Bar & kök
Jättegod mat och trevlig personal
skrev om Pivo Bar & kök
Toppenbra service och meny. Helt klart positivt överaskad.
//Daniel