Stockholms Golfklubb

Stockholms Golfklubb

Ring 08-544 907 10 www.sgk.nu
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
4.0

Om företaget

Stockholms Golfklubb bildades 1904 och är Sveriges näst äldsta golfklubb. Med honnörsorden Tradition och Förnyelse har vi utvecklats till en golfklubb som kännetecknas av hög standard på bana och klubbhus, god tillgänglighet och ett aktivt klubbliv.

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Stockholms Golfklubb

Visar 3 omdömen med 4.0 i snittbetyg
Daniel N
Skrev om Stockholms Golfklubb

Bra luncher!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Sebastian B
Skrev om Stockholms Golfklubb

En otroligt bra lunchrestaurang med trevlig personal och mycket god mat. Kostar 90 kronor för en lunch, men i det ingår en vällagad måltid, ett mycket stort salladsbord, hemlagat bröd som är makalöst gott och kaffe på maten samt måltidsdryck. Svårt att inte tycka om detta ställe. Vill du, liksom jag, äta ett god, näringsriktig och vällagad lunch är Stockholms Golfklubb helt klart värt ett besök, man får vad man betalar för och här är det väldigt bra!

1
Nikke L gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Björn G
Skrev om Stockholms Golfklubb

Lunchrestaurangen: Sveriges näst äldsta golfklubb (äldst är Göteborgs golfklubb) borde bjuda in till mer anor. Öppen sal och terasser vid väder (se upp för getingar). Sägs att det är ägarbyte tills nästa säsong, men som det var -08 så var det prisvärt trots sina 90 spänn för ej medlemmar. Dvs riktigt bra, hit går man lätt 5 dagar i veckan.

1
Representant för Stockholms Golf gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen