Hyfsat billiga då jag valde elbolag. Aviseringar och betalningar har fungerat bra.
Stockholms Elbolag
Välkommen till Stockholms Elbolag AB! Vi är ett oberoende elbolag som levererar premium energi till hela Sverige. Eftersom vi inte själva producerar någon el så har vi inget intresse av att sälja el dyrt, tvärtom så är vår ambition precis som för dig att få el till ett så billigt pris som möjligt. Du kan välja mellan att...
696 omdömen om Stockholms Elbolag
Sedan starten hos Reco 2021
Fått inkasso två gånger pga ej betald faktura, sen några dagar efter får jag en påminnelse faktura i brevlådan. Hemsidan är också väldt dålig
Hej Patrik. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Skulle önska man fick fakturan tidigare från dom! Samt så klart lägre pris!
Hej Towe. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Funkar bra. Har fått bra info/svar när vi varit i kontakt med kundservice
Hej Birgitta. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra beskrivning ich tydliga återkopplingen kring elåtgång
Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bemötandet var trevligt och sakligt. Förväntningarna var ett lågt pris bra bra redovisat. Sammanfattningen blir en bra redovisningen av elåtgången.
Hej Torsten. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Dålig app…………………………………………………..
Hej Pär-Åke. Tack för ditt omdöme och feedback gällande appen, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Trevlig personal och kunnig jag är nöjd med mitt avtal 3 årigt.
Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Mycket tillmötesgående när man tar kontakt med dem, mycket trevlig personal.
Hej Kristina. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Trevlig personal och man får hjälp av dem med avtal. Har aldrig haft några problem med dem 👍
Hej Leif. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
I’m super confused how electric prices work in Sweden. My bills are unreadable. I wish all the electric companies would make things more simpler. Having said that I’ve always had really good phone service.
Hej David. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra bemötande, och priset spelar in.
Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Lite svag support stundtals men bra pris och inga konstigheter.
Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, vi tar verkligen till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Fantastiskt bra. Elen kommer när jag behöver den.
Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Inga konstigheter! +++++++++++
Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
De avtal som jag har haft med företaget har löpt på utan problem. på grund av att allt har fungerat bra så har jag inte haft anledning att kontakta företaget för hjälp eller andra behov. Jag är mycket nöjd med att priser är enligt avtal och inga konstiga smyghöjningar. Fortsätt i den andan med ärlighet och tydlighet så kommer jag fortsätta vara kund.
Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Överlag bra. Finns förbättringspotential när det kommer till hemsidan och Mina Sidor.
Hej Sabina. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hemsidan och mina sidor, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Här var det billig el och den kommer fram!
Hej Anna. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Lätt komma fram på telefon o lätt få svar
Hej Kerstin. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Pga kort strömavbrott gick våran värmepump ur funktion, displayen har pajat. Tekniker var hos oss och bekräftat att detta har hänt pga strömavbrottet. SE vägrade ersätta!
Hej Yuliya. Tack för ditt omdöme och feedback, då vi dessvärre inte är ett elnätsbolag så kan vi inte styra när det blir strömavbrott. Det är elnätet som ska ersätta sådana saker då de äger kablarna som strömmen förs genom. Ha en fin dag. Emelie
Enkelt, billigt o problemfritt
Hej Anna. Tack för ditt fina omdöme och roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Hej. Vi norrlänningar är nöjda med era leveranser och priser. Tummen upp.
Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har fungerat bra, varit kund i flera år. Bra att slå elräkningen med nätavgifter. Har mikroproduktion av el och det fungerar. Autogiro att det dras varje månad. Nöjd kund 😃
Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss, otroligt roligt. Ha en fin dag. Emelie
När ni skriver "En sista påminnelse" i en mailrubrik så får man hjärtat i halsgropen för att man tror sig missat att betala. Sen visar det sig att det är för att ni vill ha feedback. Här är feedback: Idioter!
Hej Gustav. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Toppen toppen toppen toppen toppen toppen
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och positiva ord. Ha en fin dag. Emelie
Kan inte säga varken Bu eller Bä
Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Ingen uppfattning för att jag har inget att jämföra med.
Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Enkla att ha att göra med, trevliga, hjälpsamma och bra priser. Fungerar bra på alla sätt! /kund sedan 7 år
Hej Örjan. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande din upplevelse som kund hos oss, otroligt roligt att du varit kund hos oss i 7 år! Ha en fin dag. Emelie
Allt bra har ingen åsikt i övrigt
Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Har ingen direkt upplevelse av Stockholm Energi. Räkningnarna ko0mmer och jag betalar.Har inte behövt kontakta kundtjänst än.
Hej Mats. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Hittills har det funkat bra jag är nöjd
Hej Leif. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra kundservice, snabb återkoppling
Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Helt ok. Xxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccccccc
Hej Magnus. Tack för ditt omdöme och för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie
Funkar bra utifrån mitt avtal och förutsättningar.
Hej Irene. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med ditt avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
bemötandet var bra Hade inte så stora förväntningar men det har funkat bra jag har ett el abonemang
Hej Östen. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Att det inte blir högsta betyg beror på att när jag loggar in på min sida hos er så är den inte alls givande för mig som kund. Otroligt knapphänt med information och jag kan inte se någon historik över förbrukning så att jag får en bra överblick. Detta borde ni förbättra rätt så omgående.
Hej Jennie. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hemsidan, mina sidor är endast till för att se sina fakturor och appen har mer information. Ha en fin dag. Emelie
Kunde haft tydligare fakturer.
Hej Jan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande fakturorna, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Dom måste respektera sina kunder mer om att undvika onödiga kostnader med inkasso bolagen.
Hej Kalle. Tack för ditt omdöme och feedback gällande inkasso. Vi skickar alltid en påminnelse innan fakturan går till inkasso för att påminna kunden om att betala en förfallen faktura. Ha en fin dag. Emelie
Tydliga fakturor och trevligt bemötande!
Hej Kajsa. Tack för ditt omdöme och positiva feedback. Ha en fin dag. Emelie
Har haft er i flera år och är nöjd
Hej Yvonne. tack för ditt omdöme, så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Allt verkar ur mitt lekmanna perspektiv fungera hitintills
Hej Raymond. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Köper el till fast pris samt elnät. Flytten från gammal leverantör till Sth. Elbolag gick mycket smidigt. Nu är det bekvämt att få en faktura med översikt isf två fakturor. Fick en sänkt månadskostnad vilket såklart är bra.
Hej Åslander. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Inga problem alls med Stockholms elbolag
Hej Vesslan Brf. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie
Allt är till belåtenhet inget att klaga på
Hej Tord. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra bemötande och snabba svar vid funderingar och frågor som vi hade.
Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har varit hjälpsamma och bra service.
Hej Maya. Tack för ditt omdöme och ord gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Bra Tack orkar inte med såna här utskick
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Bra priser och okomplicert abonnemang
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag fick ett bra bemötande redan från början och inte minst nyligen då jag fick avtalsuppgifter efterfrågade via e-post redan dagen efter. Jag har ett treårigt fast elavtal som känns som en trygghet i dessa tider.
Hej Börje. Tack för ditt omdöme och feedback gällande den servicen som du upplevt hos oss, det gläder oss! Ha en fin dag. Emelie
Pålitlig och levererar ström i vardagen, precis vad man behöver
Hej Jon. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie